Değerlendir:
  • 39 Oy - 2.44 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11. evdeki Ay
Yazar Mesaj
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #11
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Yaydaki Ay:Yayla 11. eve düşen Ay iyi sayılır.Buradaki Ay sayısız ahbaba ve dosta işaret eder.Bu dostlar iyi niyetli ve sadık olacaklardır.Harita sahibi onların olanaklarından ve mevkilerinden yararlanacaktır.bu sayede mesleğinde ilerleyecek ve maddi bakımdan da rahat olacaktır.Dostlarla ilişkileri ömür boyunca koruyacaktır.Hastalandığında ,üzüldüğünde,bir sorunu olduğunda ona yardım edecek pek çok arkadaş bulacaktır.Okul çağında da yine arkadaşlar edinecektir.Daha sonraki yaşamında da karşısına iyi niyetli kimseler çıkacaktır.Onlarla sağlam dostluklar kuracaktır.Harita sahibi insanları seven, toplum ilişkilerine önem veren biri olacaktır.Girdiği çevrelerde hemen ahbaplıklar kuracaktır.Ayrıca dostlarının dostlarıyla da arkadaş olacaktır.Yine gurup çalışmalarında,katılınan dernek vb.de de böyle ilişkiler olasıdır.Harita sahibi uzun yolculuklar yaparak yabancı ülkelere de gidebilir.Böyle yerlerde de ahbaplar edinebilir.Onun başarısı daha çok bu tür ilişkiler üzerine olacaktır.Yani tanıdıklar sayesinde işlerini istediği gibi yürütebilecektir.

11. evde Yaydaki Ayın yanında Jüpiter de bulunabilir.Bu durumda harita sahibi dostlar sayesinde düşlerini gerçekleştirebilecektir.Yine zengin arkadaşlarının olanaklarından da yararlanacaktır.Hatta böyle arkadaşların desteğiyle kendisi de zengin olabilecektir.Fakat 11. evde Yaydaki Ayın yanında sert etkili bir yıldız varsa veya Ay sert açılıysa durum çok değişecektir.Harita sahibi hatalı seçimler yapacaktır.Dost sandığı kimseler düşman çıkacaktır.Veya yararlanacağını sandığı dostlar ondan yardım isteyeceklerdir.Yine bu ahbaplar para konusunda ona yanıltıcı bilgiler vereceklerdir.Bu yüzden maddi zarar da görülecektir.

Nin.Me.Sar.Ra
11-18-2010 10:56 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #12
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Oğlaktaki Ay:Bildiğiniz gibi Ayın Oğlağa düşmesi pek iyi sayılmaz.Çünkü Ay Yengecin yıldızıdır.Bunun zıttı olan Oğlakta bütün özellikleri kaybolur.Ay bu konumuyla insanın sadece kendi çıkarlarını düşünen biri olmasını sağlar.11. evde Oğlaktaki Ay dostlukta pek başarı vermeyecektir.Harita sahibi daha çok çıkarlarını düşünerek ahbap olacak ve dostluk kurmaya kalkacaktır.Bazen dost olduğu kimseler onu iyi niyetli sanacak,bazıları da onun gerçek niyetini bileceklerdir.Harita sahibi bu arada gerçekten bir kaç kişiyle dost olmuş olabilir.Fakat o dostlardan da destek göremeyecektir.Dostlar onun herşeyi tek başına halledebileceğini düşüneceklerdir.Veya kendilerinin yardıma gereksinim duyduklarını söyleyerek onun yardım isteğini reddedeceklerdir.Bu harita sahibine yaşça büyük olgun,deneyimli bir ahbap veya yakını yardım edebilir.Kendi yaşıtlarından pek bir şey beklememelidir.

11. evde Oğlaktaki Ay sert açılar da yapıyorsa durum daha tatsız olacaktır.Dost gibi gözüken kimseler ona türlü zararı vereceklerdir.Yine harita sahibinin sorunları karşısında duyarsız kalacaklardır.Onlardan bazıları harita sahibinin zamanında kendilerine kötülük ettiğini düşünecek ve buna inanacaktır.Bu asılsız da olabilir.Ancak o dostun veya dost sayılan kimsenin tutumu da büyük zarar verecektir.Çünkü O fırsat kollayacak ve harita sahibi zor duruma düştüğünde harekete geçecektir.Harita sahibini daha da kötü duruma getirmye çalışacaktır.Bütün bunlardan 11. evde Oğlaktaki Ayın pek de olumlu etkili olmadığını görüyorsunuz.Yine de her harita bir bütündür.Güneş güçlüyse Ay ,Jüpiter tatlı açılar yapıyorsa durum değişecektir.Kendisi başarılı olacak dostların yardımıan gereksinim duymayacaktır.Bu durum da sözde dostların kıskanmasına neden olacaktır.

Nin.Me.Sar.Ra
11-18-2010 11:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #13
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Kovadaki Ay : Kova burcuyla 11. eve düşen Ay tatlı açılar da yapması koşuluyla çok iyi sayılır.bu harita sahibinin sayısız dostluğu olacaktır.Üstalik hepsi de iyiniyetli olacak ve bu dostlar ona gerektiğinde yardım edecek ve destek olacaklardır.bu arada kafa dostlukları da akla gelmektedir.Harita sahibi iyi eğitim görmüş bilgili,bilimden güzel sanatlardan anlayan kimselerle dostluk kuracaktır.Onlarla bilgi alışverişinde bulunacaktır.Bazen Ayın bu konumu yabancı dostlara da işaret edebilir.Harita sahibi yabancı diller bilen kültürlü biri olabilir.Kendisi gibi yabancı dostlar da edinebilir.Bu dostlarla sağlam ilişkilerini de ömür boyu sürdürebilir.Bu dostlar harita sahibiyle aynı meslekten de olabilirler.

Kova burcunun 11. eve Ayla düşmesi ve olumlu açılar yapması mesleğe yardım eder.Bu durumda seçilen konuda başarı olabilir.Harita sahibi zamanla mesleğinde ilerler.Ve birgün doruğa da yerleşebilir.Yalnız bunun için Ayın Güneş ve daha da önemlisi jüpiterle tatlı açılı olması gerekir.Kovadaki Ay 11. evde tatlı açı yaparken sadece meslekte başarı vermez.Mesleğin sevilmesini de sağlar.Harita sahibi kendisini mesleği sayesinde kanıtladığına da inanabilir.Meslekte sık sık yapılan yenilikler değişiklikler ona zevk verir.Bu arada harita sahibi sakin çalışmayı yeğler.Kimseyle zıt gitmez ve tartışmalardan da hoşlanmaz.Bu durum onun tartışmaları kazanamamaktan korktuğu anlamına gelmez.O sadece huzur içinde çalışmayı istemektedir.Ayın 11. evde Kovadaki tatlı açılı durumu düşlerin gerçekleşmesine de yardım eder.Bunlar daha çok insanlıkla ilgili düşlerdir.Fakat 11. evde Kovadaki Ay sert açılar yapıyorsa dostlukta da mesleete de sorunlar çıkacaktır.Harita sahibi dostları yüzünden zarar görecektir.

Nin.Me.Sar.Ra
11-19-2010 12:58 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #14
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Balıktaki Ay: Bildiğiniz gibi Ay Yengecin yıldızıdır.Dolayısıyla da bunun yine Su gurubundan olan Balıkta çok rahat ettiğini düşünebilirsiniz.Ama bu doğru değildir.Balık çift karakterli bir burçtur.Ayrıca burada duygular tam anlamıyla yoğundur.Ay bu aşırı duygular yüzünden ezilebilir.Bu yüzden de ortaya alınganlık güvensizlik vb. çıkabilir.Yine de ay 11. evde Balıktan harita sahibine çok şey verebilir.Herşeyden önce seçilen meslek üstünde durmak gerekir.Harita sahibi güzel sanatlar vb. yaratıcılık isteyen bir meslek seçmişse ve Ay da tatlı açılar yapıyorsa büyük başarı olabilir.Harita sahibi yaratıcılığıyla dikkati çeker ve çok beğenilir.Harita da güçlü uyumlu yıldızlar da varsa dünya çapında üne de sahip olabilir.Örneğin resimde müzikte yeni bir ekol açabilir ve peşinden gelenler onu taklit edebilir.Ancak bunun için jüpiterin Ayla üçgen yapması veya jüpiterin çok güçlü olması gerekir.Buna karşılık 11. evde Balıktaki Ay sert açılar yapıyorsa harita sahibi yetenekli de olsa türlü güçlüklerle karşılaşacak demektir.Bu güçlüklere önce kendisi neden olacaktır.Huzursuzluğu uyumsuzluğu ve güvensizliği yüzünden çevresindekileri küstürecek,uzaklaştıracaktır.Ayrıca dost geçinen bazı kimseler de onun yeteneklerini kıskanacak,başarısını engellemeye çalışacaklardır.

Doğum anında haritanın 11. evinde Balıkla yer alan ay insanın dostluklar da yanılmasına neden olabilir.Dost sandığı kimseler aslında çıkarcı,sinsi insanlar olabilirler.Veya onlar iyiniyetlidir fakat hatalı düşünceleriyle harita sahibinin de yanılmasına neden olurlar ve bu yüzden zarar görmesine yol açarlar.11. evde Balıktaki Aya çok dikkat etmek gerekir.Çünkü bu konum yüzünden bazı akılsız dostlar harita sahibinin içki sigara ve hatta uyuşturucuya başlamasına sebep olabilirler.

Yazı dizisinin kaynağı:Astroloji Yıldızlar ve Burcunuz dergisi

Nin.Me.Sar.Ra
11-19-2010 01:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir