Değerlendir:
  • 12 Oy - 2.67 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Martin Luther
Yazar Mesaj
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Martin Luther
[Resim: astro2atw01martinluther.th.gif]

Uploaded with ImageShack.us

martin luther ; protestanlığın kurucusu .

hakkında araştırma yapmak isteyenler arama motoruna yazabilirler.

ben araştırdığımda hukuk ve sonrasında teoloji eğitimi aldığını, düşünür yönü olduğunu ve bir dil bilimci olduğunun öğrendim.

bunun dışında , kendisi incili almancaya çevirmiş ve ibranice ve latince biliyormuş.

inanç yönü kuvvetli bir kişi zaman zaman gerçeklerden kopuyor , kiliseyi karşısına alan gözü kara bir yönü var, amacına gitmek için çok şeyi göze almış.


öncelikle 9.evine baktım.
koç kesmiş ve ay burada .
yönetici mars akrep burcunda yönetici ve jupiterle kavuşmuş.
9.evin hemen hemen her alanında ilgilenmiş ve başarılı olmuş.
bunun dışında marsın savaşçı yanını inanç mücedelesinde kullanmış.mars jupiter büyük bir enerjsiidir , akrep burcunda olmasını da hesaba katarsak , davasına inanmış gözü kara bir kişiyi görebiliriz.

son oalrak ay 9.evde olması , 9.evin yöneticisi marsın akrepte yönetici olması ve merkürün yay burcunda olması , din , dil gibi alanlarla ilgilenen ; bütünü algılayan ve kavramsal düşünen bir zihni anlatabilir.
bu kişi olaylara üstten bakacak , aklahçı gibi düşünecek gerçeği arayacak ve insanlara vaaz verecektir.
merkür neptün kavuşumu bütünü gören algısının iyice mistik bir hale sokmuş.
gerçeklerden kopma sık görülebilir.
ancak , insanları mücadelsine katmyı bilmiş.(neptün - inandırma ve inanma )
.zaten , 3.evinde de pluto var.insanları fikirleriyle etkilemek derin bilgiyi yakalamak ve fikirleri dönüştürmeyi anlatan bir konum.
hatırlatmak isterim , nazi partisinin propagandacısı , hitlerin sağ kolu olan ve milyonları etkiliyen gobbelsin de merkür neptün açısı vardı.kitleleri inandırmayı bilmişti.



kararlı kişiliği sanırım akrep stelyumuyla anlatılabilir.
akrepteki gezegenleri yönetici mars tarafından iyi dispozite edilmiş.


kuzey ay düğümünü 9.evde görüyoruz . ruhun gitmek istediği yeri anlatan bu konum ; hayatı boyunca 9.ev alanında faliyet göstermesini ve bu alanda savaşmasını anlatıyor ki , koç burcu bir mars burcudur ve savaş kavramıyla ilgilidir.bunun dışında yukarıda belirttiğim gibi 9.evin dispozitörü mars , ay düğümününde yöneticisi ve o da jupiterle kavuşmuş.
gerçekten çok vurgu var.
02-13-2011 03:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Martin Luther
Merkür-neptün kombinasyonlarında gerçekten insanın zihnine sızabilme yetisi görülebiliyor.. Ama neptünün illüzyonist yönünü düşünürsek kişinin adandığı fikirlerin sürrealist olma ihtimalinin yüksek oluşu.. 9. ev bağlantılarında mars, koç, akrep etksi olduğu zaman fanatik bir inanç ve evrensel anlayışsızlık, inançlara hoşgörüsüz bir yaklaşım görülebiliyor..
02-13-2011 12:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
luthi Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 122
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: Martin Luther
kitlelere hitab eden konuşma ustalığı plutonun 3. evde olmasıyla direk ilgili... pluto 3.evde ; bu kişinin sözleri ya öldürür ya güldürür cinsinden , hiç grilik yoktur ve söylenen en basit sözler bile çok güçlü bir şekilde etki eder buna doğuştan gelen bir yetenek diyebiliriz bence. üstelik plutonun terazide olması adalet , hak , hukuk ve reformlara işaret eder.

merkür ve neptün açısı ise normal insanların hayal diye nitelendirdiği şeyleri gerçekleştirebilecek özel bir yetenek verir aeonda çok iyi açıklamış yorumlarında , çok güçlü bi açı bence gülücük ayrıca jüpiter ve mars kavuşumu var 3. evde ,mars enerjidir , jüpiter genişleme ve optimistizm ikisi biaraya gelmiş. onun dışında ilgimi çeken birşey daha var o da saturnu akrep 3.evde yani zihin çok yapıcı ve iyi organize oluyor demek.
02-15-2011 05:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir