Değerlendir:
  • 24 Oy - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Brad Pitt Doğum Haritası ;

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=...vftD4PvMqs

--------------

En çekici hemde en başarılı aktörlerden biri olarak kabul ediliyor.

Komedi filmi pek çekmiyor ancak pek çok filminde Yay burcunun hınzır ve mizahî yönünü görebiliriz.

Yay burcu ve Yükselen burcuda yay.
Yükselen yöneticisi Jüpiteri Koç burcunda görüyoruz.

Yay ve Koç harmanlamasını , Brad Pitt'in Dövüş Kulübü ve Truva gibi filmlerinde gözlemleyebilirsiniz.

11-18-2010 07:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Yayın filozof yönüne örnek Noam Chomsky:

http://www.astro.com/astro-databank/Chomsky,_Avram_Noam

Burcu ve Yükseleni Yay.
Benim dikkatimi çeken Yay etkisinin Satürn ve Plutonla harmanlanmasının Yayların felsefeye yatkın yönünü ortaya çıkarması.

Nin.Me.Sar.Ra
11-20-2010 03:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Serena Çevrimdışı
Firebender
**
Kayıtlı

Mesajlar: 862
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #3
RE: Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
brad pitt bu denli yay vurgusuna rağmen, güncel hayatında mesafeli ve soğuk biri olarak tanımlanıyor. uzun süren, ciddi beraberliklerini de oğlak burcundaki stelyumu anlatabilir. yükselen yöneticisini 4. evde görüyoruz. içsel bir evde yerleşen yükselen yöneticisi, brad'e içsel, kendini fazla açmayan, evcimen bir yapı vermiş olabilir.


Gülersen, herkes seninle güler. Ağlarsan, tek başına ağlarsın.
11-20-2010 01:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Ateş elementinin değişken niteliğine sahip Yay burcu, elementinin hevesini, vizyon yeteneğini ve canlılığını, değişken niteliğin uyumu ve zekasıyla birleştirir. Bu burcun sembolünde yer alan yarı at, yarı insan figürü santor (kentaurus) aslında hem hayvani arzuları hem de insanın anlam arayışını simgeler. İnsani öğeler öne çıkmaya başlar. Sizlere tanıtacağımız Yay ünlülerinde, bu burcun hep arayış içinde olan, ufkunu genişletmek isteyen yüzü ile macera ve risk peşinde koşan, zevklerine düşkün yönünü de görebilirsiniz. Risk almak, maceraya açık olmak hayatın çok farklı yönlerinde olabilir. Örneğin çocuk yaşta evinden kaçan, tüm dünyayı dolaşan, sürrealist akımda yer alan, II. Dünya Savaşı'nda direnişçi şiirler de yazan Fransız şair Paul Eluard, Amerikalı astronot Barbara Morgan, Güney Amerika kültürlerini inceleyen, araştırmacı, gezgin Wiley Post, geniş hayal gücü ile Steven Spielberg ya da akıl yoluyla Tanrı'ya varmak isteyen filozof Spinoza, Güneş'leri Yay burcunda olan kişilerden birkaçıdır.

Bağımsız ruhlular
Haritalarında bu burcu güçlü olan kişiler sınırlanmaya hiç gelemezler. Eğer Ay, Yay burcundaysa, bu kişiler duygusal mutlulukları için sürekli öğrenmek, hareket etmek ve yeniliklere açık durmak isterler, bağımsızlıkları sadece hareketi değil, düşünceleri de içine alır. Örneğin Fred Astaire, Beethoven, yönetmen Frank Capra, İngiliz romancı, matematikçi, "Alice Harikalar Diyarında"nın yazarı Lewis Caroll, astronom Kopernik, ünlü ortaçağ şairi Dante, filozof, okültist ve astrolog Robert Fludd'ın Ay'ları Yay burcundadır. Tanrıların habercisi Merkür, Yay burcunda olduğunda son derece çok yönlü, dağınık ve oldukça fanatik bir görünüm sergiler. Merkür bu burçta rahat değildir zira kendi yönettiği İkizler burcunun karşısına düşmektedir. Bu nedenle Merkür'leri Yay burcunda olanlar, eğitim hayatında çok hevesli olsalar da, konsantre olmakta zorluk çekebilirler. Ancak hayatı boyunca bir öğrenci kalacak meraka ve hevese de sahiptirler. Woody Allen, Kızıl Haç'ın kurucusu Clara Burton, Humphrey Bogart, kompozitör Aaron Copland, araştırmacı ve asker James Cook, Belçikalı arkeolog ve filolog Franz Cumont Merkür'ü Yay burcunda olan ünlülerden birkaçıdır.

Risk alabilirler
Aşkı ve zevkleri anlatan Venüs, Yay burcundayken doğan kişiler aşkı bir bağ olarak değil, bir macera ve arayış olarak görürler. Sadık oldukları söylenemez ancak iyi huylu oluşları ve öğrenmeye değer vermeleri onları son derece sevimli kılar. Komedyen Gene Wilder, Oscar Wilde, "Dünyalar Savaşı"nın da yazarı H.G. Wells, İtalyan denizci, kaşif Amerigo Vespucci'nin Venüs'ü bu burçtadır. Mars ise Yay burcunda çok yönlü, hareketli, görüşlerinde hevesli, inandırıcı hatta fanatik olmak eğilimindedir. Bu konumdaki Mars kişiyi mesleğinde risk almaya açık, spontan ve son derece maceracı kılabilir. Örneğin modacı Pierre Cardin, Amerikalı devlet adamı Benjamin Franklin, Süpermen rolüyle tanınan Christopher Reeve adeta bu burcun sembolü haline gelmiştir. Jüpiter, Yay burcunun yöneticisi olduğundan bu burçta özellikle çok güçlü çalışır.

Öğrenmeye açıklar
Jüpiter'i Yay burcunda olanlar öğrenmeye ve şansa açık, iyimser, dışadönük ve felsefi, düşünsel alanda son derece verimli olabilirler. Jüpiter'i Yay burcunda olan balet Barışnikov, Maria Callas, İspanyol ressam Goya, Robert Redford, devrimci Robespierre burcun yenilikçi, hevesli ve canlı tutumunu sergilerler. Satürn'ü Yay burcunda olanlar ise inançlara, düşünsel konulara, öğrenmeye çok daha ciddi ve şüpheci gözlerle bakarlar. Bu burçta Satürn'ü olanlar kendi yeteneklerini ortaya çıkarabilmek için hayat boyu sorgulama içinde kalabilirler. Karşılaştıkları olaylar onlara iyimserliklerini kontrol etme ihtiyacı getirebilir. II. Dünya Savaşı'nda yazdığı günlükle de bilinen Anne Frank, Gabriel Garcia Marquez, Alman filozof Jurgen Habermas ve Alfred Hitchcock Satürn'ü Yay burcunda olan kişilerden birkaçıdır.

R.Hakan Kırkoğlu
07-26-2011 06:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
RE: Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
http://www.astrotheme.com/celebrites/dom...rius/1.htm

yay vurcu vurgusu

http://www.astrotheme.com/celebrites/dom...s/h9/1.htm

9.ev vurgusu
03-19-2012 03:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vilma
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Hülya Koçyiğit

http://i.hizliresim.com/yENjyL.gif

doğum saati bilinmiyor ancak ay burcu yay ve yay da çok güzel güneş ay jupiter merkur kavuşumu var.. yay yöneticisi jupiterin hem ay hem güneşle kavuşumu jupiterin güçlü konumda olması simasında tam bir jupiteryen etki bırakmış çok masum ve iyimser bir yüz ifadesi var ayrıca venüsü güçlü değil ancak yüz güzelliğinde de jupiterin bolca etkisi olsa gerek (estetik yoksa tabii) ask bunca yay etkisiyle büyük ihitmal hırçın bi karakteri de olabilir



[Resim: 1LVZ4N.jpg]
03-23-2017 11:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vilma
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
RE: Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Gülşen Bubikoğlu

http://i.hizliresim.com/LyZRb1.gif

Yine bir yeşilçam güzeli ve yine yay...

Venusun güçsüz olduğu akrep e yerleşmesi, retro olması ve deee saturnle kavuşması artı saturn hariç hiç bi açısı da olmaması. bu kombinasyondan da böyle bir güzellik çıkması. tabuları yıkar melek

[Resim: R01pg6.jpg]

[Resim: EgrAO8.jpg]
03-23-2017 11:56 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vilma
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Müge Anlı

http://i.hizliresim.com/EgyQXg.gif

Güneş k.ay düğümü kavuşumu ve merkürü neptünü yayda. Cesur kadın vallahi korkmuyo hiçbişeyden. Önceden şu meşhur Nazmiye Çam cinayeti döneminde bi iki kez izlemiştim programını, nasıl sabırlı aynı şeyi kaç defa anlatıyor karşısındakini sabırla dinliyor. Yükseleni oğlak ya da akrep arasında kaldım ama oğlaktır diye tahmin yürütüyorum çok saturn bi duruşu var bi de yükselen oğlak olunca 7.eve saturn düşüyor ikili ilişkilerinde biraz sert bi dil ve sabırlı tutum taşıyor gibi 7.ev yengeç olduğu için duygusal yaklaşımı da oluyor sanki ve 12.eve de güneş neptun merkur düşüyor gizli saklı işleri ortaya çıkaran bi kadın zaten. Tabii ben bilmiyorum nasıl biridir, programını izleyenler ya da karakterini az çok bilenler yükselen yorumu yaparsa iyi olur merak ettim :D Ay akrep midir terazi midir mesela, yükselen oğlak olsa ay uranus terazi kavuşumu oluyor ama mesleği gereği şüphecilikten ötürü akrepte olabilir falan falan. marsı aktif haritasında


[Resim: 69y6l3.jpg]
03-30-2017 12:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #9
RE: Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Vilma yükselen Oğlak fikrine katılıyorum Çünkü işini sevdiği disiplinli olduğu belli Ay Akrep sanki Terazide olsa saçını arada bir değiştirirdi :D

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
03-30-2017 12:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #10
Cvp: Yay Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Bu kadın Yay mı ben şok... acaba
Kadında beni iten birşeyler var. Soğuk bakışlı, buz gibi. Bu Satürn'ün Yükselen yöneticisi olması olabilir. Programlarını da eskiden kurgu zannederdim. Yok artık bu kadar da olamaz derdim, haber manşetlerine çıkınca 1-2 polisiye olay dedim kadın bayağı ciddi iş yapıyor, polislere falan da yardımcı oluyor bravo valla dedim. Polisiye olaylar, cinayetler, komplolar Akrep burcuyla ilişkilendirilir. Tatar olduğunu biliyorum. Çekik gözler bundan :D Karakteri inatçı bir kişilik, sinirleri de sağlam... Ay'ı Terazi de olsa sinirleri bu kadar sağlam olmazdı, gerçi harita doğruysa Terazi son derecesinde Anaretik bir Ay'ı var. Ay'ı Akrep bence. Yükseleni de Oğlak'tır.

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
03-30-2017 12:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  GAD ve YAY burcu Ahmet DOĞANER 1 4,490 03-27-2018 01:36 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Yay Burcu ve Yay'ın Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 1 5,702 02-16-2015 05:54 PM
Son Mesaj: Miss Sagittarius
  Yay Burcu ve Özellikleri ay_se 25 30,186 08-23-2014 12:56 AM
Son Mesaj: Marie
  Yay Burcu ve Psikopatoloji Derin 0 3,364 11-24-2010 01:27 AM
Son Mesaj: Derin
  Yay Burcu ve 9.Ev yezda 3 8,955 11-23-2010 07:42 PM
Son Mesaj: Derin
  Yay Burcu Çocuğu qulsah 1 3,924 01-12-2009 02:57 PM
Son Mesaj: qulsah

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir