Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.55 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

çeviri William Lilly olay haritası inceleme
Yazar Mesaj
elo Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 180
Üyelik Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 26

Mesaj: #13
RE: çeviri William Lilly olay haritası inceleme
[/font]28)Ay herhangi bir soruda olumsuz açı aldığında veya kötü konumdaysa,sorgulana şeyde engellenmeler ve zorluklar,gecikmeler olacaktır.Ve bu durumda nadiren iyi bir şey olacaktır.

29) Eğer sorunun yöneticisi veya Ay kendi evinin karşısında bulunuyorsa Örn Merkür yay veya balıkta gibi..soruyu soranın bu konuyla ilgili umutları yoktur,umutsuz durumdadır.

30)İstenilen şeyi temsil edenin olumsuz aldığı görünümleri yapan gezegenin hangi ev yöneticisi olduğuna,hangievde olduğuna dikkat edin.Evin doğası veya kişisi engelleyici sebeb gerektirir.

31)Göstergeniz bir köşe eve yakınsa,beklediğinizden daha iyi olacaktır.Eğer 2, 5, 8, 10.evlerdeyse daha azı olacaktır,eğer geri kalanlardaysa çok az olacaktır.

32)Evlilik sorusunda 7.evdeki kötü bir gezegen,doğumda bir gösterge olmadıkça evlilik anlaşmasındaki sorundur.

33)8,ev yöneticisin kötü açıları veya 8.evdeki kötücül gezegen,soruyu soranın bir bayanın ölümünden zarar göreceğini veya vefat etmiş bir beyden dolayı maddi zararını gösterir.

34) Venüs ve Jüpiter ev ve burçlarda iyi konumlardaysa,kişinin o evler niteliğinde erkek tarafından yarar göreceğini ;örn 3.evdeyse akrabadan,4.evde babadan yada yöneticiden gibi..

35) Güney düğümünün bulunduğu ev in temsil ettiği erkek ve şeylerden sakınmalıdır çünkü soruyu soran bu ev konularında bu kişilerden zarar görecektir.

[font=Times New Roman]Konuya evlilik haritaları konusuyla devam edeceğim..Gördüğüm kadarıyla en çok soru bunun üzerine soruluyorJ

Sebep kervanlarının yollarını kesmedeyim belki sebepleri meydana getireni bulurum diye..Hz Mevlana
01-22-2012 11:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: çeviri William Lilly olay haritası inceleme - Arkadaş - 01-21-2012, 12:26 PM
RE: çeviri William Lilly olay haritası inceleme - elo - 01-22-2012 11:07 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir