Değerlendir:
  • 23 Oy - 3.13 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Brad Pitt
Yazar Mesaj
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Brad Pitt
[Resim: brad_pitt.jpg]

Doğum Haritası

http://b1112.hizliresim.com/s/u/1d3vr.jpg

Hayatı

Brad Pitt kimdir-Brad Pitt hayatı,biyografisi , (18 Aralık 1963 - ....)

Gerçek adı William Bradley Pitt olan aktör, 18 Aralık 1963’de Oklahama’da dünyaya geldi. Okul müşaviri bir anne ile taşımacılık şirketinde çalışan bir babanın üç çocuğundan biri olan Brad Pitt, ailesinin Missouri’ye taşınmasıyla birlikte Kickapoo Lisesi’nde okumaya başladı. Okul yıllarında her Amerikalı genç gibi, beyzbol, koro, tiyatro ve politikaya ilgi duyan Pitt’in en büyük tutkusu sinemaydı. Gazetecilik ve reklam eğitimi için Missouri Üniversitesi’ne giren aktör, 1987 yılında mezun olması için yalnızca iki kredisi kalmışken okuldan ayrıldı.


Film yıldızı olmayı kafasına koyan Pitt, California’ya gitti. Ardından Los Angeles’a geçen aktör, ufak tefek işlerde çalışarak geçimini sağlamaya çalıştı. Ailesine Pasedena’daki Sanat Okulu’nda okuduğunu söyleyen aktörün en büyük hayali ileride büyük bir yıldız olup ailesinin yüzünü kara çıkarmamaktı. Garsonluktan şoförlüğe, araba tamirciliğinden tavuk kıyafetiyle broşür dağıtmaya kadar pek çok iş yapan Pitt, ilk rolüne “Dallas” dizisiyle kavuştu. Hormonlarıyla hareket eden bıçkın bir delikanlıyı canlandıran aktör, “Happy Together” ve ardından “Cutting Class” adlı vasatı geçemeyen filmlerde oynadı.


İlk ciddi oyunculuk deneyimini “Thelma & Louise”de yaşayan Pitt, Geena Davis’e ilk orgazmını yaşatan bir gezginciyi canlandırdı. Bu filmin ardından “Too Young to Die?” adlı TV filminde oynayan genç aktör, rol arkadaşı Juliette Lewis ile yaşamaya başladı. Üç sene birlikte olan Pitty-Lewis çifti, belki de Hollywood tarihindeki en uzun birlikteliklerden birine imza attılar. Çift, birlikte “California” filminde oynadıktan sonra ayrıldı.


1994 yapımı “Legends of the Fall / İhtiras Rüzgârları” adlı epik filmde romantik bir karakteri canlandıran Pitt, oyunculuğundan ziyade yakışıklılığıyla dikkat çekti. People dergisinin “Yaşayan En Seksi Adam” ilan ettiği aktör, Neil Jordan’ın yönetmenliğini üstlendiği 1994 yapımlı, “Interview With the Vampire / Vampirle Görüşme”de Tom Cruise ve Antonio Banderas gibi ünlü oyuncularla birlikte oynadığı filmde bir vampiri canlandırdı. 1992 yılında oynadığı Robert Redford’un “A River Runs Through It / Bizi Ayıran Nehir” adlı filminden bu yana en iyi performansını sergileyen Pitt, bu filmle elindeki potansiyel yeteneğin farkına vardı.


Ardından 1995 yılında, başrollerinde Morgan Freeman, Kevin Spacey ve Gwyneth Paltrow gibi çok büyük oyuncuların yer aldığı “Seven / Yedi” adlı gerilim filminde, ruh hastası bir katilin peşinden koşan çaylak bir polisi canlandırdı. Yönetmenliğini David Fincher’ın üstlendiği filmde oldukça başarılı bulunan aktör, filmde karısını canlandıran Paltrow ile uzun bir birlikteliğe ilk adımını attı. Paltrow ile yaklaşık iki buçuk yıl birlikte olan aktör, bir ara nişanlılık devresi geçirmiş olmasına rağmen ilişkiyi noktaladı. Pitt, 2000 yılı içerisinde “Friends” dizisinin sevimli kahramanı Jennifer Aniston ile evlendi.


1996 yılında, uğrunda Apollo 13'teki astronot rolünü geri çeviren ve Terry Gilliam’ın fantastik bilim kurgusu “Twelve Monkeys / 12 Maymun” filminde bir akıl hastasını canlandıran aktör, bu rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Altın Küre aldı. Ardından 1997’de Harrison Ford ile baş rolünü paylaştığı “The Devil’s Own / Sessiz Düşman” adlı filmde karizmatik bir I.R.A. liderini oynadı. “Seven Years in Tibet / Tibet’te Yedi Yıl” filminde Avusturyalı gezgin Heinrich Harrar’ı canlandıran aktör, ününü giderek arttırarak film başına 10 milyon dolar alabilen bir yıldız haline geldi.


Anthony Hopkins’in de baş rol oynadığı, Martin Brest’in kasvetli filmi “Meet Joe Black / Joe Black”de ölümü canlandıran Brad Pitt, 1999 yılında Seven”ın yönetmeni David Fincher ile ikinci kez bir araya geldi ve “Fight Club / Dövüş Klübü” adlı filmde rol aldı. Edward Norton ve Helene Bohem Carter ile birlikte başrolü paylaşan aktör, Chuck Palahniuk’un romanından uyarlanan ve tüketim toplumunu acımasızca eleştiren filmde Tyler Durden isimli bir sabun satıcısını canlandırdı.

2000 yılında "Snatch / Kapışma" filminde farklı bir tarzla sinemaseverlerin karşısına çıkan aktör, bu filmde Robert Redford ve Catherine McCormack ile başrolü paylaştı. 2001'de üç başarılı filmde rol alan aktör, bunlardan ilki "The Mexican / Meksikalı" filminde Julia Roberts’la başrolü paylaştı. Filmde bir mafya çetesinde kurye olarak çalışan Jerry Welbach'ı canlandırdı. 2001 yılında oynadığı "Ocean's Eleven” adlı ikinci filmde George Clooney, Julia Roberts, Andy Garcia ve Matt Damon’la baş rolleri paylaştı. Tony Scott’un yönetmenliğini üstlendiği, üçüncü diğer film olan "Spy Game"de ise Robert Redford’la başrolleri paylaşan aktör, bu filmde CIA uzmanı Nathan Muir’in ( Robert Redford ), "İzci" lâkaplı genç çalışma arkadaşını canlandırdı.
12-27-2011 01:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Brad Pitt
Brad Pitt ' in yüzü tam bir yay ifadesi.
Belirgin alt çene kemikleri , önde sivriliyor. Düz burun. Çekik gözler. Ayriyetten Asc güneşin vermiş olduğu dağınık saçlar.

10. evdeki Plüton rolünü çok iyi oynamış. Oyuncu olma hayalini kendisinden başka kimse bilmiyormuş. Üniversiteden mezun olmaya çok az kala krize dayanamamış okulu bırakmış. Ailesinin haberi olmadan Hollywood' a gitmiş.
İşe girene kadarda kimse bilmemiş.
12-27-2011 03:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #3
RE: Brad Pitt
bir kaç tanıdık yüz dışında, kimseyi tanımam bilmem yabancılardan.. tabi ki brad hariç.. hayranım bu adama ya gülücük))
sanırım bu hayranlığı, 1. evime düşen oğlak etkinliği veriyor.. güneşlerimiz kare, onun oğlak stelyumu benim terazi stelyumuna kare.. plutosu ile güneşim tam kavuşum sayılır.. hadi hayırlısı ;))))

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
12-27-2011 10:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
RE: Brad Pitt
Alıntı:1994 yapımı “Legends of the Fall / İhtiras Rüzgârları” adlı epik filmde romantik bir karakteri canlandıran Pitt, oyunculuğundan ziyade yakışıklılığıyla dikkat çekti. People dergisinin “Yaşayan En Seksi Adam” ilan ettiği aktör, Neil Jordan’ın yönetmenliğini üstlendiği 1994 yapımlı, “Interview With the Vampire / Vampirle Görüşme”de Tom Cruise ve Antonio Banderas gibi ünlü oyuncularla birlikte oynadığı filmde bir vampiri canlandırdı.

Asıl çıkışını 1994 - 1995 yıllarında çevirdiği filmleriyle yapıyor.
1995 yılında Seven/Yedi adlı filmin oldukça ses getirdiğini hatırlıyorum.

O dönem transit Uranüsün Oğlak burcunun son 10'luk diliminde olduğunu görüyoruz. Yani Brad Pitt'in Ay-Venüs kavuşumunun tam üzerinde geziniyor. Uranüs kollektif bir gezegendir ve kollektif etkisini gösteriyor : Yaşayan en seksi adam olduğu yazılıp çiziliyor.

12-27-2011 04:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: Brad Pitt
Brad Pitt'in en iyi filmi hangisidir ?

Dövüş Kulübü tabii -bence-

İzlemediyseniz ismine bakınca erkeklere hitap eden bir aksiyon filmi gelebilir aklınıza oysa bir felsefesi olan ve müthiş Uranyen mesajlar içeren aykırı bir filmdir ( Uranyen mesajlar fazlaca olduğundan filmin ruhunu çoğu kişinin anlamaması doğal , bu film sinemalarda gösterime girdiği yıl benim sinemada çalıştığım ilk yıl idi ve filmi izleyip çıkanpek çok kişinin hiç bir şey anlamayıp hayal kırıklığına uğradığını hatırlıyorum )

Filmden bir kaç replik

* Sizler işiniz değilsiniz... Sizler paranız kadar değilsiniz... Bindiğiniz araba değilsiniz... Kredi kartlarınızın limiti değilsiniz... Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın şarkı söyleyip dans eden pisliklerisiniz..Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz..

* Bu senin yaşamın ve her geçen dakika sona eriyor.

* Yaşamı sevmemize ramak kalmıştı.

* Omlet yaparken arada 1-2 yumurta kırılır.

* Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.

* Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.

* Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.

* Sahip oldukların,sonunda sana sahip olur.

12-27-2011 05:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: Brad Pitt
Dövüş Kulübü
Post Modernizm , günümüzün tüketici toplumu çılgınlığını konu alan harika bir film.
İMDB top 250' de en üst sıralarda verygood
12-27-2011 06:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
RE: Brad Pitt
bu adamın bayanlar konusundaki zevklerini hiç beğenmem ; herkahlde benim venüs koç ay aslan olduğu için bayanlar konusunda beğenilerimiz farklı :D ( evet angelina konusunda da )
venüsü ve ayı oğlakta kavuşmuş. ancak , venüs ay kavuşumu bayanlarla iyi geçinme özelliği verir .

asc yay güneş yay ve güneş 1.evde , tabiki etkileyici bir kişilik verecektir .espirili ve sıcak . ancak , brad pitte daha fazlası var. çalışkanlık ve hırs verecek , samanyolu genişliğinde oğlak birikimi var. belki yok olup gidecekti . yakışıklılığı konusunda da bir çok rakibini geri bırakmış. zaten oyunculuk eğitmeni aşırı hırslı ve iş kolik olduğunu anlatıyor.

jupiteri koç ve marsına kare yapıyor . atletik yapısında yay burcu kadar söz sahibi. yükselen yöneticisi koç burcunda , onun kaslı yapısını açıklayabilir.

5.ev sahne evidir aslanın evidir. hergelenin jupiteri buraya düşmüş :D ve 5.ev yöneticisi mars , oğlak burcunda yücelimde
12-28-2011 01:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: Brad Pitt
yükselen yöneticisi jupiter , 5.evde. yükselen yöneticisinin düştüğü ev bizim için önemli bir hayat alanı olur. onun sahne evi olan 5.eve düşmüş.

oyunculuk konusunda aslan kadar merkür ve kizler etkisi de aramak iyi olur. 5.ev yöneticisi mars , oğlakta yücelmiş + merkür ile kavuşumda . gülücük
12-28-2011 01:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #9
RE: Brad Pitt
Alıntı:taşımacılık şirketinde çalışan bir babanın

babası için , satürne bakmalıyız .

satürn , 3.evde , yani , kısa yolculuklar evinde . taşımacılık şirketi ...
12-28-2011 01:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #10
Cvp: Brad Pitt
(11-11-2016 07:51 PM)vilma Yazılan:  Sevgili Brad..... Sevgili mars oğlak erkeği....Yaşlanmışsın. Bügun seninle ilgili haber okurken gördüm son halini. Evet yaşlanmışsın.

Senin o bencil, iyi niyet elçisi adı altında on numara BM pazarlamacısı olan, güçlü duracağım diye içini de dışını da çürüten karıcığın seni yaşlandırmış.

Haritana bir tekrar bakayım dedim. Sonra ilginç gelen birşeyler oldu ki haritalarımızı bir karşılaştırayım dedim. Bakmaz olaydım. Sinatrimize dön bir bak istedim.
Alev Alevmiş. Hemde öyle böyle bir alev değil. Alevler coşmuş taşıyor. Ne vardı aynı haritayla 25 30 sene geç doğsaymışsın.... Ne vardı karşı komşum olsaymışsın.... Ne vardı..... Ruh ikizim olabilirmişsin.... Çokta yakışırmışız hani... Tüküreyim o suratına. 1963 te doğulur muydu ulan ?

Vilma suna-bak Çok haklısın 80lerde doğsaydı mesela verygood

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
11-11-2016 09:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir