Değerlendir:
  • 9 Oy - 3.44 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jean Dausset
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Jean Dausset
Haritası
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=...S6_QDTljVP


Hayatı

http://www.saat.bbs.tr/Kimdir/J/23-Jean%20Dausset.html

Jean Dausset nobel ödüllü fransız bilim adamı kendisi organ naklinin babası olarak kabul ediliyor. Tabii doğal olarak ilk önce merkürüne baktım. Merkür terazide pluto karesi uranüsle üçgen açıda. Zeki, yaratıcı,orjinal fikirler üretebilen, bilginin gücün bilen,derinlemesine araştırmalar yapabilen,aslında belkide hiçkimsenin
düşünmediğini düşünebilen bir zekaya sahip. Ayrıca onun bilime ilgi duymasında kendiine meslek olarak seçmesiinde 6.evdeki uranüsün kişiselleriyle kurduğu üçgen açının da etkisi olmuştur.

Birde en çok dikkatimi çeken 4.evdeki marsın akrepte olması mars bizim fiziksel enerjimiz,dayanıklığımız rekabet edebilme gücümüz.Satürn ve ayla üçgen açıda enerjisini organize edebilmesi,zorlu çalışma ortamına uyum sağlayabilme,uzun saatler yorulmadan çalışabilme, fevri ani çıkışlar yapmadan soğuk kanlılıkla sorınları çözebilme yeteneği.Bir de marsın bu konumu aslında onun doktor olan babasınında üzerindeki etkisini göstermekte. Bence iyi ki bu marsın açıları olumlu yoksa merkür plutonun etkiisiyle paranoyak arkasından işçevriliyor hissiyle sürekli etrafındakileri kontrol, kinci,intikamcı bir tarzı olabiliridi ;) isabet olmuş.

Bir de illa ki başaklık durum 1.evde venüs mc nin de yöneticisi titiz, mükemmeliyetçi, eleştirel, kılı kırk yaran bir tavrı mutlaka vardır.

Kendisi sanatla da ilgilenmiş terazide ki kişiselleri ve neptün açıları var. Ayrıca bence nazik.saygılı ve uyumlu biri idi bence.

Satürnün etkisiyle hırslı,inatçı, çalışma odaklı, gerçekleştirebilme kapasitesi yüksek. Yükselen aslan sayesinde de her ne kadar güneş satürn karesi güvensizlik verse de göz önünde olmak , meşhur olmak hoşuna gitmiştir.

Yurtdışı durumları olmuş zaten 9.evde jüpiteri var. Bir ara transitlerine de bakmak isterim nobel ödülü aldığı zamana falan makara
11-30-2011 01:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Jean Dausset
merkür pluto veeya merkür mars açılarına cerrahlarda sık rastlamaya başladım.
ayrıca merkür venüs arasında karşılıklı ağırlama var. yani merkür başak gibi venüsü terazi gibi iş yapıyor. venüs değil de , merkürün başaktak nasiplenmesi bir tıpçı için avantaj sağlayabilir.
yine başağımız ve mars akrep . mars akrep için arketipler , cerrah katil dedktif . enerjisini yoğunlaştıacağı ve derinleştireceği gizemi ve ölümü bulabileceği alanları seçiyor.
11-30-2011 06:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir