Değerlendir:
  • 12 Oy - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fedon
Yazar Mesaj
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #1
Fedon
19 ağustos 1946 doğumlu, rum şarkıcımız. dedesi çanakkale savaşında şehit olmuş. bir kızı ve bir oğlu var. oğluna açtığı mekanda sahne alıyor hala. bodrum aşığı, bronzluk denilince akla gelen isim fedon kalyoncu. bir kere evlenmiş, eşiyle birlikteler şuanda da ama vaktiyle epey bir çapkınlık yaptığı da konuşuluyor.
doğum saati olmayan haritası :

[Resim: 3tz0l.gif]



görüldüğü üzere derli toplu bir harita, 2 tane stelyum var biri aslan'da diğeri terazi'de. ay boğa burcunda güçlü konumda.
uranüs ikizler'de, fedon'un vücudunda dövmeler var, kolunda Atatürk imzası, sol göğsünde oğlunun adı ,sağ tarafta ise niko yazıyor babasının adı ,kızı natalie'nin resmini yaptırmış omzuna, sol kolunda Fenerbahçe arması var. ay düğümünün ikizler'de güçlü olduğu yazıyor yine forumda.
2011 yılında kalp ameliyatı geçirmiş - aslan - güneş - kalp.
güneş - ay karesine inat, hayatı gayet eğlenceli geçiren, her halinden huzuru belli olan biri, denize ve teknelere çok düşkün içsel çatışmalarını belki böylelikle denize bırakıyordur, tabi iç dünyasını bilemeyiz ama her daim gülen yüzü senelerdir rol olamaz diye düşünmeden edemiyor insan. gündemde olsun diye özel bir çaba sarfetmiyor. örneğin twitterı var ama kullanmıyor, bu gece şurada sahnedeyim yok işte buradayım herkesi beklerim programıma tarzında reklama ihtiyaç duymuyor. yani kendini ön planda tutma çabasında değil, egolar törpülenmiş gibi biraz. sinema sektörüne de çok bulaşmamış, öyle bir iki dizi,filmde rol almış o kadar. güneş-merkür-plüto-satürn aslan'da ama satürn burada aslan'ı , venüs - mars - jüpiter - neptün - şiron terazi'sine karşı zayıf bırakmış gibi. yine de haritada 2 stelyum olunca benim kafam çok karışıyor.
03-25-2012 05:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Fedon
tam hayat insanı teraziler aslanlar ve ay boğa gülücük
03-25-2012 07:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #3
RE: Fedon
[Resim: 4b32t.jpg]


bu monteyi yapan kişinin astroloji bilgisi var mı bilmiyorum, tam bir güneş aşığı olan aslan burcu ve aslanda stelyumu olan fedon'u çok güzel özetlemiş.
04-11-2012 02:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir