Değerlendir:
  • 21 Oy - 3.1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koç Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Yazar Mesaj
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #11
RE: Koç Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
K.A.D Koç olduğundan mıdır bilmem illaki bir Koç var etrafımda , iyi dostturlar, candırlar, merttirler, cesurdurlar. Hiç laflarını sakınmazlar, düzdürler, politik hiç olamazlar :D Koç burcu ünlülerinden erkeklerini kadınlarına göre daha çok severim.

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
03-18-2017 01:46 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vilma
Kayıtsız

 
Mesaj: #12
RE: Koç Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Kadir İnanır

http://i.hizliresim.com/ZZdN6A.gif

Ben kadir, deli kadir uleeenn hehee

Koçta güneş merkur venus mars kavuşmuş, böyle bi repliğin sahibi olmasına şaşmamalı :D ay burcu da yüksek ihtimal akrep, dolu dolu bir mars erkeği. Yakışıklı adam şeytan tüyü de var, yaşlılığında bile hala yakışıklı denebilir. Lakin oldukça çapkınmış bol bol aldatma geçmişine de sahip. Politikaya da atılmıştı bir ara, sonra ne olduysa geri çekti kendisini...

[Resim: oj7QMb.jpg]

[Resim: ld1YVJ.jpg]



Bu da meşhur her an tokat atacakmış gibi olan Kadir Inanır bakışı gülücük

[Resim: QaMXjZ.jpg]
03-18-2017 02:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #13
RE: Koç Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Özge özpirinccinin ayı oğlakta yükseleninin ise ikizler olduğunu düşünüyorum. Kıvırcık saçlar serçe bakışları zayıf bel kıvrımı marifetli elleri vs.. ayrıca özge özpirinççi kolestonun marka elçisi olduğunda saçını hayatında ilk dfa boyatmıştı ve oda KIZIL dı harika bir bakır kızıla boyatmıştı aşırı yakışmıştı. Cünkü koç burcu vurgusu fazla bi kız..

Kombinasyonu bana benziyor , güneş koç ay oğlak yükselen ikizler. Benim merkür satürn mars da koçta kavuşumda.. satürnün kavuşum olması hoş değil cünkü koç vurgumu biraz bastırdığını var sayıyorum. Aslında cok cesur , güclü , kaslı atletik yapıda ve marsiyen bi duruşum olmaso gerekirken ben mesela gondola bindim ve çığlık çığlığa bağırıp makineyi durdurup inmiştim. Yani yapamıyorum. Cesurluk seviyorum ama yapamıyorum. Satürnden dersimi aldığımda sanırım yaparım gülücük

Ayrıca annemde güclü bir mars koç kadını ortak iki noktamız var bağırma ve şiddet(sözlü) eğilimliyiz ve kan görünce bayılıoruz. Net ben tv de bile görsem tansiyonum anında düşüyor bembeyaz kesiliyorum. Kuzenim bir keresinde kafasını yardığında hastaneye beraber gittik kanlı kafasını görünce hastanenin ortasında bayılmıştım. Bide benle ayrı uğraştılar o ayrı Acaba koçla alakalı bi durum mudur ??

Merkür koç en sevdiğim özelliklerden biri ancak olumsuz yönleri göz ardı edilirse. Merkür en iyi ikizlerde başarılı birde başakta ancak koçta hızlı düşünme veriyor okey ancak hızlı düşününce tam düşünmeden hareket edip sürekli bir pişmanlık , ah keske sunu deseydim hali , yine laf soktum istemeden özür dilerim, gibi şeylere maruz kalabiliyoruz.

Mars koç baskınlık veriyor. Kavga tartışma eğilimi. Keza ben harika bir örneğim. Ben ve diğer mars koçların sinirlenince beyninde bir uyuşma hali ve aniden hızlıca saldırma kararı alıp ateş eder gibi ya şiddet ya sözlü şiddete girişiyoruz. Önemsenmek , var olduğunu belirtmek .. başlıca amaçlar. Beni insanlar sıcak kanım ve hic kimsede olmayan dengesiz orjinal karakterim ile tanır ve o insanlar bilir ki ben. Eğer umursanmıyorsam yada verdiğim değerde beklenti alamıyorsam o gün sesler kesinlikle yükselir. Birde mars koçların en belirgin lafı şudur "BEN BÖYLEYİM " "beni kabul eden böyle etsin " tarzı cümlelerdir ki sadece ben değil bu tarz cümleleri koç vurgulu kişiler gayet net kurar.

Ay koç , ay koçların hepsinde yüzündeki bi çemcüklük yokmu yani bunu böyle tanımlıyoeum mesela salih bademci güneş aslan ayı koçta bariz bir ay koç yüz ifadesi kulakları saçları. Ay yengeçleri nasıl ayırtan özelllik göğüs yapıları veya yürüyüşü ise ay koçların da yüzü çok belirgin hepsi aynı fabrika gibi geliyor bana atılganlar ayrıca hic geri durmazlar. Üçkağıt severler 6 yasındaki kuzenim ay koç , yükseleni terazi o şeker tatlığı suratıyla "sen ekmek alcaksın ya beraber markete gidelim mi " diyoe aslında istediklerini aldırıcak adam bulmuş da oh yani :D

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
03-18-2017 04:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gökyüzü Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 201
Üyelik Tarihi: Jul 2014

Rep Puanı: 7

Mesaj: #14
RE: Koç Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Koclarda en sevdigim özellik çok doğal ve dobra olmaları beyinleri dillerinde bazen de patavatsız olabiliyorlar
03-18-2017 10:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #15
Cvp: Koç Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
(03-18-2017 02:05 AM)vilma Yazılan:  
(03-18-2017 01:46 AM)cancimini Yazılan:  K.A.D Koç olduğundan mıdır bilmem illaki bir Koç var etrafımda , iyi dostturlar, candırlar, merttirler, cesurdurlar. Hiç laflarını sakınmazlar, düzdürler, politik hiç olamazlar :D Koç burcu ünlülerinden erkeklerini kadınlarına göre daha çok severim.

koç mu politik olmaz.... politikanın allahını yaparlar valla gülücük

Ay'ı, Güneş'i, Merkür'ü Koç'ta, Mars'ı Aslan da ise o kişi hayatta politika yapmaz. Direkttir, Koç burcundan politikacı çıkmaz demedim farkındaysanız, Koç vurgusu olanlardan çıkmaz demek istemiştim. Terazi, akrep, oğlak gibi burçlardan güçlü açılar alındıysa lider ruhlu politikacılar çıkar, ona birşey diyeceğimiz yok.

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
03-21-2017 06:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vilma
Kayıtsız

 
Mesaj: #16
RE: Koç Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Kristen Stewart

https://www.astrotheme.com/astrology/Kristen_Stewart

bu kızın niye böyle gariban gibi bir duruşu tipi var. halbu ki çok canlı bi haritası varmış. Hani böyle hem soğuk hem gıcık tipler olur ya, bana hep onları hatırlatıyo bu kız. oyunculuğu da kötü sanki zorla oyunculuk yaptırıyolarmış gibi... her seferinde farklı bi tarza bürünüyo. yüzü güzel ayrıca eşcinselmiş

[Resim: DPZR9m.jpg][Resim: W05Z9Q.jpg]
05-17-2017 07:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Koç Burcu ve Koç Burcu'nun Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 3,686 02-06-2015 01:33 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Koç Burcu ve Özellikleri ay_se 59 68,662 09-16-2014 12:27 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Koç Burcu ve Psikopatoloji Luli 6 9,440 11-19-2010 04:25 PM
Son Mesaj: Yargıç
  Koç Burcu Bebeği SESAME 3 6,159 01-12-2009 01:50 PM
Son Mesaj: qulsah

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir