Değerlendir:
  • 26 Oy - 3.12 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haritamizdaki baba figurunu anlamak
Yazar Mesaj
dilek8855 Dışarıda
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 359
Üyelik Tarihi: Aug 2014

Rep Puanı: 37

Mesaj: #21
Cvp: Haritamizdaki baba figurunu anlamak
(10-05-2015 03:09 AM)Ninsianna Yazılan:  
(09-30-2015 01:56 AM)dilek8855 Yazılan:  
(09-29-2015 01:54 AM)Ninsianna Yazılan:  Battleroyale babasının haritasını göndermişti o nerede ?Bir kaç şey yazacaktım unutmuştum.

Ben babanın haritasında Yay veya İkizlerde bir kaç gezegen vardır diye düşünmüştüm ama yoktu doğru hatırlıyorsam eğer.9.ev vurgusu bekledim ama o da yoktu.Acaba doğum saati yanlış mı Yükselen Yay olabilir mi dedim ama bu seferde zorluklar içinde büyüyen bir insana pek uymuyor haritası



battleroyale arkadaşımızın mesajları silindiği için haritada silinmişti fakat ben haritayı bilgisayarımdaki geçmiş klasöründen buldum. çünkü benimde çok merak ettiğim bir haritaydı ve kendisi burada olmasa da bir sorun olacağını düşünmediğimden buraya linki eklemek istedim..

@ninsianna

link şu:

http://i.hizliresim.com/j2mJ0r.gif

yapacağın yorumu bende merakla bekliyorum şuan gülücük


Ben söyleyeceklerimi söyledim zaten.Ekleyecek pek birşey yok.

Satürn mağduru olmasına rağmen haritasındaki üçgenler sayesinde epey yol almış hayatta.

hıııı.. o vakittt ben kendi gördüklerimi yazıyım gülücük



cidden çok merak etmiştim bu haritayı.. bu kadar ilginç ve sıradışı ve çok yönlü bir insanın haritası da ilginç olmalıydı ve tam tahmin ettiğim gibi de çıktı zaten. ona bu kadar dayanıklı olmayı ve bence sabit fikirli olmayı veren büyük toprak üçgeni olmuş. hatta tepede neptünün başrolde olduğu bir uçurtma kalıbı var.. bence babasının grçekten ruhani bir tarafı da var ve bu yönünün üzerine gitmesi din eğitimi alması topraktaki büyük şans üçgeninin gücünü ortaya çıkartmış olmalı gülücük


sonra o şair ruhu da 5.evn yöneticisi venüsün kendi evinde ve hemde boğa da yücelmesine bağlıyorum. açıları uranüs ve neptünle olumsuz gibi görünüyor ama farklı bir güç katmış.. ve hatta diğer güzel sanatlar dallarına da yetenekli birisi olmalı..

hafızasını da şuna bağladım. toprak üçgeni ve hafızayı temsil eden ay ve merkürün satürn, neptün,uranüs ve plüto ile açıları.. 2 olumsuz açıya karşılık onları dengeleyecek diğer olumlu açılar ve bu sayede haritada hem duygusal hemde matematiksel hafızanın vurgulanmış olması..

güney ay düğümünde satürn var... satürnün 3 tane olumsuz açısından öte bu kavuşum ona sıkıntılı bir başlangıç vermiş.. e iyiki de g.a.d da uzaklaşıp aslanda k.a.d bireysel gücüne kavuşup ortaya çıkartbilmiş...

KARM IS BITCH!!!
10-05-2015 11:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #22
RE: Haritamizdaki baba figurunu anlamak
Alıntı:neptünle temas eden baba figürü , babanın kayıplığına işaret edebilir . özellikle 12.evde işin içerisindeyse, zayıf , kayıplara karışmış varla yok gibi bir baba söz konusu olabilir. yine , babanın madde bağımlılığı olabilir.

135lik açım var. Tam olarak böyle, özellikle ben küçükken, zamanla biraz iletişimimiz arttı. Neptün 2. evde, maddi kayıplar yaşıyoruz ara ara kendisi tarafından.

Bilgili değil, ilgili.
01-04-2019 09:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
diathra Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 4
Üyelik Tarihi: Aug 2018

Rep Puanı: 1

Mesaj: #23
RE: Haritamizdaki baba figurunu anlamak
Güneş'im 4. evde Akrepte ve Satürn ile kavuşum durumunda.. Güney ay düğümü de burada. Korkunç bir "baba"ya sahibim. Daha doğrusu bana asla "baba" olamayan bir adam. Emin olmamakla beraber zuben elgenubiyle satürn'ün kavuşumundan dolayı durum bu.

https://i.hizliresim.com/8a19VW.png
01-06-2019 12:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir