Değerlendir:
  • 14 Oy - 3.57 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Yazar Mesaj
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Buraya Venüsle ilgili genel bilgileri yazacağım.İkinci mesajımda Venüs Koçta ve 1. evde ile devam edeceğim şimdi

Nin.Me.Sar.Ra
11-27-2010 07:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs evlerde
Venüs 1. evde Koç burcundaysa : Doğum anına göre çıkartılan bir yıldız haritasında Venüs Koçla 1. eve düşebilir.Bu evde Koçla beraber yükselir veya Yükselen burcun altında Koçta yer alır.Bu durumda önce eve değinmek gerekir. Birinci ev insanın dış dünyaya gösterdiği yüzünü belirtir.Buraya düşen Venüs de harita sahibine büyük bir çekicilik verir.Yine kadınlara güzellik erkeklere de yakışıklılık vermesi doğal sayılır.1. evdeki Venüs herkesi kendine çeken bir güçtür.Harita sahibini görenler farkına bile varmadan etkilenirler.Onu çok beğendiklerini düşünürler.Ama kendilerine neden beğendikleri sorulacak olursa kolay kolay bir cevap bulamazlar.Bu ,Venüsün ani etkisidir.Bu bakımdan 1. evinde Venüs bulunan kimse talihli sayılır.Çünkü o herkesi kolaylıkla etkileyerek istediklerini yaptırabilir.Ancak Venüsün 1. eve düşmesi daha çok kadınlar için yararlıdır.Çünkü bu Venüs kadınlara büyük çekicilik,güzellik,etkileme gücü ,canayakınlık vb. verir.Erkeklerde de bu bir dereceye kadar böyledir.Ama 1. evde Venüsü olan erkek karşı cinse büyük ilgi duyar.Hemen kapılır.O,beğenir,aşık olduğuna inanır,maceraya atılır ve bıkar.Yani hem havai, hem de çapkındır.

1. eve Koçla düşen Venüs pek rahat değildir.Çünkü Koç Terazinin zıt burcudur.Venüs de rahat ettiği Terazinin zıttı olan Koçta birden maddeleşir ve dışa döner.Harita sahibi daima kendisini beğendirmek ister.Başkalarına duyulan ilgiyi kıskanır.

Onda bencillik vardır.Fakat Venüs tatlı açılıysa bu bencilliği yıldızın pırıltısıyla yani çekiciliği,güzelliği veya yakışıklılığıyla gizler.1. evde Koçtaki Venüs insanı hırslı yapabilir.Bu tip daima sevilmeyi arzu eder.Herkes ona hayran olmalıdır.Sadece ondan söz edilmeli ve övülmelidir.Bunlar olmazsa harita sahibi somurtur,kıskanır ve sinirlenir.

Yalnız Venüsün Koçla 1. eve düşmesinin iyi bir yanı da bulunmaktadır.Venüs bu konumda büyük çekicilik verirken harita sahibinin perde, sahne, ekranda başarılı olmasını sağlar.Bazen 1. evde Koçtaki Venüs, güzellik ve yakışıklılık vermeyebilir.Harita sahibi çirkin de olabilir.Ama onda inanılmaz bir çekicilik vardır.Bu yüzden güzellerden daha fazla beğenilir.Beyaz perde de büyük ün yapan sanatçıların çoğunda Venüs 1. evdedir.1. evde Koça düşen Venüs sayesinde sanatçılar uzun yıllar ünlerini korumaktadırlar.

devam edecek
Kaynak burcunuz dergisi

Nin.Me.Sar.Ra
11-27-2010 07:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs 1. evde ve Boğa burcundaysa :Doğum anına göre çıkartılan bir yıldız haritasında Boğa burcuyla 1. eve düşen Venüs iyi sayılır.Venüs bu durumda Boğayla yükselmektedir veya yükselen burcun hemen altında yer almaktadır.Boğadaki Venüs kadınlara büyük güzellik, erkeklere de yakışıklılık verebilir.Ayrıca kadın veya erkek Venüsü 1. evde bulunan kimse baş döndürecek kadar çekici olabilir.

Bu insan kendi değerini bilen,yeteneklerini,özelliklerini iyi değerlendiren herkesle ölçülü ilişkiler içinde olmayı arzu eden biridir.O,kolay kolay ahbap olmaz.Yaşama biraz da madde açısından bakar.Bu yüzden onun dostluk kuracağı kimseler üstün olmalıdır.

Bu tip başarılı,ünlü ve zengin kimselerden hoşlanır.Zenginlerin değeri olduğuna inanır.Bir hayli duygulu olan bu insan iş paraya geldiğinde değişebilir.Onun için para yaşamın bütün güzelliklerini elde etmek için gerekli silahtır.Bu tip hayatında değerli ve daha doğrusu pahalı şeyler olmasını istemektedir.Bunları elde etmesi de güç değildir.Haritasının 1. evinde Venüs bulunan kimse yaşamda istediklerini de kolaylıkla elde edebilir.Onun için aşk son derece önemlidir.Ancak aşk derken bu sözde cinsellik gizlidir.Bu tipin platonik aşkla yetinmesine olanak yoktur.O beğendiği an yaklaşacak ve ilişki kurmayı isteyecektir.Başlangıçta romantik bir havaya girse bile daha sonra arzular çok güçlü şekilde ortaya çıkacaktır.Bir kadının haritasında Venüsün bu konumu yararlı olabilir.Kadın istediği gibi zengin birini etkileyip evlenebilir,ve aradığı bütün güzelliklere kavuşabilir.Ama erkek için durum böyle değildir.Çünkü O,cinselliğe aşırı önem verecek hergün yeni zevkler tatmak isteyecektir.Haritada büyük yıldızlar arasında tatlı açılar varsa bu çapkın erkek yaşamda üstün bir mevkiye de sahip olabilir.Fakat haritada sert açılar görülüyorsa erkek ömrünü çapkınlıkla geçirecek ve istediklerini de elde edemeyecektir.Yine de kadınlar onu ileri yaşlara kadar beğeneceklerdir.

Nin.Me.Sar.Ra
11-27-2010 09:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs 1. evde ve İkizler burcundaysa:.Venüsün İkizler burcuyla 1. eve düşmesi ilginçtir.Venüs İkizlerle Yükselebilir veya hemen yükselen burcun altında olabilir.Bu durumda akla çift kısmetlilik gelir.Harita sahibi cana yakın, sevimli,çekici neşeli, zeki konuşkan,sözleri etkileyici biri olabilir.Venüs İkizlerde rahat değildir.Merkürün yönetimindeki bu burçta duygularını gizler ve daha çok Merkürün üstün halinde bir güç gibi hareket eder.Dolayısıyla da bu tip öyle güzel veya yakışıklı olmasa da pek çok kimseden daha etkileyici olabilir.Karşılaştığı kimseler onu hemen beğenirler.Venüs İkizlerde maddidir.Harita sahibi de kadın olsun erkek olsun gezmeyi ,eğlenmeyi, yaşamın tadını çıkarmayı ve başkaları sayesinde hayatta yükselmeyi isteyen biri olabilir.Venüsün bu konumu erkeğin çapkın olmasına yol açarken kadının zenginlere ilgi duymasına neden olur

Not:Bu yazı yarım kalmış sanırım.Yazı dizisinin devamı diğer sayıdan başlıyor ama bunun devamı yok.

Nin.Me.Sar.Ra
11-27-2010 10:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs 1. evde ve Yengeç burcundaysa:Bir doğum haritasında Yükselen burç Yengeçte yer alan Venüs kadınlara çekicilik verir.Venüs Yengeçle 1. evde Yükselen burcun altına da düşebilir.Bu durumda harita sahibi canayakın,hoş biri olabilir.1. evde Yengeçteki Venüs derin,yoğun duyguların ortaya çıkmasına sebep olur.Haritasında böyle Venüsü bulunan kadın veya erkek yuvaya,aileye,sevdiklerine çok düşkün olur.Hatta onlarda benimseme huyu da görülür.

Venüsün 1. evde Yengeçteki konumu toplum yaşamında başarı verebilir.Harita sahibi herkesle iyi geçinmeye gayret eder.Çevresindekileri hoş tutar.Yardımseverdir ve sorunları bulunan kimselerle ilgilenir.Onların yardımına koşar.

Bu tip görevlerini de ciddiye alır.Sorumluluklarının bilincindedir ve bunları hiç bir zaman ihmal etmez.Zamanla toplumda iyi bir yer sahibi olabilir.Bu insan yuvasına da bağlıdır.Yuvasını ve vatanını çok sever.Onun için mutluluk sevdiği insanla yuva kurmak çocukları yetiştirmek ve maddi güvene kavuşmaktır.

Ancak bu insan maddi güvene önem vermesine rağmen iş sevdiklerine geldiğinde elinde ne var ne yoksa verebilir.Çünkü sevdikleri paradan çok daha önemlidir.Doğum anına göre çıkartılan haritada Yengeçle 1. eve düşen Venüs insanın ilgi çekmesini de sağlar.Venüsün bu konumu Yengecin çekingenliğini büyük ölçüde giderebilir.Fakat Venüs sert açılıysa harita sahibi alıngan ve çekingen olabilir.Ayrıca bu Venüs kıskançlığa da yol açabilir.Özellikle 1. evde Yengeçte Venüsü olan erkekler eşlerini çok kıskanırlar.Yine annelerinin üstüne titrerler.Ve baba ölüp anne yalnız kalınca etraftaki erkeklerden kuşkulanmaya başlarlar.Annelerinin 2. evlilik yapma ihtimali onları sinirlendirir.Bu tür şeylere tahammülleri yoktur.

Nin.Me.Sar.Ra
11-27-2010 10:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs Aslanda ve 1. evde :Duygulu,duyarlı Venüsün özellikleri ateşli Aslan burcunda epey değişikliğe uğrar.Doğum anına göre çıkartılan bir haritada Aslanla yükselen bir Venüs insana aşırı çekicilik verir.

Bu tip adeta göz kamaştırır ve çok beğenilir.Kendisi de bunun farkındadır ve bu yüzden biraz da gururlanabilir.Venüsün Yükselen Aslanda veya Yükselenin hemen altında Aslanda yer alması insanın dışadönük olmasına kendini beğenmesine çabuk ilişkiler kurmasına neden olabilir.Çok çekici olan bu insanın peşinde pek çok kimse bulunabilir tabii.Bu durumda harita sahibi biraz şımarabilir.Veya havaileşebilir.Kısa ve uzun süreli aşklar da yaşayabilir.Yalnız bu tip kolay kolay beğenmez.Bağlanması da güçtür.O üstün olanı aramakta ve istemektedir.Birgün karşısına böyle biri çıkarsa kısa süre içinde aşık olup evlenebilir.

1. evde Aslandaki Venüs,insanın cömert olmasını sağlar.Harita sahibi parasını hiç düşünmeden harcar.Eşe dosta maddi yardımda da bulunabilir.Yine sevdiklerinin sorunlarıyla da ilgilenir.Onlara yardım ederek yol gösterebilir.Dostlarının başarılı olması için elinden geleni yapabilir.Ama buna karşılık dostlar da onun değerini bilmelidir.
bu insna kendisinden yaraalanıldığını hissetiiği an değişirKırıcı olabilir ve hatta tehlikeli yol da alabilir.Onu hoş tutmak ve yaptıklarına da teşekkür etmek gerekir.

Zaten bir tek Teşekkür onun için yeterli olacaktır.Sevdiğini benimser ve onun başkalarıyla ilgilenmesini istemez.Bu Venüs biraz da yakıcı duygulara neden olabilir.Harita sahibi sevdiği zaman yoğun duygulara kapılır.Hatta zaman zaman kuşkulanıp kıskanabilir.Ama sevildiğini bildiği hissettiği sürece tatsız duygular ortaya çıkmaz.O sevgilisi için pek çok şey yapacak ideal bir eş olabilir.Bu insan sevip evlenirse ömür boyu mutlu olabilir.Yine onu çok beğenenler çıkar ama kendisi böyle kimselere aldırış etmez.

Nin.Me.Sar.Ra
11-28-2010 11:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs 1. evde ve Başak burcundaysa:Venüs Boğa ve Terazinin yıldızıdır.Bu durumda toprak gurubundan Boğada olduğu gibi Başakta da üstün özelliklerini ortaya koyacağını sanabilirsiniz.Ama bu doğru değildir.Venüs Başak burcunu pek sevmez.

Burada tamamen değişir ve hatta burcun yıldızı olan Merküre benzemeye başlayabilir.Harita sahibi zarif ,hoş,çekici biri olabilir.Hareketleri uyumlu,konuşması da etkileyicidir.Ayrıca O temizliğe de büyük önem verir.Giyim kuşamla da yakından ilgilenir.Vücudu ince ve biçimlidir.Dolayısıyla da giydiğini kendisine yakıştırabilir.Venüsleri 1. evde Başakta bulunan kadın ve erkekler genellikle şık olurlar.Onlar modayı pek izlemezler ve klasik giyinmeyi tercih ederler.Gittikleri her yerde de zerafetleriyle birlikte şıklıklarıyla da dikkat çekerler.

Venüs 1. evde Başakta epey maddileşir.Tatlı duyguların yerini mantık alabilir.Bu tip paraya büyük önem verir.Yaşamda başarı için herşeyden önce paraya gereksinim olduğuna inanır.Bu arada onun parası da epey değerlidir.Parayı başkalarına vermesi güçtür.Hatta kendisi için harcama yaparken bile biraz düşünür.O parayı tutmayı biriktirmeyi ister.Böylece hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyecektir ve huzurlu olacaktır.Gerçektende bu insan zamanla epey para sahibi olabilir.Parasını da sağlam yerlere yatırabilir.

Venüsü Başakla 1. eve düşen erkek epey çekicidir.Ayrıca o biraz çapkın da olabilir.Başından maceralar da geçebilir.Sonunda güveneceği,dayanacağı ve her konuda kendisine yardımcı olacağına inandığı kadınla evlenir.Yuvada bütün sorumluluğu da kadına bırakabilir.Kadın ona destek olduğu sürece de yaşmada başarıya erişir.Buna karşılık kadınlar daha maddi olabilir ve zengin eş isteyebilir.

Nin.Me.Sar.Ra
11-28-2010 11:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs 1. evde ve Terazi burcundaysa:Doğum anına göre çıkartılan bir yıldız haritasında Venüs,yükselen Terazide yer alabilir.Bu durumda da tam anlamıyla parlar ve bütün üstün özelliklerini ortaya koyar.Harita sahibi canayakın, sevimli, hoş, zarif ve aşırı çekici olabilir.İnsanlar onun büyüleyici havasına kapılırlar.Bu insanı beğenen de seven de çoktur.Onu ilk görenler aşık olmak üzere olduklarını düşünerek yaklaşırlar.Yükselen Terazideki Venüs,beklentilerin boş olmadığını ortaya çıkartır.Harita sahibi kadın veya erkek son derece nazik, anlayışlı,sözleri anlamlı, bakışları tatlı biridir.Fakat onun her yanına yaklaşana ilgi duyacağını da sanmamalısınız.O tam anlamıyla ölçülüdür.Hiçkimse ona istemediği birşeyi yaptıramaz.

Bu tip paraya da epey önem verir.Çünkü arzu ettiği rahat,güzel,lüks yaşam için büyük paraya ihtiyacı vardır.Bu parayı kendisi kazanabilir veya başkalarından sağlayabilir.

Yükselen Terazideki Venüs aşkta da başarı verir.Haritasında Teraziyle yükselen Venüs bulunan kadın veya erkekte çok güçlü Terazi özellikleri bulunur.Onlar daima ölçülü davranmayı isterler.Fakat aşık oldukları zaman o değerli dengelerini yitirebilirler.Bu insanlarda pek kıskançlık yoktur.Ama aşık olduklarında kuruntu ve kuşku görülebilir.Bu tip sevdiği zaman tam anlamıyla bağlanır.O andan itibaren kendisinde havailikten eser kalmaz.Bu durumda evlenmesi de olasıdır.Hem bu evlilik uzun ömürlü olur.Yani yaşam boyu sürebilir.

Venüs Teraziyle Yükselen burcun altındaysa insan yine çok çekici olacaktır.Fakat duygularını düşüncelerini gizlemeye çalışacak ve maddeyle yakından ilgilenecektir.Derin duyguları olmasına karşın para söz konusu olduğunda bu duygular bastırılacaktır.Bu tip güveneceği,dayanacağı,kendisine yol gösterecek bir sevgili bir eşe gereksinim duyacaktır.

Nin.Me.Sar.Ra
11-29-2010 09:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs 1. evde ve Akrep burcundaysa:Venüsün 1. evde Akreple yükselmesi yoğun duygulara neden olabilir.Aslında akrep Venüsün rahat edemediği bir burçtur.Çünkü Venüsün burçlarından biri olan Boğanın 180 derece zıttında yer almaktadır.Bu nedenle burada özelliklerini ve gücünü yitirir.Ancak duygular kaybolmazlar.Hatta bunlar kat kat güçlenir.Ayrıca akrepteki Venüs ihtirasa neden olur.Cinsellik daima önplanda kalabilir.Yalnız bu insan bir hayli çekici olacaktır.Venüsü Akreple Yükselen kadın yoğun ve yakıcı duygulara sahiptir.O ilgilendiği erkeği hemen kıskanmaya başlar.Erkeğin yanına yaklaşacak her kadından kuşkulanır ve hatta onları kıskanıp kin beslemesi de olasıdır.Bu kadın aşık olduğunda erkek için türlü özveride bulunabilir.Haritasında Akrep Yükselen erkek aşırı çekicidir.O kadınların çok beğendiği biridir.Bakışları derin ve etkileyicidir.Pek çok şeyi derin ve anlamlı bakışlarla anlatabilir.Onun yaşamında cinsellik daima önplandadır.Kendisi maceralar yaşayacaktır.Bu maceralarda yine sekse dayanacaktır.Erkek ilgilenecek,ilişki kuracak,,bir süre yaşamın tadını çıkartacak ve sonra bıkacaktır.İlişki sırasında kadının her hareketinden kuşkulanacak ve onu çok kıskanacaktır.Erkek epey macera yaşadıktan sonra durulacak ve beğendiği kızla evlenecektir.O tek evlilik yapacaktır.Cinsellikte eşiyle anlaşırsa yuvaya sadık kalacaktır.Aksi halde gizli ilişkiler düşünecektir.Ama eşinden asla ayrılmayacaktır.

Akrepteki Venüsün 1. evde Yükselenin altında olması çok daha iyi sayılır.Bu tip aşırı çekici olabilir.Beğenilir ve sevilir.Zevkli, ateşli maceralar yaşayabilir.Yine de hareketleri ölçülüdür.Herkesle uyum içinde olmayı ister.Onun için para büyük değer taşır.Hatta para yüzünden duyguları ezmesi de olasıdır.Venüsü bu konumda olan kadın veya erkek zengin bir eş isteyebilir.

Nin.Me.Sar.Ra
11-29-2010 09:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs 1. evde ve Yay burcundaysa:Yükselen Yaydaki Venüs insana canayakınlık,sevimlilik,şirinlik verir.Dolayısıyla da bu tip insanları kolaylıkla etkileyebilir.Hemen ahbap olabilir.Dostlar edinebilir.Bu insan yaşamı sever.Yaşamın yeniliklerinden de zevk alır.Bilmeyi öğrenmeyi ,günlerini türlü şeyle doldurmayı ister.Bunu da başarır.Bu tip için eğitim çok önemlidir.Dolayısıyla da başarılı bir eğitim alabilir.Yalnız o aynı zamanda çift fikirlidir.İlgilendiği birden fazla konu olabilir.Bu durumda iki üniversite bitirmesi de olasıdır.Bu çift fikirlilik kendisini yaşamın hemen her alanında gösterebilir.Aşkta da durum aynıdır.O beğenir, ilgi duyar, yaklaşır ve ilişki kurar.Bir süre heyecan ve zevk duyar,sonra bıkıp uzaklaşır.Onun içinde Venüsü Yayla Yükselen kimsenin başından epey macera geçebilir.O nazik,kibar ,zarif,kadınlara nasıl davranacağını bilen cömert biridir.Bu yüzden çevresi kalabalık da olabilir.Bu durumdan zevk alır ve uzun süre aşkla oyalanabilir.Fakat Yayla Venüsü Yükselen kadın aynı zamanda yaşamdan ne istediğini bilen ,çıkarlarını hesaplayan biridir.O kendisine rahat yaşam sağlayacak erkeği istemektedir.Böyle birini bulduğunda da evlenir ve mutlu olur.Ama güneşi fazla açı yapıyorsa ikinci hatta üçüncü evlilik de olabilir.Venüsü Yayla Yükselen erkeğin evlenmesi güçtür.Çünkü çevresindeki kadınlar onu şımartmaktadırlar.Yeni yeni maceralar yaşamak varken evlenip tekdüze bir yaşamı istemeyebilir.Ancak O gerçekten aşık olursa değişir.O zaman ani kararla evlenir ve mutlu olur.Ama ay fazla açı yapıyorsa evlilik sayısı artabilir.

Doğum anında Venüsün Yükselen burç altına düşmesi havailiği azaltır.Fakat bu durumda da ortaya yakıcı duygular çıkabilir.Bu tip aşk ve cinsellik kadar paraya da önem verir.

Nin.Me.Sar.Ra
11-29-2010 09:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir