Değerlendir:
  • 12 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yay burcunu neler bekliyor ?
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Yay burcunu neler bekliyor ?
Eğer yükselen burcunuz Yay ise, sizin için bu bilgiler önümüzdeki bir yıla dair önemli ipuçları verecektir. 2007 Eylül’ünden 2010 ortasına kadar olan dönemde özellikle kariyer alanında yorucu tecrübeler yaşadınız, artan sorumluluklar ve iş baskısı altında kaldınız. Şimdi 2012 Ekim’ine kadar Terazi burcunda ilerleyen Satürn geleceğe yönelik hedeflerinizi ciddi biçimde gözden geçirdiğinizi anlatıyor. İş hayatında ortaklıklar geliştirmek, başkaları ile diplomatik ilişkiler kurmak ve denge yaratabilmek önem kazanmakta. Bu süreçte gelecek ümitlerinizi yeniden ele alırken, kariyerde yükselme yerine daha fazla kişiyle bir araya gelebileceğiniz imkanları değerlendirmelisiniz. 2011 yılında 22 Ocak – 4 Haziran arasında hayata çok daha girişimci, pozitif bakabileceğiniz, bu arada hayattan daha fazla zevk alacağınız, aşkta ve çocuklarla ilgili konularda olumlu deneyimlere açık olacağınız fırsatlar olacak. Bu nedenle yılın ilk yarısında kişisel girişimlerinizi daha kolay yapabilir, kendinize güven duyabilirsiniz.

4 Haziran sonrasında da oldukça faalsiniz ancak daha somut projeler üzerinde durmalı, ancak daha fazla çalışıp, ter dökerek değişik imkanlardan yararlanabileceğinizi görmelisiniz. Bu tarihten sonra 2012 yaz aylarına kadar iş ortamında sizi daha çalışkan, yapıcı kılacak deneyimler var. Beraber çalıştığınız kişilerden destek bulabilir, yabancılarla daha fazla çalışabilir ya da iş konusunda yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitim, stajlar elde edebilirsiniz.

2003’ten bu yana uzun yıllar hayatınıza pek çok sürpriz ve iniş çıkış getiren Uranüs önümüzdeki Mart ayında Koç burcuna ilerlemekte. Bu transit önümüzdeki 7 yıl boyunca etkin kılarken, sizi özgürleştiren, bireysel anlamda daha yaratıcı ve farklı kılan temalar getirmekte. Eğer 19-22 Aralık tarihleri arasında doğmuş iseniz 12 Mart’a kadar yaşanan ani değişiklikler ve beklenmedik gelişmeler dengenize bozabilir ancak bu yenilikleri bir özgürleşme olarak görmeye bakmalısınız. 22-27 Kasım tarihleri arasında doğmuş bir Yay iseniz, 2011 size çok akıcı yenilikler ve sürprizler getirmeye hazır duruyor. Hayatınızda şimdiye kadar alışkanlık edindiğiniz yönleri geride bırakacak ve kendinizi çok daha yaratıcı, cesur biçimde girişimci, maceracı bulacaksınız. Yeniliklere kucak açmalısınız. Bu arada Neptün 22-23 Kasım doğumlulara bu yıl ve özellikle daha belirgin biçimde 2012 yılında çok fazla soru işareti, sorgulama, kimi karışıklar ve çoğu zamanda tam olarak hangi yöne gittikleri konularında bocalama getirebilir. Neptün transiti altında inançlarınız, hayata bakış açınız oldukça bulanabilir ancak yine de bu etki altında ruhsal yönden gelişmeye fazlasıyla açık duracaksınız.

Önümüzdeki dönemde, 7 Aralık’a kadar fiziksel açıdan daha canlı, mücadeleci ve daha savaşkansınız. Öfkenizi yapıcı yönde kullanmaya bakmalısınız. 15 Ocak – 23 Şubat arasında kendinizi daha iyi motive ederken, 23 Şubat – 2 Nisan döneminde ani kararlarla çok da mantıklı olmayan girişimlerde bulunabilirsiniz. Bazı girişimlerinizde başkaları ile çatışabilirsiniz. 2 Nisan-11 Mayıs arasında aşkta ve yaratıcı alanda fazlasıyla maceracı ve sabırsız olabilirsiniz. Bu dönemi yine yapıcı biçimde kullanmaya bakın. 21 Haziran – 3 Ağustos döneminde ikili ilişkilere, yakın arkadaşlıklara, iş ortaklıklarına daha soğukkanlı yaklaşmak gerekirken, 19 Eylül – 11 Kasım arasında yeni projeler, yabancılarla ilgili işler ve yolculuklar çok daha dikkat çekici hale gelebilir. Doğum gününüz kutlu olsun.

R.Hakan Kırkoğlu
11-27-2010 02:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
Boğa burcunda Jüpiter neler vaadediyor ?
Şansın, gelişmenin ve zenginleşmenin gezegeni Jüpiter bugünden itibaren bir yıl kalmak üzere Boğa burcuna ilerliyor. Jüpiter bu transitini 11 Haziran 2012 tarihine kadar sürdürecek ve doğal olarak her burcu yeni ve farklı alternatifler sunacak. Kuşkusuz, Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi en başta Boğa’lar açısından rahatlatıcı olacak. Bu yazıda, önümüzdeki bir yıl boyunca, Jüpiter’in getirebileceği fırsatlardan nasıl yararlanabileceğimizi ele alacağız.


Boğa, zevklerle ve güzellikle, sahip olma arzusu ile yakından ilişkili bir burçtur. Dolayısıyla, Jüpiter’in bu burca ilerlemesi ilk etapta maddi kazançlar ve elimizdeki yetenekleri daha iyi değerlendirme konusunda değişik alternatifler sunmakta. Jüpiter Boğa burcunda ilerlerken, hayatın maddi zevklerine daha fazla dönme ve harcama eğilimimiz de artmakta. Gayrimenkule ve toprağa ilişkin yatırımların daha büyük kazanç fırsatları getirebileceğini bekleyebiliriz. Özellikle yükselen burcu Koç, Boğa, Yengeç ve Kova olanlar bu dönemde topraktan gelen gelirlerini arttırırken, kendilerini daha güvende hissetmeye başlayabilirler. Elimize geçebilecek paranın hemen savrulmasını istemiyorsak, bu bir yıl boyunca tasarruflarımızı daha iyi değerlendirmeye bakmalıyız. Jüpiter Boğa geçişi kendi olanaklarımızı zorlayarak, hayatın güzel ve keyifli yönlerine özellikle ağırlık vereceğimizi anlatmakta.


Boğa güzellikle, sanatla ve dünyevi zevklerle yakından ilişkili bir burç olarak, parasal kazançların yanında aşka ve konfora yönelik yükselen bir iştaha işaret etmekte. Eve ait yatırımlar, bize daha rahatlık ve sağlamlık duygusu getirebilecek harcamalar özellikle yükselen Boğalar, Kovalar ve Aslan’lar açısından oldukça cazip görünebilir. Yükselen burcu Aslan’lar yine bu dönemde iş hayatlarında onlara daha büyük bir zenginlik ve istikrar getirebilecek kariyer seçeneklerini de değerlendirebilecekler. İş hayatlarında ilerleme ve paraya dönüştürebilecekleri bir isim yaratabilirler. Aşk ve ilişkiler açısından bakıldığında, yükselen Oğlak’lar ve Akrep’ler de yakın beraberliklerinde onları şımartıp, destekleyebilecek beraberlikler yaşayabilirler. İş ortaklıkları açısından yükselen Akrepler önlerine gelebilecek yeni fırsatları değerlendirmeye açık olmalılar. Özellikle yabancılarla ilişkiler ve kariyer alanın da önlerini açıp, yeni maddi olanaklar sağlayabilecekleri ortaklıkları boş vermemeliler. Zira bu dönemde kariyer çizginizde ve genel hayat yönünüzde belirgin bir dağılma yaşanırken, Haziran ayı ile birlikte, şansınızı arttırabileceğiniz gelişmeler artıyor.


Genel olarak bakıldığında önümüzdeki 12 ay boyunca, yeteneklerimizi kazanca çevirecek akılcı girişimler yapmak, bir ölçüde Jüpiter’in sunduğu maddi imkanları hemen harcamamak ve bütçemizi verimli sayılacak uzun vadeli projelere ayırmalıyız. Zira Jüpiter rahatlık duygusu vererek tembelleşmemize ve zevklere aşırı yönelmemize de neden olabilir. Özellikle yükselen Boğa, yükselen Yengeç ve Aslan’lar değişik alanlarda ellerine geçebilecek maddi olanakları savurmadan kullanmalılar.


R.Hakan Kırkoğlu
06-04-2011 03:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Neptün Balık'ta hayatımıza neler getirecek ? Derin 46 53,688 05-07-2011 05:12 PM
Son Mesaj: eylülmavi
  Akrepleri bu yıl neler bekliyor ? Derin 5 7,412 10-24-2010 01:12 PM
Son Mesaj: Venüs

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir