Değerlendir:
  • 11 Oy - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jim Morrison (The Doors)
Yazar Mesaj
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Jim Morrison (The Doors)
JİM MORRİSON SÖZLERİ

* Şiddet her zaman kötü değildir.Kötü olan şiddete duyulan tutkudur.

* Bilinen vardır ve bilinmeyen, ve bu ikisinin arasındaysa kapılar vardır.

* Zeki ve duygulu bir insanım ama en olmayacak yerlerde ortaya çıkan bir palyaçonun ruhuna sahibim.

* Bir kuyruklu yıldız olmak istiyorum, herkesin durup baktığı, birbirine gösterdiği bir kuyruklu yıldız, sonra....ansızın bir patlama ve ben yokum...

* Kaybolmuş cenneti arayan bir adam,diğer dünyayı hiç düşlememiş birine aptal gözükebilir.

* Hayalet katiliyim ben tanıklık eden kutsal cezama işte böyle eğlence yok artık tüm zevklerin ölümü geldi.

* Kendinizi en derin korkunuza maruz bırakın,o andan sonra,korkunun hicbir gücü kalmaz ve özgürlügün korkusu kücülüp kaybolur.İste o zaman özgürsünüzdür.

* İçindeki şeytanı yak.

* Bir daha hiçbir zaman böyle bir şey göremeyecekler ve beni hiç unutmayacaklar...

* Ölümü ilk keşfettiğim an. . . ben, annem, babam, büyükannem ve büyükbabam gün batarken çölde ilerliyorduk. Bir kamyon dolusu kızılderili başka bir kamyona ya da bir şeye çarpmıştı. Kızılderililer bütün ana yola dağılmıştı; ve kanlar içinde ölümü bekliyorlardı. Babam ve büyükbabam, arabadan neler olduğuna bakmak için inmişlerdi. Ben daha çocuktum, o yüzden arabada oturup beklemem gerekiyordu. Ben bir şey görmedim. – Tek gördüğüm şey garip, kırmızı boya ve yerde yatan insanlardı, ama bir şey olduğuna emindim. Çünkü onların yaydıkları dalgaları hissedebiliyor ve birden yerde yatan insanların da olay hakkında benim bildiğimden daha fazlasını bilmediklerini farkettim. İşte o an ilk kez korkuyu tattım.
09-03-2012 12:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Jim Morrison (The Doors)
27 yaşında ölüp giden Jim Morrison'un haritası

http://www.astrotheme.com/astrology/Jim_Morrison




Vikipedi ye yazılan hayatı

Melbourne, Florida’da doğmuş ve ABD'li rock grubu The Doors`un söz yazarı ve vokali olmuştur. Birkaç şiir kitabı, dokümanları, kısa film denemeleri ve The unknown soldier için bir müzik video klibi denemesi vardır. James’in daha 27 yaşındayken Paris'te ölümü nedeniyle gömülürken ve gömüldükten sonra bile sonsuz bir söylenti James’in arkasından devam etti. Jamesin esrarı hala sürmektedir. Onlarca farklı ölüm teorisi vardır. Bu iddialardan bazıları; şöhretten bıktığı için ölü taklidi yaparak Hawai'ye kaçtığı ve yaşamını orada sürdürdüğü (bu iddianın temeli mezarının boyutunun Jim'den küçük olduğu söylencesine dayanmaktadır), aşkı Pamela Courson'nın o sıralarda onu başka biriyle aldatmasına dayanamayarak intihar ettiğidir.

Takma adı Lizard Kingdir. Bu takma adın kaynağı Not To Touch The Earth'da geçen "I'm the lizard king, I can do anything" dizesidir. Çoğu hayranına göre yapmak isteyip yapamadığı tek şey "0"(sıfır) adında siyah beyaz bir film çekmek olmuştur. Bu noktadan hareketle, pek çok sinema - tv öğrencisinin tez olarak böyle bir film çekmesi, Morrison'u her dönem genç kuşak arasında "ikon" haline getiren bir başka sebeptir.
09-03-2012 12:24 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
RE: Jim Morrison (The Doors)
Yillar yillar once The Doors un filmini izlemistim ve Jim Morrison u hic sevmemistim. Muziklerini de begenmedim.
Siradisi bir tarzi vardi yukseleni kovaymis.Gunesi de uranus zit acisi aliyormus zaten. Oyle hic yay gibi degildi zaten hatirladigim kadariyla.Simdi anliyorum ki depresif dusunecelere sahip, karamsar ,melankolik,agresif hissetikleriyle begendiklerini birbirini tutmayan bir tipmis.Plutonik ozelliklerini eklemege gerek bile yok.
Nasil olmus da bu kadar unlu olmus terazideki neptunu olumlu acilarda mc nin yoneticisi marsla , 7.evdeki aslandaki jupiter ve plutonun kisilleriyle kurdugu olumlu acilar var.
Takintili, saplantili.
Guya iddialara gore olmemis ve bazi belirsizlikler hala devam ediyor. 8.evdeki neptun bu belirsizligi anlatiyor sanirim.
10-11-2012 09:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: Jim Morrison (The Doors)
yaaa bir türlü filmini izlemek nasip olmadı. yönetmenlik oyunculuk bile yapmış.. bu ne yetenek 5. evi ve aslandaki jüpi-plüto kurtarmış onu bencede
10-11-2012 10:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir