Değerlendir:
  • 37 Oy - 2.51 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venüs - Plüto Açıları
Yazar Mesaj
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #50
RE: Venüs - Plüto Açıları
lişkilerde, hem yakın ve kişisel olanlarda hem de daha rastgele sosyal etkileşimlerde, tipik Venüs-PIuto kişileri (özellikle kavuşum ve gerilimli açıları olanlar) çoğu zaman bir şekilde reddedilme korkusuna sahip görünmektedirler. Bu kişi sizin sevginizi ve ilginizi kazanmak için bir miktar manevra ve hesap yapma kabiliyetinde olabilir. Stephen Arroyo'nun söylediği gibi Venüs-Pluto kişisi her zaman çok fazla ilgiye gereksinen duygusal açıdan doymak bilmez biri olabilir. Buna eşlik eden muazzam bir cazibe diğer kişiyi nasıl memnun edeceğini bilme yeteneği ve az bulunur yönlendirme becerilerine işaret edebilir. Bu bir diplomat için olağanüstü yararlı bir kombinasyondur.
Venüs-PIuto kişisi, genellikle her insanla onu kendisi için yeryüzündeki en önemli kişi olduğuna inandıracak biçimde ilgilenme yeteneğine sahiptir. Eşin Venüs-Pluto kişisiyle bir tür ilişkisi olan herkesin kendisiyle aynı çeşit muameleyi gördüğünün farkına varmasından önce belirli bir zaman geçebilir.
Venüs-Pluto bir çok yönden çok zayıf bir benlik imgesine sahipken, başka bir yönden, sıra başkalarının onu nasıl gördüğüne geldiğinde, karşı tarafın aslında kendisiyle hiç de ilgilenmeyebileceğini kabul edemez. Klasik olarak, bu tip bırakmayı başaramaz. Bunun için Venüs-Pluto kişisinin diğer kişiyle ilgili olması gerekmez, sanki bu, daha çok başka birinin sevgisini elde etmeye yönelik içsel bir zorlama olarak görünmektedir. O kişiye, bedene veya ruha sahip olmaya veya en azından başka birisinin sahiplenmemesini garantilemeye yönelik bir zorlama. Venüs-Pluto tipinde yoğun kıskançlık duyguları ve sahiplenicilik yaygındır. Açı oluşumuna özellikle Boğa, Yengeç, Aslan veya Akrep burçları dahil olduğunda.Bu kombinasyonda yoğun biçimde sevme ihtiyacı vardır. Bu, 'eğer birbirimizi seviyorsak, birbirimiz için ölebilmeye de hazır olmalıyız' diyebilecek kişidir. Bu tipin romantik hayatında çoğunlukla güçlü bir dramatik öge vardır. Venüs-Pluto tipine yalnızca en derin tipte ilişki uygun gelir. Fakat özellikle gerilimli açılarda genellikle böyle bir ilişki ihtimaliyle bağlantılı büyük bir korku da vardır. Sanki kişi duygusal açılmaların onu öldüreceğini hissediyor gibidir. Bazıları, taahhütte bulunma acısından kaçınarak ve temasa geçtikleri kişileri sıkı kontrol altında tutarak, arkadaşların veya ailenin ilgili olmasını, fakat aynı zamanda belli bir mesafede kalmasını sağlayarak bu korkuyla başa çıkmaya çalışırlar. Tipik olarak bir Venüs-Pluto kişisi reddedilmesinin imkansız olduğu noktaya kadar cazibe ve yoğunlukla mukavemeti kırar.
Duygusal olarak geri dönülmesi imkansız işlere girişen, gerilimli açıları olan çoğu kişi için, en derinlerindeki sevilemezlik duygularının, onları, azap verici, karmakarışık ve derinden acı veren ilişkilere hızla dalmaya ittiği anlaşılmaktadır. Eş, fiziksel ve duygusal uzaklık, duygusal bulunmayış veya başka bir engelden dolayı çoğu zaman mevcut değildir. Venüs-Mars gibi Venüs-Pluto kişileri de kendilerini çoğu zaman dolaşık ilişki üçgenlerinde bulurlar. Fakat bir Venüs-Mars kişisi bunu aşk hayatına bir parça çeşni ve heyecan katmak adına yaparken, Venüs-Pluto kişisi bunu taahhüdün getireceği acıdan dolayı yapmaktadır. Bu kombinasyon çoğu zaman 'karşılıksız aşk'la ilişkilendirilebilir. Kişi nedeni ne olursa olsun, çoğu zaman ortada olmayan bir kişiye, tutkulu ve takıntılı biçimde aşıktır. Bu durumda ve aşk üçgeni durumlarında Venüs-Pluto kişisinin diğer kişiyle tam gün birlikte olmanın gerçekte nasıl bir şey olacağı üzerinde iyice düşünmeden onun varlığını talep ettiği anlamına varılabilir. Venüs-Pluto kişisi çoğu zaman derinliğine yoğun, fakat oldukça kısa süren ilişki patlamalarına ihtiyaç duyar gibidir. Zaten o tür bir yoğunluk uzun dönem sürdürülemez.
Bu açıkça görülmeyebilir, çünkü her zaman olduğu gibi Pluto en örtülü biçimde ve el altından çalışır. Eşini bir arzu çılgınlığına sevk eden Venüs-PIuto kişisiyle bu durum iki yönde de işleyebilir.
Cinsel ihtiyaçlar özellikle gerilimli açılarda genellikle çok güçlüdür. Kişiyi görünüşte acımasız olan bu tür davranışa iten de çoğu zaman bu durumdur. Gerilimli açıları olanlar cinsel güçlerini daimi olarak diğerlerinin üzerinden denemeye ihtiyaç duyuyor görünmektedirler. Çoğu zaman bunu yapmak için hangi tabuların ihlal edilmesi gerektiğiyle pek de ilgili olmazlar. Tabu ne denli köklüyse, onların arzu edilebilir olmaları da o denli kanıtlanmış olacaktır.
Venüs-Pluto tipi çoğu kez oldukça rutin olarak, cinsellikle ilgili olmayan durumlarda bile cinsel titreşimler yayar. Kişi böyle yapmayı genellikle oldukça erken bir yaşta öğrenmiştir. Bu çoğu kez çocuğun sahip olduğunu hissettiği tek güçtür. Çocukluk dönemi cinsel tacizleri hiçbir biçimde az rastlanır değildir ve çocuk seksin gücünü ve bunun sevgi duygularıyla bir ilgisi olmayabileceğini bu gibi durumlardan öğrenmiştir.En iyi halde, Venüs-Pluto kişisi 'gerçek' ilişki olarak adlandırılabilecek olan birliktelikten korkmaz. İlişkilerde kaçınılmaz olarak ortaya çıkan krizlerle çoğu insandan çok daha kolay başa çıkabilir. Aslında yalnızca başa çıkmakla kalmaz, çoğu zaman heyecanlı ve dramatik duygu patlamaları yağdırır. Venüs-Pluto kişisi ilişkinin neden ve niçinini, aslını astarını anlamak istemekteki ısrarcılığıyla bıktıncı olabileceğinden, bu durum problem yaratabilir. Bu yılmaz cesaret ve dürüstlük gerçekten de ilişkiler sanatını tamamen farklı bir düzeye yükseltebilir. Kendilerini ve eşlerini bir kurbağadan prens ve prenseslere dönüştürmeyi başaranlar, kesinlikle Venüs-Pluto insanlarıdır.
Bu gezegenler arasında güçlü açıları olan kişiler çoğu zaman, sanki güzelliklerinin yegane güçleri olduğuna inanıyormuşcasına dış görünüşlerine takıntılıdır. Bu çeşitli biçimlerde görülebilir; bu açı daima güzel giyinenlerde olabildiği gibi çoğu zaman da giysileri belki çoğunluk tarafından genellikle güzel veya zevkli bulunmayan, fakat yine de kişiliklerini doğru bir şekilde ifade ettiği için aynı şekilde giyinmeye devam eden kişilerde de bulunabilir. Dahası, bu durum onların göz ardı edilmelerini güçleştirir.
Venüs-Pluto kişisi genellikle ikinci el giysi alışverişlerde olağanüstüdür. Çünkü işe yaramaz görünen (ölü) giysilerden harikalar yaratabilme yeteneğine sahiptir. Başkalarının farkına varmadığı hayran olunacak parçaları, Venüs-Pluto bulup muhtemelen dönüştürecek ve kesinlikle kendine uygun hale getirecektir. Bazı Venüs-Pluto'ların 'eldekiyle idare etme' konusunda fevkalade bir yeteneği vardır. Az para ile geçinmek zorunda olanlar için çok faydalı bir yetenek. Hesaplı yaşamak zorunda olmayanlar bile çoğu zaman en afallatan tarzda eski giysiler giyerler.Kuaförler, plastik cerrahlar ve güzellik uzmanları gibi dış görünüşün gücünü kabul edip, güce yönelik, kendi ihtiyaçlarını bir başkasına daha güzel ve değerli olduğunu hissettirerek tatmin edenlerde de yaygındır.
Yine para Venüs-Pluto için güç demektir. Güzel şeyler almak, kendini güzelleştirmek için sahip olunan gücü temsil eder. Eğer bir kişi güzelse, o zaman kesinlikle değer görüp sevilecektir de.
Venüs-Pluto kişisi çeşitli şekillerde, genellikle de başarılı biçimde, çoğu zaman sevgiyi satın almaya çalışır. Venüs-Pluto insanları, kaçınılmaz olarak para ve güç sahibi kişilere çekilirler. Bu oldukça para hırsı olan bir kombinasyon olabilir. Para sahibi olan Venüs-Pluto kişileri, bunu çoğu zaman bir güç kaynağı olarak kullanırlar. Beş parasız kaldığınızda size borç vermeyi öneren kişi bir Venüs-PIuto olabilir. Görünüşte cömert bir jesttir, fakat sizin üzerinizde güç sahibi olmanın da iyi bir yoludur. Bunun tersine, Venüs-Pluto nadiren müsriftir, çünkü eğer para eşittir güç ise, onun çoğu zaman muhafaza edilmesi gerektiği duygusu vardır. Sahip olunanlarla ilgili konularda nadiren bir oluruna bırakma tutumu vardır. Bazı Venüs-Pluto kişileri en son dakikaya kadar borçlu oldukları parayı ödemeyip ellerinde tutarlar. Bu yine kendileriyle diğer kişi arasında bir ilişki kalmasını garantilemenin bir yolu gibi görünür. Her zaman olduğu gibi, özellikle gerilimli açılardaki problem, genellikle, 'akışa izin vermemek'le ilgilidir.Venüs-Pluto kişisi diğer kişinin kendisini yalnızca güzelliği, seksapeli, gücü veya parası için değil, her şey için gerçekten seveceğine güvenme ihtiyacı duyar. Bu tipin dersi, genellikle, diğer kişinin gerçekten ilgili olup olmadığını anlamak, sağa sola takılıp takılmayacağını keşfetmek için, böyle olmak zorunda olmasa bile, yeterince mesafe bırakma riskine girmeyi öğrenmektir.

ALINTIDIR.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
02-27-2017 12:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Venüs - Plüto Açıları - astrosohbet - 11-23-2010, 11:30 PM
RE: Yorum: Venüs - Plüto Açıları - destrudo - 09-25-2012, 04:34 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - boduc - 12-19-2010, 05:41 AM
RE: Venüs - Plüto Açıları - melis_bk - 12-19-2010, 05:19 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - melis_bk - 12-22-2010, 01:58 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - morello - 12-24-2010, 12:47 AM
RE: Venüs - Plüto Açıları - tooredo - 12-27-2010, 05:20 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - zsevimLee - 01-03-2011, 12:13 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Mahinur - 04-05-2012, 10:14 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Presence - 05-05-2012, 09:47 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Kaktüs - 09-25-2012, 05:45 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - destrudo - 09-25-2012, 06:13 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Kaktüs - 09-25-2012, 07:04 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - destrudo - 09-25-2012, 07:45 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Kaktüs - 09-25-2012, 08:12 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - destrudo - 09-25-2012, 09:22 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Presence - 01-25-2013, 05:13 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Presence - 01-25-2013, 05:46 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Presence - 01-25-2013, 05:56 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Presence - 01-25-2013, 07:08 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Presence - 01-25-2013, 07:12 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - capri - 09-04-2016, 06:47 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - capri - 09-04-2016, 08:04 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - capri - 09-04-2016, 10:12 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Alejandro - 09-05-2016, 12:15 AM
RE: Venüs - Plüto Açıları - zeynepelif - 02-27-2017 12:54 AM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Ahmeedd - 03-05-2017, 10:39 AM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Kumsal - 03-05-2017, 01:20 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - cancimini - 03-06-2017, 09:04 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - say24 - 04-20-2017, 12:45 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - capri - 04-20-2017, 03:27 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - say24 - 04-20-2017, 04:12 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Liaa - 04-20-2017, 04:14 PM
RE: Venüs - Plüto Açıları - Libra - 04-20-2017, 10:33 PM
Cvp: Venüs - Plüto Açıları - say24 - 04-28-2017, 01:39 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Venüs Açıları Angel 115 217,057 12-09-2018 03:27 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Venüs - Jüpiter Açıları astrosohbet 58 77,682 06-15-2018 12:19 PM
Son Mesaj: shinigami
  Venüs - Pluton Arasındaki Zorlayıcı Açılar ve "Aşk" Derin 13 29,531 05-02-2018 06:06 PM
Son Mesaj: Miu_miu
  Venüs - Satürn Açıları astrosohbet 34 60,174 12-10-2017 03:53 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Venüs - Mars Açıları astrosohbet 45 68,512 06-21-2017 02:05 PM
Son Mesaj: mashameral
  Venüs - Neptün Açıları astrosohbet 48 70,853 03-05-2017 10:41 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Venüs - Uranüs Açıları astrosohbet 47 64,528 02-27-2017 12:59 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Venüs Uranüs Karesi Gerçekleşiyor Aşka Sahip Çıkabilir Misiniz? Angel 6 11,571 11-03-2010 01:47 PM
Son Mesaj: Serena

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: