Değerlendir:
  • 19 Oy - 3.47 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mart Ayı Burç Analizleri
Yazar Mesaj
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #1
Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselen Koç

Merhaba Arkadaşlar;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Yepyeni bir aya giriş yaptık. Mart ayı sizler için oldukça önemli etkilere sahip çünkü devrimlerin, değişimlerin, beklenmedik sürpriz gelişmelerin gezegeni burcunuza giriş yapacak. İlerleyen satırlarda bununla ilgili detaylı bilgileri okuyabileceksiniz.

Sırayla gitmek gerekir ise; 2 Martta Venüs’ün kova burcuna geçiş yapması ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte sizleri oldukça sosyal, arkadaşlarınızla daha çok bir araya gelebilecek, organizasyonların ve davetlerin bir nevi aranan kişisi haline geleceksiniz. Arkadaşlarınızı bir araya getirme, organizasyonları planlama görevi size düşebilir, olası dargınlıklar ve kırgınlıklar bu süreç içinde kolayca tamir edilebilir. Sosyal çevrenizden rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

4 Martta balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sizlerin 12. evinize denk düşmekte. Mars ve Merkür’ün bu yeni ayda etkin olması özellikle zihinsel anlamda stresli birkaç gün yaşatabilir sizlere. Söylemek istediklerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, alıngan ve hassas olabilirsiniz. Bu birkaç gün sağlığınızı ilgilendiren konularda da dikkatli olmakta fayda var, şartlar ve koşullar çok fazla kontrolünüz altında olmayabilir. Bazı dedikodular, söylentiler sinirlerinizi bozabilir.

Burcunuzda seyahatine devam eden Jüpiter; geri giden Satürn ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Bireysel olmak, yalnız ve özgür olmak ile birileri ile birlikte hareket etmek veya ilişkinizi devam edip ettirmeme konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ortaklıklarınız ve ikili ilişkilerde ki sorumluluklar artarken bir taraftan olaylara farklı bir bakış açısı ile değerlendirmeyi öğrenmeniz gerekebilir. Bir tarafınız sınırsızlık ve özgürlük isterken karşınızda ki kişiler bu tavrınızı veya kararlarınızı eleştiren bir tavırla yaklaşabilirler size. Özellikle sizden yaşça büyük, olgun kişiler tarafından.

Merkür’ün burcunuza gireceği 10 Mart tarihinde hayatınızda sözlü ve yazılı her türlü iletişim etkin bir şekilde hayatınızda kendini göstermeye başlayacak. Daha hızlı düşünebilir, hızlı karar alabilirsiniz. Olası hendikapı unutkanlık, hızlı düşünmek ve konuşmak yüzünden kırılması muhtemel potlarıdır. Önemli konuşmalar, görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir. Ay sonuna kadar Merkür burcunuzda kalacak, önümüzde ki ay Merkür geri gideceğinden dolayı bu ay, ay sonuna kadar sözleşmelerinizi, başlangıçlarınızı yapmanızı tavsiye ederim. Bu ay halletmeniz gereken tüm işlerinizi halledin, önümüzde ki aya bırakmayın.

Yine 10 Mart tarihinde Venüs ve Jüpiter arasında ki olumlu açı, aşk ve sevgi konularında şans sizden yana olurken, keyifli bir organizasyon veya arkadaş toplantısına davet edilebilirsiniz. Yalnız olanlar için flörtöz etkiler devrede olacağa benziyor. İltifat ve hediyeler alabilirsiniz.

12 Mart tarihinde Uranüs’ün burcunuza giriş yapıyor olacak. Uranüs bir burçta oldukça uzun zaman kalır. Bu yüzden etkileri hemen ortaya çıkmayabilir. Fakat burcunuzda hareket edecek olan Uranüs hayatınızda ki bir çok şeyi aydınlatarak görünür hale getirecek. Cesaret, yenilik, bağımsızlık ve özgürlük duygularını çok daha kuvvetli bir şekilde hissedebileceksiniz. Sizleri biraz daha pervasız ve gözü pek bir hale sokarak, cesurca adımlar atmanızı sağlayacak. Uranüs’ün burcunuzda ki etkilerini ilerleyen zamanlarda daha detaylı olarak açıklayacağım. İlk 2 ay Uranüs’ün bu etkisi ile alışmış olduğunuz düzenin yıkılarak yeni düzene alışma sürecini öğreneceksiniz ve oldukça efor sarf etmeniz gerekecek. Bu yüzden hayatınızda gerçekleşecek olan köklü değişiklikler için şimdiden hazır olun.

13 Mart tarihi iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda inatçı, şüpheci ve agresif bir tavır içinde olmanızın zarar verebileceğine işaret etmekte. Merkür ile plutonun etkileşimi kendinizi hem zihinsel hem de ifade anlamında güçlü bir şekilde ortaya koymanız gereken bir durumda bırakabilir sizi. Olayların nedenlerini araştırmanız,sorgulamanız gerekebilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli konuşmalar, toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir.

Venüs ve Satürn’ün uyumlu bir etkileşim içinde olacağı 15 Mart tarihi özellikle arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden ikili ilişkilerinizle ve ortaklıkları ilgilendiren konularda destekler alabileceğinizi gösteriyor. Satürn’ün geri harekette olması gelişmelerin seyrini uzatabilir, gecikmeler yaşatabilir.

Merkür ile Jüpiter’in burcunuzda birlikte hareket edecek olması 16 Mart tarihinde sizleri mutlu edecek sürpriz haberlere, gelişmelere işaret ediyor. Bu günler seyahatler için plan yapabilir, yola koyulabilirsiniz. Aklınıza gelecek olan bir fikir dikkatleri üzerinize çekilmesine neden olabilir. Eğitimle ile ilgili konularda da şans sizden yana olacak. Genç erkeklerden destek görebileceksiniz.

19 Martta başak burcunda dolunay gerçekleşiyor. Uranüs’ün etkin olacağı bu dolunayda özellikle iş ve çalışma ortamınızda beklenmedik sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Yenilik ihtiyacınız iş hayatında daha çok vurgulanabilir. Önemli bir iş, projenin sonlanması da olabilir.

21 Mart itibari ile Güneş’te burcunuza giriş yapıyor olacak. Önümüzde ki 1 aylık sürecin önemli yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için kullanabileceksiniz. Kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Odaklanacağınız alan kendinizle ilgili konular olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde sergileyebileceksiniz.

Ay sonuna doğru ise iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konular daha çok ön plana çıkıyor. Yöneticilerinizle ilişkiler daha ön planda. Onlarla yarış içine girip, bir şeyleri ispat etmek yerine onlarla birlikte takım çalışması içinde davranmak size kazanç getirecektir…

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:51 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #2
RE: Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselen Boğa;


Merhaba Arkadaşlar;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Hareketli ve dolu dolu geçecek bir aya başlıyoruz. Bu aya damgasını Uranüs vuracak. Uranüs bu ay burç değiştirerek balık burcundan Koç burcunda geçiş yapacak. Uranüs gibi jenerasyon gezegenlerinin burç değiştirmeleri önemlidir. Özellikle dünya üzerinde üzerinden yıllar geçse de unutulmayacak etkiler yaratılar. Uranüs’ün burç değiştirmelerinde tarihte Fransız ihtilalinden tutunda, uzay ve astronomi alanında icatlar,yenilikler ve keşifleri beraberinde getirmiştir. Yazının ilerleyen satırlarında sizler için olan etkilerinden de bahsediyor olacağım.

Yönetici gezegeniniz Venüs, 2 Martta Kova burcuna giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta ilerlemeye devam edecek. 10. evinize geçecek olan Venüs ile iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda fırsat ve şanslar sunmaya başlayacak. Özellikle üstlerinizle daha olumlu ilişkiler kurmanızı sağlayarak daha rahat bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak. İş arayanlar bu süreçte iş görüşmeleri daha olumlu geçebilir, bayanların ağırlıklı olarak çalıştıkları sektör veya firmalar ile görüşmeler yapabilirler.

4 Martta balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte sosyal ilişkiler canlanmaya başlıyor. Kalabalık gruplar içerisinde aktif bir şekilde yer alabilir, organizasyonlar yapabilir, hareket halinde olabilirsiniz. Yalnız ikilem ve kararsızlık sizi biraz yorabilir, 2 kişi veya 2 organizasyon arasında kalabilirsiniz. Merkür ve Marsın etkin olacağı bu yeni ay döneminde, genç kişiler ile daha çok bir araya gelebilirsiniz, önemli bir kutlama da yer alabilirsiniz. Sinirler biraz hassas ve gergin olabilir, telaşlı bir hale bürünebilirsiniz fakat bunun etkilerini daha çok içsel olarak hissedebilirsiniz.

5 Mart itibari ile Jüpiter ve Satürn birbirlerine kafa tutmak için hazırlanıyor olacaklar. Bu açı önümüzde ki aylarda daha da kesinleşecek ama ön bilgi amaçlı, öncelikle finansal olarak riskli yatırımlardan uzak durmakta fayda, bunun yanı sıra özellikle sağlığınızı ve çalışma ortamınızı ilgilendiren durumlarda sorumluluklarınız artabilir. Olası bir diğer etkisi ise, özellikle serbest çalışan veya parça başı iş yapan arkadaşlar ödemelerini almakta biraz zorlanabilirler. Az önce de bahsettiğim gibi bu karşıtlık önümüzde ki aylarda daha etkin bir şekilde kendini hissetirecek.

10 Mart itibari ile Merkür’ün 12 Mart itibari ile de Uranüs’ün 12 evinize geçişi ile beraber, bilinçaltı ve zihinsel olarak özellikle aktif bir süreç sizleri bekliyor olacak. Eğer maddi dünyaya çok sıkı bir şekilde bağlı iseniz, maddeye fazla önem veren biri iseniz Uranüs bu konularda sizlere bazı kayıpları ve kaotik durumları getirebilir. Eğer hayatın daha manevi kısımları ile ilgili iseniz, daha çok okuma ve araştırmaya yönelik iseniz Uranüs sizlere zihinsel anlamda farklı kapılar açacaktır. Her halukarda Uranüs burada bilinç altı ile ilgili konularda etkilerini gösterecektir. Kontrolün çok fazla sizlerde olmadığı sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Uyku düzeninizde bir takım değişiklikler olabileceği gibi, kendinizi hem sağlıkla hem de manevi anlamda rahatlatmanın değişik, farklı yollarını arayabileceksiniz. Uranüs’ün etkilerini ilerleyen aylarda daha etkin bir şekilde hissedeceksiniz ve zaten ilerleyen zamanlarda bu konudan sizlere daha ayrıntılı bahsediyor olacağım.

15 Mart tarihinde yönetici gezegeniniz Venüs ile geri harekette olan Satürn ile uyumlu bir görünüm içinde olacaklar, iş,çalışma, geleceğe yönelik hedefler, kariyerinizi ilgilendiren konularda destekleyici zamanlar. Bilgi, iletişim ve haberleşmenin artacağı, önemli iş ilişkilerinin kurulacağı bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız insanlardan da rahatça destek alabileceksiniz. Fakat Satürn geri gittiğinden dolayı bu destek gecikmeli olarak gelebileceği gibi, eski iş yeri arkadaşları ile görüşebilir, geçmişte yaptığınız bazı işler tekrar önünüze gelebilir, ilgilenebilirsiniz.

19 Martta başak burcunda gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile özellikle yalnız olanlar hayatlarında sürpriz bir aşka yer açmak için hazırlanabilirler. Uranüs’ün etkin olacağı bu dolunayda, sürpriz aşkların yanı sıra, sürpriz hamileliklerde olabilir. Yeni hobilere yönelebilirsiniz. Özellikle duygusal anlamda ani çıkışlar gözlenebilir.

21 Martta Güneş’in 12. evinize girmesi ile beraber yoğun ve yorucu geçen birkaç ayın ardından bir nevi dinlenme dönemine giriş yapıyor olacaksınız. Daha içe kapalı, kabuğunuza çekilmeye başlayabilir, zihninizi dinlendirecek konulara yönelebilirsiniz. Bu dönem check-uptan geçebilir, daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Aynı gün Jüpiter ve Pluton arasında ki sert etkileşiminin sona ermesi ile beraber zihninizi saran olumsuz ve kötü düşüncelerden arınabilir, hukuksal veya devletle ilgili konularınızı daha rahat bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Ay sonuna doğru yaklaştığımızda, geleceğe yönelik hedefleriniz, yapmak istediklerinizle ilgili kendinize hedefler belirleyebilir, hayatınızda değiştirmek, yenilemek istediğiniz konuların saptamasını yapabilirsiniz. Bir sonra ki ay bu konularla ilgili eyleme geçmek için uygun fırsat ve zamanlarınız olacaktır.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:52 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #3
RE: Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselen İkizler;


Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.


Tempolu ve hızlı gelişmelerin yaşanabileceği bir aya girmiş bulunuyoruz. Bu ay 2 Martta Venüs’ün 9. evinize geçişi ile beraber önümüzde ki 1 aylık süreçte bol bol seyahat, yabancılarla bilgi ve para alış-verişleri, önemli kişilerle bol bol görüşmelerin olacağı bir ay olacak. Bu seyahatler esnasında özel bazı ilişkiler kurabilirsiniz. Özellikle ticaret, ithalat ihracat işleri ile meşgul olanlar, yaptıkları işlerde hızla bir iyileşme gözlemleyebilirler.

4 Martta balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda koşturmalı ve zihinsel anlamda yorucu bir süreç içinden geçeceğinize işaret ediyor. Mars ve Merkür’ün etkin olacağı bu yeni ay döneminde, konuşmanızla, yazdıklarınız, ifadelerinizde daha çok toplum önünde olabileceksiniz. Üstlerle ilişkiler bu birkaç gün oldukça önem kazanacak. Yalnız kararsız kalmamalı ve ne istediğinizi dikkatli bir şekilde dile getirebilmelisiniz.

Yeni ayın hemen akabinde 5 Martta Jüpiter ve Satürn karşı karşıya gelmek üzere kolları sıvamaya başlıyorlar, aslında önümüzde ki ay bu açının etkilerini çok daha net hissedebileceksiniz fakat şimdiden bazı minik tüyolar vermekte fayda var. Bu süreçte özellikle aşk ilişkilerinde sizden beklenenden farklı bir davranış sergileyebilirsiniz. Eğer yalnız iseniz normalde birlikte olduğunuz tiplerin oldukça dışında kişilerle birlikte olabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda sorumluluklarınız artacak ve aslında bir nevi testten geçebileceksiniz. Aşkın laylaylom halini mi yoksa sorumluluk getiren hali ile mi karşı karşıya kalacaksınız, bunu öğreneceksiniz. Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyor iseniz, bazı ufak sürprizlere hazırlıklı olmakta fayda var, siz bir tane beklerken 2.sinin haberi gelebilir. Yeni daha somut hobilere yönelebilirsiniz. Yalnız ufak bir uyarıda bulunmakta fayda var, finansal anlamda riskli yatırımlar bu süreçte ciddi kayıplar verebilir, dikkatli olun.

10 Mart tarihinde Merkür’ün 11. evinize giriş yapması ile beraber önümüzde ayın başına kadar, sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklarda iletişim ve bilgi alış-verişleri oldukça ön plana çıkmaya başlıyor. Dertleşilmek için belki de ilk arananların listesinin başında yer alacaksınız. Yalnız sosyal ilişkilerde düşüncesizce konuşmalar, patavatsız çıkışlar zaman zaman ilişkilerinize zarar verebilir dikkatli olmakta fayda var. Bu ay eğer arkadaşlarınız ile ortak bir iş başlatmayı, ortaklaşa işler yapmayı düşünüyor iseniz başlatın, lakin önümüzde ki ay Merkür geri gitmeye başlayacak ve aksilikler ve gecikmeleri ardı ardına getirebilir.

Venüs ve jüpiterin birbirleri ile hoş bakışları özellikle yalnız olan ikizler için, yabancı uyruklu kişiler ile veya mesafe olarak sizden uzakta birileri ile mnik bir flörtleşmenin sinyallerini vermekte. Antenlerinizi açık tutun.

12 Mart tarihinde ise Uranüs koç burcuna giriş yapacak. Uranüs’ün burç değişimleri genelde dünya üzerinde etkileri bulunmaktadır. Fransız ihtilali, sanayi devrimi, astronomi alanında ki gelişmeler icatlar…vs. gibi. Bireysel haritalarda eğer koç burcunda kişisel gezegenleriniz var ise bu geçişin etkilerini çok daha derinden hissedersiniz. Farklı marjinal yapıda kişilerle arkadaşlıklar kurabilir, farklı, marjinal, gruplar içine girebilirsiniz. Sosyal ağınızda bir değişim süreci bekliyor olacak sizler. Hedefleriniz ve yön duygunuzda değişimler meydana gelebilir. Uranüsün etkilerinden önümüzde ki aylarda sık sık bahsedeceğim.

Merkür ve Pluton arasında ki görünüm ise sosyal çevreniz ve finansal konularınızı birbirinize bağlamakta. Size söz verilen bir meblağın elinize geçmesi zorlanabilir,organizasyonlar için ekstra masrafa girebilirsiniz. Sosyal ilişkilerde eleştrilerin dozajını iyi ayarlamak bu günlerde oldukça önemli olacaktır. Sert, sivri dilli, tartışmalı konuşmalar biraz can sıkabilir.

19 Mart tarihinde başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte ev ve iş arasında denge kurmak, dikkatli ve detaylara hakim olmak önemli olacaktır. Evinizle ilgli yeni bir sözleşme, kontrat yenileme, taşınma, yer değiştirme, evinizin içinde önemli bir düzenlemeye yapabilirsiniz. Aile içerisinde beklenmedik sürpriz konular gündeme gelebilir. Anneniz ile ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

21 Martta Güneş’inde 11. eve girmesi ile beraber önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece. Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız.

Ay sonuna doğru ise, bir deniz yolculuğu planı yapabilirsiniz. Aşkı yakında aramaktansa uzaklarda arayabilirsiniz. Romantik ve etkileyici tanışmalar gerçekleşebilir.

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:53 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #4
RE: Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselen Yengeç;


Hepinize Merhaba;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.


Aya 2 Martta Venüs’ün Kova burcuna girmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizlerin finansal anlamda ilgilendiren bir etki, fakat direk sahip olduğunu kaynaklar değilde daha çok, ortaklaşa gelirlerden kazanımlarınız, burslar,vergiler, primler, kredi kartları, krediler, bankacılık işlemleri ile ilgili daha çok. Venüs 1 ay kadar bu seyrine devam edecek, bu süreç içinde sizler eğer kredi almak için başvuracak iseniz, rahatça bununla ilgili destek alabileceksiniz. Yine ortaklaşa gelirlerinizi kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde arttırmanın yolunu bulabileceksiniz. Eşinizin kazancıyla ilgili de olumlu haberler alabileceğiniz zamanlar olacak. Eğer yalnız iseniz bu etkinin en ileri hali ile belki bir bankacı, muhasebeci veya finans sektöründe çalışan biri ile flörtleşmeler, yeni arkadaşlıklar kurulabilir.

4 Martta balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ayda hem Merkür hem de Mars oldukça etkin olacak. Güçlü saygın kişilerle bir araya gelebilir, önemli görüşler, fikirler alabilirsiniz. Özellikle bu fikirler iş hayatınızı yakından ilgilendiren yönlendirmeler şeklinde olabilir, veya yeni bir eğitim, kurs sürecine başlayabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, yaşınıza yakın veya sizden yaşça küçük kişiler ile çıkacağınız seyahatlerin habercisi de olabilir. Özellikle deniz yolculukları. Biraz zihinsel stres,agresyon ve telaşta bu yeni ayın getirileri arasında yer almakta.

5 Mart günü Jüpiter ve Satürn karşı karşıya gelmek için hazırlık yapmaktalar. Önümüzde ki ay kesinleşecek olan bu açı, sizlere biraz hem ev hem de iş ile ilgili sorumluluklarınızı hatırlatır nitelikte olacak. İş ile ilgili daha özgür ve rahat olmaya çalışırken aile içinde bazı sesler yükselebilir bu dönemde. Ev ve iş arasında ki dengeyi sağlamak önemli olacak sizler için. Bir diğer etkisi de Jüpiter evrensel finans göstergesi olarak kabul edilir, bu dönemde eğer iş kurmayı düşünüyor iseniz, yatırım araçlarınızı tekrar ve dikkatli bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Sizler iş ile ilgili konularda eforu yüksek bir süreç bekliyor.

10 Martta Merkür’ün 10. evinize girmesi ile beraber, iş ve kariyerinize yönelik önemli görüşmeler, üstlerinizle kuracağınız iyi iletişimler kariyer anlamında size iyi haberleri beraberinde getirecektir. Önemli bir hatırlatma, Nisan atında Merkür meslek evinizde geri gitmeye başlayacak bu yüzden bu ay iş ile ilgili olası başlangıçlarınızı, imzalamanız gereken işleri, iş görüşmelerinizi, kararlarınızı halledin. Önümüzde ki ay çünkü bazı engellemeler, aksililer ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Merkür’ün kariyer evinizden geçerken, daha hızlı düşünebilir, daha hızlı aksiyon alabilir, çabuk ve spontane bir şekilde çözebilirsiniz. Tek hendikapı düşünmeden konuşmak, patavatsız çıkışlar yapmak zora sokabilir sizi.

12 Mart tarihinde Uranüs’ünde 10. evinize girecek olması, iş ve kariyere yönelik değişiklik ve yenilik ihtiyacınızı çok daha arttırabilir. İş hayatınızda farklılık, iş hayatına bakış açınızda, mesleğinizi icra ediş şeklinizde değişiklikler olabilir. Bir diğer olası etki ise, kendi işinizi kurmak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Uranüs koç burcunda oldukça uzun yıllar kalacak, 2019 yılına kadar. Bu yüzden bu geçişin bu ay olması bahsettiğim radikal değişimleri bu yaşayacağınız anlamına gelmiyor (Yaşayabilirsinizde!) fakat Uranüs her önemli bir açı aldığında ve kişisel gezegenlerinizde eğer koç burcunda yer alıyor ise, bu etkileri çok daha derinden ve etkin bir şekilde hayatınızda gözlemleyebilirsiniz. Tabii Uranüs sizleri toplumun önünde hareket ve davranışlarınızda daha çok görünmenize sebebiyet verebilir, bu zaman zaman skandallar şeklinde ortaya çıkabilir.

Venüs ve Satürn’ün açısı ise, ev için özellikle kredi alabileceğinizi veya kefil gibi sorumlulukları beraberinde getirebilir. Bu birkaç gün eski aşklar, eskiler gündeme gelebilir, kafanızı bir parça karıştırabilir.

16-18 Mart tarihler iş ile ilgili fikirleriniz ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz, iş değiştirmek istiyorsanız bu tarihlerde önemli bir takım görüşmeler yapabilirsiniz. Yalnız karar verme mekanizmanız bir süreliğine sekteye uğrayabilir, doğru düşünmekte, karar vermekte biraz zorlanabilir, üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Beklediğiniz bir takım haberlerin gelmesi de gecikebilir.

19 Mart tarihinde başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte beklenmedik sürpriz seyahatler kapınızı çalabilir. Yakın çevreniz, komşularınız ile ilgili sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Özellikle kardeşiniz var ise eğer bu tarihlerde onların yardımına koşmanız gerekebilir. Tanıtım,pazarlama, halkla ilişkiler, iletişim sektörlerinde çalışanları oldukça yoğun, aktif birkaç gün onları bekliyor.

21 Mart itibari ile önümüzde ki 1 ay boyunca hayatınızın odak noktası işe ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Bu konularda ki stres yavaş yavaş ortadan kalkıyor ve kimliğinizi daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Ay sonuna doğru yeni ortaklık teklifleri gelebilir, bunların üzerinde değerlendirmeler yapabilirsiniz. İkili ilişkiler hayatınızda daha çok kendini göstermeye başlayacak. Yalnız ikili ilişkiler içinde biraz daha başınıza buyruk davranabilir, haklılığınızı daha baskın bir şekilde ortaya koymaya çalışabilirsiniz. İş kolik tavrınız yüzünden partneriniz tarafından zaman zaman eleştirilebilirsiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #5
RE: Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselen Aslan;


Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.



Bu ay ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ile ilgili harika gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs 7. evinizden geçiyor, bu ay söz, nişan, evlilikle ilgili konularda bazılarınız hazırlıklara başlayabilir. Yalnız olanlar ise bu ay size uygun bir partner adayı ile tanışabilirsiniz. Tabii burada etkisi sadece gönül işleri değil, önemli iş ortaklıkları ve anlaşmalar da elbette gündeme gelebilir. Partnerinizin bu dönem daha çok sevgi ihtiyacı olabilir, ona karşı daha sevgi dolu yaklaşabilirsinizde. Onu daha fazla şımartabilirsiniz.

4 Martta balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, mars ve Merkür bu yeni ayda oldukça etkin olacak. Bu yeni sizlerin finansal konularla ilgili sözleşmelerin,anlaşmaların peşinde koşturabileceğinize işaret ediyor. Yalnız bu koşuşturma ve efor zihinsel olarak sizde biraz stres yaratabilir. Başkalarına ait finansal kaynaklar, eşinizin veya ortağınızın maddi durumu ile ilgili gelişmelerin yaşanmasını bekleyebilirsiniz.

5 mart itibari ile Satürn ve Jüpiter birbirilerinin karşısına geçmek için hazırlık yapacaklar, bu açının etkisini daha çok önümüzde ki ey etkin bir şekilde hissedecek olsanızda kısaca ön bilgi vereyim; 3-9. evleriniz arasında bu açının etkilerini hissedeceksiniz. İletişim,haberleşme, yakın çevre dialoglarınız, komşularla ilişkiler, kardeşlerinizle ilişkiler bu dönemde hayatınızda etkin olacak. Bu konularla ilgili sorumluluklarınız artabilir, hayatınıza ilişkin bazı önemli kararlarda güç ve yönetime sahip bir takım kişilerin oldukça etkisi olabilir. Kendinizi ifade etme araçlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Komşularınızla ilgili konularda ufak tefek sıkıntılar gündeme gelebilir. Tam uzun soluklu seyahate çıkmayı planlarken, bir takım aksilikler gecikmelere sebebiyet verebilir, yakın çevre ilişkilerle aranıza mesafe koyup, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ya da yurt dışında yaşayan bir yakınınızla ilgili konular gündeminize oturabilir.

10 Martta Merkür 9. evinize geçiş yapacak ve uzunca bir süre bu evde seyahat edecek. Martın ilk haftası yine bu evde geri gitmeye başlayacak olan Merkür, ay başına akdar olan süreçte tüm rezervasyonlarınızı yaptırmanızı,işinizi son ana bırakmamanız konusunda sizlere haber veriyor. Hatırı sayılır, iyi pozisyonda ki kişilerle bir araya gelebilir, onlardan fikirsel bazda bazı öğütler alabilirsiniz. Seminerlere katılabilir, eğitim konuları gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir.

12 Marta büyük jenerasyon gezegenlerden biri olan Uranüs 9. evinize geçiş yapacak ve yıllarca bu evde seyahat edecek. Uranüs2ün geçiş yaptığı alanlarda, hayatımızın o noktası ile ilgili radikal bir çok değişime maruz kalırız, hayatımızın o ev ile ile ilgili konuları artık eskisi gibi değildir. Şartları ve düzeni önce alaşağı eder ve yeni düzene adapte olmanız için sizi zorlar. Bu geçiş sizleri geleneksel fikirlere karşı isyankar bir tavır almanıza sebep olabilir, şu ana kadar alışmış olduğunuz inanç sistemleriniz değişebilir, olayları algılayışınız farklılaşabilir. Bu transit sayesinde, hayatınızı şu an yaşadığınız yerden çok daha uzakta mesela yurt dışında kurmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda ilk defa yurt dışına çıkabilirsiniz.Yaşadığınız çağın çok ilerisinde öngörüleriniz ve düşünceleriniz oluşabilir. En ileri düzeyde, eğer haritanız buna müsait ise, çantanızı sırtınıza alıp, dünyayı yeniden keşfetmek için yollara düşebilirsiniz. Önümüzde ki aylarda Uranüs ve etkilerinde sıkça söz edeceğim. Eğer kişisel gezegenleriniz Koç burcunda yer alıyor ise, Uranüs’ün bu transitinden çok derin bir şekilde etkilenebilirsiniz. Yayınlatmak üzere yazılar yayınlayabilir, ilk kitabınızı yazmak için eyleme koyulabilirsiniz. Özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacını çok daha artacaktır bu süreçte.

13 Mart tarihi birlikte çalıştığınız kişiler ile münakaşa etmekten kaçınmakta fayda var, hararetli, tartışmalı pozisyonlar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bir de eklemlerinizi çok fazla zorlamayın.

16 Mart civarı sürpriz haberler keyfinizi yerine getirecektir. Bu haberler uzak akrabalarınızdan gelebileceği gibi, uzak bir mesafeden, yurt dışından da gelebilir. Önemli size avantaj sağlayacak yazışmalar, görüşmeler yapabilirsiniz.

19 Martta Başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay sürpriz finansal kazanımların habercisi olarak görünüyor. Beklenmedik bir maaş zammı, beklenmedik bir satış, sürpriz bir kazanç elde edebilirsiniz. 2. evinizde gerçekleşecek olan dolunay, bütçe konularında nazı toparlanmalara,düzenlenmelere işaret etmekte.

Güneş’in 21 martta Koç burcuna geçişi ile beraber, önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, iletişim, pazarlama, tanıtım, reklam, yayıncılık ve seyahatler üzerine kurulu olacaktır.

Ay sonuna doğru olan süreçte iş ilişkileri ve sağlıkla ilgili konular hayatınızda daha çok yer tutmaya başlayacak. Birlikte çalıştığınız, iş yaptığınız kişilerle daha aktif ve dinamik bir çalışma içine girebilirsiniz yalnız enerjinizi doğru kullanmak önemli olacaktır. Aşırı çalışmaktan, yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeyebilirsiniz, bu noktada sağlığınıza da gerekli özeni göstermeniz önemli olacaktır.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #6
RE: Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselen Başak;


Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.


Bu ay diyet, spor, kişisel sağlığınızı ilgilendiren konularda olumlu etkiler altında olacaksınız. Venüs 6. evinizden geçiyor, yediklerinizi, içtiklerinizi düzenlemek, sağlıklı ilgili konularda uzman desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, birlikte çalıştığınız kişiler ile daha uyumlu ve keyifli ilişkiler kurabilirsiniz. Yeni müşterilerle karşılaşmak, özellikle serbest meslek sahibi ya da free çalışanlar iş hayatından gelen kazançlarını arttırabilirler. Bu transit zamanında eğer haritanız bunu sağlıyor ise, bir ev hayvanı da alabilirsiniz. Baba tarafından akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler, olumlu ilişkiler kurulabilir.

Ayın 4’ünde karşıt burcunuz olan balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ayda mars ve Merkür etkin olacak. İkili ilişkilerinizde, partnerinizle olan ilişkilerde ve ortaklıklarda olası gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Bu dönem partneriniz veya ortağınız biraz gergin ve stresli olabilir. Bu süreçte onun dikkatli dinlemeli ve destek olmanızda fayda var, aksi bir durumda o stresin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Partneriniz veya ortağınız huysuz ve acele karar veren bir yapı içine girebilir.

Önümüzde k, ay etkisini çok daha etkin olarak gösterecek olan Satürn-Jüpiter karşılaşması özellikle sahip olduğunuz finansal kaynakları dikkatli yönetmeniz gerektiğini, bazı sorumlulukların artabileceğini, kazançlarınızla ilgili iyimserlikle-kötümserlik arasında kalma, finansal anlamda dikkatli hareket edemezseniz, kendi şansınızı kendiniz baltalayabilirsiniz. Bu dönem risk alıp büyümekle, mevcut düzeni koruma arasında gidip gelebilirsiniz. Endişeli ruh hali bazı fırsatları kaçırmanıza sebebiyet verebilir. Bu açının etkilerini daha önce de belirttiğim gibi önümüzde ki ay çok daha etkin bir şekilde hissedeceksiniz.

10 Martta Merkür’ün 8. evinize giriş yapması ve ardından 12 Martta Uranüs’ün 8. evinize girmesi ile beraber; finansal konularsa sözleşmeler, anlaşmalar, imzalar,haberler alış-verişleri, bilgi alış-verişleri önem kazanacak. Burada ki hendikap, ani düşünmeden alınan kararlar, uzun vadede zarar verebilir. Dikkatli ve planlı hareket edebilmek önemli. Krediler, avanslar, primler, kredi kartları gibi konularda. Uranüs Koç burcunda yıllarca kalacak. Uranüs burç değiştirmelerde, büyük yenilikler, değişiklikler, radikal etkiler yaratacaktır. 8. evinize girecek olan Uranüs, çeşitli krizler deneyimleyerek hayatın değerini ve önemini anlamanızı da sağlayacaktır. Bu konu ile ilgili önümüzde ki aylarda detaylı bir şekilde bahsedeceğim.

Satürn ve Venüs arasında ki uyumlu görünüm, birlikte çalıştığınız kişilerle ve iş ortamınızda daha pratik ve ayakları yere sağlam basan işlerle ilgilenebilirsiniz, yalnız iş ile ilgili ödemeleri almakta biraz gecikmeler yaşayabilirsiniz. İş ile ilgili kuracağınız birebir ilişkiler sayesinde ilerleme kaydedebileceksiniz. Bu dönem kurulacak iş ilişkileri uzun süreli oalcak ve önemli bilgi alış*verişleri gerçekleşecek.

19 Martta burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunaylar genel olarak bitişleri, tamamlanmaları, kapanmaları, sonlanmalara işaret eder. Bu hayatınızda bir problemin sonlanması olabileceği gibi, önemli bir uğraşının bir projenin de sonlanması olabilir. Yalnız ilişkiler hattı biraz tehlikede gibi görünmekte. Duygusal anlamda gergin ve stresli olabilir, alıngan olabilirsiniz. Kendinizle ilgili konulara odaklanmaktan, karşınızda ki kişinin ihtiyaçlarını görmezden gelebilir veya gözünüzden kaçabilir.

Ay sonuna doğru geldiğimizde ise; iş ile ilgili seyahatler, işinizle ilgili bayan figürlerle önemli ilişkiler, görüşmeler, toplantılar ön plana çıkmaya başlayacak. Jüpiter ile plutonun gerginliğinin sona ermesi ile, finansal anlamda şartların zorlandığı süreç sona erecek, daha kontrollü olabileceksiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #7
RE: Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselen Terazi;


Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.


Aşk, tutku ve romantizm dolu bir aya geçiş yapıyorsunuz. Venüs ay boyunca 5. evinizde hareket edecek ve özellikle yalnız olanlar hayatlarına yeni bir aşk için yer açmaları gerekecek. Bu aşk kalabalık bir arkadaş toplantısında veya eğlence zamanı karşınıza çıkabilir. Birliktelikleri olanlar ise bu dönem biraz daha romantikleşebilirler. Venüs’ün bu evden geçişinin bir diğer olası etkisi de, kendinize yeni hobiler elde edebilirsiniz, çocuk sahibi olmak isteyenler ise bu etki ile çalışmalara başlayabilirler. Hayattan daha çok zevk ve keyif alacağınız zamanlar başlıyor kısacası.

4 Martta balık burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu yeni ay zamanı hem Merkür hem de mars oldukça etkin olacaklar. Öncelikle sağlıktanb bahsedelim, bu yeni ay özellikle sinirler hassas olabilir, ateşli bir takım rahatsızlıklara karşı dikkatli olmakta, sağlınıza gerekli özeni göstermenizde fayda var. Özellikle eklem ağrıları, baş ağrıları ve ayak ağrıları olabilir. Önemli bir proje için hareketlenebilirsinizde, birlikte çalıştığınız kişilerle tam bir beyin fırtınası yapabileceğiniz zamanlar, fakat kararsızlık ve tam olarak ne yöne gideceğinizi bilememe durumu işlerinize engel olabilir, buna karşı dikkatli olun. Her halukarda bol mesaili, çalışmalı zamanlar sizleri bekliyor olacak.

10 Martta Merkür’ün 7. evinize giriş yapacak. Elinizi biraz çabuk tutmanızda fayda bu ay. Önemli anlaşmaları, sözleşmeleri, toplantıları, imza gerektiren işleri bu ay bitirmeye bakın, Merkür önümüzdeki ay geri gitmeye başlayacak ve bu saydığım konularla ilgili gecikmeler yaratabileceği gibi, başlaması olası işlerde çok uzun soluklu olamayabilir. 7. evinizde ay boyunca hareket edecek olan Merkür, önemli bir iş anlaşmasına işaret ediyor. Bu iş uluslar arası veya yurt dışı ile alakalı bir iş olabilir. Bunun dışında evlilikle ilgili bir takım kararlarda alabilirsiniz bu zamanlarda. Ortak bir işin kurulumu ile ilgili de bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız partneriniz veya ortağınız bu dönemde zihinsel olarak biraz stresli olabilir, zaman zaman hızlı düşünüp hızlı kararlar almaya meyilli olabilir, sert çıkışları olabilir. Mazur görün, bu etkiler ne de olsa geçici.

12 Martta büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Uranüs, koç burcuna giriş yapacak. Uranüs2’ün burç değişimleri tarihte büyük olaylara imza atmıştır, Fransız ihtilali, Fransız devrimi, astronomi alanında buluşlar, icatlar. Ve şimdi de koç burcuna giriş yapacak ve haberler de zaten bol bol dış ülkelerde ki devrimci ve isyanlar hareketli görüyorsunuz. Tabi bireysel haritalarda etkileri ise özellikle sizler için, 7. evinize giriş yapacağından dolayı ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konularda sürpriz değişikliklere, radikal bir takım olaylar bekleyebilirsiniz. Mesela aniden sürpriz bir şekilde evlenmek gibi, evli olanlar ise sürpriz bir şekilde boşanma kararı alması gibi. Evlilik ve ortaklıkla ilgili bilindik tarifler zihninizde yaşantınızda değişime uğrayabilir. İlişkilerde ani çıkışlar, stabiliteyi sağlamakta zorlanmalar olabilir. Uranüs 2018 yılına kadar 7. evinizde kalacak, eğer koç burcunda kişisel gezegenleriniz var ise bu etkileri çok daha çabuk ve derinden hissedebilirsiniz. Eğer yok ise, hemen bir şeyler olmasını beklememek gerek. Önümüzde ki aylarda Uranüs’ün etkilerinden sıkça bahsedeceğim sizlere. Siz bu ay onun enerjisine yavaş yavaş alışın bakalım…

19 Martta başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu süreç biraz sağlığa dikkat etmekte fayda var. Özellikle çarpıntılar, baş dönmeleri, tansiyon düzensizlikleri oluşabilir. Sürpriz beklenmedik bazı haberlerle oldukça heyecanlanabilirsiniz.

21 Martta Güneş’inde 7.evinize girmesi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler ve ortaklıklar ve partneriniz olacaktır.

26 Mart tarihi muhteşem romantik bir tarih. Yalnızlar evde oturmayın, aşk dışarıda bir yerde sizi bekliyor, birliktelikleri olanlar ise, mum ışığı, şarap, slow müzik veya sizin duygusal veya romantik anlayışınıza hangisi uyuyor ise o şekilde değerlendirebilirsiniz.


Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #8
RE: Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselen Akrep;


Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum

Bu ay daha çok evinizi güzelleştirmek adına bir takım çalışmalar içine girebilirsiniz, evinizi düzenlemek, boyamak, dekoratif değişiklikler yapmak için bu ay oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Venüs’ün bir diğer etkisi de, daha çok evinizde sosyalleşmek isteyebilir, yemekler, partiler, toplantılar düzenleyebilirsiniz evinizde. Aile içi ilişkilerde bu dönem iyi etkiler var, olası sorunların üstesinden de rahatlıkla gelebileceksiniz.

Ayın 4’ünde balık burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu tarihler aşk için antenlerinizi açık tutabilirsiniz özellikle yalnız olanlar. Mars ve Merkür’ün etkin olmasından dolayı aklıma ilk gelen “Tatlı aşklar kavga ile başlar” ubu yeni ayın bir diğer etkisi ise, sizi biraz hassaslaştırıp, romantikleştirebilir. Aşkla ilgili konularda zihinsel karmaşaya düşmeniz umutsuzluğa kapılmanıza neden olabilir, dikkat etmekte fayda var. Yine hamilelikle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz, çocuk sahibi olmayı düşünenler.

Önümüzde sizi işle ilgili konularda büyük sürprizler, gelişmeler ve fırsatlar var. Jüpiter 6. evinizde seyahatine devam ediyor, yoğun, tempolu, koşuşturmalı önemli bir süreç Fakat Satürn ile Jüpiter karşı karşıya gelmeye başlayacak, şartları ve koşulları yönlendirmekte zorlanabilirsiniz, zorlamak yerine akışa bırakmak gerekiyor. Harika işler yapabilir fakat ödemeleri almakta da zorlanabilirsiniz, gecikmeler meydana gelebilir.

10 Martta Merkür 6. evinize girecek, önümüzde ki ayda Merkür yine bu evde geri hareketine başlayacak bu yüzden ay sonuna kadar, iş ile ilgili sözleşmelerinizi yapın, görüşmelerinizi bu ay içinde bitirin, başlatacağınız işleri bu ay başlatın. Önümüzde ki ay bazı gecikmeler, iletişim problemlerini, işlerde aksaklıkları, işlerin devamının gelmesini zorlaştırabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sürekli bir zihin fırtına içinde olabilirsiniz, yenilikçi bakış açınız ve fikirleriniz ile bu ay dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Jenerasyon gezegenlerinden biri olan Uranüs 12 martta 6. evinize giriş yapacak, 2018 yılına kadar bu evde seyahatine devam edecek. Uranüs’ün burç değişimleri tarihte ve dünyada büyük gelişmeleri beraberinde getirmiştir. Fransız ihtilali, sanayi devrimi…vb gibi dünyanın seyrini değiştiren büyük olaylar. Uranüs jenerasyon gezegeni olduğundan, bireysel haritalarda etkileri dünya üzerinde ki kadar büyük olmayabilir. Tabii eğer koç burcunda yerleşmiş kişisel gezegenleriniz yok ise? Uranüs 6. evinize geçtiğinde, çalışma yöntemlerinizde farklılılar katabilir, alışılmışın dışında işler ortaya koyabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızın bu zamandan sonra monoton olacağını pek düşünmüyorum. Sürpriz değişimler, sürekli bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Sürekli bir yenilik ve değişiklik isteği hüküm sürebilir iş ortamınızda. Stabiliteyi sağlamak zordur. Bir diğer olası etkiler ise, eğer Uranüs 6. evinize geçtiğinde sert açılar altına girerse, bir takım sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Tansiyon, kalp ritminde problemler, sinirsel bir takım rahatsızlıklar,baş ağrıları oluşabilir. Uranüs’ün etkilerinden önümüzde ki ay daha detaylı bir şekilde bahsediyor olacağım.

16 Mart tarihinde işle ilgili sürpriz,sevindirici haberler alabilirsiniz, oldukça yaratıcı ve çözüm odaklı olacağınız bu zamanlar, iş görüşmeleri ve iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Ama kararsız kalmak ve zamanında harekete geçmemek sıkıntı yaratabilir. Jüpiter ve Merkür birlikte hareket edeceği bugün, evrenin sizler için hazırladığı sürprizlere hazır olur.

19 Martta balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, önemli bir organizasyonun içinde bulabilirsiniz kendinizi, hatta organizasyonu yapan siz olabilirsiniz. Kalabalık gruplar içinde yer almak, keyifli zamanlar geçirmek için güzel zamanlar.

21 martta Güneş’in koç burcuna geçmesi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular iş konuları, günlük işleriniz ve sağlığınıza ilişkin konular olacaktır. Hayatınızın bu konularını yönetmek için kolları sıvayabilirsiniz.

Ay sonuna doğru geldiğimizde, yazı, iletişim, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler…vb konularda oldukça yoğun, stresli ve zamanınızın çoğunu alacağa benziyor.


Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #9
RE: Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselem Yay;


Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum


Oldukça önemli bir aya giriş yaptık. Bu ay jenerasyon gezegenlerinden Uranüs burç değiştirerek Koç burcuna giriş yapacak. Bu oldukça önemli bir geçiş hem bireysel hem de dünya açısından. İlerleyen satırlarda bu geçişle ilgili bilgiler vereceğim.

Venüs 3. evinize giriş yapıyor ay başında ve ay sonuna kadar bu evde etkilerini gösterecektir. Venüs genel anlamda sevgi ve ilişkiler üzerine değerlendirilir ve bu transiti yakın çevreniz ve komşularınızla daha olumlu ilişkiler kuracağınıza işaret etmekte. Bu ay Venüs etkisi ile keyifli seyahatlere de çıkabilirsiniz. Yine pazarlama, tanıtım, halkla ilişkiler sektöründe çalışanları hafiften yoğun bir süreç bekliyor olacak. Kardeşlerinizle ilgili olumlu haberler veya gelişmelere şahit olabilirsiniz.

4 martta balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Mars ve Merkür bu yeni ayda etkin olacak, eviniz içinde hararetli bir tartışma ortamı olabilir fakat bu tartışma sabun köpüğü cinsten bir anda başlayıp bir anda bitebilir. Evinizde özellikle su tesisatı ile ilgili bir sorunla uğraşmanız gerekebilir. Bu yeni her halukarda ev ve yerleşime ait konuları gündeminize taşıyacaktır.

Gökyüzünde büyük iyicil ile büyük disiplin karşı karşıya gelmek için hazırlık yapmaktalar, Jüpiter ve Satürn. Bu karşılaşma aslında yalnız olan Yaylar için fırsat niteliğinde olabilir, eğer cinsellik ve aşkla ilgili konuları son birkaç aydır abarttıysanız Satürn frenlemek üzere sizi disipline edecektir. Bir diğer olası etki ise, oldukça ciddi, hayatı fazlası ile ciddiye alan, sorumluluk sahibi biri ile sürpriz bir birlikteliğe başlamanızdır. Riskli yatırımlarla ilgili kontrolü kaybetmeden, kendinizi sağlama almadan yatırımlarınızı yönlendirmemenizde fayda var. Önümüzde ki ay açısının etkilerini çok daha net bir şekilde hissedeceksiniz.

10 Martta Merkür koç burcuna girecek, yeni şeyler öğrenme, yen hobiler edinme, aşk ve flörtle ilgili konularda daha çok iletişim öne geçeceği zamanlar. Eğer işiniz yazarlık, senaristlik, şairlik ve yaratıcılık gerektiren bir meslek ise bu transit zamanı ilginç fikirler, yazıları zihninizde dolaşabilir. Ay sonuna kadar Merkür 5. evinizde hareket edecek ve önümüzde ki ay yine bu evde geri hareketine başlayacak. Bu ay alım satım işleri dahil olmak üzere, imzalar, sözleşmeler, başlaması gereken işlerinizi başlatmanızı tavsiye ederim. Merkür geri giderken bir takın iletişim problemleri, aksalıklar oluşabilir.

Şimdi sıra geldi gökyüzünün ağır toplarından Uranüs’e. Uranüs’ün 2018 yılına kadar bu burçta seyahat edecek ve etkilerini uzun yıllar hissedeceksiniz. Aslında jenerasyon gezegenlerinin etkilerini bireysel haritalarımızdan önce dünya üzerinde gözlemleriz. Uranüs’ün burç değiştirdiği zamanlarsa Fransız ihtilali, sanayi devrimi, astronomide büyük yenilikler meydana gelmiştir. Şu an Koç burcuna geçecek olan Uranüs dünya üzerinde hafiften etkilerini göstermeye başladı aslında. Orda doğuda ki karışıklıklar, Libya’da ki son durumlar hep Uranüs’ün işi. Sizler açısından ise, aşk konularına bakış açınızda radikal değişiklikler meydana gelebilir, farklı, marjinal kişileri hayatına kolayca çekebilirsiniz. Sadakat ve bağlılık kavramlarınız değişime uğrayabilir, ilişkileriniz aniden başlayıp aniden bitebilir. Bu dönem dünyaya getireceğiniz çocuklar sıra dışı ve farklı kişiliklere sahip olabilirler. Farklı tadlar aramaya, farklı, denenmemiş şeyleri denemeye daha yatkın olabilirsiniz. Eğer haritalarınızda Koç burcunda bireysel gezegenleriniz var ise, bu etkileri çok daha derinden hissedebilirsiniz. Önümüzde ki aylarda Uranüs ve etkilerinden sıkça bahsedeceğim.

16 Mart tarihinde Merkür ve Jüpiter’in birlikteliği,

19 Martta başak burcunda dolunay meydana gelecek, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz beklenmedik gelişmeler göze çarpabilir. İş yerinde görev ve statünüz ile ilgili değişimler olabileceği gibi bu bir iş değişiminde habercisi olabilir. Manevi olarak tatmin olmakta zorlanacak, her şeye bir kulp takacak olsanız dahi, değişimler ve gelişmeler sizler için faydalı olacaktır.

21 Martta Güneş’in Koç burcuna geçmesi ile beraber, önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular aşk ve çocuklarla ilgili konular olacaktır. Bu gün ve takip eden bir ay boyunca sizlere aşk var! Elbette sizler aşırı tüketici davranmadığınız sürece ancak kalıcı olabilecektir.

Ay sonuna doğru finansal anlamda bütçenizi biraz zorlayabilirsiniz, etkinliklere davet alabilir, borsa gibi spekülatif yatırım araçlarını araştırabilirsiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:57 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #10
RE: Mart Ayı Burç Analizleri
Yükselen Oğlak

Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum


Bu ay finansal anlamda özellikle oldukça destekleyici etkiler söz konusu ay boyunca. Venüs’ün 2. evinizden geçiyor olması kazançlarınızı arttırmanın, yeni kazanç kaynakları yaratmanın kolay olabileceğine işaret ediyor. Bu gelişmeler dostlarınızın, arkadaşlarınızın, sosyal çevrenizin yardımı ile olabilir. Kısacası finansal konularla ilgili kuracağınız ilişkiler bu ay sizlere olumlu sonuçlar getirecektir. Yeni şeyler almak için de gardrobunuzda şimdiden yer açmalısınız.

4 Martta, balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Merkür ve Mars bu yeni ay içinde etkin olacaklar. Zihinsel anlamda stres yaratsa da yakın çevreniz ile oldukça sıkı bir iletişim ve fikir alış-verişleri içine girebileceksiniz. Bazı seyahatler gündeme gelebilir veya seyahat planları yapabilirsiniz. Bir şeyler yazmak, okumak, yeni şeyler öğrenmek için harika zamanlar.

Jüpiter ve Satürn karşı karşıya gelmek için hazırlanıyorlar, ay sonunda bu ikilinin aralarında oluşturacakları açı iyi kesinleşecek. Özel hayatınız ile toplumsal hayatınız üzerinde dengeyi tuttumanız gerekebilir. Bunun yanı sıra iş hayatı ile ev hayatı arasında ki denge de oldukça önemli olacak. Başarı ancak bu size oldukça sıkı çalışma karşılığında gelecektir, özellikle iş hayatında. Zaman zaman bir takım engel ve sorunlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Bu ay ev ve yuva ile ilgili konularda biraz yorulabilirsiniz. Bu yorgunluk tamirat, taşınma..vs ile ilgili konulardan dolayı olabilir.

10 Martta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 16 martta koç burcunda seyahat eden Jüpiter’e yetişecek. Aile içinde söylenen sözler, konuşulanlar dikkat çekici olacak, düşünmeden söylenen sözler sıkıntı yaratabilir, gerginlik oluşturabilir dikkatli olmakta fayda var. Jüpiter ve Merkür’ün buluşması, önemli ve şans getirici bir imza olayınız olabileceğine işaret ediyor. Bu bir ev sözleşmesi olabilir. Taşınma, kira, satın alma ile ilgili, tapu gibi bir konu olabilir. Fakat her halukarda kazançlı çıkabileceğiniz türden bir sözleşme veya imza durumudur bu. Ailenizden ve sevdiklerinizden gelecek olan sürpriz bir kutlama haberinin işareti de olabilir bu.

12 Martta Uranüs Koç burcuna giriş yapacak ve 2018 yılına kadar bu burçta seyahatine devam edecek. Uranüs burç değiştirdiğinde, girmiş olduğu burcun ve bulunduğu ev ile ilgili radikal, alışılmışın dışında, tabuları yıkan cinsten bir değişimi beraberinde getirir. 4. evinize girecek olan Uranüs’ün etkilerini hemen bu ay hissetmeyebilirsiniz, eğer koç burcunda kişisel gezegenleriniz var ise etkilerini daha çabuk hissedersiniz. Veya Uranüs bu evde ilerlemeye devam ettikçe de etkilerini gösterebilir. Peki nedir bu etkiler, ailesi ile yaşayanlar ilk defa onlardan ayrılarak, yalnız başına yaşamak adına risk alarak ailelerinin yanından ayrılabilirler. Eğer haritalarınızda göstergeleriniz işaret ediyor ise, ilk evinizi satın alabilirsiniz. Yaşamınızı ailenizden çok uzakta hatta ülke dışında kurmak için büyük adımlar atabilirsiniz. Köklerinizle ilgili araştırmalara dalabilir, bir çok sizi şaşırtacak sonuçla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen aylarda Uranüs ve etkilerinden çok daha detaylı bahsediyor olacağım sizlere.

15 Mart civarı, parayı iş ile ilgili yatırımlarda kullanabilirsiniz. Size ödenmesi gereken ama bir türlü ödenmeyen hatta unuttuğunuz eski bir ödeme yapılabilir size. İş ile ilgili bazı tekliflerde gelebilir.

19 Martta başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, eğitim, yayıncılık, hukuksal konularla ilgili gelişmeler dikkat çekici olacaktır. Yine bu dolunay zamanı, yurt dışı ile ilgili işiler, yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Özellikle işinizi satış,pazarlama, ithalat, ihracat gibi işler ise sürpriz gelişmeler olabilir. Siparişleriniz artabilir, iş hacmini kontrollü bir şekilde büyütmek için adımlar atabilirsiniz. Yurt dışından bir şeyler sipariş edebilir, getirebilirsiniz. Hatırı sayılır, konumu iyi olan kişilerle bir araya gelerek önemli bir takım görüşmeler yapabilirsiniz.

Güneş’in 21 Martta koç burcuna geçişi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular, aile, yuva,yerleşim, yaşadığınız yer ile ilgili konular olacaktır. Kendinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Ay sonuna doğru ise, Venüs ve Neptün birlikte adeta dans edecekler para evinizde. Bu etki, finansal konularla ilgili harika gelişmelere sebebiyet verebilir. Uzunca bir süredir hayalini kurduğunuz bir eşyayı alabilirsiniz, yaratıcılığınız sayesinde özellikle gelir elde edebilirsiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
03-01-2011 01:58 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları pinknilden 7 17,750 07-11-2017 02:19 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  3-10 Temmuz 2017 Haftalık Burç Yorumları pinknilden 3 10,913 07-09-2017 10:47 PM
Son Mesaj: pinknilden
  Jüpiter Aslan' da - Burç ve Yükselen Burca Göre Etkiler Yakamoz 7 11,313 07-30-2014 12:51 AM
Son Mesaj: Pegasus
  2013 Burç Yorumları zeynepece 19 24,273 02-19-2013 03:56 AM
Son Mesaj: gemini
  NİSAN Ayı Burç Analizleri Dinoo 13 16,508 04-13-2011 05:54 PM
Son Mesaj: marskovası
  Şubat Ayı Burç Analizleri Dinoo 11 12,658 02-01-2011 02:46 AM
Son Mesaj: Dinoo
  2011 Burç Analizleri Dinoo 14 15,723 12-31-2010 08:38 PM
Son Mesaj: Messa

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir