Değerlendir:
  • 13 Oy - 2.69 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fenerbahçe Spor Kulübü
Yazar Mesaj
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #1
Fenerbahçe Spor Kulübü
[Resim: ff5cded58ac360287f31e93f06bf7b546.png] 3 MAYIS 1907 YILINDA KURULAN, TÜRKİYE'NİN ŞU ANDA SPORUN HER ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN BÜYÜK SPOR KULÜBÜ.
TABİ ATATÜRK'ÜN EN SEVDİĞİ TAKIM OLMASI KONUSUDA VAR, YILLARDIR TARTIŞILIR, TIPKI BURCU GİBİ, HERKES KENDİ TAKIMINDAN , BURCUNDAN OLSUN İSTER. LATİFE HANIM'IN YEĞENİ ÇIKIP 21 MAYIS DOĞUMLU OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTIR. MAYIS DOĞUMLU BİR ADAM TABİ Kİ MAYIS DOĞUMLU TAKIMI TUTAR DİYİP SÖYLEDİKLERİMİZİ BELGELENDİRELİM :

"Fenerbahçe futbol sahalarında işgal kuvvetlerine karşı ardı ardına aldığı galibiyetlerle milli mücadelenin adeta İstanbul şubesi halini alıyordu. Bu dönemde Türk futbolu denince ilk akla gelen Fenerbahçe oluyordu. Kurtuluş Savaşı cephelerinden gelen her yeni zafer halkın moralini yükseltirken, Fenerbahçe'nin de aldığı galibiyetler bu morali daha da arttırıyordu. 1910’lu yıllarda en fazla iki bin kişinin izlediği Fenerbahçe, 1919-1920 yıllarında 6-7 bin kişinin doldurduğu tribünlere oynuyordu.
Fenerbahçe takımı artık "Kuva-yi Milliye" ruhunun halk içindeki sembolü olmuştu. Bunun ilk sebebi işgal takımları ile oynadıkları toplam 50 maçtan, 41 kere galip gelmesiydi, Altınordu ve Galatasaray takımları bu başarıyı gösterememişlerdi. İkinci sebebi ise, Kurtuluş Savaşı'nın lideri olan Mustafa Kemal Atatürk'ün Fenerbahçeli olarak bilinmesiydi."
http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3...%BCb%C3%BC

ŞİMDİ GELELİM DOĞUM HARİTASINA

[Resim: 4kl5c.jpg]

GÜNEŞ 11 DERECE BOĞA'DA 11.EVDE.

ÖNCE BOĞA BURCUNDAN BAHSEDERSEK, TOPRAK BURCUNUN VERMİŞ OLDUĞU YAPI İTİBARİYLE DAYANIKLIDIR. İSTİKRARLIDIR. PARAYI YÖNETİR. BİLİYORUZ Kİ EN ZENGİN SPOR KULÜBÜDÜR, HİSSE SENETLERİNİN ARTIŞI AVRUPA LİGİNİ KORKUTMUŞTUR. OKUMAK İSTEYENLER İÇİN HABER BURADA : http://m.on5yirmi5.com/haber/41720.htm

TÜRKİYE'DE FUTBOLUN İLK YILLARINDA GALATASARAY LİSESİNDEN ÖTÜRÜ, OKULLULAR GALATASARAYLI, HALK BEŞİKTAŞLI BURJUVA İSE FENERBAHÇELİ DENİLİRDİ.
11. EVDE Kİ GÜNEŞ BÜYÜK KİTLELERE ULAŞMAK İSTER, GRUPLARA BAĞLI, TOPLUMLA İÇİÇE OLMAK İSTER. 11.EVDEKİ GÜNEŞ HAYATTAN BEKLENTİLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME GÜCÜ BULUR.
KİTLELERE GELİNCE , TÜRKİYE'NİN EN KALABALIK TARAFTARI FENERBAHÇE'DEDİR. LİGİN EN KÖTÜ TAKIMLARIYLA YAPILAN MAÇLARDA STATLAR DOLUDUR, CEZALI MAÇLARDA BAYAN VE ÇOCUKLARIN BİLE STADI DOLDURDUĞU, DIŞARDA İSE 10.000 KİŞİNİN KALDIĞINI GEÇTİĞİMİZ AYLARDA GÖRDÜK. YİNE AYNI ŞEKİLDE PAZAR GÜNÜ BİNLERCE İNSAN BAĞDAT CADDESİNDEYDİ. MEDYA BUNU MANİPULE ETTİĞİ İÇİN HERKES BİLMEZ.

YÜKSELEN YENGEÇ, BURADA JÜPİTER VE NEPTÜN'Ü GÖRÜYORUZ. AYRICA TÜRKİYE HARİTASINDA DA YÜKSELEN YENGEÇ İDİ. MUNDANE ASTROLOJİYE GÖRE 1.EV MİLLET VE GENEL İZLENİMDİ. KLASİK EV YORUMUNA GÖRE YÜKSELEN YENGEÇ :
SON DERECE AİLEYE, YUVAYA BAĞLI, SEVDİKLERİNİ KORUYAN, YİNE ÇALIŞMAYI VE PARAYI SEVEN BİR KONUM. HELE Kİ JÜPİTER'DE BURADA.
NEPTÜN'LE JÜPİTER KAVUŞUM DURUMUNDA NEPTÜN HAYALLERİNE JÜPİTER YARDIMI VE YENGEÇİN ÖNCÜLÜĞÜ İLE ULAŞMASI ÇOK DOĞAL. AMA MUNDANE OLARAK DÜŞÜNÜP FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜMDE
1 ) BİRBİRİNE KENETLİ BİR TARAFTAR, TAKIMININ SONUNA KADAR ARKASINDA. 3 TEMMUZ OLAYINDAN SONRA HERKES BİTER BU KULÜP SANDI AMA BİLAKİS HERKES DAHA ÇOK SARILDI BİRBİRİNE.
2 ) ASLA VAZGEÇMEYEN TARAFTAR, FİNANSI ÇÖKTÜ, FUTBOLCULARINI SATTI, BAŞKANI İÇERİ GİRDİ, VE ŞUAN LİGDE HALA ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR.
3 ) PARA GEREKTİ, HİSSE SENETLERİ SATIŞA ÇIKARILDIĞI GÜN BİTTİ. FENERIUM SATIŞLARI BÜTÜN BÜYÜK KULÜPLERİ KISKANDIRIYOR.

AY BURCU, İNSANIN RUHUNU ANLATAN BURÇ, FENERBAHÇE RUHU OĞLAKTA.
DİSİPLİNLİ ÇALIŞAN, ÇALIŞMAYI SEVEN, HEDEFİNE ULAŞAN , YAPILMASINI GEREKENİ AKSATMADAN YAPAN, DAYANIKLI VE SABIRLI. GÜNEŞ BOĞASIYLA UYUMLU BİR KONUM AYRICA.
7.EVDE Kİ AY OĞLAĞI YALNIZLIKMIŞ, MUNDANEDE 7.EVE BAKTIĞIMIZDA İTTİFAKLAR, ANLAŞMALAR, YABANCI ÜLKELERLE İLİŞKİLER OLARAK GÖRÜYORUZ.
ŞİMDİ BİR LİG MAÇINI DÜŞÜNÜN
BURSASPOR - FENERBAHÇE, FENERBAHÇELİLER HARİÇ HERKES KİMİ TUTAR ? BURSAYI.
BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI VAR, TRABZON VE GALATASARAY KİMİ TUTAR, BEŞİKTAŞI.
GÖRDÜĞÜMÜZ ÜZERE, ANLAŞMALAR KONUSUNDA SIKINTISI OLAN, HİÇ BİR İTTİFAKI BULUNMAYAN TAKIM.
7.EVDE MARS VE URANÜS. MARS OĞLAĞI FİZİKSEK DAYANIKLILIK GÜNEŞ BOĞASINA DESTEK. MUNDANEYE DÖNERSEK YABANCILARLA İLİŞKİLİ KONULARDA ENGELLER VAR, NE GİBİ. AVRUPADA ŞANSIMIZ TUTMUYOR.9.EVDEKİ ŞİRON ETKİSİ. HE UEFA KUPASI MAÇINDA ŞİKE YAPMIŞ BİR TAKIM DEĞİLİZ. KUPAMIZ YOK AMA TEMİZİZ gülücük
YANİ HAKKIMIZDA BÖYLE BİR HABER ÇIKMADI ÇOK ŞÜKÜR
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?a...egoryID=84

URANÜS OĞLAKTA, KENDİ YOLUNDA GİTMEKTEN ÖDÜN VERMEYEN. ISRARLI VE BAŞARILI. 7.EVDE URANÜS ÖZGÜR OLMAK İSTEYEN İŞBİRLİĞİNDEN UZAK DURAN BİR İZLENİM ÇİZİYOR. DAHA ÖNCE YAZDIĞIMIZ GİBİ MARS - URANÜS KAVUŞUMU ASİLİĞİ, ÖZGÜRLÜĞÜ, TETİKLEMİŞ. 7.EVDE MARS OLMASI, MARSİYEN ORTAKLIKLARA DİKKAT ÇEKER, FENERBAHÇEYİ DE FENERBAHÇELİ OLMAYAN KİMSE SEVMEZ. İTİCİ BULUR.

10.EVDE KOÇ VENÜSÜ VE BALIK SATÜRNÜ VAR. SATÜRN KENDİ EVİNDE EKSTRA BONUS, ÇIKARLARINI KORUR. PEKİ ÇABUK VAZGEÇER Mİ, DUYGUSAL MI ? VAZGEÇMEZ AMA BİR DUYGUSALLIK VAR. BİZ BUNA BAĞLILIKTA DİYEBİLİRİZ. YOKSA KİM AÇIKLAYABİLİR 60 YAŞINDA BİR TEYZENİN CADDE YÜRÜŞÜNE KATILIŞINI " BİZE FUTBOLU SEN SEVDİRDİN FENERBAHÇE" DİYİŞİNİ
10.EV AYNI ZAMANDA TOPLUMSAL İMAJDIR VE EVİN YARISINDA KOÇ DİĞER YARISINDA BALIK VAR. TAMDA FENERBAHÇEYİ ANLATAN BİR KONUM.
VENÜS KOÇU : TUTKULU, CESUR, SPORA YATKIN, BAŞARI İÇİN EN UYGUN KONUMLARDAN BİRİ. VENÜS HARİTADA MUTLU OLDUĞU YERDE KARİYER EVİNDE.

MERKÜR 11.EVDE KOÇTA. MERKÜR İKİZLERİ YÖNETİR, BURADA KOVANIN EVİNDE, SOSYAL ÇEVRE- UMUTLAR - ARKADAŞLIK EVİNDE. ÜSTELİK ATEŞ BURCUNDA YANİ HAVAYI RAHATSIZ ETMEYEN BİR BURÇ.
UMUTLARI KONUSUNDA SAVAŞÇI DİYEBİLİR MİYİZ, EVET. MERKÜR BURADA HAZIR CEVAP. ARKADAŞLIK VE BİRLİKTELİK ÖNEMLİDİR.
MUNDANE OLARAK BAKARSAK ( SONUÇTA FENERBAHÇE CUMHURİYETİ )
YEREL YÖNETİMLERİ BÜYÜK KURUMLARI ANLATIR, HEM KOÇ OLMASI HEMDE BÜYÜK KURULUŞ DİYİNCE AKLIMA İLK GELEN İSİM ALİ KOÇ OLDU NEDENSE. ALİ KOÇ, KOÇ BURCU. MEDİCAL PARK HASTANELERİ SAHİBİ MEHMET ALİ AYDINLAR YİNE GEÇTİĞİMİZ SENELERDE FENERBAHÇE VOLEYBOL TAKIMINI KURAN KİŞİ. ŞİMDİ SAADETTİN SARAN BAŞKANLIK İÇİN YIRTINIYOR.
PARA AKLAMA KONULARININ DIŞINDA, BÜYÜK FİRMALARIN CİDDİ BİR İLGİSİNİ GÖRÜYORUZ.
VE 12. EVDE PLUTO, BUNUDA MUNDANEYE GÖRE YORUMLAMAK İSTİYORUM, HASTANELER, HAPİSHANELER, KULÜBÜN GİZLİ DÜŞMANLARI.
BURADA PLUTO İKİZLERDE, İKİZLERİN BİR ŞEYİ GİZLİ TUTMASI ZORDUR, HEMEN İLETMEK İSTER, YÜKSEK BİR KAVRAYIŞ VE UYANIKLIK VARDIR AYNI ZAMANDA.
12.EVDE PLUTO ŞİDDETLİ VE KUVVETLİ BİR İÇ YAŞAM.
İKİZLER BURAYI DIŞARI VURMUŞ, ZİRA 8 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE MİSAL AZİZ YILDIRIMIN NE İŞ YAPTIĞINI BİLİR.
HARİTAYI BURADAN ALDIM, DEKANLARI VARDI HOŞUMA GİTTİ.
http://hayaletastrolog.blogspot.com/2011...itasi.html

dip not : tarafsız olamadığım için öncelikle üzgünüm, fenerbahçe olarak yazmaya başladım ama bir yerden sonra biz olarak devam etmişim. kışkırtmaca yoktur, sadece söylediklerimi haybeye söylemeyi sevmiyorum, deliller benim için önemli, linkler o yüzden var.
klasik + mundane yorumladım. yer yer yabancı kaynaklardan çoğunlukla forumdan faydalandım.
ilerleyen günlerde inşallah transitlerle devam edeceğim, üzerimizde dolaşan karamparça bulutlar nereden geliyor bir görelim diye. bu arada mundaneyi daha uygun gördüm yorumlamak için.
04-17-2012 08:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #2
RE: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
hangi ligte oynuyor bu takım puhaha3
bildiğimiz ligimizin feneri değil bu kesinlikle katılmıyorum, astrolojik açıdan bilmem, yoruma bakıyorum ı ıh! anlatılan takım fenerbahçe değil..
bence haritada ilk olarak başarıya giden her yolun mübah sayılmasının sebebini araştırmak lazım.
üzerinizde dolaşan bulutlar aziz yıldırımdan geliyor tabikide gülücük
bir şarkı geldi aklıma
uzaklarda arama
çünkü sen içimdesin
taht kurmuşsun kalbimeee.. dırın dırın..
not - fenerbahçelilerin hakem veya medyaya sitem edip düşman gibi göstermeleriyle donup kalıyorum, kelimeler kifayetsiz kalıyor!
04-17-2012 09:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
RE: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Tamam fanatiksin kanaryasın , fenerde büyük takım itirazımız yokta, konu başlığı ve içeriği büyük harflerden oluşamaz böyle bir kuralımız var gülücük

04-17-2012 09:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #4
RE: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
(04-17-2012 09:09 PM)Neptunian Yazılan:  Tamam fanatiksin kanaryasın , fenerde büyük takım itirazımız yokta, konu başlığı ve içeriği büyük harflerden oluşamaz böyle bir kuralımız var gülücük
ups ! bilmiyordum, sanırım daha önce YAVUZ ÇETİN diye bu şekilde açmıştım konusunu. önemlilik derecesine göre kullanıyorum harfleri. Alexsandro De Souza, saba tümer gibi .ama bilmiyordum konu içerisinde de büyük harfle yazılmadığını. değiştirebiliyorsa değiştireyim.
04-17-2012 09:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #5
RE: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
(04-17-2012 09:30 PM)smoochy Yazılan:  
(04-17-2012 09:09 PM)Neptunian Yazılan:  Tamam fanatiksin kanaryasın , fenerde büyük takım itirazımız yokta, konu başlığı ve içeriği büyük harflerden oluşamaz böyle bir kuralımız var gülücük

ups ! bilmiyordum, sanırım daha önce YAVUZ ÇETİN diye bu şekilde açmıştım konusunu. önemlilik derecesine göre kullanıyorum harfleri. Alexsandro De Souza, saba tümer gibi .ama bilmiyordum konu içerisinde de büyük harfle yazılmadığını. değiştirebiliyorsa değiştireyim.


tamam ben değiştireyim sıkıntı yok verygood
açtığın konuyuda biraz sabote ettim kusura bakma özür dilerim çiçek
04-17-2012 09:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #6
RE: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
(04-17-2012 09:33 PM)Garavu Yazılan:  
(04-17-2012 09:30 PM)smoochy Yazılan:  
(04-17-2012 09:09 PM)Neptunian Yazılan:  Tamam fanatiksin kanaryasın , fenerde büyük takım itirazımız yokta, konu başlığı ve içeriği büyük harflerden oluşamaz böyle bir kuralımız var gülücük

ups ! bilmiyordum, sanırım daha önce YAVUZ ÇETİN diye bu şekilde açmıştım konusunu. önemlilik derecesine göre kullanıyorum harfleri. Alexsandro De Souza, saba tümer gibi .ama bilmiyordum konu içerisinde de büyük harfle yazılmadığını. değiştirebiliyorsa değiştireyim.


tamam ben değiştireyim sıkıntı yok verygood
açtığın konuyuda biraz sabote ettim kusura bakma özür dilerim çiçek


yok, ben kural ihali yapmışım, önemli değil tabi ki, teşekkür ederim çiçek
04-17-2012 09:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü
yalniz fener pluton transiti hemde uranus transiti yasiyor ve t karesi tetikleniyor kullerinden dogabilir gerci su anda ne durumda bilmiyorum ligi takip etmedigim icin. Sike skandali bu pluton ve uranus transiti icin cok uygun. Seneye yukseleninin uzerinden jupiter gecerken guzel seyler olabilir.
04-17-2012 11:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #8
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü
mundane olarak yorumlarsam

güneş, haritanın kalbi , başkan konumunda ceo demiş. yani önemli adamları güneş altında incelemek gerekiyor.
benim yaşım icabı ilk başkan ali şen'di hatırlıyorum baya bir o dönemi. ali şen boğa burcuymuş. fikret arıcan yengeç, en uzun süre başkanlık yapan şükrü saraçoğlu'nun araştırmama rağmen bulamadım doğumgününü. en başarılı dönem güven sazak zamanı o da bir kova'ymış. aziz yıldırım ise akrep. 1998 yılından beri başkan. yani şuan 2.sırada uzun dönem başkanlıkta.

teknik direktörlere bakalım : aykut kocaman - boğa, daum - terazi, luis aragones - yay, zico - balık, oğuz çetin kova, mustafa denizli - akrep, rıdvan dilmen - aslan, lorant - yay.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3...ri_listesi

brezilyalı hocalar fena değil gibi. aslında başarılar genel olarak yabancı hocalarda toplanmış.
güneşin aldığı açılara bakınca sadece güneş ve şiron arasında kare var. mundane astrolojide sağlık - virüsler - alternatif uygulamar, başka bir yerde ekonomi olarak geçmiş.
şiron kova'da , aziz yıldırım öncesi baktığımda en parlak dönem kova burcu bir başkanda. bir sezonda 26 tane transfer yapmış. sansasyondan uzak, chiron onu yaralamamış gibi başkanlık pozisyonunda.
ama boğa burcu bir başkan olan ali şen'i ne yazık ki hala şu sözlerle hatırlıyorum : ali şen başkan Fenerbahçe perişan.
başkanlık koltuğunda en çok yıpranan isim aziz yıldırım, tabi kaldığı süreylede ilgili, yalnız onu yıpratan taraftar değil, düşmanlar. Yani lig tarihinde travesti şeklinde fotoşoplanan, r harfleriyle olan problemiyle sürekli dalga geçilen. azize denilen bir başkan, lakin taraftar tarafından en çok sevilen.
yükselen yengeci halk yani taraftar olarak alınca, güneş burcu olan akreple bir üçgen görüyoruz. balık'ın yöneticisi neptün yine su grubunda, belki biz onu farklı görüyoruz ya da kişisel hayatı ile başkanlık görevinin ayrımını yapabiliyoruz öyle diyeyim.
bir banka danışmanının evdeki hayatı sizi ilgilendirmez, siz vadeli hesabınızla ilgili danışmanlık alıyorsunuzdur, onu sadece bankacınız olarak değerlendirirsiniz, o adamın evinde karısını dövüyor olması onu kötü bir bankacı yapmaz, kötü bir eş yapar. öncelikle bunu açıklığa kavuşturalım.

ay, insanlar , kadınlar, temel ihtiyaçlar.
mundane astrolojide ay 4. ve 7. evde güçlüymüş. ay oğlak burcunda. ay - mars - uranüs kavuşumda.
mars : ordu-mücadele, şiddet, rekabet, devrim, uranüs : anarşi , yenilik , ilericilik.
7.ev açık düşmanlar, dış ilişkiler. ay olarak temel ihtiyacı irdeleyelim, dış ilişkiler diyor, ay burada dışarıdan müdahele istiyor olabilir, baktığınız zaman, yabancı bir koç ya da kaptan çok etkili olabiliyor. bir yabancı ile olan ortaklık daha iyi sonuç veriyor.
mars - uranüs işte açık düşmanlarla olan ilişkinin temel özeti, kendi takımına olan sevgisinden çok Fenerbahçe düşmanı olan binlerce insan var.
uranüs bağımsızlık katıyor bu noktada, kimseyle ittifak içerisinde değil. mars ise şiddeti arttıryor ilişkilerde.

güneş 11.evde
11.ev siyasi ideolojiler, yerel yönetimler, toplum umutları.
güneş tam karşıt evinde, toplumda parlayan bir konum olarak geçmiş. 11.evin yöneticisi 10.evde venüs.
ulusal prestij ve güç, 10evde venüs ve satürn.
venüs : para, güzellik, sanat, müzisyenler, sosyete, kültür.
önemli iş adamları, müzisyenler evet genelde Fenerbahçeli bunu sık sık görüyoruz.
satürn : düzen, prosedürler, hukuk, tarih.
haritada satürn'ün sadece pluto'dan kare açı aldığını görüyoruz. toplumsal imajda plutonik algılamalara neden olup, satürnün çalışkanlığı gölgede kalıyor.

pluto : siyasal ve finansal güç, 12.ev gizli düşmanlar, hapishaneler, yıkıcı faaliyetler.
ikizler burcunda hiç bir şey gizli kalmıyor bence. tutamaz içinde yapısında yok. illa ki iletecek o sebepten gizli düşmanda kalmıyor ortada, her şey ortada, tabi görmesini bilene. ikizler burada uyanık olana gösterir her şeyi.
yöneticisi merkür 11.evde koçta, hızlı bir şekilde haberler çabuk yayılıyor.

şu dönemle ilgili, siyasal güç düşman konumunda güneşimize, başkanımıza. transit pluto ve merküre bakmam gerekiyor.
suçlarla pluto, medyayla merkür ilgileniyor.
şimdi aziz yıldırım niye içeride, önce onu anlatalım çok kısa :
boşbakan aziz yıldırım'a kadıköy'den belediye başkanı ol diyor, biliyorsunuz kadıkçy chp kalesi, alınması güç, bunu ancak aziz yıldırım gibi bir güçle başaracağını umut edenler, hayır cevabı alınca bir kıl oluyor. bu içeriye atmaya neden mi ? hayır, dananın kuyruğu çalık grubu ihalesinde kopuyor.
şöyle ki, boşbakanın damadı çalıl grubu sahibi, ihaleye giriyor, aziz yıldırım da giriyor. tehdit ediyorlar çekil diye, papuç bırakır mı ? bırakmıyor, kendine güveniyor. ihaleyi kazanması muhtemel, ancak tek bir şartla kaybeder, o da içeride olursa.
bu tarz futbol kulüplerini elinde tutmak isteyen, kendi çıkarlarına hizmet ettirmek isteyen hükümet, şike operasyonunu başlatıyor, şişirme bir iddianame ile.
neredeyse bütüm takımlar sorgulanıyor, tek bir takım hariç. tek bir 20 : 45 dönemi şaibe ortaya çıktı, medya onu hemen kapattı.
şike operasyonundan haberi olduğu yıl hiç şike yapmayan ve ligi kaçıncı sıralarda bitiren. mecliste adamı hükümete hizmet eden ve fetullah gülen'den binlerce dolar hibe alan cemaatlerin ve avrupada ki güçlerin desteği olan takıma hiç bir şey olmadı.
tabi onlarda Fener'in küme düşmesi halinde futbolcularını almayı planlıyorlardı çünkü fenerium satışlarına ve Fenerbahçe hisse senetleri değerine ulaşmak istiyorlar.

her neyse
merkür pluto arasında sextile bir açı görüyoruz natal haritada. birlikte hareket ediyorlar.

transit merkür şuan 10.evimizde balık'tan koça geçmek üzere. 9 aydır merkür tam işleviyle çalışmıyordu ki geçtiğimiz günlerde daha da abarttı. transit merkür natal plutoya kare yaptı.
6.ev işçiler demiş, bizde futbolcular olsun yay var burada. yabancıları daha çok seviyoruz aslında. galatasaray'a bakınca onlarda alt yapıdan gelen yerli oyuncular daha bir tutulur ( du ).
6.evde ay düğümünü görüyoruz. yöneticisi jüpiter 1.evde yengeçte. yabancı futbolcular Fenerbahçe'de çok rahat ediyor, yuva ortamını buluyor, gitmek istemiyor . uche , okacha zamanlarındanda hatırlayanlar olur.
sporu temsil eden yay burcu oyuncular için çok iyi. sporun her alanında jüpiterin verdiği maddi desteklede gerçekten iyi oyuncular.
şuan ay düğümüne transit güneş in ve satürn'ün kare yaptığını görüyoruz. ve yayın yöneticisi natal jüpitere bu aralar transit merkür kare açıda, pluto ise karşıt.
başarılar yerine, saçma sapan konular gündemde. medya Fenerbahçe yürüyüşlerini göstermiyor. Binlerce insanın kilometrelerce kapladığı alan için 100 kişi vardı diyor gülücük
süper final maçında oyuncumuz rakip takım oyuncusuyla futbol prosedüründe " anlık gerginlik" denilen bir olay yaşıyor ve sarılıyor, anlaşıyor.
gizli düşman ( pluto ) rakip takım yönetimi, futbolcusuna, olayı şişirmesi konusunda baskı yapılıyor, diğer gizli düşmanlar ( merkür ) bunu çok adice medyaya yansıtıyor, cıngar koparıyor. ve Fenerbahçe oyuncusu profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk ediliyor.
şimdi hemen daha önce bu olaylara örnek verirsek
- mehmet ali yılmaz , kevin campell için yamyam dediğinde, herkes güldü.
- fatih terim , benim ülkemde, hele bir yugoslav benle böyle konuşamaz. dedi, kimsenin umrunda olmadı.
- sivassporun israilli oyuncusuna ali sami yen'de ırkçı hakaret edilirken yine kimse bir şey yapmadı.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?a...egoryID=84
- galatasaray'ın kendi oyuncusu olan eboue daha önce kaç kere ırkçı hakaretlere maruz kalırken, gs yönetimi hiç bir şey yapmadı.
medyanın gücü adına !
merkür güneş açısı geçtiğimiz haftalarda teknik direktörle ilgili bir takım yalan haberler dolandırdı diline, işte karışıklık varmış gibi, neyse ki taraftar yemiyor artık.

başkanı içeri atılıp, finans sorunu yaşayan Fenerbahçe için çok kötü öngörüde bulunanlar bugün ligde şuanki durumundan korktuğu için müdahele etmek zorunda kaldı. Alex'i harcamak zor, Emre ceza aldı.
Geçen yıl gs yönetiminin şampiyonluk garantisi verdiği için takımın başına gelen aslan burcu teknik direktör, bu yıl öyle ya da böyle şampiyon olacak. aslan - ego meselesi.

9.evde mahkemeler, transit neptün şuan 9.evden geçiyor, natal neptünse 1.evdeydi taraftar evinde, mahkemelere yoğun bir taraftar ilgisi var, neptün ideoloji için insanları sürüklüyor.

5. ev halkın morali, natalda akrep ve terazi paylaşmış evi. inişli çıkışlı olsa da genel olarak umutlu + güçlü.
şuan terazi'de satürn var ve bu morali sınıyor, ders veriyor.

3. ev basın evinde, transit marsı görüyoruz yavaş yavaş koça giren, medya savaşları başladı bile. şuan tff'ye bir iletişim saldırısı var, emre belözoğlu cezasıyla ilgili, telefonları kitlenecek federasyonun. umarım daha kötü olmaz her şey.

jüpiter boğa'daydı, güneşe dokundu tüm yıl, umutları taze tuttu, 26 hazirandan sonra 12.eve geçiş yapacak, hapishane ve pis oyunlar geçer diye düşünüyorum.
jüpiter boğa'da metanet verirken, ikizlerde rahat duracağını sanmıyorum.

haritanın genelinde öncü burçlar ağırlıkta. güneş boğadan alırken dayanıklılığını bitirmesi zor olacaktır Fenerbahçeyi.
ben baktığım sadece bir spor kulübü değil, uğruna savaşacak 25 milyondan fazla insan görüyorum, yabana atılacak bir rakam değil.
04-17-2012 11:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #9
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü
(04-17-2012 11:04 PM)Derin Yazılan:  yalniz fener pluton transiti hemde uranus transiti yasiyor ve t karesi tetikleniyor kullerinden dogabilir gerci su anda ne durumda bilmiyorum ligi takip etmedigim icin. Sike skandali bu pluton ve uranus transiti icin cok uygun. Seneye yukseleninin uzerinden jupiter gecerken guzel seyler olabilir.


24 yaşındayım, 7-8 yaşlarından beri ölümüne seviyorum , takip ediyorum. gördüğüm en zor dönem, küllerinden doğacak mı derseniz, hiç ölmedi derim gülücük
sezon başında, bu yıl hiç bir şey beklemiyorum, ne doğru düzgün transfer yapabildik ne de moral var takımda, bu sene artık şampiyonluk şu bu olmaz dedim, ama gördüğüm manzara inanılmaz. birbirine kenet bir spor kulübü tabi tek değerlendirmemek gerek voleybolcularımız avrupa şampiyonu oldu. bu yaşanılanlar herkesi birbirine yakınlaştırdı.

sahi polis bizim bayan voleybolculara saldırdı.
hemen 25 mart haritasına bakıp, transit satürn'ün ay düğümüne kare yaptığını görüyorum. satürn : polis , yay yani ay düğümleri oyuncularımız. ay 'da kare açı yapmış, yapılan rezalet kadınlaraydı, birde ufak çocuk yaralandı.

şuradanda faydalandığımı belirteyim : http://astrolojistik.blogcu.com/politik-...ji/3851883
04-18-2012 12:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #10
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü
Alıntı:7.EVDE Kİ AY OĞLAĞI YALNIZLIKMIŞ, MUNDANEDE 7.EVE BAKTIĞIMIZDA İTTİFAKLAR, ANLAŞMALAR, YABANCI ÜLKELERLE İLİŞKİLER OLARAK GÖRÜYORUZ.
ŞİMDİ BİR LİG MAÇINI DÜŞÜNÜN
BURSASPOR - FENERBAHÇE, FENERBAHÇELİLER HARİÇ HERKES KİMİ TUTAR ? BURSAYI.
BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI VAR, TRABZON VE GALATASARAY KİMİ TUTAR, BEŞİKTAŞI.
GÖRDÜĞÜMÜZ ÜZERE, ANLAŞMALAR KONUSUNDA SIKINTISI OLAN, HİÇ BİR İTTİFAKI BULUNMAYAN TAKIM.
7.EVDE MARS VE URANÜS. MARS OĞLAĞI FİZİKSEK DAYANIKLILIK GÜNEŞ BOĞASINA DESTEK. MUNDANEYE DÖNERSEK YABANCILARLA İLİŞKİLİ KONULARDA ENGELLER VAR, NE GİBİ. AVRUPADA ŞANSIMIZ TUTMUYOR.9.EVDEKİ ŞİRON ETKİSİ. HE UEFA KUPASI MAÇINDA ŞİKE YAPMIŞ BİR TAKIM DEĞİLİZ. KUPAMIZ YOK AMA TEMİZİZ
YANİ HAKKIMIZDA BÖYLE BİR HABER ÇIKMADI ÇOK ŞÜKÜR
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?a...egoryID=84

radikalin haberinde Galatasarayın bir sürü eksik oyuncusunu Bellinzonaya götürmediği vurgulanmış ya

O isimler zaten kadroda olmayan isimlerdir, sadece iki tanesi Ümit Karan ve Arda eksiktir bilgilerinize

Yalnızlığınız konusuna gelince

Hiç düşündünüzmü acaba bunun sebebi sizinle alakalı olabilirmi ?

Mesela Ay Oğlak insanının yalnızlığının sebebi kendi tutum ve tercihleriyle alakalıdır

Fenerbahçe haritasında Ay burcunun yanındaki Mars ve Uranüs herşeyi anlatıyor aslında gülücük

04-18-2012 02:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir