Değerlendir:
  • 40 Oy - 2.68 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mars - Satürn Açıları
Yazar Mesaj
Stellium Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 3
Üyelik Tarihi: Jul 2018

Rep Puanı: 0

Mesaj: #51
RE: Mars - Satürn Açıları
Mars-Satürn karşıtlığım var ve ikisi de zararlı olduğu burçta. Ben de uzun zamandır bunun hayatıma kötü etkileri olduğunu düşünüyordum ki şu kaynağı görünce daha da emin oldum ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

https://astrologyking.com/mars-opposite-saturn/

-Translate-

Satürn karşısındaki Mars , ustalaşmak için çok çalışmayı gerektirir. Şiddet veya cinsiyetle ilgili bazı karmik nedenlerden dolayı, yaşamdan istediğinizi elde etmek için çok mücadele etmek zorundasınız. Güçlü arzularınızın yerine getirilmesinden memnuniyet duymadan önce belli miktarda hayal kırıklığı yaşanabilir.

Adil payınız için rekabet etmek zorunda kalacaksınız. Çoğu zaman istek ve ihtiyaçlarınız başka bir kişi tarafından engellenir. Bazen kaderli bir olay yolunu tıkayacak. Başa çıkılması gereken ilk adım öfkedir çünkü her iki malefik gezegenin bu birleşimi iğrenç ve kindar olabilir.

Zamanlama, öfkenle başa çıkmada önemlidir. Sağlığınız için iyi olmayan çok uzun bir süre öfke tutmaya meyillisiniz. Yine de duygularınızı anlamak ve eylemlerinizi planlamak için kendinize zaman ayırmanız gerekir. Doğru sabır ve girişimin zaman ve deneyim ile doğru karışımını bulacaksınız.

Diğer insanlar size kızabilir veya sizi engellemek, kilitlemek veya bir şeyleri elinizden almak için kötü davranışlarda bulunabilirler. Zorbalığa, psikolojik/fiziksel istismara veya tacize maruz kalabilirsiniz.

Bunun sonucunda depresyona girebilirsiniz. Bu nedenle, kendini kötüye kullandırma potansiyeli nedeniyle olumsuzluğun devam etmemesi önemlidir. Olumlu bir tutum ve fiziksel egzersiz ile her zaman özgüveniniz üzerinde çalışmak önemlidir. Kas gücü ve kendine güven, size zarar verecek birçok insanı caydırır.

Öz disiplini öğreten fiziksel aktivite, bu yönün nihai olumlu tezahürüdür. Dövüş sanatları veya boks, kendinize olan saygınız için harikalar yaratacaktır. Bu tür faaliyetler ayrıca öfke ve nefret gibi depolanan negatif enerjileri de yakar.

Gençken babanız, öğretmenleriniz ve polis gibi otorite figürleriyle ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Öyleyse, aslında size öz kontrol ve öfke yönetimi hakkında değerli dersler veriyorlardı. Sonuç olarak, bir disiplin, sabır ve kararlılıkla kararlılık ustası olacaksınız.

-Translate-

Çoğu tutuyor. Kötü bir çocukluk, gençlik ve dışlanma. Genelde zorbalık yapanların yaşça büyük veya birden çok kişi olması (teke tek olsak 5 yaşında olsam bile çiğ çiğ yerdim çünkü) ve bunun getirdiği büyük bir öfke duygusu hatta bazen tek hisettiğim duygunun öfke olması. Mars Terazi burcunda olduğu için bunun şiddetle, vurdu-kırdıyla değil de daha sakin ve adaletli (gerektiği zamanlarda) ortaya çıkması. Yalnız çocuklukta bana bunu yapanlar bir şeyler öğretmek için değil tamamen kendi sadistliklerindem yaptılar hatta kendilerinin sadistiliğin kötü bir şey olduğunu öğrenmeleri lazım ya neyse. Satürn Koç burcunda, ikinci evde ve bu sevimsiz açıdan dolayı miras konusunda kardeşim olmadığı için yorum yapamam ama olsaydı mirasla ilgili sıkıntılar yaşardım gibime geliyor.

Tabii bunlar benim kendi çıkarımlarım, daha fazla kaynak bulup görüşlerimi desteklerdim ama o zaman mesaj uzardı. Belki de ben yanlış biliyorum, çok bilmediğim için kesin de konuşamıyorum.

[Resim: Z5V95V.jpg]
06-26-2019 11:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Rosa Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 24
Üyelik Tarihi: May 2018

Rep Puanı: 0

Mesaj: #52
Cvp: Mars - Satürn Açıları
(10-22-2011 02:29 AM)katmer Yazılan:  mars 150 satürnüm var ne etkisi olabilir şimdi bunun bu başlıkta bulamadım....acaba karşıt açının verdiği etkiyle bir tutmalımıyım...
Gerilim enerjisiniz yüksektir bağlı bulunduğu ev konularında,eve bağlı olarak başarısızlık konusu ve özgüven eksikliği vardır
03-21-2021 04:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Mars - Plüto Açıları astrosohbet 73 122,173 08-27-2019 05:10 AM
Son Mesaj: ilerizekali
  Mars - Neptün Açıları astrosohbet 26 47,819 04-23-2019 03:19 PM
Son Mesaj: Minais
  Mars - Uranüs Açıları astrosohbet 74 100,628 02-27-2017 11:02 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Mars - Jüpiter Açıları astrosohbet 30 59,346 02-27-2017 01:37 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Mars Açıları yezda 57 90,946 01-21-2015 04:24 AM
Son Mesaj: Nin.Me.Sar.Ra

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir