Değerlendir:
  • 11 Oy - 3.45 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relokasyon Harita
Yazar Mesaj
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #1
Relokasyon Harita
Bu harita kişinin natal haritasıyla aynı zaman fakat farklı bir yer kullanılarak hesaplanır.Enerjilerin modelleri; aksların dolayısıyla ev pozisyonlarının değişmesiyle birlikte ,natal haritayla hemen hemen aynıdır.
Yerleşim yerleri için relokayon haritaları genellikle esas doğum yerinin haritasına çok benzer fakat daha uzak yerlerde akslar ve evler tamamen farklıdır.
Gezegensel(?)takımyıldızlar Dünya'nın her yerinde ve her zaman doğal olarak aynıdır.Bununla birlikte unutulmamalıdır ki kişi nereye giderse gitsin natal harita esas,temel harita olarak kalacaktır.


Astro*Carto*Graphy belli enerjilerin nerede vurgulandığını bulmak için kullanılabilir.Bu metod doğum zamanı,belli gezegenlerin etkin olduğu yerleri yerleri vurgular bir başka deyişle nerede Yükselen,Alçalan,Medium Coeli veya Imum Coeli ile kavuşum yaptığı yerleri vurgular.


Kaynak: http://wiki.astro.com/astrowiki/en/Relocation_Chart

Astrowiki'den çevirmeye çalıştım.


Relokasyon haritayı çıkartmak için Extended Chart Selection bölümünde,Options kısmında,''modify reference place''ye tıklıyoruz.
Karşımıza çıkan sayfada,yeşil yazının altında ''Use birth Place''nin işaretlenmiş olduğunu görüyoruz o işareti kaldırıp ''Continue''ya tıklıyoruz ve relokasyon haritası için istediğimiz yeri seçiyoruz ve tekrar ''Continue''ye tıklayıp en başa dönmüş oluyoruz.

Akabinde ''Please select the type of chart you want:'' kısmında ''Other Charts'' bölümünün hemen altında ''Relocation Chart''ı bulup seçiyoruz.


***Biraz daha kestirme bir yol içinse normal doğum haritamızı düzenlerken doğum yerimizi değiştirmemiz yeterli.


Türkiye içinde benim gibi Yükseleni bir burcun sınırlarında olan insanlarda Yükselen gibi çok önemli bir konum değişebiliyor.

http://b1206.hizliresim.com/y/p/8f3tx.gif
Bende Yükselen Terazi olunca Dcs,Mc,Ic hepsi değişti.
Ankara'dan bürokrasi şehri,memur şehri diye bahsedilmekte.Ben belki orada doğsaydım o havadan etkilenip Uluslararası İlişkiler,Hukuk(belki) okuyabilirdim keza Mc artık kararsız İkizler'de değil.
10.ev yöneticisi Ay 12.evde.

Alıntı:10.EV YÖNETİCİSİ 12.EVDE:Profesyonel aktivitelerinizin çoğu sahne arkasında geçer.Tıp, hemşirelik veya hapishane alanlarında çalışabilirsiniz.Bu yerleşim yazarlık için de uygundur.Genelde taht arkasındaki güç olursunuz.Görüş ileri süren ve birçok karar alan ancak halk tarafından bilinmeyen biri olursunuz.Kariyeriniz çok özel olabilir.
06-21-2012 04:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir