Değerlendir:
  • 39 Oy - 2.44 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11. evdeki Ay
Yazar Mesaj
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
11. evdeki Ay
Onbirinci ev dostluğu,mesleği, düşleri temsil eder.Buraya düşen Ay da bu konular da iyi fikir verebilir.Güçlü bir Ay büyük düşlerin gerçekleşmesini sağlayabilir.Dostluklar yarar getirebilir.Ama Ay sevmediği bir burçtaysa ve/veya sert açılar yapıyorsa bu konularda sorunlar çıkacaktır.

11. evde Koçtaki Ay:Koçla 11. eve düşen Ay insanın meslek konusunda epey hırslı olmasına yolaçabilir.Bu tip yükselmek başarıya erişmek için her fırsatı değerlendirir.Bu sırada dostlarından yararlanır.Hatta Ay sert açılıysa dostların iyiniyetini kötüye de kullanabilir.O istediği zaman kolaylıkla ahbap olabilir.İnsanlara kendisini beğendirmekte ustadır.Onların dostluğunu da kazanabilir.Bu tip daha çok yararlanabileceği kimselerle ahbaplık eder.Fakat kendisi bir hayli cana yakın ve sevimli olduğundan dostları onu genellikle hoşgörürler.Ay 11. evde Koçta sert açılar yapıyorsa hırsa karşın işte başarı güçtür.Bu tip başarıya erişebilmek için başkalarıyla uğraşabilir.Hatta entrikaya kalkışabilir.Bu durum daha çok kadınlar için geçerlidir.Haritasının 11. evinde Koçta Ay olan erkek kendini aşırı beğenir.Üstün olduğuna inanır.Başkalarını yönetmeye heveslenebilir.Ahbaplarının kedisinden üstün olmasına dayanamaz.Aşk konusunda havaidir ve üstün kadınlara ilgi duyar.Onları elde etmek için uğraşır ve çoğu zaman başarılı olur.Fakat Ay sert açılıysa ilişkilerin sonu gelmez.Bunlar kısa süreli maceralar olarak kalabilirler.Haritasında 11. evde Koçda Ay olan kimsenin eşsiz düşleri vardır.Fakat bu düşler kısa ömürlüdür.Bu tip herseferinde yeni şeyler isteyebilir ve düşleyebilir.Ay tatlı açılar yapıyorsa insan cesur olabilir.Başkalarının üstün olmasını istememesine karşın öyle biri haksızlığa uğradığında hemen tepki gösterir.Haksızlığa asla gelemez.Gururu kırıldığında affetmesi çok güç hatta olanaksızdır.Bir dostla arası açılırsa bir daha onunla görüşmek istemeyebilir.Ayları 11. evde Koçta olan kimseler hırslı olabilirler fakat düşünce ve duygularını gizlemeyi başarabilirler.Ayrıca onlar toplum ilişkilerinde çok dikkatlidirler ve hata yapmayı istemezler.

Devam edeceğim.

Nin.Me.Sar.Ra
11-12-2010 03:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #2
RE: 11. evdeki Ay
Ben ay-koç-11. eve bir şey ekliyeyimm

Özellikle kişi farklı meslek gruplarından finansal gelir elde etmeye meyilli olabilir
mesleki anlamda kazançlarını arttırmanın yollarını arayacaktır, hırslı olacaktır ama burda bahsetmeye çalıştığım mesleki anlamda yükselme hırsı değil, kazançlarını arttırma yönünde olacaktır. 11. evin dispozitörü (Mars) eğer haritada olumlu bir yerleşimde ise, köşe evlerde ise, sert açılı değil ise, asalet sahibi ise Ay sert açılar bile yapsa 11.evden etkilerini yumuşatacaktır. Gelirlerini yönetmesini ve arttırmanın yolunu daha kolay bulacaktır.

Fakat dispozitör (Mars) zararlı konumda, sert etkiler altında ise, kişi sosyal ilişkilerinde kaba-saba, özellikle ay iyi açılar altında olsa bile, önce kolay kaynaşacak, ilişkiler kuracak fakat sonrasında ilişki kurduğu kişilerle çatışmaya girebilecektir.

mesleki finansal kazanımları da risk altında olacaktır....

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
11-12-2010 07:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Boğadaki Ay: Doğum anına göre çıkartılan bir yıldız haritasında Ayın Boğayla 11. eve düşmesi yararlı sayılır.Çünkü Ay herşeyden önce Boğada rahattır.11. evde insanın mesleğinde ilerlemesini sağlayabilir.Gayret, sabır, sebat sayesinde harita sahibi istediği konuma gelebilir.Ay onun dostlukta da başarılı olmasını sağlar.Bu tip dostları tarafından çok sevilir.Dostlar daima onu destekler ve bir sorunu olduğunda yardımına koşarlar.Değerli dostlar ömür boyu harita sahibine yardım edebilirler.Ay,Jüpiterle tatlı açılıysa dostlar sayesinde bolluğa kavuşmak servet yapmak da olasıdır.Fakat 11. evdeki Ay, Mars, Satürn gibi yıldızlarla sert açılysa harita sahibi iyiniyetine karşın dostlarda aradığını bulamayabilir.Onlar dost gibi görünen çıkarcı kimseler olabilir.Veya iyi düşünemedikleri için önerileriyle harita sahibini zor durumda bırakabilirler.11. evde Boğada uyumlu Ay varsa harita sahibi ömrü boyunca dostlarıyla iyi anlaşacaktır.Onlarla birlikte olduğunda mutluluk duyacaktır.Bir erkeğin haritasında bu Ay dürüst iyi niyetli çekici tutucu kapalı aileden bir eşe de işaret edebilir.Bu kadın harita sahibinin okul arkadaşı da olabilir.Bu evlilik uzun ömürlü olacaktır.Yuvada huzur ve bolluk da olacaktır.Fakat Ay sert açılar yapıyorsa erkek beğendiği kızla evlenemeyebilir.Daha sonra başkasıyla yaşamını birleştirir ama sevgilisini unutamaz.Bu arada Ay sert açılıysa zevklere düşkünlük de görülebilir.Bir kadının haritasında 11. evde Boğadaki tatlı açılı Ay iş yaşamında başarı anlamına gelir.Harita sahibinin candan dostları da olacaktır.Daha çok kadın arkadaşlarından destek görecektir.Bu arada böyle tatlı açılı bir Ay aşkta da başarıya yardım edecektir.

Burcunuz dergisinden yazıyorum onu da belirteyim.

Nin.Me.Sar.Ra
11-12-2010 10:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: 11. evdeki Ay
11. evde İkizlerde bulunan Ay :İkizlerle 11. eve düşen Aya dikkat etmek gerekir.Çünkü İkizler çift karakterli bir burçtur.Buraya düşen Ay özelliklerini kaybederek Merküre benzemeye başlar.Böyle bir Ayın işte yardımı olabilir.Harita sahibi zekası ve becerikliliği sayesinde yaşamda ilerleyebilir.Mesleğinde çok iyi bir duruma gelebilir.Fakat O biraz da bencildir.Yaşamında mesleğine, bilgiye, topluma yer vardır.Candan dostluk kurabilmesi güçtür.O da çok bilgili kültürlü yeni şeyler öğrenebileceği kimselerle ahbaplık etmek ister.Dostlarla ölçülü ilişkiler içinde olmayı arzu eder.Dostları ona saygı beslerler.Fakat bu ilişkilerde anlayış sevgi vb yoktur.Harita sahibi başı sıkıştığında kendisine yardım edecek bir dost bulamayabilir.Fakat herşey karşılıklıdır.Kendisi de dostlarına aynı şekilde davranabilir.Ancak harita da Venüs,Jüpiter vb. duyguları simgeleyen burçlardaysa ve tatlı açılar yapıyorlarsa durum epey değişecektir.11. evde İkizlerdeki Ay sert açılar yapıyorsa dostluk konusunda çok dikkatli davranmak gerekir.Çünkü harita sahibinin tatlı sözlerine inanarak dost sandığı kimseler aslında sadece kendi çıkarlarını düşünen kimselerdir.Onlar fırsatını bulduklarında maddi zarar da verebilirler.Harita sahibi böyle kimselerin yanında para konusunu açmamalıdır.

Bir erkeğin haritasında 11. evde İkizlerdeki Ay fazla açı yapıyorsa sayısız aşk macerası olabilir.Ayrıca 7. evde çift karakterli bir burç varsa bu tip bir kaç kez evlenecektir.Evleneceği kimselerin de bilgili uygar ilginç tipler olmasını isteyecektir.Bir kadının haritasında 11. evdeki bu Ay neşeli eğlenceli ahbaplara işaret eder.Bu ahbaplar dedikoducu da olabilirler.Harita sahibi onlarla hoşça vakit geçirebilir.Fakat bir sorunu olduğunda dost sandığı kimseler hemen uzaklaşacaklardır.Kısacası onlar gerçek dost sayılmazlar.

Nin.Me.Sar.Ra
11-12-2010 10:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Yengeçteki Ay:Yengeç özburcu olduğu için Ay burada rahat sayılır.Derin duygularını ortaya çıkartır.Bu tip işte dikkatli çalışkandır fakat pek de hırslı sayılmaz.O kendi görevini kusursuz yapmayı ister ve fazlasını düşünmeyebilir.Yükselmek için entrika vb.şeyleri aklı almaz.İşini iyi yaptığı için zamanla üstün duruma gelebileceğine inanır.Bu tip dostluklara büyük önem verir.Onun için dostlar kardeş seviyesinde hatta onlardan daha değerli olabilir.Fakat Ay sert açılar yapıyorsa dostlarla ilgili sorunlar çıkacaktır.Yine harita sahibinin dost sanıp güvendiği kimseler en küçük olay karşısında kendisini terkedeceklerdir.Yani onlara iyi gün dostu denilebilir.Harita sahibinin çevresi kalabalık olacaktır.Onun yardımlarından yararlananlar olacaktır.Bazıları onun iyi niyetini kötüye de kullanacaklardır.Bu arada akılsız dostlar da kendisini para konusunda yanıltacaklardır.Haritasının 11. evinde Yengeçte sert açılı Ay olan kimsenin iş paraya geldiğinde ahbap ve dostlara güvenmemesi yerinde olacaktır.

Bir erkeğin yıldız haritasında 11. evde Yengeçteki tatlı açılı Ay ideal eşi simgeleyebilir.Harita sahibi bir okul arkadaşını sevebilir.Küçük yaşta başlayan bu sevgi gitgide güçlenebilir ve evlilikle nihayetlenebilir.Harita sahibi eşine daima sadık kalacaktır.Eşini mutlu etmek için daha fazla çalışacaktır ve mesleğinde de ilerleyecektir.Fakat Ay sert açılıysa harita sahibi çok sevmesine rağmen mutlu olamayacaktır.Karşı taraf onun sandığı gibi iyi niyetli saf vb biri olmayacaktır.Hatta o erkeğin sevgisinden yararlanmaya da kalkışacaktır.Haritada 11. evdeki Yengeçteki uyumlu Ay dört ve daha fazla çocuk anlamına gelir.5. evde Oğlakta sert yıldız yoksa ve Ay sert açılar yapmıyosa çocuk sayısı daha da artacaktır

Nin.Me.Sar.Ra
11-12-2010 11:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Aslandaki Ay:Bir yıldız haritasında Aslan burcunun 11. eve düşmesi iyi sayılır.Yalnız Aslan 11. evde olunca Kovada 5. evde demektir.Bu durumda çocuk sorun olabilir.5. evdeki Aslan da Kova da verimsiz burçlardır ve çocuk vermezler.5. evde bu iki burçtan biri olduğunda 11. eve bakılır.Burada verimsiz burçtan hemen sonra Başak veya Balık varsa durum değişebilir.Fakat 11. evdeki Aslanın yanındaki Başakta veya Kovanın yanındaki Balıkta yumuşak başlı sayılan Ay,Venüs,Jüpiter gibi bir yıldız olmalıdır.Satürn,Uranüs,Neptün gibi yıldızlar çocuk vermezler.Veya çocuk sayısını azaltırlar.

Aslanın 11. eve düşmesi çocuk konusunda sorun yaratabilir. Ama burcun bu konumu harita sahibine işte başarı verebilir.Böyle bir haritası olan kimse dostlarının tanıdıklarının yardımıyla işte ilerler.Yaşamda kendisine iyi bir yer yapabilir.Toplum ilişkilerinde başarılı olur.Bu insan tanıdıkları vasıtasıyla Yükselecek biridir.Yine tanıdıkları, dostları sayesinde para konusunda da başarılı olur.Bu harita sahibi başkalarını yöneten biri değildir.O güçlü kimselerin kanatlarının altına girerek ilerlemeyi yeğler.Hiçbir zaman başa geçmez ama başarılı bir ikinci adam olabilir.Harita sahibi daha çok yaşça büyük,olgun, önemli kimselerle ahbaplık eder ve onların yardımını sağlar.

Bu söylediklerimiz 11. evde Ay dışında Aslanda yıldız olmaması koşuluyla geçerlidir.Buraya düşecek Venüs,Jüpiter durumu daha da olumlu hale getirir.Fakat burada yer alacak sert etkili bir yıldız harita sahibinin sırf çıkarları için başkalarının emrine girmesine sebep olabilir.Harita sahibi önemli kimsenin amaçlarını isteklerini benimser.Onun arzu ettiği şeyleri yapar.Adeta onun gölgesi gibi hareket eder.Burada sert yıldız dalkavukluğa da yol açabilir.

Nin.Me.Sar.Ra
11-13-2010 03:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Başaktaki Ay:11. eve düşen Başak burcu insana çok sayıda ahbap dost verebilir.Burada kafa dostluğu da sözkonusudur.Harita sahibi tanıdığı kimselerin etkisinde kalacaktır.Onların istediği doğrultuda hareket edecektir.Bu tip sanatlara bilime önem verecek ve öğrenmeyi bilmeyi isteyecektir.Onu yönlendiren kimseler kendisinden genç olabilirler.Zekaları ve bilgileriyle hayranlık uyandırabilirler.Bu sayede harita sahibine istediklerini de yaptırabilirler.Harita sahibi entel olma arzusuyla onların sözünü dinler.Hepsini gözünde büyütebilir.Zaman zaman o insanların pek de yararlı kimseler olmadığı kanaatine varabilir. Fakat yine de ahbaplığa devam edebilir.11. evdeki Başak iş yaşamında başarı için fazla çalışılması gerektiğini de haber verebilir.

İçinde Ay olan Başak burcunun 11. evdeki durumu bazen büyük başarıya da işaret edebilir.Bunun için de burada Venüs,jüpiter gibi bir yıldızın bulunması ve tatlı açılar yapması gerekir.Böyle durumda harita sahibi mesleğinde ilerleyecektir.Bazı dostlarının fikirlerinden de yararlanarak mesleğinde yenilikler yapacaktır.Daha fazla para kazanabilecektir.Ama 11. evde Başakta sert etkili bir gezegen varsa durum çok değişecektir.Genç ahbaplardan yarar değil zarar gelecektir.Onlar harita sahibinin maddi zarara uğramasına da neden olabilirler.Ayrıca buradaki Neptün gibi bir yıldız genç dostların ısrarıyla başlayan sigara tiryakiliği içki,uyuşturucu bağımlılığı gibi şeylere de işaret edebilir.Ancak bu sözlerle gözünüzü korkutmak istemiyoruz.11. evde Başağa düşen ağır etkili yıldız tatlı açılar yapıyorsa daha da önemlisi Güneş veya Satürn güçlüyse bağımlılık olmayacaktır.Ama yine de ahbap olunan kimsere dikkat etmek gerekir.Onlardan pek hayır gelemeyeceğini bilmek de zararları önler.

Nin.Me.Sar.Ra
11-13-2010 10:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ariess Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 306
Üyelik Tarihi: Nov 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
RE: 11. evdeki Ay
11.evinde başakta Ay'ı olan birini tanıyorum, 3 gün boyunca kendi bütün programlarını yakın bir dostuna göre planladı , ama dostu! gülücük bu 3 gününüde kızarkadaşıyla geçirmeyi tercih etti . Bu olaydan sonra ben , arkadaşı hakkında yorumda bulundum ( mizahi bir şekilde gülücük ) benim arkadaşım hakkında bu şekilde konuşamazsın diye kızdı bana , kötü ben oldum koptum.w dipnot: ben bu adamın sevgilisi olmayı düşünürken , beni derin düşüncelere itti bu sözleriyle koptum.w

http://img62.imageshack.us/img62/7818/haritam.jpg
11-14-2010 10:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Terazideki Ay:Terazinin 11. eve düşmesi birçok bakımdan iyi sayılır.Böyle bir haritanın sahibi yaşamı boyunca değerli dostlar edinecektir.Dostlarla tatlı bir uyum içinde olacaktır.Başı sıkıştığında dostlar onun yardımına koşacaktır.Hemen hemen her konuda kendisini destekleyeceklerdir.Örneğin aşkta düş kırıklığına uğrayan harita sahibi kendisini teselli edecek candan arkadaşlar bulacaktır.Para sıkıntısı varsa yine dostlar yardım edecektir.Borç verecekler ve ya maddi yardım da bulunacaklardır.Yahut sorunları hallederek onu maddi sıkıntıdan kurtaracaklardır.Bu gerçekten olumlu bir konumdur.11. evde Terazide Aydan başka tatlı etkili yıldız varsa durum daha da iyi olacaktır.Harita sahibi mesleğinde ilerleyeceği gibi para konusunda da rahat edecektir.Buraya düşen bir Jüpiter zengin dostlarla ve onlardan desteğe işaret edebilir.Yine buraya düşen bir Venüs yani terazinin özyıldızı daha da iyi sayılır.Bu karşı cinsle anlamlı dostluk demektir.Ayrıca harita sahibi karşı cinsten de iyilik görecektir.Bir erkeğin haritasında 11. evde Terazideki tatlı açılı bir Venüs dürüst kibar zarif bir kız olarak alınır.Bu kız erkeğin okul arkadaşı da olabilir.Daha sonra kendisiyle mutlu bir yuva da kurabilir.Eşi sayesinde yaşamda daha yükselebilir.

11. evde Terazideki Ay olumludur.Fakat burada sert bir yıldız varsa durum epey değişecektir.Dostlar yardım etmek istemelerine rağmen bazı nedenlerle çaresiz kalacaklardır.Veya yardımları yeterli olmayacaktır.Bazen bu dostlar maddi zarara da yol açacaklardır.Meslekle ilgili sorunlar da olacaktır.Harita sahibi büyük düşler düşleyecek fakat bunları gerçekleştiremeyecektir.Oysa buradaki tatlı etkili bir yıldız düşlerin gerçek olmasını da sağlar.11. evde Terazideki sert bir yıldız dostlarla anlaşmazlık kıskançlık vb. olarak da alınır.

Nin.Me.Sar.Ra
11-15-2010 02:17 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
RE: 11. evdeki Ay
11. evde Akrepteki Ay:11. eve düşen Akrepteki Ay sorun demektri.Çünkü herşeyden önce Ay Akrep burcunda çok rahatsızdır.Akrepte bütün olumsuz yanları ortaya çıkar.Oysa 11. eve tek başına düşen Akrep dostları çok sevmeye de neden olabilir.11. evinde Akrepte Ay olan kimse herşeyden önce ahbap ve dost seçmesini bilmelidir.Çünkü harita sahibinin çevresini kötü niyetli kimseler sarabilir.İyi gün dostu diye tanımlayabileceğimiz bazıları onun olanaklarından yararlanır fakat kendisi güç durumda kaldığında çekip gidebilirler.Harita sahibi kendisine tatlı sözler söyleyecek cana yakın sevimli tiplerle ahbap olacaktır.Onların çıkarcı olabilecekleri aklına gelmeyecektir.Daha sonra bazı ahbaplarla sorunlar olacaktır.Bu sorunlardan biri aşkla ilgilidir.Bu ahbaplar harita sahibinin sevgilisini ve mutluluğunu kıskanarak onları ayırmak için ellerinden geleni yapacaklardır.Bazıları da parayla ilgilenecek harita sahibine sokulup ondan yararlanacaklardır.Bazıları büyük maddi zarara da neden olabilirler.Fakat haritada Güneş güçlüyse ve tatlı açılar yapıyorsa yine Satürn güçlüyse zararlar epey önlenebilecektir.

11. evde Akrepteki Ayın yanısıra sert etkili bir yıldız varsa durum çok daha kötü olacaktır.Aslında düşman olan kimseler dost gibi gözükerek harita sahibine yaklaşacaklar ve onun iyi niyetini kötüye kullanacaklardır.Ay tatlı açılıysa ve burada jüpiter gibi bir yıldız varsa durum epey değişecektir.Bazı dostlar da ona aynı şekilde davranacaktır.Bu arada meslekte de başarı olabilecekti.Fakat yine de harita sahibinin 11. evde Akrepteki Aya dikkat etmesi ve kolay güvenmemesi gerekir.Dost seçerken çok titiz davranmalıdır.

Nin.Me.Sar.Ra
11-15-2010 09:35 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir