Değerlendir:
  • 19 Oy - 3.37 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koçları Nasıl Etkilersiniz ?
Yazar Mesaj
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Koçları Nasıl Etkilersiniz ?
Koç Erkeğini Etkileme Yöntemleri

Aşk konusunda her zaman liderliği elinde tutmaktan yana olan bu öncü adam için, sevgi çok önemlidir. Genç yaşlarından itibaren nasıl bir kadın istediğini en ince ayrıntısına kadar bildiğinden hoşlanmadığı bir tiple ilgilenmesi de mümkün değildir. Eğer size yönelmişse bilin ki arzu ettiği özelliklere sahipsiniz. Koç erkeğine aşıksanız öncelikle kendinizi mükemmel halinizle göstermelisiniz. Sizinle birlikte olmaktan dolayı gururlanmalıdır. Fikirlerinizle ona ayak uydurmalı ve isteklerini gerçekleştirmek için yüreklendirmelisiniz. Onu asla kısıtlamaya kalkmamalı, girişimlerinde destek olmalısınız. Çünkü Koç erkeği üzerine düşülmesinden hoşlanmadığı gibi akıllı ve sevecen bir kadının kendisine duyduğu ilgiyi de fazlaca göstermesinden pek hoşlanmayacaktır. Onun için keşfetmek önemlidir. Sizinle uzun ömürlü bir ilişki kurmasını istiyorsanız onu meraklandırmalı fakat ilginizi de esirgememelisiniz. Kendisine bağlı olduğunuzu bilmeli ama üzerine düşmediğiniz için de gizemli olduğunuzu düşünmelidir. Bu durum onu oldukça keyiflendirecektir. Bağımsız bir kadın havası yaratmaya çalışmadan gayet akıllıca davranarak belirli bir mesafeye kadar yaklaşmasını sağlamalısınız. Zor bir durum gibi gözükse de ona olan sevginiz bunların üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Koç erkeği kendisine sevgi duyulmasından ve sadık kalınmasından müthiş zevk alır aynı zamanda da zekasını kullanan ve kendi ayakları üstünde duracak kadar sağlam olan kadınlara hayranlık duyar. Dişiliğinizi en güzel şekilde ona hissettirmeli fakat her zaman sınırınızı da muhafaza etmeye çalışmalısınız. Aşk konusunda her zaman liderliği elde etmekten yana olan bu öncü adam için cinsellik önemli bir olgudur. Dişiliğinizi ona hissettirmeli fakat nerde duracağınızı da iyi bilmelisiniz. Her konuda aktif ve cesur olan, gerekirse kavga etmekten geri durmayan bu erkek, sevgi konusunda son derece yumuşaktır. Yenilikçi fikirleri olduğundan sizin de çağa ayak uyduran düşüncelerinizden fazlasıyla etkilenecektir. Sizi sevmişse kıskanacak eğer ilgisi sona erdiyse bu huyundan anında vazgeçecektir.

Koç Kadınını Etkileme Yöntemleri

Koç Kadının en hoşuna giden şey kendisine saygı duyulmasıdır. Ona değer verdiğinizi gösterirken ne kadar güçlü olduğunuzu da belli etmeye çalışmalısınız. Bunu gerçekleştirirken sözel ifadeden çok tutumunuza özellikle dikkat etmelisiniz. Özellikle bu konu koç kadını için çok önemlidir. Gücünü gösteren ve hissettiren erkeklere karşı müthiş bir hayranlık duyar. Siz de aynı şekilde onunla ilgilenin ve yaptığı tüm işlerde övmeye çalışın, kendisine girişimlerinde ne kadar başarılı olduğundan söz edin. İlişkinizin yıldönümü ve doğum günlerinde ona hediye vermeyi ve kutlamayı asla ihmal etmeyin. Hatta cep telefonunuza şimdiden bu özel günlerin kaydını yapın. Böylece unutmanız mümkün olmayacaktır. Maddi gücünüzle alakalı bir sorununuz olursa bunu onunla paylaşın. Çünkü koç kadını dürüst erkeklerden hoşlanır ve sizin kendisinden bir şey saklamadığınızdan emin olduğu için de bu durumda sizinle daha yakından ilgilenerek elinden geleni vermeye çalışır. Yine dikkat edeceğiniz bir diğer konu ona duyduğunuz aşkınızdan söz etmenizdir. Koç kadını sevildiğini bilmekten haz duyar. Onunla tartışmaktan, huzursuz ortam yaratmaktan ve kavgadan hoşlanmayacaktır. Yönetimin sizde olduğunu hissetmek ister ama bunu üzerinde baskı kurarak gerçekleştiren bir kişiden de hoşlanmaz. Kırıldığını hissettiği anda da kolay kolay bağışlamayacağından ilişkiyi bitirmek kararı alabilir. Koç kadını için erkeğin çekici olması önemlidir. Sizin çevrenizde beğenilmeniz, üstün olmanızdan gurur duyar. Yalnız onu kıskandırmaya kalkmamalı, başkalarının ilgisine rağmen ona duyduğunuz sevgiyi tekrarlayarak ona aradığı güveni vermeye çalışmalısınız. Koç kadını eğer sizin sevginiz hakkında kuşkuya düşerse bilin ki size pek rahat vermeyecektir.

KAYNAK:İREM SU-MYNET ASTROLOJİ
05-06-2007 11:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #2
RE: KOÇ'LARI NASIL ETKİLERSİNİZ?
koç erkeğini etkileme yöntemleri arasında çok önemli bir ayrıntı atlanmış..

parfümm... ayım koç heleki hoşuma giderse parfüm (100 de 95 i gider gülücük ) ne kadarda çirkin olsa gözüme güzel görünür..
05-12-2007 12:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #3
RE: KOÇ'LARI NASIL ETKİLERSİNİZ?
1. gizemli davran
2. kaliteli parfüm kullan
3. kulağından öp

sonuç = elinde gülücük)
02-20-2008 11:08 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #4
RE: KOÇ'LARI NASIL ETKİLERSİNİZ?
ay ve yükselenim koç.
parfüm benim için önemli, gizemde etkili, kulağından öp kısmını salla gitsin (bence doğru ama),
ama ben çok önemli bir ayrıntıyı atlamışım.
bana göre...
koç en çok mücadele edebileceği sevgili ister!
02-21-2008 10:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
tiny Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 9
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
RE: KOÇ'LARI NASIL ETKİLERSİNİZ?
tamam sımdı oldu supersın... ;)

mucadele yasama sebebımız bızım.... ama cocuk kadar saf oldumuza ınanıyorum hernekadar zekı vs olsakta... cunku her bıtıs bıze yenı umut yenı baslangıc demek ve bız baslamanın ınsanlarıyız...... dogrumu sence de?


parfum haklısın hıc unutmam parfumlerı aaa aysenın kkokusundan derım.... 10 yıl gecsede ...

bıde bas bolgemız cok hassas oyuzden kulak ornegın uygun aslında... ama ensemden masaj yapıldıgında rahatlarım , bırı yuzume dokunsun rahatlarım , sınırlenınce basım agrır , ensem gerılır vs. saclarımla oynansın dunyanın en mutlu ınsansı olurum ... cocuk oluyorum ozaman....

aynı mı sendede ?

buarada sen emınım cokk cokkk bencılsın ;) yanlıs anlama lutfen ay koc dıyosun harıka ya aşmıs bı bencıllık olmalı ama rahatsız etmez kımseyı emınım....

gunesın hangı burc?

astrolojide aşk başkadır .... gülücük
02-21-2008 04:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alya Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #6
RE: KOÇ'LARI NASIL ETKİLERSİNİZ?
Herkezi kapsamaz ama çevremdeki koçlara bakınca çoğu çapkın oluyor. Biraz elindeki ile yetinmeyip başka arayışlara diğer burçlara göre daha çabuk giriyorlar.

Yapılan hiçbir iyilik cezasız kalmaz! Bekle gör ki yaptığın iyiliklerin cezasını çektirsinler!
02-21-2008 09:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tarihci Çevrimdışı
Sakaryalı
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 68

Mesaj: #7
RE: KOÇ'LARI NASIL ETKİLERSİNİZ?
Alya Yazılan:Herkezi kapsamaz ama çevremdeki koçlara bakınca çoğu çapkın oluyor. Biraz elindeki ile yetinmeyip başka arayışlara diğer burçlara göre daha çabuk giriyorlar.

yaa biz koçlar neymişizde benim haberim yokmuşhımm yani başta güneş burcum koç olomak üzere haritamda 4 - 5 tane koç olan biri olarak valla ne diceğimi bilmiyorum... ama dikkatimi şunlar çekti. nafiz abi demişki parfümgülücük şimdi gelelim bu konuya?? ben kendi adıma söylim parfüme veya kokuya fazla dikkat etmem. yani kullandığı parfüme değilde şuna dikkat ederim. özellikle kızların sigara kullanmasını sevmiyorum çok pis kokuyor bu dikkatimi çekiyo ve böyle görünce soğuyorum. yani pis kokmasın yeter bana çok şey istemiyorum sanırımhımm allah bana da mubarek nasıl burun vermiş anlamadım yakında ava çıkarım bilmem anlatabildim mihımm ayrıca gelelim gıdıktan öpme konusunagülücük) valla aslında hayır demem, güzel bir bayanın bunu yapmasınagülücük) gülücük) ayrıca dikkatimi çeken bir konu daha var. yaa bizim adımız çıkmış çapkın diye yapmasakta yaptı diyolar. o kadar diyorum çapkın değiliz biz kardeşim. bırak çapkın olmayı ben evde kaldım bee deşmeyin yaramı:( daha gönlümün sultanını bulamadım, pamuk prensesimi bulamadım:( neyse yaa bende evde kalanlar içi yeni bir adres açacam benim gibiler olanlar için. evde kalanlar.com nasıl ama:p tüm koçlara duyurulur lütfen bu lekeyi hep beraber temizleyelim.... ama şunu da söylemeden edemicem. bazen ne yalan söylim sizlerede hak veriyorum. ben rahat durmuyorum yaa sanırım.. yani kanım kaynıyo.. neyse koçlar iyidirler.

ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ TABİ RECEP'TE DEĞİŞTİ verygood
02-22-2008 03:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alya Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #8
RE: KOÇ'LARI NASIL ETKİLERSİNİZ?
Bide şunu belirteyim koç erkekleri erkeksi kadınlardan ziyade daha dişi ama böyle hanım kadınları tercih ediyorlar. Bence kadınsılığa sigarayı yakıştırmadığın için itici geliyor kokunun yanısıra.

Yapılan hiçbir iyilik cezasız kalmaz! Bekle gör ki yaptığın iyiliklerin cezasını çektirsinler!
02-22-2008 05:26 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #9
RE: KOÇ'LARI NASIL ETKİLERSİNİZ?
bir kere kadını erkei artis olur çok.pohpohlanmyı sever.aslanım kaplanım sen yaparsın gazlarına dayanamazlar .kızdılar mı deli gibi öfkelenirler.buna rağmen iyidirler aslında pek kinci değildirler ve hesapsız indanlardır.hesapsız derken açıınızı görüpte kin tutup yüzünüze hepsini birden vurmazlar.o anda söylerler patavatsızlardır ama kalpleri temizdir.birde koç kızlarının yüzü mükemmel olur .buna rağmen koç erkeklerini sevfdiğimi pek söyleyemem.herşeyi ben bilirim havasında olduklsrı için bilmediklleri konularda fazla iddalı olurlar .yenilince çirkefe vururlar.başamıyacakları işete olsa balıkalamaa atlamaya meyilli olurlar.tamamladıkları iş yok gibidir.efenim bunlar çok astroloji bildiğimden değil sadece koç gözlemlerimden elde ettiğim veriler.alınmasınlar ben onlarıda seviyorum
02-22-2008 05:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
tiny Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 9
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: KOÇ'LARI NASIL ETKİLERSİNİZ?
neymısız be gülücük

capkınlık konusunda haklısın arkadasım erkeklerınde daha ock var ama sebep su ; genel olarak , baslangıcların burcu oludguu ıcın bısey bıttıgı zaman bıtmıs demektır gerı gelen olmazsa hemen yolumuzu cızerız , aglama sınırlenme seanslarımız herkesten hızlı ve yogun oldugu ıcın kısa surede normal hayata gecmezsek delırecegımızı dusunup hemen yolunu cızer bu koc ınsanları ...... buyuzdende yanlıs anlasılırlar... ama bırakmamayı deneyın bogmadan hep sevın bırakır gıderlerse ben burcumu degıstırcem gülücük

astrolojide aşk başkadır .... gülücük
02-22-2008 06:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir