Değerlendir:
  • 40 Oy - 2.8 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ay - Plüto Açıları
Yazar Mesaj
ekinoks Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 376
Üyelik Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 43

Mesaj: #101
RE: Ay - Plüto Açıları
(08-28-2012 04:44 PM)zorlamak Yazılan:  ay - pluto trine ağzı sıkılık da verir başka açıların etkisi azsa da kişilerin zayıf noktalarını bulup yardım edebilirler..fakat ay -pluto açılarında sürekli açık arıyan ve insanların zayıf noktalarını bulup onları üzen biri olabilir
08-28-2012 05:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sopi Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 5
Üyelik Tarihi: Aug 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #102
RE: Ay - Plüto Açıları
Aşırı saplantılı ve hastalıklı bir şekilde aşık olamamın nedeni ne olabilir? 1. evde akrepte venüs - plüto kavuşumu var. 4. evde mars ve jüpiter kavuşumu bu ikiliyle üçgen açı yapıyor. Ama Ay venüs ve plütoya karşıt açı yapıyor. Birini unutmam ve hayatıma yeni birini kabul edebilmem çok zor. Resmen saplanıp kalıyorum. Aslında sosyal hayatım çok renklidir ama aşkta asla mutlu olamıyorum.
09-09-2012 08:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zorlamak Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 121
Üyelik Tarihi: Aug 2011

Rep Puanı: 2

Mesaj: #103
RE: Ay - Plüto Açıları
ay-pluto açıları sezgileri kuvvetlendirip insanların bilinçlerini okuma gibi özellikler versee de takıntılar, huzursuzluklar ,insanların yanlışlarını kabul edememe , çabuk sinirlenme tepki gösterme değiştirmeye çalışma ve kaygı bozuklukları gördüm genelde.
AY PLUTO SQUARE
Derin duygusal ihtiyaçlarının başkalarına göre daha derinde gömülü olması Bu zorlayıcı açı, duygusallıklarını hayat boyu sırtlarında yük gibi taşıyan insanlarda görülür. Yaşamlarında iniş çıkışları en uç noktalarda yaşamaya meyillidirler. Yaşadığı sorunlar hassasiyetinden kaynaklanır.Haritasında sert yerleşimler varsa hırslı ve kindar olabilen bu kişiler tüm geçmişi bir kalemde silip yeni bir hayata başlamayı göze alabilirler.Bu açı ayrıca paraya fazla düşkünlük ve bencillik göstergesidir. İş yaşamında başarıya ulaşmak için tehlikeli oyunlara kolayca kalkışabilirler Bu insanın şiddetli arzuları,duyguları ve hisleri vardır ve kişisel ilişkileri çok derin bir duygusallığa, tutkulara dayanır, ekseriya fırtınalı ve acı verici görünümler kapsar. Kıskançlık ve huzursuzluk göze çarpar. Hayatta hoş olmayan değişimler yaşanır. Birden ortaya çıkan kargaşalar olur. Çevresindeki arkadaşları onu birden sorunları ile başbaşa bırakıp giderler. Karamsarlık ve hüsran içinde kaybolabilir. Ayrıca mizacındaki hırçınlık ilişkilerini zedeler.duygulrını gösterirken aşırılıklara vr işi hırs noktasına taşımana sebep olur Geçmişten kopmak isterler. Duru görü kabiliyetleri vardır. Başkalarını değiştirme istekleri gelişmiştir. Yaşamları birdenbire ortaya çıkan karmaşalarla doludur. Kendilerini sık sık tehlike içinde bulur, garip işlerle uğraşırlar.duygular kolay kolay açığa çıkmaz

haritam
http://bit.ly/1Ba0i6W

Eğer anahtarları sendeyse bütün kapılar sonuna kadar açık.Eğer bakmayı bilmiyorsan açık olsa da kapılar göremezsin .
Hergün aynı şeyleri yaptığın için boş bakmaya başlarsın işte o zaman detayları kaçırırsın.Kaç kişi senle aynı yere bakıyor
her gün.Kaç kişi geçiyor farketmeden.sen de onlardan biri olursun eğer göremezsen.
09-19-2012 05:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nisan15 Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 669
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 30

Mesaj: #104
RE: Ay - Plüto Açıları
(09-09-2012 08:52 PM)sopi Yazılan:  Aşırı saplantılı ve hastalıklı bir şekilde aşık olamamın nedeni ne olabilir? 1. evde akrepte venüs - plüto kavuşumu var. 4. evde mars ve jüpiter kavuşumu bu ikiliyle üçgen açı yapıyor. Ama Ay venüs ve plütoya karşıt açı yapıyor. Birini unutmam ve hayatıma yeni birini kabul edebilmem çok zor. Resmen saplanıp kalıyorum. Aslında sosyal hayatım çok renklidir ama aşkta asla mutlu olamıyorum.

Resmen saplanıp kalma bende de var buna ne sebp oluyor bilmiyorum ama var iste..

HARİTAM

''Kelimelere yüklediğim anlamı, ancak ben bilebilirim.'' GORGİAS
01-01-2013 12:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mavisahram Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 925
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 17

Mesaj: #105
RE: Ay - Plüto Açıları
Saplantida ay-pluto karesi yada zitligi onemli rol oynuyor diye dusunuyorum...

HAYALLER NE KADAR BÜYÜK OLURSA, KIRIKLIKLARI DA O KADAR GÜRÜLTÜLÜ OLUR


Söylesem tesiri Yok, sussam gönül razi degil...


Ögüt verecek insana degil, örnek olacak insana ihtiyac


Öyle Bir Dert Varki BendE, Bin Dermana Degismem !!!
01-01-2013 01:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #106
RE: Ay - Plüto Açıları
(01-11-2013 03:07 PM)jausmas Yazılan:  pluto 23 derece akrep
ay 4 derece yay
kavuşum olurlar mı?

Hayır aralarında mesafe fazla

Plüto açılarında kavuşum dememiz için 8 orbu geçmemek iyidir.

Ay 0 derece Yay olsaydı ''zayıf'' bir kavuşum var diyebilirdik

01-11-2013 03:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #107
RE: Ay - Plüto Açıları
Ay-Pluto'nun duygusal hayatı bir deniz kuşunu hatırlatıyor. Belki bir sümsük kuşunu. Yiyecek için baş aşağı suya dalan ve sonra her ne yakalamışsa onu yiyip hazmetmek üzere tekrar yukarıya çıkan. Ay-Pluto kişisinin kendi duygusal hayatına çoğu zarnan buna benzeyen bir yaklaşımı vardır; duygularının ve ilişkilerinin içine dalıp derinlere inmek ve sonra içine çektiklerini hazmetmek üzere tek başına geçirilecek zamana ihtiyaç duymak.



Tipik olarak, Ay-Pluto kişisi evinde ve duygusal hayatında yoğunluğa olduğu kadar mesafeye de ihtiyaç duyar. Özellikle kavuşum veya gerilimli açısı olanlar, istilaya ve tecavüze uğramış hissetme eğilimindedirler. Gerçekten de ailede ve duygusal durumlarda, eğer kişi bunun olmasından kaçınacak adımlar atmazsa, bu tür bir istila ortaya çıkar.



Bu açılarda duygu hayatı genellikle çok yoğundur. Fakat bu yoğunluğun nasıl ortaya çıkacağı, büyük ölçüde ve çoğu zaman, kişinin kendi duygu doğasının ne denli farkında olduğuna göre değişebilir. Kişi duygularının köklerine ulaşmaya güçlü bir yatırım yapmış olabilir. Kendisini duygulardan temizleme ihtiyacına yönelik, onları kaynağında kurutmak için bir yatırım. Bazılarının ise duyguları tümüyle reddetmeye yönelik güçlü bir yatırımı olabilir. Bu durumda Pluto duyguları 'öldürüyor' gibi algılanabilir. Fakat duygular gömüldükçe ölmezler. Tekrar yüzeye çıkma zamanı gelince çıkarlar.
Bu çocuklukta olur. Fakat çoğunlukla bir alışkanlık haline gelir ve hatta bir yetişkinken bile üzerine bırakılan duygusal malzemeyi çoğu zaman bir şekilde alır.



Her nerede bir kriz varsa, hatta bunun Ay-Pluto kişisi ile bir ilişkisi olmayabilir de, bu kişi genellikle bir şekilde konuya karışacaktır. Bu kişiler krizlerde başarılı görünür ve bir akbaba gibi travmanın ufak tefek karlarından beslenebilirler. Bu tip travmanın kokusunu genellikle epey bir mesafeden alma yeteneğindedir. Bazen dahil olma kişinin duygusal dayanıklılığı ve algısal içgörüsü nedeniyle ortaya çıkar. Krizdeki insanlar çoğu zaman Ay-Pluto kişisinden yardım isterler, çünkü onlar güçlüdür, derinden koruyucu olabilirler ve hiçbir şey onları şaşırtmaz gibidir. Genellikle kişi bütün bunları önceden görüp geçirmiş, tümünü daha önce hissetmiş ve tamamıyla farkındadır. Insan karakterinin daha karanlık yanlarına karşı çoğunlukla çok merhametlidir. Ay-Pluto, en iyi durumda, duygularını gömrnek yerine onlarla yüzleşir ve diğerlerinin de kendi duygularıyla ve aile geçmişlerindeki olumsuzluklarla yüzleşebilmeleri için güvenli bir ortam yaratabilir.

Eğer Ay bizim besleme, beslenme ve bakılma konusunda nasıl hissettiğimizi açıklıyorsa, belki Pluto ile temasa geçtiği zaman yoğun bir duygusal etkileşim ihtiyacına işaret ediyordur. Bazı Ay-Pluto kişileri, Leydi Macbeth'le birlikte yaşarken veya bu rolü oynarken hiç yabancılık çekmezler. Ay-Pluto'nun ev ve duygusal hayatı kuşkusuz uzun süreliğine nadiren sakindir.

Haritalarında bu kombinasyonun öne çıktığı kişilerin, belki kolektif bilinçdışında hepimizde ortak olan derinlere kök salmış dürtüsel duyguların cisimleştirilerek üzerinde çalışılıp dönüştürülmesinde sanki kadersel bir görevleri var gibidir. Uygarlaşma sürecinin, bizim dışımızda, çoğu zaman zorla sosyalleştirmeye giriştiği duyguların dönüştürülmesinde.



Ay-Pluto kişisi, gürültüyle gidip başka insanların duygularına çarpma ve onları istila etme eğilimindedir veya bazı durumlarda bundan çok korkar. Kişideki 'çarpma' eğilimi, diğerinin kişisel duyguları ve kişisel alanına girmesi için izin verilmesi talebiyle kendisini belli eder. Bu istila Ay-Pluto kişisinin güdüsüne bağlı olarak uygun olabilir veya olmayabilir. Güdüler çoğunlukla yoğun bir duygusal ilişki kurmakla bağlantılıdır, fakat bunlar şüpheyle ilişkili olabilir. Ay-PIuto kişisinin bizzat kendisi duygusal istiladan korkar ve diğerlerinin güdülerine güvenmediği ölçüde kendisininkilere de güvenmez. Çoğu zaman kendisini korumanın bir yolu olarak diğerinin ruhu içine dalmayı diler. Pluto açılarının genel olarak felsefesi, özellikle de Ay-Pluto açılarınınkiler, izleyen satırlarda özetlenmiştir. Eğer diğer kişiyi zaafları da dahil tam olarak tanırsan gücü elinde tuttuğun için bu durumda sana yanlış yapamaz. Ay-Pluto duygusal şantajda çok ustadır.



Güdüleri ne olursa olsun, bu tür ruhsal istila, olumlu biçimde kullanıldığında temizleme ve arıtma için çok şey yapabilir. Fakat istila edilmiş kişinin kendisini tehdide fazla açık hissetmesine de neden olabilir. 'İflas etme' genellikle Ay-Pluto kişisinin maruz kaldığı ve alıştığı bir durumdur. Bu, onun becerilerinin bir kısmını ve alışıldık faaliyet gösterme biçimini de oluşturabilir.
Bu niteliğin iyi geliştirilmesi koşuluyla, işi gizli tutulan duygularla ve kişisel geçmişlerle yüzleşme, kabul ve dönüşümü içeren kişiler için bu kombinasyon çok faydalıdır. Danışman, terapist, biyografi yazarı.



Bir Ay-PIuto kişisinin yapabileceği en zor şey duygularının akışına izin vermektir. Benliğini tüm yıkıcı olan öfke, incinme, şüphe ve kıskançlık duygularından arındırma dürtüsü güçlüdür, ancak gerilimli açılarda duyguların akışına izin verme korkusu daha da fazla gibidir.



Ay-Pluto kişisi için yaşam barış dolu ve sakin olmayabilir, fakat içsel dünya ve çoğu zaman da dıştaki dünya canlı, çok renkli ve yoğundur. Ay-Pluto kişisi, en iyi ifadesinde, sıradan günlük deneyimlerden pek çok şey damıtabilir.

ALINTIDIR.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
02-26-2017 11:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ilerizekali Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 40
Üyelik Tarihi: Aug 2019

Rep Puanı: 1

Mesaj: #108
RE: Ay - Plüto Açıları
Bende Ay Pluto üçgeni var ve 0 derece bir orbla çok güçlü açı yapiyor. Sizce benim doğum haritamda nasıl bir etkisi var arkadaşlar ? Haritama bakıp yorumlayabilir misiniz?
08-27-2019 12:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
daydreaminblue Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 3
Üyelik Tarihi: Dec 2020

Rep Puanı: 0

Mesaj: #109
RE: Ay - Plüto Açıları
Yazılanların hepsini okudum. 3. evde Ay Akrep 28 derece, Pluto yay 0 derece kavuşumum var.. sevdiğim insan için kıskançlıktan kudurabilirim. Mesela küçükken kardeşim benim en büyük düşmanım olmuştur. Ona güzel bir şey söylense babam hemen benim bozulduğumu anlar şöyle bir kahkaha atar ve bana da hemen güzel bir şeyler söylerdi. Çok iyi anlaştığım erkek arkadaşım (sevgilim değil) normal bir arkadaşına erkek/kız fark etmez mesaj atıyorsa bile çıldırıyorum. Hayır hayır diyorum bunlar bu kadar iyi anlaşmamalı benle konuşmalı sürekli diye. Ama bu huyumu ailemden başka kimsesi bilmez mesela.. Zannederler ki bu kızın hiçbir şey umrumda değil.. Halbuki beynimin içine girseler mesaj atılan kişiye karşı ne intikam planlarım var.. çok yoran bi konum. Düşman başına! (not: annemle aramda hiç iyi değil!)

[Resim: goxANQ.png]
12-07-2020 02:24 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Ay - Neptün Açıları astrosohbet 7 58,274 04-30-2021 03:45 AM
Son Mesaj: Aliz226
  Ay - Jüpiter Açıları astrosohbet 15 47,899 09-07-2020 07:07 AM
Son Mesaj: Hattusas
  Ay - Merkür Açıları astrosohbet 49 73,950 02-18-2020 12:24 AM
Son Mesaj: Boddah
  Ay - Satürn Açıları astrosohbet 34 52,562 02-18-2020 12:20 AM
Son Mesaj: Boddah
  Ay Açıları Angel 144 251,213 08-27-2019 12:26 PM
Son Mesaj: ilerizekali
  Pluto Ay İlişkisi vivienleigh 17 36,727 03-24-2018 11:53 PM
Son Mesaj: Merau
  Ay - Mars Açıları astrosohbet 31 61,039 12-05-2017 04:21 AM
Son Mesaj: Merau
  Ay - Uranüs Açıları astrosohbet 31 53,836 02-26-2017 11:54 PM
Son Mesaj: zeynepelif
  Ay - Venüs Açıları astrosohbet 60 101,506 02-26-2017 11:38 PM
Son Mesaj: zeynepelif

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir