Değerlendir:
  • 24 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

12.eve düşen gezegenler ve yönettikleri evler
Yazar Mesaj
Gulsen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 110
Üyelik Tarihi: Feb 2017

Rep Puanı: 12

Mesaj: #5
RE: 12.eve düşen gezegenler ve yönettikleri evler
@justicee
Benim ayım 12. evde. Plüto ve marsla kare açısı neptünle 150liği var.
Psikilojik tedavi görüyorum şu an.
Uzun bi süre kendimi çok dipte hissettim. Ben de çok eleştirelim ve kendime dair bazı şeyleri zor kabulleniyorum. Bende de intihar düşünceleri vardı.
Sana tavsiye olarak şunları söyleyebilirim.
Astrolojiyle biraz bağlantısız olabilir tavsiyelerim ama;
Öncelikle hastaneye gidip kan tahlili yaptırabilirsin. D vitamini eksikliği veya bazı vitamin eksiklikleri biz farkında olmasakta psikolojiyi çok etkiliyor.
İkinci tavsiyem geceleri uyanık kalmaktansa erken uyumayı dene. Erken kalkıp erken yat. 12.ev geceyi karanlığı da temsil ediyor bildiğim kadarıyla ve ben geceleri çok melankolik oluyorum, kendime daha acımasız davranıyorum, kendimle ve hayatımla alakalı en olumsuz düşüncelerim geç saatlerde oluyor. Ne zaman geç yatsam ağlıyorum( az önce ağladım daha :D :D )
Üçüncü tavsiyem iletişim kurmuyorsun belki ama bence özellikle 12. evdeki merküre yazmak iyi gelir. İnsanlara söyleyemiyorsan bile kağıda yaz. İlla duygularında olması gerekmiyor, izlediğin bir filmle alakalı düşüncelerini de yazabilirsin.
Sonra kendine hedefler koymak ve her gün küçük bir adımla bile olsa o yönde çabalamak iyi gelir. Mesela ben yurtdışına çıkmayı çok istiyorum, her gün bunun için kenara 1-2tl almak bana koymaz ama geleceğe dair umut verir.
Bana en iyi gelen şey de şu ben gerçekten inanmaya ve ibadete çok ihtiyaç duyuyorum. Ay 12. evde olduğu için belki. Herhangi bi dine inanıyorsan da inanmıyorsan da dua etmek iyi geliyor. Hayatta bazen her şeyin kontrolümüz altında olmadığını kabullenmek gerekiyor. Eğer inançlıysan, bol bol sevdiklerine ve kendine dua et değilsen de kendine inanacağın, uğrunda çabalayacağın bi uğraş bulursan daha mutlu olursun bence.
Maalesef ben de kendimi anlamadığımı düşünüyorum. O konuda tavsiye veremiyorum. :(

Umarım yardım olur yazdıklarım. astrolojiyle alakalı olsun olmasın, dertleşmek için de fikir sormak için de her zaman mesaj atabilirsin. gülücük
01-29-2018 03:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: 12.eve düşen gezegenler ve yönettikleri evler - Gulsen - 01-29-2018 03:29 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  12. Evdeki Gezegenler ve Rüyalarınız... SeLiN 61 83,558 08-28-2016 03:30 AM
Son Mesaj: BayanKararsız

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir