Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.45 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10. evde Terazide bulunan Ay
Yazar Mesaj
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
10. evde Terazide bulunan Ay
Ayın Teraziyle 10. eve düşmesinin yararlı yanları bulunmaktadır.Terazi Koç, Yengeç ve Oğlakla köşe burçlarını oluşturmaktadır.Haritada açı veya köşe denilen 1.,4.,7.,ve 10. evlerde bu burçlar yer alırlar.Onun için doğal olarak 7. evin sahibi Terazi 10. evde rahattır.Ay da 4. yani bir köşe evin Yengecin yıldızıdır.Bu yüzden Terazide kendini gösterebilir.Bu haritanın sahibi nazik anlayışlı,zarif, herkesle uyum içinde olmayı isteyen, dengesini korumaya kararlı biridir.O olaylar karşısında hemen tepki göstermez.Bu yüzden onun soğukkanlı veya duygusuz olduğunu söylerler.Oysa bunlar doğru değildir.Terazideki Ay 10. evde insanın çevresine, topluma çok dikkat etmesini sağlar.Tepki göstermek dikkati çektiği için harita sahibi sakin davranmaktadır.O düşünce ve duygularının anlaşılmasını istememektedir.Ayrıca insanların türlü konuyu gelip kendisine anlatmalarından da hoşlanmamaktadır.O özel biri olduğunu bilmektedir.Ayrıca özel yaşamını kendine saklamaya da kararlıdır.Bu tip son derece adildir.Haksızlıktan hoşlanmaz.Ama birinin hakkını korumak için bağırıp çağırdığı da görülmemiştir.O herşeyi sakin sakin halletmekten yanadır.Yaşamında huzur aramaktadır.Çevresinde pek çok kimse olabilir.Fakat o insanlarla arasına belirli bir mesafe koymaktadır.Bu onu tatsızlıklardan koruyan bir tampon bölge sayılabilir.O son derece uygardır ve kabalığa gelemez.Zaten bu yüzden ahbapları ve dostları seçmedir.Sadece kafa dengi kimselerle ahbaplık etmeyi ister.Bilime, edebiyata, güzel sanatlara önem verir.İyi bir eğitim görmüş olabilir.Bazen eğitim yarıda kalabilir.Ama o okuyarak,gezerek,görerek bilgisini artırır.Toplumda iyi bir yer edinmeye kararlıdır.Ve bunu da kolaylıkla başarır.Fakat yardım derneklerinde vb çalışmayı istemez.Bu insan güzelliklere hayrandır.Yaşamında da güzellikler olmasını arzu eder.Aynı şekilde aşk da onun için büyük değer taşır.Severse ve duygularına karşılık görürse evlenir ve çok mutlu olur.Bu evlilik ömür boyu da sürebilir.Bir erkeğin haritasında Ayın bu konumu kibar,zarif bilgili,çekici bir eşe işaret eder.Erkek sevdiği karısına daima saygı gösterecek ve onun istediklerini de yapacaktır.Bir kadının haritasında 10. evde Terazideki Ay kibar güçlü toplum ilişkilerinde de başarılı bir anneye işaret eder.Erkeğin haritasında bu kibar zarif fakat eşinin isteklerine uyaa bir baba olarak alınır.Haritada 10. evde Terazideki Ay tatlı açılar da yapıyorsa yaşam huzurlu geçecektir.Aksi halde harita sahibi çevresi ve duyguları yüzünden bocalayacaktır.10. evde Terazideki uyumlu Ay insana siyaset alanında başarı verebilir.

Kaynak :Astroloji yıldızlar ve Burcunuz dergisi

Nin.Me.Sar.Ra
11-25-2010 07:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: 10. evde Terazide bulunan Ay
(11-25-2010 10:55 PM)melt Yazılan:  Ayım terazi ve whole sign'a göre 10. evde, ama aynı yerde pluto da var, kavuşum halinde, yorumu ne olabilir sizce?

Güçlü ilişkiler kurmak , ilişkilerde yoğun duyguları gizleme ihtiyacı , ilişkiler-evlilikler konusunda danışmanlık etme , olgunluğa geçiş dönemi itibariyle kişisel dönüşüm yaşamak gibi potansiyellerden söz edebiliriz.

11-26-2010 05:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir