Değerlendir:
  • 16 Oy - 3.25 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beckhams
Yazar Mesaj
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #1
Beckhams
bu konuda david ve victoria beckham haritalarını bir arada, daha çok ilişki bazlı irdelemek istedim, tek tek değil. o yüzden konu ismi beckhams.

david beckham'ın haritası :

[Resim: 3uvns.gif]


güneşi ve yükseleni boğa, ay burcu ise oğlak, toprak elementinin karizmatikliğinden faydalandığı zaten aşikar. 5.evi başakta gözüküyor gezegen yok, başak aslında kısır bir burç olarak geçiyor ama bir çok çocuğu var kendisinin. 7.evinde ise neptün ve ay düğümü var yay burcunda. hem çift olan bir burç yay hem de ay düğümü ? acaba bir başka evlilik olur mu sorusunu düşürüyor akla.

victoria'nın haritası :
[Resim: 3uvtg.gif]

koç kadını , ay burcu kova, yükselen yengeç. eski fotoğraflarına baktığınızda david beckham hiçte öyle karizmatik bir adam değil. victoria'da şimdi ki kadar güzel değil, ama bu hatun ikisini çok değiştirdi ve geliştirdi. yerinde saymadı. önce bir şuan ki hallerini düşünün birde şu eski fotoğraflarına bakın :
[Resim: 3uw3u.jpg]

modayla yakından ilgilenen victoria'nın marifetidir şuan ki halleri.

şimdi ilişkilerine bakarsak
victoria'nın güneşi david'in 12.evine düşüyor , onu gizemli buluyor , ortak hedefleri olduğunu düşünüp her türlü fedakarlıkta bulunmayı doğru buluyor. kendini onun iradesine rahatlıkla bırakabiliyor.
david'in güneşiyse victoria'nın 11.evinde , yaratmak istediği gelecekte onunda olmasını arzuluyor, uzun vadeli amaçlar aynı ve aynı sosyal çevrede olmayı gösteriyor.

victoria'nın venüs'ü david'in 11.evine düşüyor ve david'in marsıyla kavuşumda. her şeyi beraber yapmayı seviyorlar, sosyal aktivitelerde hep beraber gözüküyorlar. beraberce yaptıkları he şey onlar için eğlenceli oluyor. jüpiteride aynı şekilde 11.evinde karı-koca oldukları kadarda arkadaşlar.
david'in marsıda victoria'nın 10.evinde kariyer anlamında destekleyici bir konum
david'in ay'ı victoria'nın 8.evinde olması aralarındaki büyük çekimi ve cinsel tutkuyu gösteriyor.
victoria'nınsa neptün'ü david'in 7.evinde. david vici'nin kusurlarını görmüyor onu gözünde büyütüyor diyebilir miyiz ? ki vici'nin güneşide onun 12.evine düşüyor demiştik.
david'in jüpiter', koçta ve vici'nin 10.evinde merkürle kavuşumda. david beckham'ın futbolculuğu hakkında bir şey demem ama onu bu kadar marka haline getiren eşidir. kariyer anlamında birbirlerine çok destek olduklarını görüyoruz. spice girls yalan oldu gitti, o grupta solo kariyere devam edenler oldu ama kuşkusuz victoria aralarında en iyi yere gelen oldu.

birde gezegenlerinin birbirine olan konumlarına bakalım :

[Resim: 3ux1s.jpg]
david'in güneşi victoria'nın uranüs'üne karşıt : victoria'nın sıradışı fikirlerine uymakta istekli olduğu sürece bir sorun olmayacağı ama bazen ani olaylar olabiliyor ( medyaya yansıyan çapkınlık haberleri ) victoria'nın enerjisi ona ilham oluyor. belki zaman zaman ego çatışmaları oluyor olabilir.

david'in neptünü victoria'nın venüsüne kare : birbirlerine ruh ikizi gibi gelmeleri, david victoria'yı bir kahraman gibi görüyor, romantik buluyor.aralarında şefkatli bir bağ kuruyor.

jüpiter neptün karesi : eşin hovardalıkları biraz fazla olabilir ama yine de birlikte maceraya atılmayı birlikte eğlenmeyi seven çift, belki david bu iyi vakit geçirmenin saatleri konusunda problem olabilirse de bu vakitler dikkatli planlandığında sorun olmayacaktır.
geri kalan açılarda fena değil gibi , birbirine yakışan 4 çocuklu bir aile mutlu olsunlar hep.
03-26-2012 08:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: Beckhams
Mars & Venüs kavuşumu ve Satürn & Venüs üçgeni yukardaki etkileşimler içinde bence öne çıkanlar.

Venüs-Mars kavuşumu çift taraflı ( karşılıklı ) ve böylece duble etki görünüyor.

Bu arada astrosohbet üyelerinden Nisan 15 ile Victoria arasında sadece 2 gün var, ay burçları ve yükselen burçları hariç herşey aynı.

03-26-2012 08:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir