Değerlendir:
  • 33 Oy - 2.18 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venüs - Mars Açıları
Yazar Mesaj
elifcik Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 46
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 0

Mesaj: #41
Cvp: Venüs - Mars Açıları
Bende mevcuttur bu açı☺venus mars ucgenim var venusum boga marsim aslanda ayrica venus 1. Evde bogada katmerli kaymak ?venus mars olumlu acisi cevremde sevilmemi sagliyo ama cok nazar cekiyorum...
02-18-2015 04:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
elifcik Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 46
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 0

Mesaj: #42
RE: Venüs - Mars Açıları
Arkadaslar basim catliyo agridan nkac gundur yemin ederim bu venus mahvetti beni yildiz dusuklugu yapiyo insanda yardim lutfen...
02-18-2015 05:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gökyüzü Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 201
Üyelik Tarihi: Jul 2014

Rep Puanı: 7

Mesaj: #43
Cvp: Venüs - Mars Açıları
Venüs mars opposite

Bu kişiler uzun ömürlü,sağlam, romantik ilişkiler yaşamak istiyorlarsa, duygusal yapılarını kontrol etmeyi öğrenmeleri gerekir. Eşleriyle çelişki içinde olabilirler. Sert açılar eşliğinde bu konum genelde sadaksizlik göstergesi kabul edilir. Ortak yaşam kurallarını öğrenmelidirler.Seçtikleri eşle ne kadar çok ortak noktaları olursa, ilişkileri o kadar iyi olur.Seksüalitede birçok problem getirir. Es ilişkileri. için hiç iyi değildir. Genellikle zıt cinsler arasındaki bağıntıları kötüdür. Bu da şahıslara zarar verir. Ortakları ile de anlaşmazlıkları vardır. Kendilerini olduğu gibi onları da mutsuz ederler
02-18-2015 08:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #44
RE: Venüs - Mars Açıları
Bu gezegenler arasındaki tüm açılar cazibeleri, sıcaklıkları ve kişisel çekicilikleri ile tanınan kişilerde bulunur. Diğer her şey eşit olmak koşuluyla, bu insanlar benliklerini etrafa ışık olarak saçarlar.

Tüm açı türlerinde Mars Venüs'e kuvvet verirken, Venüs de Mars prensibini yumuşatır.

Bu son derece yaratıcı bir kombinasyondur. Her zaman olduğu gibi gerilimli açılar üretken olanlar olup, gerçekten yaratıcı bir şey ortaya koyanların haritalarında bulunmaları muhtemeldir. Oysa uyumlu açılar, genellikle bir yaratıcı yetenek veya övgüye değer kabiliyet yoluyla eğlenmenin keyfini betimlerler. Pek de yaygın olmayarak, Venüs-Mars etkileşimleri tekstille, kumaşlarla ve renklerle ilgili (Haritada bir Venüs-Mars açısı bulunmasa bile Venüs ve Mars burçları Boğa ve Koç'a bir vurgu olduğu zaman, bunu tekrar tekrar gözlemlersiniz) yetenek verir ve giysi tasarımı yapıp onlarla ilgili çalışan kişiler veya dikiş dikenler için yararlı olabilir. Bu gezegenleri arasında dar orblu bir kare açısı olan tanınan bir hanım kendi kumaşlarını batik şeklinde tasarlamakta ve ipekten çeşitli yastıkIar, tablolar ve giysiler yapmaktadır.
Bu kombinasyon şarkıcılarda, müzisyenlerde, aktörlerde ve kuşkusuz diğer bir çok meslekte de bulunur. Bununla birlikte Venüs-Mars ustalık anlamında çok fazla yaratıcılık talep eden sanatlarla (resimde olduğu gibi) ilişkilendirilmez. Bu kombinasyon galiba güzel veya estetik olarak hoşa giden şeylerle meşgul olmakla ilgilidir.
Sanatsal rekabet de beklenebilir. Kişinin kendi sanatı veya sanatından para kazanma becerisi adına mücadele etmesi gereken durumlarla ilgili rekabet.
Çünkü bu kombinasyon sıcak ve sevgi dolu bir cinsel beraberlik içinde olmadıkça gerçekten mutlu olamayan kişiye işaret eder. Bir noktaya kadar burç ve ev konumuna bağlı olmakla birlikte, bu kombinasyonun güçlü olduğu kişiler çoğu zaman dışarıya çok güçlü cinsel titreşimler yayarlar. Tipik bir Venüs-Mars kişisi deneyimi olmasa bile erotik ve nefsine düşkündür. Bu kombinasyon karşı cinsle genellikle yalnızca özel olarak ilgilenmekle kalmaz, çoğunlukla daha kolaylıkla iletişim kurar. Özellikle gerilimli açıları olanların çoğu zaman kendi cinsleriyle yarışma eğiliminde olmaları olasıdır. Venüs-Mars tipleri nadiren uzun süre kendi başlarına kalabilirler. Haritalarında bu kombinasyonun öne çıktığı kişilerin aşık olması özellikle kolay görünmektedir. Çok kullanılan şu deyiş özellikle gerilimli açılardaki duruma çok uygundur: 'Dar zamanda aşık olan, geniş zamanda pişman olur'. Bu tip çoğu kez, genellikle bir çocukluk aşkıyla genç yaşta evlenir. Cinsel birlikteliği olan çiftlerin evlenmek zorunda olduğu yerlerde, Venüs-Mars, 'zoraki evlilik' türünün çok rastlanan bir görünümüdür. Bu gelenekler artık özellikle şehir insanlarının çoğu için geçerli olmadığından, toplumun Venüs-Mars açılarına bugün eskiye göre daha hoşgörülü baktığı söylenebilir.
Gerilimli açıları olanlar, sıklıkla, sevginin rekabet içerdiği bir geçmiş yaşam öyküsüne sahiptirler. Çoğunlukla erken dönem aile ortamında sevgi için bir tür mücadele vardır. Ya ebeveynler birbirleriyle yarışır veya çocuk bir ebeveynin diğeriyle, sevgisi için rekabet içinde olduğunu hisseder. Yaygın olarak ebeveynlerden birinin veya her ikisinin de evlilik dışı ilişkisi vardır, öyle ki evdekilerin sevgiliyle rekabet ettikleri söylenebilir. Her nasıl olursa olsun, Venüs-Mars bir şekilde böyle değerlendirebilir. Romantik ve cinsel rekabet bazen kişi tüm çocukların aynı cinsiyette ve yakın yaşlarda olduğu bir ailede yetiştirildiği için gündemde olur. Çocuklar kız veya erkek arkadaşları için birbirleriyle rekabet ederler.Bu yüzden çoğu zaman Venüs-Mars kişilerinde romantik olarak bir ilişki içinde olmak, bir ilişkiye düşünmeden atlamak yönünde bir dürtüsellik vardır. Sanki en iyi sevgiliyi olası en kısa zamanda kapmak için bir tür yarış içindedirler. Venüs-Mars kişisinin, çoğu zaman diğer herkesin kendi sevgi nesnesinin peşinden koştuğuna ilişkin bir inancı vardır. Çoğunlukla da böyledir. Kendisini evlilik dışı ilişkilere ve karmaşık romantik ilişki üçgenlerine dahil eden buna benzer bir kombinasyon daha yoktur -ancak aynı anda iki yerde romantik ilişkiye giren eşleri olabilir.
Diğer şeylerin yanında, bu tür hareketlilik hayatın tuzu biberi olabilir ve bu kombinasyona sahip olanlar romantik maceralarında bir parça çeşni severler. Macera Venüs-Mars kişisinin beslendiği damardır. Genellikle romantik ve cinsel birlikteliklere ayrılan muazzam miktarda bir enerji vardır.
Bu tip için yaşamak ve gerçek anlamda canlı olmak yalnızca bir eşe sahip olmak değil, o kişiyle çok duygusal ve cinsel bir paylaşım içinde olmak demektir. Kibar arkadaşlıklar ve kahvaltı masasında karşısında birinin oturuyor olmasının rahatlatıcılığı, sevgiyi, ilgiyi ve duygulann gerçek ve dürüst biçimde ifade edilmesini isteyip bunlara gereksinen Venüs-Mars tipi için genellikle yeterli olmaz. Eğer ilişki bu titreşimsel niteliğe sahip değilse, o zaman kişi bunu bulmak ümidiyle başka yerlere bakmaya meyilli olur. Eğer bir ilişkiyi canlı tutmak tartışmalar ve tabak fırlatmak anlamına geliyorsa bu Venüs-Mars tipi için pekala uygundur. Bu kombinasyon kesinlikle şiddetli bir tartışmayla başlayıp yatakta son bulan klasik bir aşk hikayesi sahnesinin göstergesi olabilir. Sevgi ve öfke bu kombinasyonda çoğu zaman birlikte gider ve haritalarında bu kombinasyonu bulunan kişiler çoğu zaman sanki çok geleneksel bir 'cinsiyetler savaşı' peri masalını yaşıyor gibidirler. Canlı, uygun ve kendi ruhları içinde bütüncül bir paket program gibi işleyen bir masal.
Elbette ki Venüs-Mars gerilimli açıları özellikle sosyal inceliklerden yoksun olabilir ve bazılarına oldukça kaba gelebilir. Fakat Mars daha güçlü olan gezegense, durum daha fazla böyle olma eğilimdedir. Kuşkusuz Venüs-Mars kişileri kendileriyle ve diğerleriyle cinsel konularda son derece dürüst olma eğilimindedirler. Hiçbir şeyi halının altma süpürmek gibi bir ihtiyaç hissedilmez. Bu kombinasyonda genellikle bedenin sağlıklı bİr takdiri vardır. Daha kibar ve incelmiş tiplerin hevesini kaçırabilen türden şeylerle ilgili fazla titiz değildir. Temel olarak Venüs-Mars tipi ilişkiyle ilgili direkttir. Bu kombinasyon, diğer kombinasyonların yapabildiği gibi cinselliğe kapılannı kolay kapatamaz.
Kavuşum ve Venüs-Mars arasındaki uyumlu açılar, genellikle, çok iyi sosyal becerileri olan, hiçbir şekilde kendi konumlarını sarsmadan ne zaman ve nasıl iddiacı olunacağını, nasıl iş birliği yapıp paylaşımda bulunulacağını bilen insanları betimler. Gerilimli açılar için bu durum, çoğu zaman, en azından hayatın bazı alanlarında ve özellikle yakın ilişkilerde bir meydan okuma teşkil eder. Klasik olarak, gerilimli açıları olanlar daha fazla işbirliği içinde veya teslim olarak daha başarılı olabilecekken kendilerini aşırı iddiacı tutum içinde bulurlar. Ya da istediklerini gidip almaları gerektiği zaman fazla uzlaşmacı, fazla edilgen olurlar. Yine klasik olarak, gerilimli açıları olanlar özellikle aşk ile tensel arzuyu ve arkadaşlıkla tutkuyu karıştırma eğilimindedirler.
Bu gezegenler arasında dar orblu bir üçgen açıya sahiptir. Uzun yıllar Spencer Tracy (artist) ve karısının dahil olduğu romantik bir üçgenin ortasında yer alan yetenekli aktris Katherine Hepburn'un (artist) ise bir kare açısı vardı. Raquel Welch'in (artist) 8.evdeki Venüs'üne Mars yarım-kare yapmaktadır. Liz Taylor'un (artist) 5.evindeki Venüs'üne 7.evden bir Mars-Uranüs kavuşumu yarım-kare yapmaktadır. Hitler'in (diktatör) 7.evinde tam bir kavuşum açısı vardır. Fakat Satürn buna kare yapmaktadır. Şu anda inanmamız her ne kadar zor olsa da, kadınların Hitler'i kuşkusuz çok çekici bulduğu açıktır. Genç bir adamken, ressam olafak yetişmeyi istemişti. Romantik, Venüsyen bir meslek. Ancak her şeyin ötesinde Hitler bir ırkçıydı. Irkçılık, bir halkın duruşuna yönelik, bu duruştan dolayı, veya daha genel olarak onların ne olduklarıyla ilgili üretilen imgelerden dolayı duyulan bir düşmanlık duygusu olarak tanımlanabilir.
Freud (psikolog), ırksal önyargının yer değiştirmiş saldırganlık olduğunu söylerdi. Bir çok araştırma, cinsel bastırmaları önyargılarla ilişkilendirmiştir. Bu yüzden ırkçılık kurbanları, neredeyse her zaman, her türlü cinsel güç ve eğilimden dolayı itham edilirler. Yahudilerin başına gelen de kuşkusuz buydu. Bu durum, Hitler'in haritasındaki önemli kare açıyla net biçimde ifade edilmiştir. O kavuşumla muazzam ölçüde cinsel sorunları (ve Boğa'da özellikle cinsel kıskançlık sorunları) olması gerekir, fakat Satürn karesiyle, Hitler'in bu sorunlarla başa çıkması mümkün görünmüyordu. Böylece cinsel duygularını ve hayal kırıklıklarını bilinçaltına attı ve oradan bu duygular bir ırkın tamamına yansıtıldı. Yahudilerin ticari olarak başarılı görülmeleri gerçeği, paraya (Venüs) sahip oldukları varsayımına neden oldu. Bu da diğer bir ana etken olmuştur. Para için mücadele etmek bir Venüs-Mars'ın zihnini çoğu zaman meşgul edebilir.

ALINTIDIR.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
02-27-2017 01:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
say24 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 285
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 15

Mesaj: #45
RE: Venüs - Mars Açıları
Erkeklerde Venüs-Mars kare açısı kadınlarla ilgili sorunlar verebiliyor. Bu erkeklerin ilişkileri sorunludur, ilişkilerindeki kavgalar kıskançlığa dayalı olabilir kavgacı, sinirli, baskın karakterli kadınları kendilerine çekerler flört etmekten hoşlanırlar tutkululardır.

Bu zamana kadar iki ilişkim oldu, iki erkek arkadaşımda da bu açı vardı hem de birinin Mars'ı, birinin de Venüs'ü 5. evlerindeydi.

İlki Venüs İkizler-Mars Başak'tı ayriyetten benim Venüs'üme de kare açı yapardı ama bana karşı asla kıskanç davranışları olmadı. Zaten İkizler'di :D
Diğeri Venüs Oğlak-Mars Terazi'ydi bu kişiyle de Venüs-Mars zıt açımız vardı ayrıca benim Ay-Mars ile onun Venüs-Mars büyük kare açı kalıbı oluşturmuştu sinastride, ilişkide geçen zamanın üçte ikisi kavga ve kıskançlıklarla geçmiştir :D :D

Haritam: https://resmim.net/i/uXiTy
2021-22 Solar Return Haritam: https://resmim.net/i/uXFsU
06-20-2017 07:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
mashameral Çevrimdışı
Yasaklanmış
lt=
Mesajlar: 110
Üyelik Tarihi: Feb 2015

Mesaj: #46
Cvp: Venüs - Mars Açıları
[quote='say24' pid='201998' dateline='1497972824']
Erkeklerde Venüs-Mars kare açısı kadınlarla ilgili sorunlar verebiliyor. Bu erkeklerin ilişkileri sorunludur, ilişkilerindeki kavgalar kıskançlığa dayalı olabilir kavgacı, sinirli, baskın karakterli kadınları kendilerine çekerler flört etmekten hoşlanırlar tutkululardır.

Bu zamana kadar iki ilişkim oldu, iki erkek arkadaşımda da bu açı vardı hem de birinin Mars'ı, birinin de Venüs'ü 5. evlerindeydi.

İlki Venüs İkizler-Mars Başak'tı ayriyetten benim Venüs'üme de kare açı yapardı ama bana karşı asla kıskanç davranışları olmadı. Zaten İkizler'di :D
Diğeri Venüs Oğlak-Mars Terazi'ydi bu kişiyle de Venüs-Mars zıt açımız vardı ayrıca benim Ay-Mars ile onun Venüs-Mars büyük kare açı kalıbı oluşturmuştu sinastride, ilişkide geçen zamanın üçte ikisi kavga ve kıskançlıklarla geçmiştir :D :D
[/
Bende Venüs ikizler Mars Başak benimde ama kare yapmıyorlar yük yengeç ay Aslan burç boğa ölümüne kıskanırım
06-21-2017 02:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Venüs Açıları Angel 115 214,578 12-09-2018 03:27 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Venüs - Jüpiter Açıları astrosohbet 58 76,916 06-15-2018 12:19 PM
Son Mesaj: shinigami
  Venüs - Pluton Arasındaki Zorlayıcı Açılar ve "Aşk" Derin 13 29,273 05-02-2018 06:06 PM
Son Mesaj: Miu_miu
  Venüs - Satürn Açıları astrosohbet 34 59,499 12-10-2017 03:53 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Venüs - Plüto Açıları astrosohbet 59 93,967 04-28-2017 01:39 AM
Son Mesaj: say24
  Venüs - Neptün Açıları astrosohbet 48 70,041 03-05-2017 10:41 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Venüs - Uranüs Açıları astrosohbet 47 63,853 02-27-2017 12:59 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Venüs Uranüs Karesi Gerçekleşiyor Aşka Sahip Çıkabilir Misiniz? Angel 6 11,443 11-03-2010 01:47 PM
Son Mesaj: Serena

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir