Değerlendir:
  • 24 Oy - 2.58 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venüs Gerilemesi
Yazar Mesaj
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #1
Venüs Gerilemesi
İlişkileri gözden geçirme zamanı [url=#][/url]
Venüs 27 Haziran’a kadar geri harekette kalacak. Bu süre boyunca ilişkilerimizde, arkadaşlıklarımızda önemli tutum değişiklikleri yaşayabiliriz. Venüs geri giderken, sık sık zevk ve keyif veren konularda tam olarak yolunda gitmeyen durumlarla karşılaşırız. Süregelen bir beraberliği yeniden gözden geçirmek ya da ortaya çıkabilecek bir memnuniyetsizliğin nedenlerini daha iyi anlamak gerekebilir.
Hayatımızda güzel ve çekici olan her şeyin Venüs’le ilişkisi vardır. Venüs nelere değer verdiğimizi, nelere çekildiğimizi, nelerin hoşumuza gittiğini açıklar. Kuşkusuz Venüs aşkın ve beraberliğin de gezegenidir. Durum böyle olunca, aşk, bizi bir araya getiren koşullar akıcı ilerlemeyebilir. Geri hareket çoğunlukla bir şeylerin yolunda gitmediğini, aksadığını, geri kaldığı açıkladığı için aşk dahil hayatın bize keyif veren konularında hoşnutsuzluklarla karşılaşabiliriz. Özellikle evliliklerin sıklaştığı bu mevsimde, açıkçası gölgeli bir durum söz konusu. Venüs’ün geri gittiği İkizler burcu ise ikilemleri, güvensizlikleri ve bir türlü net karar veremeyen, değişken doğasıyla meşhurdur. İkizler’deki Venüs çokça konuşma, çokça düşünceye işaret ederken, net karar verememeye, takılmaya işaret ediyor. Sanki geçmişten bir konuya takılmış da, onu yeniden düzeltmek için geriye gitmemiz gerekiyormuş gibi, eksik olan şeyin peşine düşmek durumunda kalabiliriz. Konu aşk ve ilişkiler olunca, böyle bir dönemde eksi aşklar, eski arkadaşlıklar ya da tanışıklıklar da gündeme gelebilir.
İlişkilerin yanı sıra, güzellik ve hoşluk yaratmak istediğimiz konular da Venüs’ün alanına girerler. Örneğin bu dönemde estetik ameliyat yaptırmak, ya da çok basit bir operasyon bile tam olarak istediğimiz sonucu veremeyebilir. Cildin güzelliğine ait konular özellikle Venüs’le ilişkilidir. Bir şeyleri düzeltmek isterken, başka şeylerin bozulmasına yol açabiliriz. Bu dönemde gündeme gelen tatiller bize tam aradığımız keyif ya da eğlenceyi verme konusunda tatminsizliklere, ya da ufak çapta mutsuzluklara yol açabilir. Benzer şekilde, evle ilgili dekoratif çalışmalar, bize konfor ve keyif vermesini istediğimiz şeyler için daha fazla uğraşı verebilir. Astrolojik açıdan Venüs kadını temsil ettiği için, bu dönemde kadınlara ait konuların ve sorunların medyada daha sık gündeme geldiğine tanık olabiliriz.
Durum böyle olunca, bu dönemde, 27 Haziran’a kadar aşktan hiç mi keyif alamayacağız, ilişkilerimiz zora mı girecek, hayattan keyif alamayacak mıyız haklı sorusunu sorabilirsiniz. Kuşkusuz bu etkilerin genele yayıldığını söylemeliyiz. Zira herkesin kendi astrolojik haritasındaki koşullar birbirinden bağımsız diğer önemli faktörlere işaret eder. Daha önceki yazılarımızda Venüs gerilemesinin yükselen burcunuza göre olan temalarından ayrıca söz etmiştik. Daha yapıcı yönden bakarsak, bu dönemde ilişkilere bakış açımızda yeniden bir ayarlama yapmak imkanını bulabiliriz. Geçmişten kalan beklentilerimizi yeniden gözden geçirerek, kendi içimizdeki çelişkileri, ikilemleri gözden geçirebiliriz. Çoğu zaman bize sıkıcı gelen bir sürecin, sonunda daha başarılı sonuçlar elde ettiğimizi görebiliriz.

Hakan Kırkoğlu
05-13-2012 02:51 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #2
RE: Venüs Gerilemesi
15 Mayıs-27 Haziran 2012: Bu tarihler arasında Venüs İkizler burcunda geriliyor olacak. İkizler burcu iletişim ve haberleşme ile ilişkilidir ve Venüs de insan ilişkilerini temsil eder. Venüs’ün İkizler burcunda gerileyecek olması, insan ilişkilerinde bir müddet için gerilemelere, aksaklıklara, yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Venüs gerilerken evlilik veya önemli ilişkilere adım atarken her zamankinden daha fazla düşünmemizde fayda vardır. Hatalı kararlar alabilir, aldığımız kararları diğer kişilere iletmekte sorun yaşayabiliriz. Öte yandan bu gerilemeyi ilişkilerimizi gözden geçirmek, birbirimizden beklentilerimizi daha iyi fark etmemiz açısından da bir fırsat sunuyor bu gerileme. Venüs estetik ev güzellikle ilişkilidir. Venüs gerilemesi olan dönemlerde kendimizde yapmak istediğimiz estetik değişiklikler konusunda adımlar atarken dikkatli olmamız yerinde olur.

Öner Döşer
05-13-2012 03:07 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #3
RE: Venüs Gerilemesi
Venüs Gerilemesi
Astrolojide Venüs sosyallik ve ikili ilişkilerin temsilcisidir. Geri hareketlerinde ikili ilişkilerimizde gerileme, aksaklık, engellenme ve zorlanmalar yaşarız. Karşımızdakilere gereken önemi vermeyi ihmal edebiliriz. 15 Mayıs-27 Haziran tarihleri arasında Venüs’ün İkizler burcunda gerileyecek olması ilişkilerimizde yüzeysel kalma, ilişkilerimizi hafife alma eğilimi gösterebileceğimizi işaret ediyor. İkizler burcundaki bu gerilemenin ilişkilerde maymun iştahlılık, ikili onama, iki yüzlülük, yalan dolan gibi eğilimleri tetikleme riski de mevcut pek tabii.
Geleneksel astrolojide Venüs gerilemesi dönemlerinde evlilik adımları atılması önerilmez. Venüs gerilerken estetik ve zarafetle, giyim kuşamla, artistik ve sanatsal işlerle, ev dekorasyonuna girişmek ya da kıymetli takılar alıp satmak işlerini Venüs gerilemesi zamanlarına denk getirmemek isabet olur. Bunu 15 Mayıs-27 Haziran arasındaki tarihler için genelleyebiliriz. Ama özellikle Haziran ayı başlarını vurgulamak yerinde olacaktır. Zira 4 Haziran tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek güneş tutulması Venüs ile gergin açısal irtibat sağlıyor. Bu esnada Venüs’ün Mars ile dik açısı da çok etkin olacak (partil kare). Tutulma-Venüs-Mars arasında oluşacak T-kare açı kalıbı özel ve sosyal ilişkilerimiz açısından oldukça çatışmalı etkilerin öne çıkacağını işaret ediyor.
Gerilemesini tamamlamasına yakın tarihlerde, yani Haziran ayı sonlarında Venüs aynı burçta hareket eden Güney Ay Düğümü ile yakınlaşacak. Bu dönemde bazılarımız ilişkilerinde kayıplar yaşarken, bazılarımız ise kadersel eşlerini bulabilirler. Kadersel eşini bulma eğilimi özellikle Venüs’ün çift vücutlu (double bodied) İkizler burcunda gerilemesi sayesinde daha da öne çıkıyor. Venüs’ün İkizler burcunda gerilemesi sürecinde bir yandan ilişkilerde aldanma ve aldatmalar, spekülasyonlar, dedikodular artarken, artan sayıda kişi magazin dergilerine, gazetelere ve paparazilere malzeme olurken, bir yandan da ilişkilerimize geri dönüp bakma, zorunlu bir değerlendirme yapma fırsatı bulacağız. İnsan ilişkilerinin önemini anlayacağız.
Aslında Venüs gerileme dönemlerini geri çekilip ilişkilerimize dışarıdan bakmak, değerlendirme yapmak için değerlendirebiliriz. Bunu sadece aşk ilişkisi olarak değil, insan ilişkileri olarak genelleştirebiliriz. İkizler burcunda gerileyen Venüs’ü olumlu kullanabilir, ilişkilerimizi akılcı ve rasyonel bir şekilde gözden geçirebiliriz. Hatta ilişkimizin nasıl gittiği üzerine partnerimizi karşımıza alıp konuşabilir, mantıklı saptamalar yapıp, bunları düzeltmek üzerine konuşabiliriz. En dikkat edilmesi gereken şey yanlış anlaşılmamak adına sözlere dikkat etmek olacaktır…
Öner Döşer.
05-13-2012 01:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #4
RE: Venüs Gerilemesi
Venüs İkizler Burcunda Geriliyor
Venüs,15 Mayıs tarihinden itibaren 27 Haziran’a dek İkizler Burcunda geriliyor. Öz burcu, yükseleni veya kişisel gezegenleri Venüs yönetimindeki Boğa ve Terazi burçlarında olan kişiler, ayrıca İkizler burcunda gezegeni bulunanlar bu dönemde en fazla etkiye maruz kalan burçlar olacaktır.

Venüs İkizler’de gerilerken kişinin astroloji haritasında, İkizler burcunun hangi yaşam alanını yönettiği önemli olacaktır. Örneğin yükselen Koç ise, yakın çevre, ticari ilişkiler, eğitim ve zihinsel çalışmalarda kararsızlık ve duraksamalar gelişebilir.
Venüs; Güneş’e yakın konumuyla bir astroloji haritasında hayattaki amacımıza ulaşmamıza en çok yardım eden gezegenlerden birisidir. Astrolojide Venüs’ten bahsederken ilişkileri, aşkı, sevgiyi sembolize ettiğini söyleriz. Hayatlarımızın bütünüyle ilişkiler üzerine kurulu olduğunu düşününce, Venüs’ün konumu; hangi burçta ve evde yer aldığı çok büyük önem taşır. Ayrıca haritasında açı yapmayan bir Venüs taşıyan kişi; ilişkilerinde zorlanır, sevgisini bir şekilde gösteremeyebilir veya şu hayatta hiç sevilmediğini düşünebilir. Yaşamında sevgisizliğin getirdiği eksikliği derinden hisseder. Astrolojide evlilik ve ortaklık konuları da Venüs yönetimindedir. Kişinin değer yargılarını, kendisine nasıl bir değer biçtiğini ve kendimize layık gördüklerimizin paralelinde sahip olduğumuz maddi değerleri sembolize eder. Ayrıca kişinin zevklerini, hayatta nelerden keyif aldığını, aynı zamanda kişinin cazibesini nereden aldığını anlatır.
Venüs her 8 yılda bir aynı burçta geri hareket ederek bir döngü oluşturur. Bu döngü bir şemada ifade edilirse, aralarında 72 derecelik açılar olan 5 köşeli bir yıldız oluşmaktadır. Bu döngüler, aslında hepsi birlikte bir tema oluşturur. 360 derecelik daire, 5’e bölünürse 72 rakamı elde edilir. “5” rakamı ruhsal öğretilerde, yapmak, ortaya çıkartmak, şekil vermek ve inşa etmeyi sembolize eder.
Venüs yönünü değiştirmeden önce bir süre durağan kalır. Bu süreçte anlattığı konular derinleşir, vurgusu artar. Enerji içselleşir ve içerde yoğunlaşarak gizli kalmış potansiyelleri farklı yollardan açığa çıkartmaya doğru gider. Venüs’ün geri hareket etmesi içerde hapsolan enerjinin belli bir noktadan sonra özgürlüğünü kazanarak sıra dışı yollardan çıkış yapacağını anlatır.
Genel olarak gerilemelerde; gezegenin hareket ettiği ev, Venüs’ün doğum haritasında bulunduğu ev ve yönettiği evler etki alır. 4 Nisan 2012’de İkizler burcuna giriş yapan Venüs etkisini İkizler’in özellikleriyle hissettirmeye başladı. Gerileme öncesi yavaşladıkça Venüs enerjisi yoğunlaşmaya başlar. Örneğin, ilişkiler, maddi konular, sanat, estetik ve kadınlara ilişkin konular ile sosyal hayatımızla ilgili konular vurgulanmaya başlamış olabilir. Aslında uzun süredir bu konularda görmezden geldiğimiz sorunlar su üstüne çıkmaya başlıyor diyebiliriz. İyicil gezegen Venüs İkizlerdeyken sosyal ilişkilerin hareketli ve çeşitlilik içerdiğine şahit oluruz. Bu dönemde, kültürel ve entellektüel çeşitlilik, geziler, iletişimde uyum ve ahengi gözetme, güzel konuşma-yazma-çizme, dil eğitimi veya el becerilerini ortaya koyma isteği olabilir. Bunların yanısıra Venüs İkizlerdeyken ilişkilerde kararsızlıklar ve ikilemler ile sosyal ilişkilerde daldan dala konan kelebek misali fazlaca hareketlilik olabilir. Sonuçta çok dağılmaktan bir kararsızlık ve aşırı hareketliliğin getirdiği bir gerginlik duygusu gelişebilir.
Bir kişinin hayatında sıkışmış veya baskılanmış problemler varsa zorlayıcı konular gezegenin durağan pozisyona geçtiği dönemlerde, yukarda bahsettiğimiz konularda birer birer görünür olmaya başlar. Gezegen geri harekete geçice de ortaya çıkmaya başlar. Bu dönemlerde Venüs enerjisi yaban yönlerini ortaya çıkartacaktır. Keyif aldıklarımız tutkuya dönüşebilir. Maddi konularda aldatmaya yönelik hırslı tutumlar olabilir. İlişkilerde keza ikilemler aldatıcı davranmaya sürükleyebilir.
İkizler’de geri giden Venüs ayrıca ticari işlerde ve maddi konularda kilitlenme yaratabilir. Venüs’ün İkizlere geçişiyle hareketlenen atmosfer yerini sıkışmaya bırakabilir. Temel olarak parayı ve kazançları sembolize eden Venüs gerilerken maddi konularda daha önce oluşan problemler görünürlük kazanmaya başlayabilir.
Venüs geri giderken her türlü estetik faaliyeti askıya almakta fayda olacaktır. Estetik ameliyatlar veya evle ilgili dekorasyon çalışmaları 27 Haziran tarihinden sonraya bırakılmalıdır.
Venüs yaklaşık 18 ayda bir geri harekete geçer. Yaklaşık 6 hafta devam eder. Bundan sonraki Venüs gerilemesi 2013 yılının Aralık Ayında Oğlak Burcunda gerçekleşecek.
Venüs’ün geri gidişi esnasında, evlilik ve romantik ilişkilerde fazla önemsenmeyen veya üstü örtülen sorunları bir irdelemeyle oluşan gerginlik ve kararsızlıklar oluşabilir. Kişi eşini, ortağını yeniden değerlendirmeye tabi tutabilir. Ayrıca, Venüs’ün geri gidişi sırasında yapılan bir evlilik kendine özgün dışı bir nitelik taşıyabilir. Aslında Venüs gerilerken evlilik yapmak önerilmez. Bu dönemde eski ilişkilerin tekrar gündeme gelmesi de olasılık dâhilindedir. Daha önce yara almış ilişkileri objektif olarak irdeleme ve sorunlara mantıkçı çözüm üretme çabaları olabilir.
Aslında, Venüs’ün geri hareketi esnasında, sanatsal kapasitenin farklı yollarla ortaya çıkışı ilginç olabilir. “Beşlik” ilkesine göre, kişinin içinde var olan fakat uyuyan enerjinin açığa çıkması, bir şeyin gerçek ve somut olarak hayata geçirilmesi anlamına gelmektedir. Örneğin, güzel yazı yazma yeteneğine sahip olan fakat bunu hiç kullanmamış bir kişi, Venüs gerilerken potansiyelini içerde yoğunlaştırarak ilginç yollarla dışavurumunu gerçekleştirebilir. Mesela bir yazarlık deneyimi edinebilir. Ya da mesela bir resim yeteneği olup da bunu dışarı çıkartamamış bir kimse bu dönemde yeteneğini ortaya koyma şansı elde edebilir.
Maddi konular, yatırımlar ve gayrimenkul alımı için yine Venüs’ün geri gittiği dönemler önerilmez. Bu dönemde Dünya ekonomilerinde parasal konularla ilgili sorunlar sertleşebilir. Özellikle Merkür’ün 24 Mayıs’a kadar Boğa burcunda ilerlediği dönem yatırımlarda yanlış kararlara çok açık duruyor. 24 Mayıs’ta Merkür İkizler’e geçince ticari konular riskli olacaktır. Bu tarihten itibaren ikircikli konular çok daha fazla olacaktır.
Bundan önce, Venüs İkizler burcunda geri hareketini 2004 yılının Mayıs-Haziran ayları arasında gerçekleştirmişti. O dönemdeki, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularınızı bugünlerde tekrar karşınızda bulabilirsiniz. Ya da maddi konularda aldığınız kararların yankılarını bugünlerde tekrar duyarsanız şaşırmayın!
Meral PALA
14 Mayıs 2012
05-15-2012 01:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
RE: Venüs Gerilemesi
Venüs ger giderken 5-6 Haziran'da, çok nadir olan bir Venüs Tutulması mevzusu var. Nette pek bilgi bulamadım hatta hiç. 15 derece ikizlerde olacak bu tutulma ile nerelerimiz tutuşaçak çok merak ediyorum.Güneşle tutkallanıp tutuklanan venüs[Resim: normalgulucuk.gif]
http://gundem.milliyet.com.tr/venus-tutu...efault.htm

IP Adresi: Kayıtlı
05-15-2012 11:45 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #6
RE: Venüs Gerilemesi
heaa bende cok merak ediyom hayirlisi :D 4 haziranda ay tutulmasi 15 derece yayda , 6 hazirdan venus tutulmasi 15 derece ikizler.. nedir bu yaa bitis baslangic kayiplar evi pehs.. koptum.w


venus tutulmasi tam k.a.d'imin ustunde oluyo(12. ev).. ay tutulmasiysa g.a.d(6. ev)..

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
05-15-2012 12:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #7
RE: Venüs Gerilemesi
Venüs ikizlerde iken "dil eğitimi"denmiş.20 mayıs 'ta dil sınavına katılıyorum.Umarım iyi geçer.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
05-15-2012 12:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #8
RE: Venüs Gerilemesi
Sevgili Arkadaşlar,

Bugün 15 Mayıs tan itibaren Venüs İkizler burcunda geri gitmeye başlayacaktır. 27 Haziran a kadar sürecek olan bu durumu siz astroloji severlerle paylaşmak istedim.
Etki alan burçlar: İkizler, Yay, Başak ve Balık. Bu burcların özellikle ikinci 10 günlük devresinde doğanlar için etkili olacaktır.
Etki alan kişilerde ilişkileri anlamaya yönelik duygularında derinleşme olacaktır.Geçmiş ilişkiler aklınıza gelebilir, burada geçmişi gözden geçirmeye yönelik duygularınız şuurunuza yükselebileceği için geçmişteki kayıplara takılı kalmamak önemlidir. Çünkü geçmişte verdiğiniz bir kararı bugünün aklıyla yorumlamak hiç bir zaman doğru değildir, kendinize haksızlık yaparsınız. Kayıplara takılı kalmamak için aklınızı özgür bırakabilmek, yani bugünün sistemi dışında düşünebilmek çok önemlidir. Çünkü ancak o zaman yaşadığın ya da yaşayacağın olayları farklı algılayabilirsin, öbür türlü hep "ahh lar, vah lar " içinde yaşar ve bugünü gerektiği gibi yaşayamazsınız.
Venüs; astrolojide ilişkiler yani duygular dışında finansı da sembolize ediyor. Yine geçmişe yönelik finans konuları, parasal hesaplaşmalar gündeme gelebilir, bunlara da fazla takılı kalmamak, ama anlama gayreti içinde olmak gerekiyor.
Mars 24 Ocaktan 15 Nisan a kadar geri gitmişti biliyorsunuz ve bu geri gitme sürecinde etki alan kişiler içlerinde bayağı enerji biriktirdiler, şimdi 1 - 7 Haziran arasında enerji yüklü Mars , geri giden Venüs e kare açı yapacaktır ki bu; her türlü duygunun açığa çıkması demektir. Duygularınızı anlamaya yönelik olaylar yaşayabilirsiniz, içinizdeki duygu yüklü fırtınalar, Mars sayesinde görünür olabilir, buna dikkat etmek gerekiyor, özellikle öfkesiz tepkilere önem vermelisiniz.
Ve bu süreç içinde 4 Haziran daki Ay tutulması da çok büyük önem kazanmaktadır, çünkü bu da 13 derece İkizler burcunda oluşacaktır. Gündüz oluştuğu için Türkiye den izlenmez.
Yine yukarda yazdığım kişiler etki altında olacaktır. Özellikle 4 Haziran günü kişi, kendisiyle yüzleşeceği hiç de istemediği olaylarla karşılaşabilir. Bu olaylar genelde geçmişte yaşadığı ilişkilerini ya da parasal konuları içerecek ve öfke patlaması şeklinde görünür olabilecektir. Geçmişte kabullenemediğiniz şeyler aklınıza gelebilir ve yüzleşme yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız olayların amacının, aslında kendinizi, duygularınızı anlamak, idrak etmek olduğunu hep hatırlayınız.
sevgiyle kalınız,
Turhan

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
05-16-2012 12:45 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kerim1S Çevrimdışı
Yürüyen Neptün
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 117
Üyelik Tarihi: Feb 2012

Rep Puanı: 11

Mesaj: #9
RE: Venüs Gerilemesi
Teşekkürler yorumunuz için turhan bey.. şu başak burcu bir şeydende ekilenmese şaşardım zaten :/

Yıldız Haritam
Kozmik tesirlerin beynindeki etkilerini farketmemişsen, kendinin farkında değilsin..

Kozmik ışınların, genetiğin ve biokimyanın tahakkümündeyken, hangi özgür iradeden sözedebiliyorsun?..

[Resim: 30vjq.jpg]
05-16-2012 02:51 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #10
RE: Venüs Gerilemesi
(05-16-2012 12:45 AM)uranus Yazılan:  Mars 24 Ocaktan 15 Nisan a kadar geri gitmişti biliyorsunuz ve bu geri gitme sürecinde etki alan kişiler içlerinde bayağı enerji biriktirdiler, şimdi 1 - 7 Haziran arasında enerji yüklü Mars , geri giden Venüs e kare açı yapacaktır ki bu; her türlü duygunun açığa çıkması demektir. Duygularınızı anlamaya yönelik olaylar yaşayabilirsiniz, içinizdeki duygu yüklü fırtınalar, Mars sayesinde görünür olabilir, buna dikkat etmek gerekiyor, özellikle öfkesiz tepkilere önem vermelisiniz.
Ve bu süreç içinde 4 Haziran daki Ay tutulması da çok büyük önem kazanmaktadır, çünkü bu da 13 derece İkizler burcunda oluşacaktır. Gündüz oluştuğu için Türkiye den izlenmez.
Yine yukarda yazdığım kişiler etki altında olacaktır. Özellikle 4 Haziran günü kişi, kendisiyle yüzleşeceği hiç de istemediği olaylarla karşılaşabilir.
sevgiyle kalınız,
Turhan

Teşekkürler Uranus

birazda mecburi sebeplerden dolayı senelik iznimin Haziranın ilk 15 günlük dilimi içinde olması ihtimali var , eyvah desek mi gülücük

hem Venüs Retro hemde tutulmalar olacak, oysa Akdeniz tarafına tatile gidip birkaç rus, ukraynalı ve japon turist hatun bulmayı planlıyordum muhtemelen oraya gidince yağmur yağar fırtına olur turistlerde kendi ülkesine RETRO yapar gülücük

05-16-2012 03:03 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Venüs Retrosu 2018 Libra 27 37,688 11-06-2018 05:41 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Transit Venüs İkizler Burcunda astrosohbet 31 40,199 06-22-2012 03:11 PM
Son Mesaj: ateskızı

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir