Değerlendir:
  • 14 Oy - 3.57 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Yazar Mesaj
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs Aslanda ve 1. evde :Duygulu,duyarlı Venüsün özellikleri ateşli Aslan burcunda epey değişikliğe uğrar.Doğum anına göre çıkartılan bir haritada Aslanla yükselen bir Venüs insana aşırı çekicilik verir.

Bu tip adeta göz kamaştırır ve çok beğenilir.Kendisi de bunun farkındadır ve bu yüzden biraz da gururlanabilir.Venüsün Yükselen Aslanda veya Yükselenin hemen altında Aslanda yer alması insanın dışadönük olmasına kendini beğenmesine çabuk ilişkiler kurmasına neden olabilir.Çok çekici olan bu insanın peşinde pek çok kimse bulunabilir tabii.Bu durumda harita sahibi biraz şımarabilir.Veya havaileşebilir.Kısa ve uzun süreli aşklar da yaşayabilir.Yalnız bu tip kolay kolay beğenmez.Bağlanması da güçtür.O üstün olanı aramakta ve istemektedir.Birgün karşısına böyle biri çıkarsa kısa süre içinde aşık olup evlenebilir.

1. evde Aslandaki Venüs,insanın cömert olmasını sağlar.Harita sahibi parasını hiç düşünmeden harcar.Eşe dosta maddi yardımda da bulunabilir.Yine sevdiklerinin sorunlarıyla da ilgilenir.Onlara yardım ederek yol gösterebilir.Dostlarının başarılı olması için elinden geleni yapabilir.Ama buna karşılık dostlar da onun değerini bilmelidir.
bu insna kendisinden yaraalanıldığını hissetiiği an değişirKırıcı olabilir ve hatta tehlikeli yol da alabilir.Onu hoş tutmak ve yaptıklarına da teşekkür etmek gerekir.

Zaten bir tek Teşekkür onun için yeterli olacaktır.Sevdiğini benimser ve onun başkalarıyla ilgilenmesini istemez.Bu Venüs biraz da yakıcı duygulara neden olabilir.Harita sahibi sevdiği zaman yoğun duygulara kapılır.Hatta zaman zaman kuşkulanıp kıskanabilir.Ama sevildiğini bildiği hissettiği sürece tatsız duygular ortaya çıkmaz.O sevgilisi için pek çok şey yapacak ideal bir eş olabilir.Bu insan sevip evlenirse ömür boyu mutlu olabilir.Yine onu çok beğenenler çıkar ama kendisi böyle kimselere aldırış etmez.

Nin.Me.Sar.Ra
11-28-2010 11:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde - NinMeSarRa_ - 11-28-2010 11:20 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir