Değerlendir:
  • 5 Oy - 2.4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Geri Halliwell
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Geri Halliwell
[Resim: c06qk.gif]

Geri Halliwell

Spice Girls ün elemanlarından biri.
Güneş burcu merkürü marsı aslan.Geri göz önünde olmayı alkışlanmayıseven kendisini dramatik bir şekilde ifade eden biri. Kendine güveni tam.Eğlenmeyi seviyor.Çok sabit inatçı dediğim dedik.Kafasına koyduğunu yapan biri.
Venüsün merkürle ve güneşle 45 lik açısı var sesi güzel kendisi de hoş bir bayan.
Yükseleni akrep mars ve plüton yönetici.Mars 9.evde aslanda plütonda 10.evde terazide ayrıca 10.ev yöneticisi de 9.evde aslan onun kariyerine ne kadar önem verdiğini hırslı ve çalışkan olduğunu, sabırla ve emin adımlarla başarıya ulaştığını uluslararası bir üne sahip olduğunu buradan görebiliriz.Ancak merkürün retro oluşu bir takım şanssızlıklar yaşadığını gösteriyor.10.evdeki plüton sabırla azimle ve güçlü bir iradeyle zirveye tırmanırken ne yazık ki aşırı hırsı yüzünden bence bazı hatalar yapmış olabilir ayrıca kendisi de bu tarzdaki kişileri çekerek bazı kayıplar yaşamış olabilir.
1.evde neptün var marsla kare.Onu sanata yatkın biri yapmış maneviyatı da güçlü. Ancak yanılgıya açık özellikle erkeklerle ilgili bir takım şanssızlıklar yaşamış olabilir.
Ayı ve venüsü yengeçte duyarlı, hassas, sezgileri güçlü, anaç bir tavrı var ama aşırı korumacı ve baskıcı biri kıskanç ve bencil,aşırı kontrolcü, hep kendisi ilk planda olamak istiyor sevdiklerini neredeyse kendine muhtaç ederek kopmalarını önlemeye çalışıyor. İlişkileri konusunda kibirli parası var diye aşırı kendine güvenen biri ama bu yüzden de hatalar yapmış ya da yapıyor.Maddi anlamda zarara uğruyor ama sanslı para da ona akıyor zaten gülücük Para kayıpları olduğu bir gerçek. Çok harcıyor.

3.evinin yönetici satürn ikizlerde, merkür retro ya kardeşleriyle ya da konuşmayla ilgili problemleri olabilir.Ancak satürnün açıları iyi dispozitörüyle olumlu açıda, sorunlar varsa da onu çok zorlamıyor.

Ay uranüs karesi anı anına uymayan duygusal inişleri çıkışları olan bir yapı verir.Ay de değişkendir zaten.
9.ev yoğunluğu manevi felsefi yanı güçlü uzak ülkelere yabancı kültürlere olan merakını anlatıyor. Büyük ihtimalle konserlere gittiği ülkelerin geçmişlerini kültürel yönlerini öğrenmekten büyük keyif alıyor tarihi mekanlarını görmeden dönmüyordur gülücük
8.evde de gezegen yoğunluğu görülüyor.Plütonik yönü de var bence haritasını güçlendirmiş krizlerden güçlenerek küllerinden doğarak çıkmıştır.Ölüm ve ötesi, metafizik gibi konulara ilgisi olabilir.Bir kere sezgileri çok güçlü.
08-18-2012 12:19 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir