Değerlendir:
  • 15 Oy - 2.93 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nicole Kidman
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Nicole Kidman
[Resim: bvfvx.gif]



Nicole Kidman

Güneş ikizler zeki uyanık değişken her işe yatkın konuşkan biri ancak kendisine yakınlaşanla konuşuyordur pek girişken değil. Güneşine plüton ve uranüs karesi var anı anına uymayan insanları şaşırtmaktan hoşlanan her ne kadar konuşkan olsa da kendinden bahsetmeyen gizemli kontrolcü kısıtlanmaktan hoşlanmayan ama kendisi kısıtlayan dengesiz bir yapısı var. İradesi güçlü,soğuk kanlı,gururlu,inatçı,sezgisel,ileri görüşlü,dik kafalı,kinci,parayı güç olarak gören biri.

Yükselen akrep olarak da zaten dışarıya akrepsi özelliklerini yansıtıyor.Bakışları keskin ve delici.Çekingen, soğuk ve mesafeli. Yöneticisini de mars alırsak 12.evde onu utangaç biri yapmış, sıkılgan ve içe dönük biri o bence.Kızgınlığını pek fazla yansıtamıyor. Büyük ihtimalle sinsi bir intikam alıyordur.Sessiz ve derinden ilerliyordur :D Ama bütün bunlara rağmen özgüveni tam kendisine güveniyor.Sosyal derneklerde sıkça görev alan bir gönüllü, çok para kaptırmış ;) beklemediği yerlerden beklemediği kazıklar yemiş.
Ama ona kolay kolay birşey olmaz maddi anlamda zaten şanslı para akıyor manevi anlamda da plütonikliğin etkisiyle tam bitti denilen yerden yeniden doğar.Krizleri kolay idare edebiliyordur.

Ay yay aslında içten içe samimi içten sempatik espirili biri olmak istiyor böyle özellikleri de var hatta zaman zaman insanları şaşırtmayı da seviyor bu özellikleriyle ancak bir yandan da plütonun karamsarlığı, mesafeli tutumu, gizemli olma çabası, uranüsün huzursuz duygusal iniş çıkışlarını da hissediyor.
Ben onun ailesiyle de ilgili bazı sıkıntılar var olarak düşündüm ailevi krizler yaşamış olabilir, erkek olan biri baba ya da erkek kardeş olabilir bazı durumlar oluşmuş bence özellikle bilinçaltını etkileyen onu üzen ailevi bir mesele.

T kare açı kalıbı; merkür mars satürn öncü burçlarda.Marsla satürn arasında karşılıklı ağırlama oluşmuş.Pek olumlu bir karşılıklı ağırlama değil bu. Merkür yengeç geçmişi çok düşünen biri ani fevri çıkışlar yapmamak için kendini çok kasan ve kendini baskı altında hisseden bu yüzden psikosomatik rahatsızlıklar yaşayan biri bence.Kolay hastalanan sağlıksız bir bünyesi olabilir.Özellikle çok gerildiğinde hastalıkları ortaya çkabilir.

Uçurtma açı kalıbı marsın çıkışı olduğu 12.evde.
12.ev bilinçaltı,inziva,gizli düşmanlar,sosyal hizmetler ile ilgili ev.Bu evde vurgusu olan kişiler yalnız kalabilecekleri zamanlara ihtiyaç duyarlar. Sanatçıların yazar, oyuncu vs haritasında 12.ev vurgusu görülebiliyor. Zaten Nicole Kidman ın haritasında terazi burcundaki mars sanatçı yönünü destekler şekilde 12.eve yerleşmiş. Kariyer evindeki venüsle, maddi kazançlarımızı ve maddi kazanç sağlayan yeteneklerimizi anlatan evdeki ayla uyumlu açı içerisinde.Ateş üçgeni cesur, insiyatif kullanabilen, risk alabilen, girişimci, satürnle disipline edilmiş şekil verilmiş somuta dönüştürülmüş.Ancak onun bazı korkuları var ,hareketlerini kısıtlıyor.Ateş burçları toprak evlerine yerleşmiş bu da kariyeriyle ilgili maddi kazancındaki şansını ifade ediyor para ona akıyor bir şekilde.Zaten hangi işe elini atsa başarılı olurmuş.
Aynı zamanda mc ile kavuşum yapan jüpiterin de içinde bulunduğu ayrı bir ateş üçgeni daha yurtdışında gelen başarılı kariyerini ve şöhretini ifade ediyor.

Ünlü,sanatçı eşleriyle de gündeme geldi kendisi; 7.evde hem sanatla hem parayla ilgili boğa burcu var yöneticisi venüs 10.evde aslanda; kariyerli göz önünde olan bir eş maddi durumu iyi sanatçı yönü olan yanında kendini maddi ve manevi anlamda güvende hissedeceği bir eş vaadediyor.Ancak ilişkilerini çok fazla idealize edip,fedakarlıklarda bulunup, dolayısıyla çok şey bekleyip aradığını bulamamış, bulamazda hayalkırıklıkları bir kısır döngü şeklinde tekrar eder.
İlişkilerinde cömert biri, eli açık.Çok fazla ilgi gösterip jestler yapıp kendisi de aynı şeyi bekliyor olabilir.

5.eve oyunculuk, sahne ve yaratıcılık,çocuklar, hobi,kendini ifade evine balık burcu yerleşmiş. Bu burcun 1.yöneticisi jüpiter 5.evin doğal yöneticisi olan aslan burcuna yerleşmiş.Sanatsal kariyerin ifadelerinden biri venüsle kavuşum yapmış.9.ve 10.evi etkiliyor yurtdışındaki başarılı kariyerini gösteriyor. Oyunculukla ilgili yeteneğini aslan burcunda kavuşum yapan venüs ve jüpiterden anlayabiliriz. Mc toplumsal statü, kariyerimiz ile ilgili; jüpiterin genişleme ve büyütme özelliklerini de düşünecek olursak dünya çapındaki ününü bu şekilde ifade edebiliriz.Balığın 2.yöneticisi neptün sinemayla ilgili diğer sanatsal gezegendir 1.eve yerleşmiş kariyerinin şekillenmesinde etkili olmuş.Ancak bence ona bir takım yanılgılar ve beklediğini bulamama gibi durumlar da getirmiş olabilir.
Ayrıca güneş ikizler,ay yay,merkür yengeç,jüpiter aslan arasında tamamen onun dünya çapındaki ünüyle, oyunculuk kariyeriyle ve maddi durumuyla ilgili elini güçlendiren bir çoklu karşılıklı ağırlama oluşmuş.
Jüpiterin ay düğümleriyle olan karesi de onun kendine olan güveni ve aşırı şişkin egosunuda gösteriyor olabilir aynı zamanda. :P
08-14-2012 10:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Nicole Kidman
Güzel anlatım gülücük

The Others filminden tanıyorum Asc Akrebiyle çok uyumlu bir film.
08-15-2012 02:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
RE: Nicole Kidman
evet çok güzel plütonik bir film gülücük
08-15-2012 05:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
RE: Nicole Kidman
Değerlendirme için teşekkür ederim Derin

Nicole beğendiğim / karizmatik bulduğum kadın oyunculardan biri

Chiron'un hem Güneş hemde Venüsle sert açıları var, bazı takıntıları olabilir ki Ay-Plüto karesi de var bunu destekliyor.

Not = Başak ve Akrep yada Chiron ve Plüto kombinasyonlarının gölgelerinden biri TAKINTILAR olabiliyor.

Progres Güneş bu yıl natal Venüsün üzerinde görünüyor.
İlişkisiyle , varsa ortağıyla yada yaptığı işiyle alakalı ( Venüsün sanatla bağlantısı var ) bu seneye özel bir gelişme olup olmayacağını medyadan takip edebiliriz.

08-16-2012 05:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir