Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #281
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
30 Ocak-5 Şubat
Bazılarımız hiç sabah insanı değildir. Öğlene kadar kendilerine gelemezler, keyifleri yerinde değildir, en küçük aksilikte patlamaya hazır bomba gibidirler. Üstelik sorsanız neden olduğunu onlar bile bilmezler. İşte bu hafta hepimiz biraz böyleyiz. Kalbimizi sıkıştıran bir el, gözlerimizde akmayı bekleyen yaşlar, gerilmeye hazır sinirler. Madem bunları okudunuz hadi silkinip kendinize gelin. Merak etmeyin bu geçici bir ruh hali, buna kapılmak zorunda değilsiniz. Derin bir nefes alın ve okumaya devam edin. Aşağıda bu etkiyi minimize etmek için nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair ipuçlarını bulacaksınız.
Duygusal anlamda oldukça hassas ve kırılgan hissedeceğimiz etkiler altında olacağız. Duygularımızı ifade etmekte zorluklarla karşılaşabileceğimiz gibi içsel gelgitler nedeniyle kimi zaman aşırı tepkiler ve duygu patlamaları yaşayabiliriz. Dolayısıyla karşımızdaki kişileri şaşırtacak alıngan ve gergin tavırlar göstermemiz hayli mümkün. Bu durumda ilişkilerimizi zedelememek adına yapabileceğimiz en iyi şey bunun geçici bir ruh hali olduğunu kabul edip, mümkün olduğunca tepkilerimizi kontrol etmek hatta gerektiğinde alttan almak, gerektiğinde sessiz kalmak, gerektiğinde kendimizle bile dalga geçerek gerginliğimizi dengelemeye çalışmak olabilir.
Belki iç dünyamızın hayli çalkantılı olduğu bu hafta işlerinize odaklanmak iyi gelebilir. Özellikle bir süredir kenarda sırasını bekleyen projelerinizi sıraya koyup, kolları sıvayabilirsiniz. Cuma günü geldiğinde düşündüğünüzden çok daha fazla yol aldığınızı görmek sizi şaşırtmasın. Özellikle yaratıcılığınızı ortaya koymanız gereken konularda organize bir çalışma temposu içine kolaylıkla girebilirsiniz.
Haftaarasının en olumlu günü Çarşamba olacak ki bu zorlu haftanın ortasında biraz olsun rahat bir nefes alıp, haftayı bitirecek gücü toplamamıza yardım edecek. Ancak diğer taraftan partnerinizle ilişkilerinizde hala ip üstünde gibi ince bir denge içinde olmak gerektiğini unutmayın.
Duygusal ilişkileri hariç tutarsak genel olarak ilişkiler açısından yoğun ve verimli bir hafta olacağını belirtmekte fayda var. Özellikle önemli görüşmelerinizi ve iş toplantılarınızı Perşembe öğleden sonra ve Cuma gününe koymakta fayda var. Yaratıcı ve farklı fikirler ve yaklaşımlar getirebileceğiniz, kendi özgünlüğünüzü ortaya koyabileceğiniz görüşmeler yapabilirsiniz.
Haftasonu geldiğinde Ay Yengeç burcuna giriyor olacak. Duygusallığımıza duygusallık katacak ama genel olarak olumlu etkilerin hakim olduğu bir gün geçireceğiz. Ev ve ailenizle ilgili konularla ilgilenmek için ideal bir gün. Eğer kendinize vakit ayırabiliyorsanız, bu haftanın muhasebesini yapmak ve yaşadığınız duygusal salınımların altında yatan sebepleri keşfetmek ileriye dönük olarak size fayda sağlayacaktır.
Pazar akşamı başınızı yastığa koyduğunuzda zor ama güzel bir hafta geçirmiş olduğunuzu düşünmeniz dileğiyle…
Şirin Dolanbey

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
02-01-2012 01:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #282
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
06-12 Şubat
Haftaya, geçen haftanın duygusal tortularını tam üstümüzden atamamış, hala biraz kabuğumuza çekilmiş, kendi dinginliğimizde kalsak ne güzel olurdu diyerek başlayacağız. Ancak bu hafta kendimizi ortaya koymak ve düşüncelerimizi ifade etmek konusunda bir sıkıntı çekmeyeceğimiz etkiler altında olacağımızdan, bu ruh halinden çabuk çıkıp, sosyal ve aktif bir şekilde yaşama karışacağız.
Aslına bakarsanız, haftanın kendi içinde bir enerji döngüsü var. İlk olarak duygusal gelgitlerimiz haftasonundan kalan son etkilerini biraz daha sürdürecek, ardından üstümüzdeki bu duygusal örtüyü silkeleyip atacağız ve girdiğimiz her toplantıda, bulunduğumuz her ortamda yaratıcılığımızı, canlılığımız, kendimize özgü yaklaşımlarımızı etrafa yayma isteğiyle dolup taşacağız ki Salı geç saatlerdeki Aslan dolunay’ı bu etkiyi pekişterecek. Haftaortası özellikle Perşembe günü iyice işe odaklanacağız, verimli bir tempo yakalayacak, işlerimizi ince bir detay ve kusursuzluk içinde yapma telaşında olacağız. Haftaarasını bitirirken işlerimize iyi odaklanmış, verimli sonuçlar almış, hedeflerimizi yakalamış olmanın keyfiyle artık sosyalleşip, eğlence ağırlıklı haftasonu planlarımızı yapmaya başlayacağız. Tatilimizi işle geçen yoğun haftayı, sevdiklerimizle, özellikle partnerlerimizle keyif ve huzur içinde geçirerek tüm haftanın yorgunluğunu atacağız.
Bu hafta özellikle dikkat etmemizde fayda olan bir kaç konu var. Öncelikle Çarşamba günü Koç burcuna girecek olan Venüs’ün etkisini gerek romantik ilişkilerimizde daha atak hareket etme eğiliminden gerekse aniden ortaya çıkan aşk ve sosyalleşme fırsatlarından dolayı bolca hissedeceğiz. Venüs etkisiyle ilişkilerimizde kendi beklenti ve önceliklerimiz konusunda zorlayıcı bir talepkarlık içine girmemiz hayli olası. Yine benzer şekilde arzu edilen bir şeyin peşinden gitme, ele geçirme, sahip olma güdüsünün yüksek olacağını düşünürsek, özellikle alışveriş tutkunlarının, bütçelerini sarsmamaları açısından kendilerini frenlemelerini öneririm.
İkinci olarak Cumartesi gününe dikkatinizi çekmek isterim. Haftanın stresini atıp, sevdiklerimizle güzel vakit geçirme planları yapacağız dedim ancak kaş yaparken göz çıkarmamaya dikkat etmeliyiz. Çünkü duygusal reaksiyonlarımızın hayli tetiklendiği bir gün olacak. Dolayısıyla ilişkilerle ilgili ani tepkiler verme, ani kararlar alma, ani duygusal patlamalar yaşama potansiyeli olduğunu aklınızın bir köşesinde tutun. İlişkinizin keyfini “şimdi ve burada” mottosuyla yani anda yaşayın. Ne geçmişin olmamış veya eksik kalmışlıkları ne de geleceğin plan ve beklentileri anınızı sizden çalmasın.
Her anın keyfini süreceğiniz bir hafta olması dileğiyle…
Şirin Dolanbey

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
02-06-2012 03:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #283
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
GÜZEL BİR DOLUNAY
05-11 Mart

Gökyüzü güzel enerjilerle bize destek olacak şekilde konumlanmış bu hafta. Uranus Merkur kavuşumu sayesinde yaratıcı zihinlerle, yeni fikirlerle, orjınal alışılmak çözümlerle hayatımız kolaylaşacak. Ateş grubunda ve Ay tarafından desteklenen bu kavuşum, başlamayı düşündüğümüz olaylara büyük hevesle yeni açılımlar getirebileceğimizi işaret ediyor. Bir türlü harekete geçemediğimiz, beklettiğimiz ne varsa bu hafta plan program yapmak için uygun çünkü haftaya Merkür gerilemesi zihin faaliyetlerinin içe dönmesine ve iletişim kazalarına açık olmamıza neden olacak.
Haftanın diğer hoş etkileşimi toprak grubunda oluşan büyük üçgen. Bu üçgenin köşelerini oluşturan gezegenler; sahip olmaya, büyük başarılara imza atmaya, kendi dönüşümümüzü gerçekleştirmeye yönelik hareket enerjimize işaret ediyorlar. Jupiter, Mars, Pluto toprak elementinde yer alarak amacımızı somutlaştırmaya ve köklendirmeye yardımcı olacaklar. Bu üçlüye hafta ortasında Venus’de Jupiterin yanından destek verecek. Her ne kadar ilişkilerle adı sıkça anılsa da, Venus gezegeni para ile de bağlantılı bir gezegendir. Jupiter ile olan birliktliği pek çok şeyi ifade etmesinin yanında maddi kazanımların da açıkça sözkonusu olacağını sembolize ediyor bize. Güçlü, otorite sahibi sahibi kişilerin desteği ile kolayca harekete geçebileceğiz. Bu hafta Mars ve Merkür retrolarının etkinliği hatta Saturn’un de geri harekette olması, sözkonusu olayların geçmişle bağlıntılı, geçmişten getirdiğimiz, çözülmemiş yarım kalmış konular olabileceği ihtimalini akla getirebilir. Herbirimizin doğum haritalarında bu üçgenin iz düşümü neredeyse, hayatımızın o alanlarıyla ilgili konularda kolay yol alma ve sonuç alma söz konusu olacaktır. Zira 08 Mart’ta olaya bir de dolunay dahil olacak.
Hatırlarsanız 22 Şubat tarihinde Neptun ile birlikte bir Yeniay gerçekleşmişti. İşte o tarihte yaşadığınız her ne varsa bu hafta o konularla iligili sonuç alma dönemindesiniz. Bu dolunayın açıları güzel ve bizi destekler pozisyonda olacak.
Venus Boğa burcunda çok güçlüdür. Jupiter gibi iyicil bir gezegeni yanına alarak ilişkileri somutlaştırmak ve sağlamlaştırmaya yönelik hareket edecek. Aslında Venus Boğa’dayken ilişkilerde daha temkinli olmayı, daha sahiplenici olmayı vurgular. Pluto ve Saturn ile hala etkileşim halinde olduğunu da unutmamak gerekiyor. Bu durumda ilişkilerden beklentiyi gözden geçirip, yeniden yapılandırmak adına daha kararlı bir şekilde harekete geçebileceğimiz dönemdeyiz. Bu dolunay artık son noktaları koymak için hareket enerjisini açığa çıkartacak. Yeni ayı vakumlanmış bir enerji gibi düşünürsek dolunay bu enerjinin dışarı püskürtülmüş şeklini sembolize eder. Yani dönüp Yeni ay tarihinde yaşadığımız olaylara bakmamız gerekecek bu dolunayın ipuçları orada yatıyor çünkü…
Uranus’un Merkur ile kavuşumu da bizim tüm bu etkilere beklenmedik bir biçimde yaklaşım sergileyebileceğimizi de vurguluyor olabilir. Aklımızın hızına dilimiz yetişebilir mi acaba? Kimilerimiz için sıradışı çıkışlar da bu dolunayın getirdiği etkilerden biri olacaktır muhakkak.
Her ne kadar Merkür 12 Mart’ta geri hareketine başlayacak olsa da, haftasonuna doğru etkilerini hissettirecektir. Pluto ile zorlayıcı açısı var. Bu sebeple zihnimizi meşgul eden geçmiş konularla ilgili ani beklenmedik bir şekilde yüzleşip, koparabiliriz. Artık bize fayda getirmediğini düşündüğümüz konuları hayatımızdan çıkaracağız. Yeniye yer açmak ve kendimizi daha güçlü kılmak için eskiyi bırakma eğilimi içinde olacağız.
Benim en çok dikkatimi çeken yılın ilk yarısında bu kadar gezegenin aynı anda geri harekette olmaları. Çoğu da en etkin gezegenlerle sert etkileşimdeler. Sanki evren geçmişle yüzleşmeye çağırıyor. Tüm hesaplaşmaları yapmamızı ve arınmamızı istiyor. Bir nevi tövbe etmek, günah çıkarmak gibi. İçindekiyle yüzleş, arın ve tertemiz yoluna devam et der gibi. Sırf kötü kokular gelecek diye bozulmuş yiyeceklerin olduğu dolabı açmamak bir tercihtir ya bazılarımız için. Acı verdiği için eyleme geçmemek, hatırlamamayı tercih etmek, yüzleşmekten korkmak gibi öylece bekleriz bulunduğumuz noktada. Hiç yol almadan.
Yola çıkmak lazım diyor gökyüzü. Hadi ilk adımı attığında yoldasın işte. Ben yanındayım diyor bu hafta.
Benim anladığım bu… İyi haftalar
Sevgiyle kalın her daim.

Didem Can

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
03-05-2012 12:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ateskızı Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 125
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #284
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
22 şubat yeniayında (1.evimde) ex aşklarımdan biri bana doğru bir adım attı,yeniden görüşmeye başladık, fakat bu günlerde bunun olmayacağını anladım ve şansını kaybetti gibi görülüyor:)yeniayda başlanan girişimler dolunayda sonuçlanıyor ya işte bu etkinin göstergesi resmen sanki.dolunay ve transit geri giden mars, marsımla (7. evde) kavuşumda ve satürnümle (10.ev), uranüsüme (11.ev) kare yapıyorr. olmaz olmaz bu iş olamaz galiba, 7.evde geri giden mars ex aşkları getirse de kalıcı olarak bırakmıyor olsa gerekgülücük

ASTRO HARİTAM
whole signs
GÜNEŞ DÖNÜŞÜM
03-05-2012 09:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
birgünbirgün Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 23
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #285
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
(03-05-2012 12:07 PM)gullusutcu Yazılan:  GÜZEL BİR DOLUNAY
05-11 Mart

Gökyüzü güzel enerjilerle bize destek olacak şekilde konumlanmış bu hafta. Uranus Merkur kavuşumu sayesinde yaratıcı zihinlerle, yeni fikirlerle, orjınal alışılmak çözümlerle hayatımız kolaylaşacak. Ateş grubunda ve Ay tarafından desteklenen bu kavuşum, başlamayı düşündüğümüz olaylara büyük hevesle yeni açılımlar getirebileceğimizi işaret ediyor. Bir türlü harekete geçemediğimiz, beklettiğimiz ne varsa bu hafta plan program yapmak için uygun çünkü haftaya Merkür gerilemesi zihin faaliyetlerinin içe dönmesine ve iletişim kazalarına açık olmamıza neden olacak.
Haftanın diğer hoş etkileşimi toprak grubunda oluşan büyük üçgen. Bu üçgenin köşelerini oluşturan gezegenler; sahip olmaya, büyük başarılara imza atmaya, kendi dönüşümümüzü gerçekleştirmeye yönelik hareket enerjimize işaret ediyorlar. Jupiter, Mars, Pluto toprak elementinde yer alarak amacımızı somutlaştırmaya ve köklendirmeye yardımcı olacaklar. Bu üçlüye hafta ortasında Venus’de Jupiterin yanından destek verecek. Her ne kadar ilişkilerle adı sıkça anılsa da, Venus gezegeni para ile de bağlantılı bir gezegendir. Jupiter ile olan birliktliği pek çok şeyi ifade etmesinin yanında maddi kazanımların da açıkça sözkonusu olacağını sembolize ediyor bize. Güçlü, otorite sahibi sahibi kişilerin desteği ile kolayca harekete geçebileceğiz. Bu hafta Mars ve Merkür retrolarının etkinliği hatta Saturn’un de geri harekette olması, sözkonusu olayların geçmişle bağlıntılı, geçmişten getirdiğimiz, çözülmemiş yarım kalmış konular olabileceği ihtimalini akla getirebilir. Herbirimizin doğum haritalarında bu üçgenin iz düşümü neredeyse, hayatımızın o alanlarıyla ilgili konularda kolay yol alma ve sonuç alma söz konusu olacaktır. Zira 08 Mart’ta olaya bir de dolunay dahil olacak.
Hatırlarsanız 22 Şubat tarihinde Neptun ile birlikte bir Yeniay gerçekleşmişti. İşte o tarihte yaşadığınız her ne varsa bu hafta o konularla iligili sonuç alma dönemindesiniz. Bu dolunayın açıları güzel ve bizi destekler pozisyonda olacak.
Venus Boğa burcunda çok güçlüdür. Jupiter gibi iyicil bir gezegeni yanına alarak ilişkileri somutlaştırmak ve sağlamlaştırmaya yönelik hareket edecek. Aslında Venus Boğa’dayken ilişkilerde daha temkinli olmayı, daha sahiplenici olmayı vurgular. Pluto ve Saturn ile hala etkileşim halinde olduğunu da unutmamak gerekiyor. Bu durumda ilişkilerden beklentiyi gözden geçirip, yeniden yapılandırmak adına daha kararlı bir şekilde harekete geçebileceğimiz dönemdeyiz. Bu dolunay artık son noktaları koymak için hareket enerjisini açığa çıkartacak. Yeni ayı vakumlanmış bir enerji gibi düşünürsek dolunay bu enerjinin dışarı püskürtülmüş şeklini sembolize eder. Yani dönüp Yeni ay tarihinde yaşadığımız olaylara bakmamız gerekecek bu dolunayın ipuçları orada yatıyor çünkü…
Uranus’un Merkur ile kavuşumu da bizim tüm bu etkilere beklenmedik bir biçimde yaklaşım sergileyebileceğimizi de vurguluyor olabilir. Aklımızın hızına dilimiz yetişebilir mi acaba? Kimilerimiz için sıradışı çıkışlar da bu dolunayın getirdiği etkilerden biri olacaktır muhakkak.
Her ne kadar Merkür 12 Mart’ta geri hareketine başlayacak olsa da, haftasonuna doğru etkilerini hissettirecektir. Pluto ile zorlayıcı açısı var. Bu sebeple zihnimizi meşgul eden geçmiş konularla ilgili ani beklenmedik bir şekilde yüzleşip, koparabiliriz. Artık bize fayda getirmediğini düşündüğümüz konuları hayatımızdan çıkaracağız. Yeniye yer açmak ve kendimizi daha güçlü kılmak için eskiyi bırakma eğilimi içinde olacağız.
Benim en çok dikkatimi çeken yılın ilk yarısında bu kadar gezegenin aynı anda geri harekette olmaları. Çoğu da en etkin gezegenlerle sert etkileşimdeler. Sanki evren geçmişle yüzleşmeye çağırıyor. Tüm hesaplaşmaları yapmamızı ve arınmamızı istiyor. Bir nevi tövbe etmek, günah çıkarmak gibi. İçindekiyle yüzleş, arın ve tertemiz yoluna devam et der gibi. Sırf kötü kokular gelecek diye bozulmuş yiyeceklerin olduğu dolabı açmamak bir tercihtir ya bazılarımız için. Acı verdiği için eyleme geçmemek, hatırlamamayı tercih etmek, yüzleşmekten korkmak gibi öylece bekleriz bulunduğumuz noktada. Hiç yol almadan.
Yola çıkmak lazım diyor gökyüzü. Hadi ilk adımı attığında yoldasın işte. Ben yanındayım diyor bu hafta.
Benim anladığım bu… İyi haftalar
Sevgiyle kalın her daim.

Didem Can

çok güzel... paylaşımınız için teşekkürler.. adeta benim için yazılmış : "evren geçmişle hesaplaşmaya çağırıyor".. peki hasarsız çıkabilecekmiyiz bu hesaplaşmadan? bu da haritamızda mı gizli oluyor?

haritam:
http://img593.imageshack.us/img593/5107/...412577.gif
03-05-2012 09:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #286
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
BENCE HAVADA AŞK KOKUSU VAR
12-18 mart haftası

Bu haftaya damgasını vuran gökyüzü hareketi meşhur gezegenimiz Merkur’un retrogate hareketi. Artık hepimiz İkizler ve Başak burcunun yöneticisi olan Merkür’un geri hareketinin anlamını ezberledik. İçselleşme dönemi. İletişim kazaları, yanlış anlaşılmalar ve anlamalar. Kısa yolculuklarda olası aksaklıklar. Bu birkaç genel cümlenin ardından bu hafta Merkür’ün yaptığı açıların anlamına bakalım. Uranus ile yakınlaşmaya başlayacak olması gergin ve ani patlamaya hazır bir sinir sistemini işaret ediyor. Aynı zamanda Uranus teknolojik keşiflerle de ilişkilendirilen bir gezegen olduğundan bu durumu, geçmiş dönemlerde başlanmış birtakım projelerin tamamlanması şeklinde de yorumlayabiliriz. Geçmişten getirdiğimiz çözüm arayışında olduğumuz konular herneyse, farklı ve denenmemiş bir yolla çözüme kavuşturabiliriz de.. Bir diğer etkileşim de Merkür Uranus kavuşumunun Pluto ile yapacağı zorlayıcı açı olacak. İşte bu nokta da dikkat etmek gerekebilir. Çünkü Pluto’nun bize yaşattığı deneyimler her zaman zorlayıcı yoldan olmuştur. İçine giridğimiz tartışmaların buyutu bir daha geri dönülemez bir biçimde sonuçlanabilir. Kökten değişim, birşeyleri bırakma, ani özgürleşme isteği, hayatımızdaki birtakım konuları artık bitirip yeniye yönelme eğilimi hasıl olabilir. Diğer yandan ayın 13’unde ilginç bir üçgen yani uyumlu bir açı sözkonusu. Geçen hafta da bahsettiğimiz Jupiter/Venus, Pluto ve Mars arasında harika bir dans başlıyor. Ustelik hepsi tam derecelerinde birbirleriyle temas halinde olacaklar. Harika bir etkileşim. Jupiter Venus kavuşumu hiç bu kadar destek görmemişti sanırım. Yeni aşklara merhaba deme zamanıdır eğer hayatınızda kimse yoksa. Aşkı arayanlar iş başına derim ben. Havada gerçekten aşk kokusu var. Mars’ın retro harekette olması geçmişten getiridğiniz bir aşk ilişkisinin yeniden filizlenmesi veya daha once tanışıp izini kaybettiğinizi biriyle yendien süpriz bir şekilde karşılaşabileceğinizi gösterebilir kimbilir?? Bildiğim tek şey bu güzel enerjinin mutlaka yaşanması gerektiği, kaçırmayın. Tüm iyi duygularla harekete geçmek gerekir. Ay Yay burcundan Saturn’e sert bir bakış atsa da kuruntuya ve korkuya prim vermeyin derim ben. Bu üçgen açı sadece ilişkiler için geçerli gibi algılanmasın. Venus aynı zamanda parayla ve sahip olma ile de ilgili bir gezegendir. İş bağlantıları konusunda da çok uygun zamanda olduğumuzu söyleyebiliriz. Elbette Merkür’ün geri hareketini unutmamak gerekir. Bu retrogate asla imza atmayın demek değildir. Bazen bu tür korkuları yaşanlarla, gereğinden fazla konuyu abartanlarla karşılaşıyorum. Bie işaret edilen sadece daha dikkatli olunması gereken bir dönem olduğudur. Birkaç kez düşünüp, üzerinde iyice çalışma yapılmasını işaret eder. Hayatta bazen acele etmek, bazen de beklemek gerekir. İşte bu gezegen retrogate hareketleri bize biraz yavaşlamamız gerektiğini anlatırlar hepsi bu. Hayatı bu kadar nefessiz son hızla yaşarsak, bitiş çizgisini aynı nefesle göğüsleyemeyebiliriz. Bu yüzden kendi ritmimizi ayarlamamız için küçük molalar almamız gereken zamanları yaşarız bazen. İşte bu hafta da bunlardan biri. Hem Mars hem Merkür Hem de Saturn geri harekette. Sıkı durun Mayıs ayında da Venus geri gidecek. Şahane değil mi? Hadi bakalım artık şu iilişki meselelerini hallediverin artık bir zahmet. Hepberaber önümüze bakalım yılın ikinci yarısı…
Merkür koç burcunda gerilemeye başlayıp Balık burcundan ileri hareketine devam edecek. Öncelikle kendi isteklerimiz, mücadele etme şeklimiz ile ilgili içselleşmeye başlayıp, hayata nasıl teslim olduğumuz ve birlik duygusunu nasıl yakalayacağımız ile ilgli sorgulama moduna geçeceğiz. Elbette kişisel olarak ele alırsak Koç ve Balık burçları hayatımızın hangi alanında yer alıyorsa bu konuyla ilgili olarak birtakıp deneyimler yaşayabiliriz.
Etikili gezegnlerin geri hareketi işlerimizin biraz yavaşalaması şeklinde görünecektir şüphesiz. Ancak bu molaya işleri toparlama zamanı olarak bakın ve acele etmeyin nasıl olsa birden yeniden hız kazanacak herşey. Belki de düzeltilmesi gereken şeyler vardır hayatımızda. Bunlara ayna tutuluyordur. Biraz kendimizle ilgilenme zamanıdır şimdi. Kolaylıklar diliyorum kendinizle olan randevunuzda…..
İyi haftalar, sevgiyle kalın
Didem Can

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
03-12-2012 03:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #287
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
bu soğuk karanlık havada insanlar nasıl aşk yaşıcaklarsa hiç halim yok :D bu gökyüzünün verebileceği topraksı üçgen enerji, en fazla huzur, güven, para verir diye düşünüyorum ya gülücük
03-12-2012 04:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #288
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
YENİ AY VE EKİNOKS
19-25 mart

Bu hafta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle birlikte yeni bir zodyak yılının başlangıcı gerçekleşiyor. Çok ilginç bir hafta olacak. Süprizlerle dolu olduğunu söyleyebiliriz. Beklenmedik herşeyi gözlemleyebiliriz. Çünkü Yeni ay Uranus ile kavuşum halinde gerçekleşiyor.

20 Mart tarihinde yıllık Güneş döngüsünde, ekliptik ile göksel ekvatorun kesiştiği noktada ilkbahar ekinoksu gerçekleşiyor. Yani gece ve gündüzün eşit olduğu gün olarak da adlandırabiliriz. Bu gün bize yazın başlangıcında olduğumuz müjdesini veriyor. Çeşitli toplumlarda farklı biçimlerde kutlanır aslında bugün. Doğanın ve bereketin uyanışını sembolize eden seremoniler yapılır.

Bireysel olarak doğum haritalarımızda Koç burcunun bulunduğu alanda yeni ve beklenmedik birtakım gelişmelerin yaşanması söz konusu olacaktır. Uranus sıradışı olanı, klasik olandan özgürleşmeyi sembolize eder.Bu yeni ay’ın bize öğrettiği özgünlüğümüzü ortaya koyabilmek için harekete geçmemiz gerektiği olabilir. Farklı ve yaratıcı düşüncelerimizi hayata geçirme fırsatlarımız olacaktır mutlaka. Ancak retro Merkür ile olan bağlantısını da göz önünde bulundurursak; belki de eski konuların yeni yöntemlerle hayat bulması söz konusu olabilir. Hatta hayatımıza bu dönemde giren tüm yeniliklerin daha sonra birkez daha ayarlanması ve yeni koşullara göre organize edilmesi de gerekebilir.

Diğer yandan Uranus Merkür kavuşumunun biraz gergin ve ani çıkışlara sebep olan sinirsel tansiyona işaret edebileceğini göz önünde bulundurmakta fayda var. Zira bu kavuşum, Pluto ile sert bir etkileşim halinde. Pluto’nun sert açıları her ne kadar zorlayıcı da olsa, gerçek bir dönüşüme neden olurlar. Hayatımızda gerekli olan değişim için zemin oluştururlar. Ne de olsa harita her zaman zorlayıcı açılar üzerinde durur. Zorlanmadan gerçek potansiyel ortaya çıkamaz. Uranus Pluto zorlayıcı açısı sert kopuşları, ayrılıkları beklenmedik sonları da getirebilir. Hatta Merkur’un işin içinde olması kazaları da ihtimal dahilinde bulundurmamızı işaret ediyor. Fevri hareketlerden, ani tartışmalardan uzak durabiliyorsak daha az hasarla atlatabiliriz bu etkileşimi. Merkür de geri olduğundan iletişim hataları için açık durumdayız elbette.

Her son yeni başlangıç demektir. Sonuçta bizim için işlevini yitirmiş olan ve revize edilmesi, yenilenmesi gereken durumlar için adım atılacak belli ki. Hayatımızda Koç burcunun yönettiği alanda beklenmedik ve yıkıcı bir etkiyle de olsa bir temizilik vakti gelmiş demek ki. Bu sayede yeni ay ve ekinoksla birlikte, hayata uyanacağız. Tıpkı doğa gibi bizim de hayatımızın bir bölümünde uyanış gerçekleşecek. Çiçek açacağız bahara tabiatla ile birlikte. Yeşillenecek bir bölümümüz. Koç burcunun o inanılmaz ateş enerjisini hissedeceğiz içimizde biryerlerde. Doğa ile birlikte biz de uyanacağız. Aslında çok heyecan verici değil mi? Koç’un o hevesli, spontan, aceleci, sımsıcak enerjisini deneyimlemek…

Hoşgeldin bahar…..

Didem Can

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
03-19-2012 12:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #289
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
BİRAZ DAHA SABIR
02 – 08 Nisan
Bu haftaya damgasını vuracak olan gezegenimiz Venus olacak. 3 Nisan’da burç değiştirerek İkizlerdeki yolculuğuna başlıyor. İlişkilerde iletişimin ön plana çıkması vurgulanacak. Daha yüzeysel ve kalıcı olmayan ilişki modelleri gözlemlenebilir. Venus’un Mars ve Neptun ile yapacağı sert açılar bir kez daha test edecek ilişkilerimizi. Venus’un İkizlerdeki yüzeyselliği, özdeğer duygusunu entellektüelliğe bağlama eğilimi, bu sert etkilerle yanıltıcı olabilir. Venus Mars ve Neptun’un bu etkileşimini; llişkilerde sadık olmama, aldatma ve aldatılma, istismar ve hayalkırıklıkları şeklinde yorumlayabiliriz.

Güneş ve Uranus’un Pluto ile sert etkileşiminin devam ettiğini düşünürsek, ilişkilerimizde orta yolu bulabilmek ve uzlaşma sağlamak çok da mümkün olmayabilir. Güç mücadelesi, haklı olma gayreti, isyankar tavırlar kendini fazlasıyla hıssettirecek. Hafta ortasına doğru Güneş Koç burcunda yoluna devam ederek Pluto ile kavgasını bitirecek. Spontan biçimde yeni başlangıçlar yapmak üzere bize hayat vermeye devam edecek.

Bu hafta kavgacı tavırları tercih eden Venus’e Uranus ‘ten destek geliyor. Yani bir yandan mevcut ilişkiyi sorgulatıp, yorarken, diğer yandan nasıl özgürleşip, farklılaştırabilirim arayışında olacak. Belki de bu çatışmanın nedeni ilişkiye yeni form vermektir. Mevcut durumunuza adapte olmuş bir ilişki ile yola devam etmek gerekir. Haftasonuna yaklaşırken Ay Terazi burcundan Venus’e destek olacak merak etmeyin.

Terazi burcundaki Ay uyum ve bütünleşmeyi, alıp-verme konularındaki eşitliği sembolize eder. Bu durumda eğer yeniden yapılandırma gayreti içinde olduğunuz bir işikiniz varsa, bunu gerçekleştirmek için gökyüzünde fırsat da var. Ancak önce bazı ayarları bozmanız gerekebileceğini söylüyor yukarısı. Hadi bakalım hayırlısı. İlk dalgada yıkılmadıysanız durumu toparlayacak ilham mevcut, kullanın yeter ki!!

Didem Can

İstanbul

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
04-02-2012 10:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,076 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,521 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 668,909 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,675 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 16,947 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,209 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,097 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,362 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,620 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,607 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir