Değerlendir:
  • 13 Oy - 3.15 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pele
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Pele
[Resim: c3drr.gif]


Pele

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olduğu iddia ediliyor Pele'nin.
Ben tabii ki futboldan anlamıyorum.Sporcuların haritasında güçlü bir mars beklerim fiziksel enerjimizi anlattığı için.Ancak Pele'nin haritasında mars terazide zararlı olarak konumlamış. Terazi burcu pek öyle mücadeleci bir burç değildir.Diplomatik, barıştan yanadır,rekabet etmez.Ancak marsın 1.evde olması ve plütonla yaptığı 60 lık açı ona fiziksel enerji ve dayanıklılık vermiş.Rekabet edebilme gücünü artırmış.Ayrıca estetik bir tarzı olduğunu düşünüyorum mars teraziden kaynaklı.
Güneşi de terazi normal hayatında uyumlu,kibar,nazik,lafı sözü çekilir biri ancak güneşinin aldığı plüton 90 lığı ona hırslı,iradesi güçlü, inatçı,tuttuğunu koparan, kararlı bir yapı vermiş. Tabii ki kendisini zirveye taşıyan merkürü olmuş gülücük yükselen yöneticisi de aynı zamanda. Akrep merkürü bir kere çok inatçı biri, sabit, olacak diyorsa olacaktır yapacağım diyorsa yapacaktır, sezgileri güçlüdür, kurnazdır.Uranüs zıt açısı almış.Dik kafalı radikal fikirlere sahip insanları şaşırtmaktan hoşlanır herkesin bakıp gördüğünü görmekten hoşlanmaz o farklı bir özelliğini görmek ister tabii bu gibi durumlar kişileri tuhaflığa götürebilir, jüpiter ve satürnden de zıt açı almış, kafası seri çalışıyor, kendinden çok emin,aynı anda bir sürü şey geçiyordur kafasından,resmin bütününü görebiliyor ve satürnün verdiği disiplinle somuta dönüştürebilme yeteneğiyle uygulamaya geçiyordur.Maç yaparkende büyük ihtimalle farklı bir bakış açısıyla seri bir şekilde takdik geliştiyordur.Ayrıca merkür 3.evde kendi evinde bence çocukluğundan itibaren oldukça hareketliymiş.

Ay ikizlerde meraklı,uyanık biri,hareketli bir yapısı var,çevik,becerikli. Ama hissetikleriyle zevkleri uyuşmuyor, aldanmaya açık,hassas,duyarlı, saf biri değil kesinlikle.Her ne kadar ay ikizlerde hoş sohbet,konuşkan bir mizaç verse de plütonikliğin etkisiyle öyle çok fazla kendinden bahsettiğini düşünmüyorum.Gizemini koruyordur.Ay 10.evde şöhret verebilir,kendini kariyeriyle güvende hisseder. Güneş ay üçgen açısına sahip olması bence onu içsel anlamda dengede tutacaktır. Kendisini,duygularını kolay ifade eder.Bir resimlerine baktığım zaman ay ikizlerinin görüyorum yükselen başaklıktan da kaynaklanıyor herhalde.

Gelelim dedikodulara venüs başakta düşük durumda ayla kare neptünle kavuşum 10 orb biraz fazla. İlişkilerinde biraz detaycı eleştirel kolay beğenmeyen bir yapısı var. Ay ikizleri daha yüzeysel olmasını bu kadar çok irdelememesini söylerken venüs başağı tam tersini söylüyor.Uranüs zıt açılı merkür akrebi zihni takıntılı, kıskanç umulmadık anda umulmadık çıkışlarıyla karşısındakini sokabilir seri bir şekilde konuşabilir.Bunlar da onu hayalkırıklığına götürebilir.Haritasında kadınlarla ilgili sıkıntı var gibi.7.ev yöneticisi balık ilişkileri konusunuda degişken bir yapısı olduğunu ve aldanmaya açık olduğunu ve kolay yön değiştirebilceğini düşünüyorum.Ayrıca bence kadınlarla ilgili konular yüzünden maddi kayıplara da uğramış olabilir.
Sanatsal özellikleri olabilir.
08-21-2012 05:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: Pele
Îkizler burcu ve merkür etkisi sporda çeviklik ve zeka avantajı verir.
Pele zeki ve teknik becerisi olan bir futbolcu. Terazinin hüneri zekayla (Hava elementi olduğunu unutmayalım) estetiği harmanlayabilmektir. Terazi - Îkizler karışımı olması beni şaşırtmadı.
Şu an dünyanın en iyi futbolcusu olan Messi'de Ay Îkizler.
Zekası ve çabukluğuyla şeytan lakaplı Rıdvan Dilmen'de Mars Îkizler olması lazım doğru hatırlıyorsam.

Îkizler ve Merkür etkisi kişiyi sporcu yapar demiyorum yanlış anlaşılmasın. Spora yönelen kişiye zeka-çeviklik gibi önemli artılar katar diyorum.

08-21-2012 06:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Presence
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
RE: Pele
marsın terazi olması Neptunian'ın da ifade ettiği gibi pele'nin fair play anlayışını açıklıyordur.

mars plüto açısının konsantrasyon yeteneğini arttıracağını ve yüksek potansiyelli enerjiyi fiziksel olarak dönüştürebileceğini gösteriyor olabilir.

güneşi ve marsının terazi olması onun futbol oynarken estetik bir tarzla oynamasına ve kendi stilini oluşturmasına neden olmuş olabilir.

mars kavuşum k.a.d. da enerjinin açığa çıkması gerektiğini gösteriyor olabilir.
enerjinin çok rahat açığa çıkabileceği bir konfigürasyon.

merkür karşıt satürn-jüpiter açısı da sakatlıklar yüzünden geçireceği huzursuzluğu işaret ediyor olabilir.

aynı şekilde ay kare venüs ve ay kare neptün açısı da (venüs ve neptünün başak olması futbol sevgisini açıklıyor olabilir + 5. ev oğlak ) futbola kazandırmak istediği barışçıl yaklaşımıyla futbolun sert oynanışının çatışmasına işaret ediyor olabilir.

güneş kare plüto açısı da futbolda karşılaştığı insanların (11. ev) gücü kontrolsüzce kullanmalarından kaynaklanan çatışmasını ve kendine özgü barışçıl anlayışını sürdürmedeki kararlı kişilik yapısını gösteriyor olabilir.

merkür'ün oldukça güçlü açıları var ayrıca böyle bir harita sahibinin en azından kendi stilini yansıtabileceği bir alanda mücadele etmesini beklerim. Plüto 11. ev.

zekasının ve ürünlerini açığa çıkarış şeklinin futbol anlayışını ve insanların futbola olan yaklaşımını değiştirebilecek güçte olduğu belli zaten.

güneşi ve ayı ayrıca merkür ve mars ile beraber oldukça güçlü.

ayrıca plüto aslan nesli 2. dünya savaşı dönemi ve sonrasına denk geliyor.

Pele'nin kişiliğinin, gücü bencil amaçlar için kullanabilecek savaş yanlısı algıya sahip kendi nesline uymadığını veya çatıştığını, barış yanlısı tarafını gösteriyor olabilir.

venüs'ün uranüs-jüpiter-satürn potansiyelleriyle olan etkileşimine göre Pele'nin tarzına sadık kalabilmek için sevgi anlayışını adalet içeren evrensel bir sevgiye dönüştürmeye çalışabileceğini gösteriyor olabilir.
08-21-2012 11:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: Pele
Farklı bakış açılarınız için teşekkür ederim beyler gülücük
08-22-2012 12:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
RE: Pele
Evet bende bunu ne zaman yapacağını merak ediyordum o da benim sananeeee.Bi defoll artık hayatımdan bi git bee..
08-22-2012 10:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: Pele
Ben Allah tan başka kimseden korkmuyorum tamam mı elinden geleni ardına koyma!!
Benim korkacak çekinecek gocunacak bir durumum olsa farklı şeyler yazardım başkalarının analizini yapardım ve ben zaten senin bunu yapacağını biliyordum koptum.w
08-22-2012 10:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ekinoks Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 376
Üyelik Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 43

Mesaj: #7
RE: Pele
Ne komik.. birkaç aylık astroloji bilgisiyle birazda yeteneği olan birinin yapabileceği bir analiz.KAç yıldır astroloji ile ilgilenen biri temel bilgilerin mevcut olduğu analizi neden alıntı yapsınki gülücük Çok mu zor yani koptum.w Yada ben anlayamıyorum bu durumu :S

Kim neyden korkuyor abi noluyor ya mafyamı var ortada :D neler dönüyor burda gülücük anlamadım

Halbuki biz öğrencileri ilgilendiren Pelenin analizi..kimin analiz yaptığı değil..

Bir üye olarak Derin'e çok teşekkür ederim, paylaşıp bilgilerimizi pekiştirdiği için.

Bu arada Ronaldinho harita yorumunuda okumak isterdim doğum günümüz aynı gülücük

Not: Biraz önce haritasına baktım onunda Ay burcu ikizler...
08-22-2012 10:59 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: Pele
Evet başladığımız yere geri döndük 2 yıl öncesine.Effq ve doğru ekibi iş başında baktılar olacak gibi değil bir de böyle deneyelim :D
08-22-2012 11:03 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #9
RE: Pele
(08-22-2012 11:31 AM)impromotive Yazılan:  
(08-22-2012 10:59 AM)ekinoks Yazılan:  Ne komik.. birkaç aylık astroloji bilgisiyle birazda yeteneği olan birinin yapabileceği bir analiz.KAç yıldır astroloji ile ilgilenen biri temel bilgilerin mevcut olduğu analizi neden alıntı yapsınki gülücük Çok mu zor yani koptum.w Yada ben anlayamıyorum bu durumu :S

Kim neyden korkuyor abi noluyor ya mafyamı var ortada :D neler dönüyor burda gülücük anlamadım

Halbuki biz öğrencileri ilgilendiren Pelenin analizi..kimin analiz yaptığı değil..

Bir üye olarak Derin'e çok teşekkür ederim, paylaşıp bilgilerimizi pekiştirdiği için.

Bu arada Ronaldinho harita yorumunuda okumak isterdim doğum günümüz aynı gülücük

Not: Biraz önce haritasına baktım onunda Ay burcu ikizler...

verygood

tartışmayın yahu. :D

Hiç boşuna uğraşmayı hiç birini ananızın karnından mükemmel astroloji bilerek doğmadınız ;) benim geçtiğim yollardan geçtiniz ki ne kadar zor olduğunu bilerek bana bu şekilde hakaretvari davranıyorsunuz.
Yeni analiz hazırlıyorum en kısa zamanda artık onunla da alay eder dalga geçersiniz.Hiç önemli değil Allah büyük diyorum.
08-22-2012 11:39 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #10
RE: Pele
Oradaki robin ile bizim Derin aynı kişilerse, bunda sorun yapacak bir durum yok.
Aksine Derin'in yorumlar yapmaya başlamasına sevinirim -ona çook önceden söylemiştim yorumlar yapabileceğini ve kendisine güvenmesi gerektiğini-

Bu arada şimdi oradaki robin'in analizine ilave yorum yapan yönetici arkadaşta Mars Terazinin Pele'nin tekniğiyle alakalı olacağını yazmış benim burada yazdığıma benzer.
Şimdi o arkadaşında ben olduğumu iddia eden çıkarsa döverim :D

08-22-2012 04:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir