Değerlendir:
  • 23 Oy - 2.65 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Güneş - Plüto Açıları
Yazar Mesaj
body snatcher Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 74
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 10

Mesaj: #21
RE: Güneş - Plüto Açıları
(04-08-2012 11:03 PM)karmen2 Yazılan:  güneş-pluto açısı şüpheci bir kişiliğe yol açar mı?


aahahahah..

şüphecimi?? tertemiz paranoyak..
olmayacak şeyleri bile kafasına takabilir,
uç noktadaki ihtimalleri düşünüp kendini yorabilir.
garip birşeydir.

plutonun güneşle olan kavuşumunu değilde, merkür ile olan kavuşumuna hastayım.. onu belirteyim.. çok farklı birşey..

http://b1112.hizliresim.com/s/7/ym23.jpg
bütün açılar;
http://a1112.hizliresim.com/s/7/ym21.jpg
06-19-2012 03:32 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
destrudo
Kayıtsız

 
Mesaj: #22
RE: Güneş - Plüto Açıları
bende 150'lik açısı var.aldığı tranitlerle ani olaylara sebebiyet verebilir denmiş birleşmeyen açı için... satürn döngüsü yaşadığım dönemlerde aniden kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı babam ki satürn de güneşe kare.
06-19-2012 01:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
destrudo
Kayıtsız

 
Mesaj: #23
RE: Güneş - Plüto Açıları
(06-19-2012 01:12 PM)destrudo Yazılan:  bende 150'lik açısı var.aldığı tranitlerle ani olaylara sebebiyet verebilir denmiş birleşmeyen açı için... satürn döngüsü yaşadığım dönemlerde aniden kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı babam ki satürn de güneşe kare.
GÜNEŞ PLUTO 150

İlişkilerinde güç mücedaleleri yaşarsın kontrol edilmekden korktuğun için partnerinin üzerinde egemenlik sağlamaya çalışırsın yada çok pasif kalabilirsin kişi içsel yaşamında kendinden nefret eder, derin güven sorunları vardır ama bunu bir şekilde gizlemeye çalışır, ölümden korkmaz ve bu konuda derin araştırmalarda yapabilir.yaşamının bir sürecinde ölümle burun , buruna gelebilir..sağlığını önemsemez ve çok ciddi sağlık sorunları yaşar ve bu sorunlara rağmen yinede önlem almayıp kendi sonunu hazırlayabilir.

ALINTIDIR
06-19-2012 01:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ekinoks Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 376
Üyelik Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 43

Mesaj: #24
RE: Güneş - Plüto Açıları
(04-08-2012 09:20 PM)impromotive Yazılan:  Güneş & Plüto bağlantısı kişinin babayla olan ilişkisinin derine kadar kazılacağını ve boyutlarının çözümlenmesi ihtiyacında olduğunu gösteriyor. Kişinin babayla olan ilişkisinin anlaşılır bir hale gelebilmesi için mevcut nesnel baba bilgisinden, öznel olan daha derinlerdeki içsel bilgilere ulaşmaya ihtiyacı vardır.

Güneş-Plüto açılarının etkisi, kişinin hayatında deneyimleyeceği olaylar nedeniyle; baba figürünü sorgulamasını, erkekleri sorgulamasını, kendi egosunu sorgulamasını sağlayacaktır.


Ben bu sene aynen bunları yaşıyorum.Bu sorunu halletmezsem ilişkilerimde karşıma çıkmaya devam edeceğini biliyorum çünkü.

Güneş-Pluto bi-quintile açım var.Erkek figürünü bilincimde(Güneş) dönüştürme(Pluto) yeteneğim(Bi-Quintile) var sanırım.Kesinlikle değerlendireceğim ;)
06-19-2012 01:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Aisha Çevrimdışı
Scorpio Vip
*****
Scorpio Vip
lt=
Mesajlar: 80
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 2

Mesaj: #25
RE: Güneş - Plüto Açıları
Güneş Akrep. Pluto Akrep'ten kavuşum 8. evde. Ne bileyim seviyorum <3 Küçükken çevremden salak muamelesi görürdüm büyüdükçe insanlar bana zeki muamelesi yapıyor. Azimli, tuttuğunu koparan biri olduğumu söyleyenler var. İnsana güçlü olmayı öğretiyor Pluto <3
O değil de babamın haritasında da Güneş-Pluto zıtlığı var. İlerde benim çocuğumda da Güneş-Pluto açısı olacak. Torunumda da... Böyle nesilden nesile gideceğiz galiba :D
Dışardan insanlar bana çok iyisin diyor ama kendi annem ve kardeşim acımasız olduğumu söyledi :'( Yalan da değil sanki

Burası çok yakında güncellenecek...
09-03-2012 07:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
say24 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 285
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 15

Mesaj: #26
RE: Güneş - Plüto Açıları
Güneş-Plüto 135'lik açım var. Çok acımasız, tuttuğunu koparan, uyanık biri olduğumu söylerler.

Haritam: https://resmim.net/i/uXiTy
2021-22 Solar Return Haritam: https://resmim.net/i/uXFsU
08-09-2015 03:32 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
capri Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 331
Üyelik Tarihi: May 2016

Rep Puanı: 19

Mesaj: #27
Cvp: Güneş - Plüto Açıları
(06-19-2012 03:32 AM)body snatcher Yazılan:  
(04-08-2012 11:03 PM)karmen2 Yazılan:  güneş-pluto açısı şüpheci bir kişiliğe yol açar mı?


aahahahah..

şüphecimi?? tertemiz paranoyak..
olmayacak şeyleri bile kafasına takabilir,
uç noktadaki ihtimalleri düşünüp kendini yorabilir.
garip birşeydir.

plutonun güneşle olan kavuşumunu değilde, merkür ile olan kavuşumuna hastayım.. onu belirteyim.. çok farklı birşey..

Ne kadar katılıyorum sana bi bilsen. Pluton merkür kavuşumu şüphecilikte sınırları zorluyor.
12-01-2016 04:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #28
RE: Güneş - Plüto Açıları
Belki Güneş-Pluto açıları olanlar, özellikle de kavuşum ve kare açılar hakkında söylenebilecek tek şey, kişinin kendisini gizlemek için acı çektiğidir. Bu her zaman bu kadar açık değildir veya bilinçli bir karar olması da gerekmez. Ancak bir Güneş-Pluto kişisini içsel dinamiklerini anlama yönünden pek de ilerleme kaydetmeden yıllarca tanıdığınızı zannetmeniz mümkündür. Bu, yakınlık duygularının olmadığı anlamına gelmez, aslında çoğu zaman çok güçlü duygular vardır, fakat Güneş-Pluto kişisinin bireyliğinin kavranması çoğunlukla zordur, çünkü bu durum onların hayatlarının erken dönemi hakkmda elle tutulur gerçekler ve duygularla son derece bağlantılıdır. Bazen, Güneş-Satürn'ün kendini savunması Güneş-Pluto'nun kendini gizlemesi yanında çocuk oyunu gibi kalabilir.

Bu kişiler çoğu zaman çok güçlü bir mevcudiyete sahiptirler ve bazen kendileri esas olarak nüfuz edilemez kalırken ve çok az şeyi içeriye alıp daha da azını dışarıya verirken, diğer insanlar üzerinde olağandışı manyetik bir etki kullanırlar. Çoğu zaman kendi yollarında oldukça güçlüdürler, yine de görünüşte bu gücün farkında değildirler veya onun altında baskılanmışlardır. Çoğu zaman hayatın başlangıç dönemlerinde kişi bu gücü herhangi bir oranda sahiplenip, doğrudan ve dışadönük bir tarzda kullanmakta güçlük çeker. Bu açılarda çoğu zaman yoğun bir kendine karşı farkındalık vardır. Sanki bu kişiler kendilerinden kaçamıyor, kendilerinin kim olabileceğini objektif olarak görebilmek için kendi dışlarına çıkamıyor gibidirler. Bu yüzden, Güneş-Pluto kişileri, sanki kendilerinin farkında olduğu gibi diğerlerinin de onların iç dünyalarının farkında olduğunu varsayıyor gibidirler. Bu durum bir tür paranoyayı ortaya çıkartabilir. Bunun eşliğinde kişi çoğu zaman kendinden saklanmayı istiyor gibidir.
Sanki bir çukur kazıp kendilerini onun içine hapsetmişlerdir. Güneş-Pluto kişisi, dışadönük ve güçlü veya görünürde tersi, hâlâ gerçek benliğini gizlemek için sıkıntılara katlanıyor görünür. Bu açılara sahip kişilerin sanki saklanacak hiçbir yerleri yok gibidir ve bu yüzden bir yer oluşturmaları gerekir. Ay-Pluto kişileri gibi, Güneş-Pluto tipleri de mahremiyete ihtiyaç duyuyor ve çoğu zaman istiladan korkuyor görünürler. Çünkü Güneş-Pluto kişisi sanki çoğu zaman kimliğinin özünün tehdit altında olmasından korkuyor gibidir. Bazen kişinin böyle bir bakış açısı oluşturmasına neden olan hayatın erken dönemleriyle ilgili bir şeyler vardır.
Bu hiçbir şekilde değişmez değildir, fakat bu gezegenler arasında sıkı bağları olan bazı kişiler, toplumun genellikle üstünün örtülmesini uygun gördüğü konularla ilgili muazzam aile öykülerine sahiptirler. Bu öyküler bildiğimiz Pluto tabularını içerebilir: Cinsel tacizi, şiddeti, cinayeti ve deliliği. Tabu terimiyle ifade etmek istediğimiz her şeyi. Çocuk küçük bir yaşta yeraltı dünyasına alınıp insan hayatının daha gölgeli yanlarına maruz bırakılır. Fakat bu her zaman gerçekteki durum değildir. Daha çok geçmişte ebeveynler neleri gölgeli olaylar olarak değerlendirmişlerse, duygular bunları örtbas etmeye tahsis edilir.

Güneş-Satürn ve Güneş-Neptün'ün tersine, bu açılarda, kişinin babası genellikle çok fazla etraftadır. Bazen o ölçüde ki, ondan gizlenecek hiçbir yer yok gibidir. Çoğunlukla şüpheci tipte bir insan olarak algılanır. Bir polis figürü benzeri, incelediği her şeyi sansürleyen biri (babaları gerçekten de polis olan bir çok Güneş-Pluto kişisi vardır).



Baba, Güneş-Pluto çocuğuna, her nasılsa sanki her şeyi biliyor görünür. Yalnızca geçmişte işlemiş olduğu önemsiz suçları değil, hatta gelecekte böyle yapmayı düşündüğü belirsiz niyet ve arzularını bile. Bazen işi vasıtasıyla Pluto prensibini cisimleştirir. İşi onu toplumun ve genelde insan karakterinin daha karanlık yanlarıyla,. toplumun tabularıyla karşılaştırmış olabilir: Şiddet, ölüm, kötüye kullanma ve delilikle; toplumun ve bireylerin ıskartaya çıkardığı, üstünü örttüğü veya ihmal ettiği hayatın elemanlarıyla. Bir çok olasılık vardır: polis mernuru, psikolog, çöpçü, tesisatçı, lağım işçisi; toplumun sırları veya psikoiojik ya da fiziksel atıklarıyla ilgili bir mesleğe sahip biri.

Her koşulda, babayla ilişki çoğunlukla baskın olan ilişkidir. Ilişki nasıl olursa olsun, baba çoğu zaman Güneş-Pluto kişisi üzerinde çok güçlü bir kontrol kurar. Onun ölümü genellikle kişiyi çok derinden etkiler. Kolaylıkla unutulmaz ve Güneş-Pluto'nun ruhunda çok özel bir yer işgal etmeye devam eder. Gençlikte babayla çok yoğun güç mücadeleleri olacaktır. Fakat daha olumlu yönden bakıldığında, bu durum, baba-çocuk ilişkisini, gerçek duygu dönüşümlerinin olabildiği daha gerçek ve güçlü bir ilişki kılmaya hizmet eder yalnızca. Bu açılara sahip her iki cinsiyet de erkeklerle çok az ilişki kurma eğilimindedir. Sanki bilinçdışında babanın mevcudiyeti o denli güçlüdür ki, diğer güçlü eril figürlere çok az boşluk bırakmaktadır.

Güneş-Pluto kişisinin babasından özümsediği anlaşılan ağırlık, çoğu zaman suçluluk duygusudur. Çocuk bu yüzden hayatın daha çirkin tarafına açık hale gelir, bir yandan da bunların ne kadar kötü oldukları hakkında ona nasihat edilir (en azından model olunarak). Temelde, çocuğun kendi gölgelerini ve bazen de babanınkileri anlayıp kabul edebilmesine izin verilmez. Böyle bir durumda, çocuk kendi çirkin düşüncelerini ve dürtülerini ne yapacağını bilemez ve onları ya bilinçdışının derinine gömer veya onların altında tamamen ezildiğini hisseder. İkinci durumda kişi kendisini Pluto'ya özgü imgelerden ayıramaz ve onlarla özdeşleşir, kendisini bir iblis, bir din karşıtı veya bir tür canavar olarak görür. Güneş-Pluto kişisi bu tür materyali tüm toplum adına taşımaya bir biçimde mahkûm edilmiş gibidir. Güneş-PIuto kişisinin dünyanın yıkıcı gücünden sorumlu olmadığını ve onun cisimleşmiş hali olmadığını anlaması yıllar alabilir. Aksine, onun yolculuğu kolektifin kalan kısmının reddettiği bu tür şeylere (veya insanlara) maruz bırakılmak ve inşallah yoğunlaşarak bunları dönüştürmektir.
Bu açılara, özellikle de karşıt açıya, sahip çoğu kişi Pluto'lannı sahiplenmekten kaçınacak, bu yüzden enerjiyle onun kurbanı olarak, belki son derece güçlü, baskın, hatta zalim kişilerle ilişkiler kurarak veya sakat olmanın veya başka bir engelin ıstırabını çekerek daha abartılı bir biçimde karşılaşacaktır. Güneş-Pluto açılan olan kişiler çoğu zaman insanüstü iradeye sahiptir. Bazen hayat sanki onları yaratmaları gereken durumların içine sürüklüyor gibidir.

Alıntıdır.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
02-26-2017 10:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #29
RE: Güneş - Plüto Açıları
Güneş-Pluto açılarına sahip olanlar için esas meydan okuma, benliğin aydınlık ve karanlık yanlarını bütünleştirmeyi başarmaktır. Bunu yaparken spektrumun iki ucundan birinin diğeri aleyhine öne çıkmasına izin verilmemelidir.

Güneş-Pluto kişisi, kendi içsel gücüyle temasa geçinceye kadar gerçekten de çok zayıf bir benlik-imgesine sahip olabilir. Gençliğinde genellikle bir tür tahrip edici olduğu (veya bir şekilde bozulmuş olduğu) algısıyla özdeşleşir. Bu yüzden gerilimli açılan olanlarda çoğunlukla güçlü intihar dürtüleri olmasına şaşmamak gerekir. Tüm öfke, kıskançlık, şiddet ve yok etmeye yönelik dürtüler benliğe uyumlanmıştır. Bu belki aşırı bir örnektir, fakat intihar etme girişimi, daha az dramatik seviyelerde genellikle bir tür sabotaj biçiminde de görülebilir.

Kendilerine gücü yasal olarak deneyimleme izni verebilecekleri bir alan bulamayan Güneş-Pluto tipleri, çoğu zaman otoritedekilerin konumunu sabote etmeye çalışacaklardır. Egoları, kendilerinden daha güçlü kişiliklerin tehditleriyle başa çıkmak için fazlasıyla kırılgandır.
En başta bu tür güçlere çekilirler, fakat daha az bilinçli tiplerin bazen o insanların konumlarını yıktıkları görülebilir. Genellikle bunu onların bir foyalarının meydana çıkmasını kolaylaştıran bir durum yaratarak yaparlar, Bu süreç çoğu zaman öylesine incelikle işler ki, gözden kaçabilir. Fakat diğer şekilde de işleyebilir. Güneş-Pluto tam da başarmak üzereyken, tam da bir şekilde başarılı olacakken, belki spot ışığını yakalayacak veya güce ulaşabilecekken, bir şey veya bir kişi onun çabalarını sabote ediyor görünür. Bazen Güneş-Pluto kişisinin kıskanç bir babanın öfkesini tepesinde hissetme riski nedeniyle kendisini başarı noktasına getiremediği olgusu ön plana çıkar. Baba ölmüş veya uzakta olsa da. Bu açılara sahip kişi, çoğunlukla çocuklukta, babanın güçlü konumu ve otoritesini tehdit edecek hırslara sahip olmaması gerektiğini ikaz eden güçlü fakat örtülü mesajlar almıştır. Belki çocuk, bir seviyede, babanın onu başarılı görmektense ölü olmasını tercih edeceği algısını edinmiştir. Fakat dışsal olarak çocuğun başarısını babadan daha fazla arzulayan da yoktur. Sanki baba figürü farkında olmadan Güneş-Pluto çocuğunun gölgede kalmasını istiyor gibidir. Bu yüzden, babanın gücünü zorlamak, farkında olmaksızın, uygun bir otorite figürüne yansıtılan yasak meyve olmaktadır.
Bu tür sabotaj diğer nedenlerle de ortaya çıkabilir. Güneş dışsal gezegenlerden herhangi birine temas ettiğinde, kişi benliğinden olağanüstü şeyler bekler. Belki Güneş-Pluto açılarında, kişi bir seviyede kendisinden öylesine fazla şey bekler ki, eğer başarısı rekor kırmanın altında olursa, içinde bulunduğu projeyi sabote eder. Gerilimli açılarda en iyi olmak için zorlayıcılık hem sakat bırakıcı hem de öldürücü olabilir.
Güneş-Pluto kişileri, çoğu zaman kendilerini veya girişimlerini yok etmek isterler. Bir seviyede bu durumun içsel baba imgesine bir yanıt, başka bir seviyede ise, belki de Hillman'ın söylediği gibi, hızlı bir dönüşüm dürtüsüne bilinçdışı bir yanıt olduğunu düşünülebilir. Güneş-Pluto kişileri dışsal bir olaya öylesine fazla enerji koyabilirler ki, birşeyin algı güçlerini içerideki benliğe doğru ayarlamasını temin etmek gerekir ve bazen bir projenin sabote edilmesi bunun olacağını garantiler. Temel olarak Güneş-Pluto kişisinin belki de zaman zaman yeraltı dünyasında bulunması gerekmektedir.
Pluto açılarında çoğu zaman bir sabırsızlık vardır. Bu sabırsızlık Güneş-Pluto'da çoğunlukla benliği bir gecede bir tür harika kadın veya süpermene dönüştürme isteği biçiminde ortaya çıkar. Tüm kötüleri öldürmek ve böylece kendini arındırmak veya dünyayı kurtarmak isteği. Kendi yaratıcı hazinelerinin ve gerçek bireylik duygusunun tıpası açılmadan önce, Güneş-PIuto kişileri gerçekte kendilerinin bir yönünü öldürüp gömmeye ihtiyaç duyarlar. Genellikle kurtulunması gereken ye hayatın içinde sürekli sınanan şey kişinin gururudur. Güneş-Pluto tiplerinin arada bir kendilerine başarısız olma izni vermeye, mükemmelden daha aşağı bir şey olmaya ihtiyaçları vardır. Ortalama Güneş-Pluto kişisinin ruhun daha az kabul edilebilir yanından kurtulmaya çalışmak yerine, kusurlarını kabullenmeye ve özellikle kendisine yönelik bir miktar alçakgönüllülük geliştirmeye ihtiyacı vardır.
Her şeyi ve herkesi kendi görüşü doğrultusunda yönlendirmek için gerekenlere ve güce sahip olduğu (keşke bu gücü derinlerde bir yerden bulup çıkarabilse) yönünde kendisiyle ilgili yüksek bir kanıya da sahip olabilir. Bir Güneş-Pluto kişisi için, kolektif gücü sahiplenmekten çok ona kanal olduğunu anlamak bir hayli zaman alabilir.
Bu kombinasyon kuşkusuz çok manipülatiftir. Bu sözcük, insanları ve durumları kendi iradesine boyun eğdirmek üzere kişinin hileli yöntemler kullanmasını ima eden küçültücü yan anlamlara sahip olmasına rağmen, esasen ustalıkla yönlendirmek anlamına da gelir. Bu nedenle tamamen olumsuz olarak değerlendirilmemelidir. Ustalıkla yönlendirme bazı koşullarda tam da gerekli olan şeydir. Bununla beraber, Güneş-Pluto'nun manipülasyonu en olumsuz düzeyde ortaya çıktığında gerçekten de çok içten pazarlıklı olabilir. Bu insanlar başkalarını kaçmaları mümkün olmayacak şekilde köşeye sıkıştırmaya yönelik muazzam bir kapasiteye sahiptirler.

Bu açılara sahip kişiler çoğu zaman psikolojiye ilgi duyarlar. En iyi ifadesiyle, Güneş-Pluto açıları, etkin biçimde kendilerini daha fazla tanıma peşindedirler. Kendi derinliklerine dalarak kim olduklarının köşe bucak arayışındadırlar.
Bu açılara sahip çoğu insan fiziksel veya zihinsel olarak bir şekilde sakatlanmış insanlarla çalışırlar. Bu kombinasyon psikolog ve terapistlerde de yaygındır. Kişinin meşru yollarla ve bilinçli biçimde yalnızca güç kazanmayıp, başkalarına hayatlarını dönüştürmeleri için yardım da edebildiği herhangi bir durum için uygundur.
Pluto hayata neşeyle yaklaşmayı hep reddeder. Güneş'le bir araya geldiğinde, kişi sanki kendisiyle ve hayatla yüzeysel bir bazda ilgilenemez gibidir. Eğer böyle yapmaya kalkarsa, bir kriz onları şiddetle yeraltı dünyasma geri gönderecek demektir. Masumiyet ve naiflik (saflık) Güneş-Pluto kişisinden bir çok farklı yollarla çok erken bir yaşta zorla uzaklaştırılmıştır ve sonradan bunlara geri dönüş yoktur. Güneş-Pluto etkileşimlerinin amacı, kısmen, gömülü olanı yukarıya, gün ışığına getirerek gizli olan şeyleri aydınlatmak (orada bunlar kabullenilip değer kazanabilir), toplumun tabularının üzerine ışık tutmak, böylece kolektifin bunlara yönelik tutumunu dönüştürmektir.

Güneş-Pluto örnekleri arasında şu kişiler de vardır: Elisabeth Kubler-Ross, Mick Jagger (her ikisi de kavuşum), psikoloji ekolü özellikle güç ile ilgili olan Alfred Adler (kare) ve Carl Gustav Jung (quintile).

Alıntıdır.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
02-26-2017 10:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Güneş - Satürn Açıları astrosohbet 31 67,461 12-26-2020 03:45 PM
Son Mesaj: Rosa
  Güneş - Venüs Kavuşumu astrosohbet 44 67,724 12-26-2020 03:34 PM
Son Mesaj: Rosa
  Güneşin Açıları Angel 118 203,887 01-03-2019 07:16 PM
Son Mesaj: say24
  Güneş - Merkür Kavuşumu astrosohbet 9 21,783 06-17-2018 02:52 PM
Son Mesaj: 1102
  Güneş - Jüpiter Açıları astrosohbet 31 52,508 11-28-2017 04:46 PM
Son Mesaj: dilek8855
  Güneş - Neptün Açıları astrosohbet 79 109,929 07-19-2017 09:07 PM
Son Mesaj: cancimini
  Güneş - Uranüs Açıları astrosohbet 19 34,837 02-26-2017 11:17 PM
Son Mesaj: zeynepelif
  Güneş - Mars Açıları astrosohbet 12 31,148 02-26-2017 10:43 PM
Son Mesaj: zeynepelif
  Koç Burcunda Güneş - Ay Kavuşumu kayasran 0 4,181 06-24-2009 03:59 PM
Son Mesaj: kayasran

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir