Değerlendir:
  • 31 Oy - 2.9 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mars - Uranüs Açıları
Yazar Mesaj
Karpuzseverim Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Aug 2012

Rep Puanı: 4

Mesaj: #71
RE: Mars - Uranüs Açıları
Bugün anladım ki hayatim bu açının bir özetiymiş meğer defalarca hastanelere götürülmüş, cerrah peşinde koşmuşuz. Hatta bir gün babam eve gelirken apartmanın önünde bi kalabalık görünce gene bizim oğlana bişey oldu heralde diyip koşup gelmiş bakmış ki ağzım yüzüm kan içinde :D

=>Haritam<=
07-15-2015 11:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NeptünKızı Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 6
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #72
Cvp: Mars - Uranüs Açıları
(12-23-2011 11:00 PM)eylülmavi Yazılan:  mars uranüs açım yok; satürn asc yöneticim olduğundan olabilir belki, (satürn-urasnü kare) kabloya takarken çok piriz patladı elimde; fırın, makina, buzdolabı evde kimseyi etkilemz hep düşük akımlı bir elektirkle ben çarpılırım; özellikle pc şarza takarken bi alev çıkar pirizdengülücük bizimkilerde şaşıyorlar ama benden elektiriklisi yok evde gülücük bazen korkuyorum korkmasınada, üstüne üstüne gitmeye çalışıyorum..(mars-pluto)

aman dikkat et :D
04-28-2016 03:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NeptünKızı Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 6
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #73
Cvp: Mars - Uranüs Açıları
(06-13-2014 05:29 PM)Kumsal Yazılan:  
(06-13-2014 04:44 PM)Marie Yazılan:  Mars- uranüs karşıtlığım var. Deli miyim? Evet :D Aniden parlarım sonra birden melek gibi olurum. Sanırım enerjimi boşaltmam gerekiyor ve o "anlık" sinirle enerjimi boşaltmış oluyorum. Dokunduğum şeyi çarpıyorum. Cidden çarpıyorum :D Belki biraz toprakta yürümem gerek. Aslında sürekli toprakla iç içe olmam gerek belki de. Sabır konusuna gelince... aslında bazı konularda son derece sabırlıyım. Bazen başı şeyleri yıllarca bekleyebiliyorum. Bazen de her geçen saniye bile öfkelenmeme yetebiliyor. Şartlara bağlı aslında. Ağır aksak yürüyen şeylere tahammül edemiyorum. Soru sorulmasına kızmam. Sorunun soruluş tarzına, amacına göre öfkelenebilirim. Şiddet eğilimim yoktur aslında ya da vardır bilemedim :D Kendime hakim olabildiğim için yokmuş gibi gelmiş olabilir bana. Kızdığım anda televizyonu falan atma isteği olabilir ya da kızdığım kişinin ağzının üstüne çarpasım gelebiliyor ama yapmıyorum :D Çocukken sinirlenince başımı duvara vururmuşum. Bak deliye ya :D Bir de istediğim şey olmayınca çıldırabiliyorum. Bana hayır denmesinden nefret ederim. O zaman da çıldırıyorum. Amaaan ne kadar çok çıldırıyorum ben ya :D Uzak durun la benden. Çarparım :p

Ahahah Marieeeeeeeeeeee ikizim misin acaba ben de cocukken kızınca kafamı tak tak duvara, sokakta kaldırıma artık nerde bulursam vururmusum gülücük

Ben de bazen inanılmaz sabrederim bazen hiç sabretmem.Bazen inanılmaz hoş görürüm (jüpi-neptün karesinden herhal) bazen dalarım. Mars boğa da fena biriktirebiliyor bazen nuh diyor peygamber demiyorum. Ben de saçma sapan sorular sorulmasına kızabilirim, ama Allahın sopası yok ben de o sorulardan sorabliyorum gülücük


hehe aynı ben :D Bende bazen çarpılıyorum:D Ufak konulara bile sinirlenebiliyorum.
04-28-2016 03:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #74
Cvp: Mars - Uranüs Açıları
(11-23-2010 11:38 PM)@astrosohbet Yazılan:  * Sabırsız , ne zaman ne yapacağı belli olmayan , huzursuz bir enerjiyi ifade eder.

* Âsi , başkaldıran , devrimci bir yapıya işaret eder.

Mars Akrebiyim ama sabır vardır,bunun yanında asilik ve haksızlığa tahammül edememek de var.

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
08-05-2016 04:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #75
RE: Mars - Uranüs Açıları
Öne çıkan bir Mars-Uranüs açısı olan kişi genellikle hiperaktif görünür ve sanki çok hassas bir sinir sistemiyle yaşıyor gibidir. Asla yerinde durmuyor görünür. Bazen kişi yaşlandıkça fiziksel enerji ara sıra ortaya çıkar, fakat zihinsel olarak hep dinamik kalır. Özellikle Merküryen burçlar veya evler söz konusuysa.
Bu açıya sahip kişiler yalnızca ne istediklerini bilmekle kalmazlar, aynı zamanda onu elde etmeye yönelik en hızlı rotayı da bilme eğilimindedirler. Bu bekleyemeyen ve beklemeyecek olan kişidir. Yaya geçitlerini ve trafik lambalarını çok az kullanan, nerede ihtiyaç duyuyorsa oradan karşıya geçen kişidir.
Mars-Uranüs çok kararlı bir kombinasyondur. Karar verdiğinde, çoğunlukla kimsenin yoluna çıkmasına izin vermez. Özellikle gerilimli açıları olanlar çok sabırsız olabilirler. Yalnızca sabırsız değil, bazen çılgınca bencil ve inatçı da olabilirler. Bununla beraber, eğer özellikle uyumlu ve iş birliği yapan bir Venüs de öne çıkmışsa, belirtilen özellikler haritadaki başka etkiler tarafından çoğunlukla yumuşatılır. Uyumlu açılar bencillikten uzaktır ve ifadeleri nadiren bu denli dramatiktir.
Çoğu zaman büyük aşırılıklar üreten bu açı, yine de kararlı davranışı ve anında harekete geçmeyi gerektiren her durum için son derece yararlıdır. Ve Mars-Uranüs yalnızca kararlı değil, beceriklidir de. Bu kombinasyonu güçlü olan kişiler kendilerini zorluklardan çıkarmakta büyük bir yeteneğe sahip olup, bir şeyleri yaparken izledikleri yol bakımından da çoğu zaman son derece özgündürler.
Genel olarak Mars-Uranüs kişisinin güvenliğe dikkat edemeyecek denli acelesi vardır ve başka birinin fikirlerini veya uyarılarını dinlemeyecek denli de söz anlamazdır. Bu yüzden kazalar meydana gelebilir ve kaçınılmaz olarak çok ani ve çoğu zaman oldukça dramatik biçimde ortaya çıkarlar. Belki bıçaklar, diğer silahlar, metaller veya kesici aletlerle ya da elektrikle ilgili olarak. Özellikle yangınlar Mars-Uranüs'ün işareti olabilir. İtfaiye teşkilatında çalışanların haritalarında yaygın bir açıdır. Ateş yutan yegâne kişinin haritasında da mevcuttur (dar orblu bir kavuşum, Ay'a kare açı yapmaktadır, yemeği temsil eden gezegene). Mars-Uranüs havai fişeklerin ve genelde ani şiddet patlamalarının da göstergesi olmalıdır. Tüfekle vurularak aldığı yara sonucu aniden ölen J.F.Kennedy'nin 8.evinde bir Mars-Uranüs kavuşumu vardı.
Eğer Mars veya Uranüs kişinin haritasında çalışma konusunda bir göstergeyse, o zaman çalışma çoğu zaman keskin aletlerle ilgili olacaktır, örneğin kesici aletlerle. Aslında Mars-Uranüs kişileri genellikle makinelerden ve küçük aletlerden iyi anlar ve bozulan elektrikli aletleri onarmakta beceriklidir. Bu durum Mars-Uranüs'ün bir şeylerin nasıl çalıştığını bilmesinden çok, risk üstlenmeye istekli olmasındandır. (Eğer işi daha berbat hale getirirlerse, bu düşüncenin onlar için caydırıcı olmasına izin vermezler) Çoğu zaman bu kişilerin makineleri sezgisel bir kavrayışları da vardır. Bunlar bir yana, onarılmak üzere bir şeyi uygun bir tamirciye götürmek zaten zaman alır. Ancak bazı kişiler, genellikle de gerilimli açıları olanlar, özellikle de elektrikli makinelerin devre dışı kalmasına neden olarak çalışmasını engellerler. Sanki kendi elektrikleri makinenin elektrik devresini engelliyordur. Bu durumun, Mars-Uranüs'ün aşırı sabırsızlığıyla ilişkili olabileceğini düşünülebilir.
. 'Hadi, çabuk ol, bu heyecan verici' gibisinden bir ifade Mars-Uranüs'ün savaş narasıdır. Kendileri böyle bir öneriye karşılık verecek ilk kişi olabilirler.
'Çabuk ol', Mars-Uranüs için cinsel bir ifade de olabilir. Çünkü bu insanlar, büyük cinsel heyecana ihtiyaç duyarlar ve bunu yaratma yetenekleri vardır. Tek problem devam ettirme zorluğudur. Çünkü Mars-Uranüs sizin diğer herkes kadar (onlara göre) sıkıcı olduğunuzu keşfeder keşfetmez sizden bıkabilir. Bu açılara sahip olan kadınlar, kendi Mars-Uranüs ifadelerini, 'heyecan verici' erkeklerle ilişkilere girerek dışarıda yaşamaya özellikle yatkın olurlar. Belki de kendi hızlı yaşam tarzları veya muhtemelen bıçak sırtı durumlarında ve tehlikeli yaşama eğilimleri yüzünden heyecanlı hale dönüşen ilişkilere girerek. Erkekler hemen hemen günlük bir bazda kendilerine (veya başkalarına) zarar verme riskine girerler. Venüs-Uranüs gibi, Mars-Uranüs de yansıtmaya özellikle yatkın görünür. Bu açılara sahip olup genellikle Mars-Uranüs'e atfedilen davranışların hiçbirini sergilemeyen, fakat eşleri kesinlikle bu davranışları gösteren bir çok kadın vardır.
Temel olarak Mars-Uranüs heyecan ve tehlike içeren ortamlarda kuvvetlidir ve bunun olumsuz olması veya zannedildiği gibi şiddet içermesi gerekmez. Mars-Uranüs karesi 8.eviyle bağlantılı olup bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde hemşire olarak çalışan bir kadın vardı. Cerrahi sonrası getirilen hastalarla ilgileniyordu. Onun işi, diğer her tür bakım işinin tersine hiçbir rutin içermiyor, fakat ölüm-kalımla ilgili alınması gereken saniyelik kararlara eşlik eden hızlı bir eylem yeteneğini gerektiriyordu (güçlü bir Mars-Uranüs kişisi genellikle rutinden nefret eder). Onun işinin günlük bazda ölümle kumar oynamayı içerdiği söylenebilir. Aynı zamanda ünitenin kurulmasına da yardım etmişti. Ülkedeki ilklerden biridir ve oldukça ilerici bir girişimdir. Bu tam bir Mars-Uranüs örneğidir.
Astrolog Dennis EIwell bir konferansında Mars-Uranüs'ü teşhircilikle ilişkilendirmişti. Mars-Uranüs'ün oldukça yaygın bir kombinasyon olduğu açık, fakat cinsel teşhircilik bu denli yaygın değil. Tipik bir Mars-Uranüs kişisi kuşkusuz söylenildiği gibi büyük ölçüde cinsel heyecan üretme ve alma güdüsüne sahiptir. Belki çoğu Mars-Uranüs kişisi cinselliğini çevresine teşhirciliğin yaygın anlamından daha farklı yollarla yansıtıyordur. Mars-Uranüs kişisi giysilerinden kurtulmakta çok hızlıdır. Belki bu çıplaklar kamplarında yaygın olan bir kombinasyondur. Her neyse, mankenler ve striptizciler için kesinlikle uygun bir kombinasyon olmalı. Diğer şeylerin yanında, cinsel heyecanın da ticaretini yaparlar ve özellikle striptizciler ahlaki kurallara karşı geldikleri için çok mutludurlar. Çünkü Mars-Uranüs genellikle çeşitli farklı yollarla göreneklere karşı çıkmaktan hoşlanır ve sonu gelmeyen toplumsal kurallara sabırsız olup, toplumun cinsel değerlerindeki tutarsızlıklara ve ikiyüzlülüğe dikkati çekerler.
En katıksız halinde eyleme geçtiğinde, haritadaki diğer etkenler tarafından da engellenmiyorsa, Mars-Uranüs şöyle der: 'Yapacağım şey bu, ister beğen ister beğenme'. Genel olarak Mars-Uranüs kişisi kısıtlamalardan nefret eder ve görmezden gelir. Bu durumda Mars-Uranüs'ün çoğu zaman görenek dışı veya alternatif bir cinsel hayat sürenlerin haritalarında bulunan bir açı olduğunu düşünmeye bile gerek yoktur. En üstün ifadesinde, bir Mars-Uranüs kişisi, kendi seçtiği yolu izleme cesaretine sahiptir. Cinsellik veya diğer konularda.
Mars-Uranüs'ün hız tutkusu bazen kendisini hızlı otomobil veya motosiklet kullanma sevgisi veya herhangi bir yarış biçiminde ortaya koyar. Mars-Uranüs'e göre hız korkutucu değil canlandırıcıdır.
Bu kombinasyon insanlık sorunları adına mücadele etmek için uygundur. İlerleme için mücadele. Bir tür reformun ileri sürülmesini gerektiren her şey için iyi bir kombinasyondur. İşçi sendikalarının eylemlerinde etkin olan kişilerde öne çıkan bir kombinasyon olması da beklenebilir. Belki de daha uç bir noktada özgürlük savaşçıları, tüccar zihniyetliler ve devrimcilerde. Tipik devrimci Mars-Uranüs hareketin ve değişimin şimdi olmasını isteme eğilimindedir. Cinsel konularla ilişkili reformların öncülüğünü yapmak için de uygundur. Bazen çok keskin olarak böyledir. Çünkü bu kombinasyon cinsiyet dönüşümünün de göstergesi olabilir. Mars-Uranüs, Venüs-Uranüs gibi, fakat belki çok daha fazla, daimi değişimin iyi bir göstergesidir. Toplumun cinsel sorunlarının iyileştirilmesinin de iyi bir göstergesi olması ümit edilir.

ALINTIDIR.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
02-27-2017 11:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Mars - Satürn Açıları astrosohbet 51 110,684 03-21-2021 04:08 PM
Son Mesaj: Rosa
  Mars - Plüto Açıları astrosohbet 73 122,089 08-27-2019 05:10 AM
Son Mesaj: ilerizekali
  Mars - Neptün Açıları astrosohbet 26 47,785 04-23-2019 03:19 PM
Son Mesaj: Minais
  Mars - Jüpiter Açıları astrosohbet 30 59,307 02-27-2017 01:37 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Mars Açıları yezda 57 90,795 01-21-2015 04:24 AM
Son Mesaj: Nin.Me.Sar.Ra

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir