Değerlendir:
  • 18 Oy - 3.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Evlere Göre Transit Neptünün Balık Etkileri
Yazar Mesaj
nisan15 Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 669
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 30

Mesaj: #1
Evlere Göre Transit Neptünün Balık Etkileri


EVLERE GÖRE TRANSİT NEPTÜN BALIK ETKİLERİ:

1.ev:
Transit Neptün Balıkta bu evde kişiye gizemli bir çekicilik katacaktır. Özellikle toplum önünde mesleğini icra edenler için çok faydalı bir transit enerji olacaktır. Kişi gizemli pırıltısıyla göz kamaştıracaktır. Toplumun adeta sevgilisi, yeni “aşk ve güzellik” İdolü olabilir.

Neptün burada kişiyi biraz amaçsız kılabilir. Veya bütün eski amaçlarını, işini gücünü bırakıp bir dünya serüvenine doğru yolculuğa çıkarabilir. Sınır tanımayan doktorlar, gazeteciler kervanına katılabilir.

Çeşitli mistik arayışlara girebilir. Amaçlarına, hayallerine mistik yollardan veya şansın yardımıyla ulaşabilir.

Negatif anlamda, amaçsızlık, rotasızlık duygusu depresyona sevk edebilir, egonun zayıfladığı, duyguların karıştığı durumlarla baş edemezse kişi, tıbbi destek alacak hale gelebilir. Hayallere sarılıp gerçeklerden uzaklaşmak isteyebilir. Manik-depresif belirtiler gösterebilir.

Aşk için büyüleyici bir etkisi olur.

2.ev: Para ve para kazanma kaynaklarını ilgilendiren bu evde, Neptün Balık kişinin bireysel yıldızları da olumlu destek verirse, para kaynakları olumlu seyir gösterecektir. Bir kurumun, devletin veya ailenin güvencesi altına girecektir kişi.

Kişi yeteneklerinden beklemediği bir servet kazanabilir.

Yardım kurumlarına maddi destek verebilir.

Negatif anlamda, birilerine maddi olarak bağımlı kalmak zorunda olabilir. Parayı tutmak güçleşebilir. Verdiği borçlar gelmeyebilir veya gecikebilir. Para kazanır ama görünmez eller, olaylar parayı bir anda havaya uçurabilir.

Bundan başka, para kazanmak için, gizli, yasal olmayan yollara başvurmak bir süre sonra sorun yaratabilir.

Sebebi belli olmayan sağlık sorunu için hesapta olmayan harcamalar çıkabilir.

3.ev: Burası transit Neptün için ilginç bir yerdir. İkizler Burcunun doğal evidir, zihin, entelektüel zekayı temsil eder. Burada zeka ile ilgili olmayan, ruhsal enerji, sezgi ile ilgili olan Neptün hem karmaşık hem ilginç deneyimler yaşatabilir kişiye.

Bu evde, kişi beklenmedik yolculuklara meyleder.

Ayrıca bu yolculuk mecazi de olabilir, hayal gücünün deryasında gezer ve belki de kitap yazma çalışmalarına yönelir. Neptün hayal gücünü, ruhsal enerjiyi, mistik eğilimleri güçlendirecektir burada. Ama kişi bilimsel, akılcı düşünmeye alışkınsa, kafası biraz karışacaktır. Sonunda, yeni bir düşünce sistemi oluşturacaktır.

Yakınlarla ilişkiler daha sıcak, sevgiyi güçlendiren etkide olacaktır. Yakınlarla destek alışverişi artacaktır.

Evde occult araştırmalar ve çalışmalar yapan kişilere, kitap yazmak isteyenlere yardımcı bir transit etkisi olacaktır.

Kişinin telepati gücü ve altıncı hissi yükselebilecektir.

Ayrıca TV, radyo gibi kurumlarda çalışan veya çalışmak isteyen kişiler için de avantajlıdır.

4.ev: Transit Neptün 4.ev üzerinde iken, anne-babalarımızı, kendi anne-babalık görevlerimizi, aileyi sorgularız, kafamız hem karışık hem fazla idealist, gerçeklerden uzak düşüncelere kayabilir başta. Bu konularda aklımız karışır, eski anlayışlar yetersiz kalır. Sonra yeni bir anlayışa doğru ilerlemeye başlarız.

Yuva, aile ortamında ruhsal değişimlere yönelten gelişmeler getirecektir. Anne/baba evden ayrılabilir. Biri diğerinin de görevini üstlenebilir, belki diğerinin evden ayrılması ya da başka sebeplerden dolayı.

Belki de bir aile üyesinin sağlık sorunu üzerine yaşanan tecrübeler kişiyi daha şefkatli, verici, sevgi dolu kılabilecektir.

Evde huzur ve şefkat önem kazanacaktır. Bu vesileyle belki deniz kenarında bir yere taşınma planları hayat bulacaktır.

Ya kişi ya aileden biri çok uzaklara yerleşebilir.

5.ev: Burası aşk, mutluluk, yaratıcılık, ün, girişim ve çocuk evidir her şeyden önce. Bu konuda şanslı ve mutlu eden gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Yaratıcılık gerektiren bir alanda hayatınızın en iyi performansını, en iyi eserlerini çıkarabilirsiniz. Pırıltılı yeteneğinizle ülkede veya dünyada adınızı duyurabilirsiniz.

Bireysel haritanız da uygunsa, beklenmedik şeylerden, borsadan, havadan para kazanabilirsiniz. Tabii bunun tersi kaybetme riskini unutmadan.. İyi hazırlanılmayan, kendinizi kandırarak yapacağınız bir girişimin bir süre sonra tepe taklak olabileceğini hatırlatayım.

Çocuklarınızdan biriyle özellikle daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Belki psikolojik sebeplerden dolayı belki özel yeteneğinden dolayı.

Çocuk isteyenler hayaline kavuşabilir.

Büyük aşk bulmak isteyenler için tam sırası. Bu arada, aşk anlayışınızı değiştiren tecrübelere hazır olun derim.

6.ev:
Burası Neptün’ün pek rahat etmediği, Balık Burcunun zıttı Başak Burcunun yeridir. Aslında özünde ikisi de “hizmet” insanıdır. Ancak Başak toprak grubu burcu olarak, düzen ve prensip severken, Neptün bu düzeni allak bullak edebilir. Kişiyi zaman ve prensip kavramından uzaklaştırabilir.

Psikoloji kökenli bir rahatsızlık doğabilir. Ama kişi yaşadığı hayatı, kendi gerçeklerini ne kadar çabuk kabul eder ve hayatla barışırsa, Neptün onu negatif etkilemekten vazgeçer, kişinin ruhsal derinliğini artırmaya yönelir.

Daha münzevi veya ruhsal ahengin bulunduğu bir atmosferde çalışmak ister kişi. Mistik konulara yönelir ama işte ama evinde.

Evinde hayvan ve çiçek beslemeye meyleder. Şefkatini onları besleyerek, onlarla iletişim kurarak artırır. Girdiği ortamlarda merhameti ve şefkatiyle kendini sevdirir.

Otoriteyle daha iyi bir iletişim kalanı bulur. Devletten veya büyük bir kuruluştan gelen maddi-manevi destek olabilir.

Yeni ve doğal tedavi yöntemlerine meyleder.

Bu evde, kişi evine veya iş yerine aldığı işçi, vs dikkat etmelidir.

Ayrıca kullandığı ilaçlara ve tedavi yöntemlerine dikkat etmelidir.

7.ev:
Transit Neptün burada evlilik, aşk, ortaklık ve bireysel ilişkiler anlayışını değiştirecektir.

Evlilikte kişiler ya birbirini daha çok sevecek, bağlanacak, aralarında ruhsal bir bağ oluşacaktır. Hatta aralarında telepatik iletişim güçlenecektir. Ya da birbirlerine karşı sorumluluk duygusu gevşeyecektir. Partnerden biri bohem, kendi başına buyruk olabilir. Bu evliliğe bir süre sonra zarar verebilir. Burada yapılması gereken en önemli şey, karşılıklı suçlamalardan uzak, iletişim kanallarını açmaktır.

Ruh eşi bulmak isteyenlere müjde!

Aşkta, kişinin karşısına bohem, ruhsal özellikleri veya sanat kabiliyeti güçlü, romantik partner çıkabilir. Sırılsıklam ve sınırsız bir aşk yaşanabilir.

Öte yandan, aşkta tam tersi gizemli, yalan söyleyen, bazı gerçeklerini gizleyen, sevdiğini söyleyip istediğini aldıktan sonra birden ortadan kaybolan, sorumuz tipler de çıkabilir. Dikkat!..

Ortaklıklarda ise, kişiyi para kaybına, ortak tarafından dolandırılmaya sevk eden işbirliği riski vardır. Bireysel harita uyumlu açılar yapıyorsa, tam tersi, kişi iyi bir ortağı gökte ararken yerde bulabilir. Ancak aralarında anlaşmalar net yapılmazsa bir süre sonra, dikkatten kaçan bir konu anlaşmazlık sebebi olabilir.

Bazı yasal meseleler belirsizlik yaratarak sonuçsuz kalabilir. Ama kişi sabrederse beklemediği kadar güzel sonuçlar birden gelebilir. Mahkeme kendi lehine, beklediğinin ötesinde sonuçlanabilir.

TV, sinema, müzik gibi ün, toplum önünde bulunmayı gerektiren işler için faydalı bir transit enerjidir. Kişinin ilgilendiği alanda yıldızı parlar.

Kişiler bu transit etkisinde, ilişki, evlilik, yaratıcılığını ortaya koyma, kendini ilişkiler ve yaratıcılık, yetenek üzeriden gösterme anlayışını değiştirecektir.

Kişinin gizli yetenekleri ortaya çıkacaktır tesadüf gelişmelerle.

8.ev: Akrep Burcunun doğal evinde Balık Neptün rahat edebilir. İki burç da gizem sever çünkü. Ama biri gizem yaratırken diğer gizemi, sırları deşifre etmeyi tercih eder.

Neptün burada, kişinin vefat eden yakınlarıyla iletişime geçme arzusunu güçlendirebilir. Veya occult konulara dalabilir, ölümden sonra hayat konuları kafasını meşgul edebilir.

Kişinin altıncı hissi, telepati yeteneği çok güçlenebilir. Enteresan rüyalar görebilir.

Evlilikte veya ortaklıkta iyi para kazanmakla birlikte, paralar gizemli nedenlerden dolayı ortadan kaybolabilir. Miras konuları kişiyi epey uğraştırabilir. Birileri gizliden miras payının üzerine yatmak isteyebilir.

Nedeni belli olmayan, mikrop, iltihap kökenli bir sağlık sıkıntısı yaşayabilir. Bireysel yıldızları uygunsa bu hastalıktan kurtulabilir. Tedavi için sıra dışı yollar karşısına çıkabilir.

Evlilikte ruhsal anlaşmayı, romantizmi güçlendirebilir. Seks anlayışı değişir, egzotizm yükselir.

9.ev:
Burası Yay Burcunun evidir, dolayısıyla Balık pek rahat değildir burada ama Balıkta Neptün burada garip bir şekilde iyi etkili olabilir.

Neptün özellikle, bilimsel ve occult çalışmalar yapanların zihinsel faaliyetlerini ve becerilerini yükseltecektir. Felsefe, din üzerine araştırma yapanlar yaptıkları çalışmalarla, kitaplarıyla ses getirecektir.

Burası aynı zamanda medya, yayın evidir. Bu konularda farklı anlayışlar, farklı deneyimler yaşanabilir. Medyayı allak bullak eden, iletişim, haber alma yöntemini oldukça yenileyecek yeni buluşlar, teknikler gelişebilir.

Yeni Dünyanın yeni Dini Liderleri de bu transit etki altında olan kişiler arasından çıkabilir.

Ayrıca yeni Medya İkonları da doğacaktır.

Siyasette parlamak isteyenler için de iyi bir transit açıdır.

Öte yandan, depresyona meyilli olan kişiler dikkat etmeli, hayat içinde kalmayı, hayatla barışmayı başaramayanlar tıbbi yardım almak durumunda kalabilir.

Seyahatler için çok iyidir, kişi bir anda dünya seyahatine katılabilir, hiç görmediği egzotik diyarları, kültürleri tanıyabilir. Deniz aşırı ticarete atılabilir veya deniz aşırı memlekette çalışmaya, yerleşmeye adım atabilir.

Negatif olarak, seyahatler oldukça maceralı hatta sorunlu olabilir.

10.ev:
Neptün burada kişinin işini ve hayatını önce allak bullak eden gelişmeler yaratabilir. İşleri karmakarışık hale getirebilir, otorite konumundaki kişilerle ilişkisi muğlak, dumanlı bir atmosfere girebilir. İş yerinde dost-düşman birbirine karışabilir.

Ama daha sonra işler netleşir, kişi iş yerine dair daha yeni, farklı bir anlayış geliştirir. Edindiği tecrübeler ona geleceğe dair sağlam anlayışlar kazandıracaktır.

Neptün bireysel haritası uygun olanlar için bu evde ülke veya dünya çapında bir ün de getirebilir.

Sinema veya sanatın başka alanını meslek edinenler için son derece yararlı bir evdir. Kişiye inanılmaz bir büyü ve gizemli bir pırıltı katacaktır. Hatta çok şey yapmadan bile, herkesi kendine bağlayan, hayranları peşinden sürükleyen bir ünlü olabilir.

Siyaset ve devlet görevinde olanlar gizli işlerin, gizli görevlerin baş aktörü olabilir.

İnsanlık için çalışan ruhsal ve siyasi Liderler doğuracaktır bu ev üzerindeki Neptün transiti.

11.ev:
Neptün bu evde önce kişinin ideallerini karıştırır, kişi ne istediğini bilemez hale gelebilir. Kafasını allak bullak eden yeni istekler belirir. Var olan işi ile yapmak istediği iş farklı olabilir. Tercih yapmakta zorlanabilir. Ancak daha sonra tecrübelerin de yardımıyla idealleri, istekleri konusunda yeni ve sağlam görüler, anlayışlar kazanacaktır.

Yeni ilgi alanları edinmek isteyecek, işinin haricinde başka şeylerle, ruhunu doyuran şeylerle ilgilenmek isteyecektir.

Kişinin yardımseverlik duygusunu artıracağından belki de humanist görüşleri savunan ve insanlara yardım eden derneklere üye olacaktır. İnsanlık için çalışmak isteyecektir.

Dostluklar önemini artıracaktır. Kimi dostluklar daha sıkı olacakken, kimisinden darbe yiyebilir ve dostluk anlayışı değişebilir kişinin.

İdeal iş, ideal eş bulmak için iyi bir transit açı oluşturacaktır.

Farklı kültürden veya farklı ülkeden sevgili veya eş adayı çıkabilir.

Kafasında kurduğu evlilik, birliktelik anlayışı değişecektir.

12.ev: Burası gizemli Neptün’ün doğal evidir. Balık Burcunun da doğal evidir dolayısıyla.

Neptün burada tüm incelikli, yüce özelliklerini ortaya serecektir.

Mistik ve güçlü ruhsal enerjisi ile kişiler bulundukları çevrenin doğal ruhsal rehberi olacaktır. İnsanlar onun görüşlerine, felsefesine değer verecek, fikir danışmaya gelecektir.

Perde arkasından, geri plandan olayları yöneten ruhsal Lider olabilir.

Din alimi veya filozof olmak isteyenler için çok faydalı bir açıdır. Dinde yeni anlayışları, yeni tasavvuf bilgisini ortaya koyan ve yayan kişi olabilir.

Ayrıca sinema ve fotoğrafla veya moda ile uğraşanlar için çok verimli, bol yaratıcılık dolu zamanlar olacaktır.

Kişinin telepati yeteneği, sezgisi, altıncı hissi çok yükselecektir.

Çok gizemli rüyalar görebilir, rüyalarında gelecekten haberler alabilir. Medyum veya Astrologlar için iyi bir transit açıdır.

Kişiye beklenmedik şanslar veren bir etkisi olabilir. Adeta bir Tanrı koruması etkisi altına alınabilir. Başına kötü bir iş geldiğinde, bir şekilde gizemli şansıyla beladan kurtulabilir.

Yurt dışında yaşamak isteyenler için hayırlı yolculuklar zamanıdır.

Yazmak, sanat eseri çıkarmak isteyenler için bilinç üstünden bol bol ilhamlar alacağı, çok verimli bir dönemdir.

Ruhsal aydınlanmayı en fazla yaşayacak ve hissedecek kişi olabilir.

Negatif etkide, kişi gerçeklerden kaçmaya hayal, fantezi dünyasında yaşamaya meyledebilir. Bu durumu uzun süre devam ettirirse hayatı yaşayamaz hale gelebilir, tıbbı destek şart olur.

Kişi negatif etkilere, tembelliğe kaptırırsa kendini, maddi-manevi olarak başkalarının bağımlılığında, asalak bir hayata kayabilir. Uyuşturucu gibi şeylere meyledebilir.

Semavii

HARİTAM

''Kelimelere yüklediğim anlamı, ancak ben bilebilirim.'' GORGİAS
07-11-2011 02:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #2
RE: EVLERE GÖRE TRANSİT NEPTÜN BALIK ETKİLERİ
9ncu evimde ihihihi:P dansy

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
07-11-2011 09:37 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #3
RE: Transit Neptün Evlerde
9.ev: Burası Yay Burcunun evidir, dolayısıyla Balık pek rahat değildir burada ama Balıkta Neptün burada garip bir şekilde iyi etkili olabilir.

Neptün özellikle, bilimsel ve occult çalışmalar yapanların zihinsel faaliyetlerini ve becerilerini yükseltecektir. Felsefe, din üzerine araştırma yapanlar yaptıkları çalışmalarla, kitaplarıyla ses getirecektir.

Burası aynı zamanda medya, yayın evidir. Bu konularda farklı anlayışlar, farklı deneyimler yaşanabilir. Medyayı allak bullak eden, iletişim, haber alma yöntemini oldukça yenileyecek yeni buluşlar, teknikler gelişebilir.

Yeni Dünyanın yeni Dini Liderleri de bu transit etki altında olan kişiler arasından çıkabilir.

Ayrıca yeni Medya İkonları da doğacaktır.

Siyasette parlamak isteyenler için de iyi bir transit açıdır.

Öte yandan, depresyona meyilli olan kişiler dikkat etmeli, hayat içinde kalmayı, hayatla barışmayı başaramayanlar tıbbi yardım almak durumunda kalabilir.

Seyahatler için çok iyidir, kişi bir anda dünya seyahatine katılabilir, hiç görmediği egzotik diyarları, kültürleri tanıyabilir. Deniz aşırı ticarete atılabilir veya deniz aşırı memlekette çalışmaya, yerleşmeye adım atabilir.

Negatif olarak, seyahatler oldukça maceralı hatta sorunlu olabilir.


Transit 9. evimden geçecek eğer akademisyenliğe geçiş yapabilirsem dini alanda eses getirecek çalışmalar yapabilirim yapmasam bile zaten seyahat kesin gibi gülücük
07-11-2011 06:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
salmakis Çevrimdışı
Scorpio Vip
*****
Scorpio Vip

Mesajlar: 172
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 10

Mesaj: #4
RE: Evlere Göre Transit Neptünün Balık Etkileri
Neptün'ün etkileri ne "cici" anlatılmış değil mi? Satürn ve Uranüs'ün "sarsıcı" etkilerini bu belirsiz ve kişinin genetiğini değiştiren etkiye tercih ediyorum. Çünkü Satürn ve Uranüs gürültülü ayak sesleriyle "geliyorum hey oradaki kork benden!" diyorlar. Ne denli cesaretli ve dirayetli olursan o denli çok kazanıyorsun. Ama Neptün hafifletici kolayca şekil değiştirip uyum sağlayabilen bir edayla beliriyor. Sonra bu "hafifletici ve uyum sağlayıcı" şeyin içine nüfuz etmeye başladığını farkediyorsun. 3. evimden geçerken iletişimim düşünüşüm değişti. 4. evimden geçerken bizatihi ben değişiyorum. 4. ev klasik astrolojiye birincil etkili ve buradaki gezegenin 100 de 100 etkisini gösterir. Müdahil olamadığım iradem dışı dönüşüm beni tedirgin ediyor....

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/3215.gif
07-11-2011 09:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nisan15 Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 669
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 30

Mesaj: #5
RE: Evlere Göre Transit Neptünün Balık Etkileri
(07-11-2011 09:46 PM)salmakis Yazılan:  Neptün'ün etkileri ne "cici" anlatılmış değil mi? Satürn ve Uranüs'ün "sarsıcı" etkilerini bu belirsiz ve kişinin genetiğini değiştiren etkiye tercih ediyorum. Çünkü Satürn ve Uranüs gürültülü ayak sesleriyle "geliyorum hey oradaki kork benden!" diyorlar. Ne denli cesaretli ve dirayetli olursan o denli çok kazanıyorsun. Ama Neptün hafifletici kolayca şekil değiştirip uyum sağlayabilen bir edayla beliriyor. Sonra bu "hafifletici ve uyum sağlayıcı" şeyin içine nüfuz etmeye başladığını farkediyorsun. 3. evimden geçerken iletişimim düşünüşüm değişti. 4. evimden geçerken bizatihi ben değişiyorum. 4. ev klasik astrolojiye birincil etkili ve buradaki gezegenin 100 de 100 etkisini gösterir. Müdahil olamadığım iradem dışı dönüşüm beni tedirgin ediyor....

gülücük

Benim de ic dünyamdan korkularımdan geciyor 12. evimden..Hatta gecti gitti gibi bir sey önce yükselenimle sonra venüs ve jüpiiterimle kavusacak 1. evimde fazla hayalperest ve aldanış icinde olabilirim belki ama dünyayı pembe gözlükle görmek istiyorum artık.. Ayrıca harita oyle bir bütün ki mutlaka ve mutlaka satürn veya pluto bir yerlerden gercegi yansıtacaktır..

HARİTAM

''Kelimelere yüklediğim anlamı, ancak ben bilebilirim.'' GORGİAS
07-11-2011 11:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nisan15 Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 669
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 30

Mesaj: #6
RE: Evlere Göre Transit Neptünün Balık Etkileri
12. ev neptün transiti deneyimleyenler paylasabilirler mi gözlemlerini ben evden cıkamıyorum kapandım gibi bir seyy

HARİTAM

''Kelimelere yüklediğim anlamı, ancak ben bilebilirim.'' GORGİAS
09-27-2011 02:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mavisahram Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 925
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 17

Mesaj: #7
RE: Evlere Göre Transit Neptünün Balık Etkileri
Haritana bakmadim Nisan15 yükselenini bilmiyorum ama muhtemelen Neptünün 1. evine gectiginde artik nasil desem cosmak gibi birsey cosabilirsin... öyle bir deryanin icinde hissedersin ki kendini, ama dikkat et derim olumsuz ya da daha önce kabul etmedigin asklara yer verme gibi bir sey desem ne kadar dogru olur acikcasi ben de bilmiyorum...
Her ne kadar benim tam karsit evi 7. evden gecse de.. Dönüsümüm olan bir olayi yasadigim insanin da Neptünü 1. evinden gecmekteydi... yani acikcasi o bana asik oldu hala asik biliyorum ve bende ona.. ama sonuc olarak uygun olmayan bir durum... Hani suan bunu diyorum ama uygun olup olmadigina kendimi inandirmis degilim acikcasi... ailevi ve mezhep farki engeller diyeyim daha cok... ve ben suan evliyim malum Neptün 7. ev transiti.. hani bu 7. ev transiti yanlis evliligi böylelikle atlatmis olduguma inanmak istiyorum demek istiyorum ... Uzun lafin kisasi
1. evde cok mutlu olablirsin neptün ordayken... benligin cözülmesi... hele birde venüsle kavusunca... umarim cok güzel seyler olur diyorum... Evli degilsen evlilik mutlu bir evlilikte olabilir aklima ilk o geldi venüs ve neptün olunca... hayallerdeki evllik mi acaba.. Yorum yapanlar daha aydinlatici cevaplar verir umarim... Nacizane bir paylasim benimkisi...

HAYALLER NE KADAR BÜYÜK OLURSA, KIRIKLIKLARI DA O KADAR GÜRÜLTÜLÜ OLUR


Söylesem tesiri Yok, sussam gönül razi degil...


Ögüt verecek insana degil, örnek olacak insana ihtiyac


Öyle Bir Dert Varki BendE, Bin Dermana Degismem !!!
09-27-2011 02:40 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nisan15 Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 669
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 30

Mesaj: #8
RE: Evlere Göre Transit Neptünün Balık Etkileri
(09-27-2011 02:40 AM)Mavisahram Yazılan:  Haritana bakmadim Nisan15 yükselenini bilmiyorum ama muhtemelen Neptünün 1. evine gectiginde artik nasil desem cosmak gibi birsey cosabilirsin... öyle bir deryanin icinde hissedersin ki kendini, ama dikkat et derim olumsuz ya da daha önce kabul etmedigin asklara yer verme gibi bir sey desem ne kadar dogru olur acikcasi ben de bilmiyorum...
Her ne kadar benim tam karsit evi 7. evden gecse de.. Dönüsümüm olan bir olayi yasadigim insanin da Neptünü 1. evinden gecmekteydi... yani acikcasi o bana asik oldu hala asik biliyorum ve bende ona.. ama sonuc olarak uygun olmayan bir durum... Hani suan bunu diyorum ama uygun olup olmadigina kendimi inandirmis degilim acikcasi... ailevi ve mezhep farki engeller diyeyim daha cok... ve ben suan evliyim malum Neptün 7. ev transiti.. hani bu 7. ev transiti yanlis evliligi böylelikle atlatmis olduguma inanmak istiyorum demek istiyorum ... Uzun lafin kisasi
1. evde cok mutlu olablirsin neptün ordayken... benligin cözülmesi... hele birde venüsle kavusunca... umarim cok güzel seyler olur diyorum... Evli degilsen evlilik mutlu bir evlilikte olabilir aklima ilk o geldi venüs ve neptün olunca... hayallerdeki evllik mi acaba.. Yorum yapanlar daha aydinlatici cevaplar verir umarim... Nacizane bir paylasim benimkisi...


Teşekkür ederim Mavişahram yükselenim balık gülücük 1. ev transitini sabırsızlıkla bekliyorum o zaman ama bana hata yaptırmasın gülücük Satürn abyı cağıralım hemen gercekci birilerine ihtiyacım olacak gülücük Zira yanlıs yapma lüksüm yok bunu kaldırabilecegimi sanmıyorum bundan sonra gülücük

HARİTAM

''Kelimelere yüklediğim anlamı, ancak ben bilebilirim.'' GORGİAS
09-29-2011 02:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mavisahram Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 925
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 17

Mesaj: #9
RE: Evlere Göre Transit Neptünün Balık Etkileri
Bazen insan o satürnü de dinlemeyebiliyor.. iste ozaman olan oluyor... :( umarim güzel atlatirsin insallah...

HAYALLER NE KADAR BÜYÜK OLURSA, KIRIKLIKLARI DA O KADAR GÜRÜLTÜLÜ OLUR


Söylesem tesiri Yok, sussam gönül razi degil...


Ögüt verecek insana degil, örnek olacak insana ihtiyac


Öyle Bir Dert Varki BendE, Bin Dermana Degismem !!!
09-29-2011 03:46 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #10
RE: Evlere Göre Transit Neptünün Balık Etkileri
Bir arkadaşımın da Transit Neptün'ü 7.evindeydi.
O kadar çapkın,umursamaz birisi,hoppadank aşık oluverdi.Sevdiği kişi de şehirdışında.
Şehir dışı diye kastettiğim bir Edirne-İstanbul da değil.Çok uzakta.
Yüzük de takmışlardı aralarında.
Nihayet Neptün'ün 7.evdeki gezisinin sonlarına doğru ayrılık gerçekleşti.
Gözler açıldı,rüyadan uyanıldı ve aşk bitmese de ilişki bitti.

Bir Tr.Neptün 7.ev hikayesi de benden olsun dedim..
Ne de olsa Neptün'ün 7.evime girmesine az zaman kaldı.
10-05-2011 04:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Neptün' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 6 31,308 10-16-2017 08:26 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Neptün Doğ.Haritasında Ay'a Açı Yaparsa astrosohbet 5 10,197 09-06-2017 12:23 PM
Son Mesaj: Lajâ
  Transit Neptün Doğ.Haritasında Merküre Açı Yaparsa astrosohbet 3 6,938 02-10-2013 08:26 AM
Son Mesaj: albunea
  Transit Neptün Açıları ginka 91 144,363 06-13-2012 01:39 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir