Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.06 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venüs İkinci evde
Yazar Mesaj
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Venüs İkinci evde
Gökyüzü evlerinin ikincisi parayı temsil eder.Gelir, kazanılacak her türlü para mal mülk, değer taşıyan herşey bu eve aittir.Dolayısıyla da bu eve düşen burca ve varsa yıldızlara çok dikkat etmek gerekir.Venüsün ikinci eve düşmesi genelde iyi sayılır.Çünkü serveti ve büyük parayı temsil eden Jüpiterden sonra venüs ikinci para yıldızı sayılmaktadır.Venüs daha çok gelir veren yıldızdır.Venüs 2. evde düştüğü buçlara göre para durumunu etkiler.

Venüs 2. evde ve Koç burcundaysa
:Koç burcuyla ikinci eve düşen Venüs insana epey para verebilir.Fakat Venüs bu burçta pek rahat sayılmaz.Özellikle zevkler için harcamalar olabilir.Bu konuma sahip kimsenin harcamalar konusunda dikkat etmesi gerekir.Gelen paranın bir bölümünü tutmaya gayret etmelidir.Harita sahibinin bankada vadeli hesap açtırması çok yararlı olabilir.Böylece el sürmeyeceği zaman para çoğalabilir.Venüs tatlı açılar yapıyorsa Koç burcunda bolluk olacaktır.Ama sert çalıysa bol para gelse bile zaman zaman para sıkıntısı çekilebilir.Bunun nedeni de harita sahibinin parayı tutmasını bilmemesidir.Koçtaki Venüs çalışma sayesinde epey para geleceğine de işaret edebilir.

Venüs 2. evde ve Boğa burcundaysa
:Boğa burcunda Venüsün maddeye olan yatkınlığı daha belirgin hale gelir.Bu konumdaki Venüs bolluk verir.Harita sahibi ömür boyu büyük gelir sahibi olacaktır.Hatta çalışmasına gerek kalmadan rahat rahat geçineceği parayı her ay alacaktır.Tatlı açılı Venüs harita sahibinin her türlü yerden gelir sağlamasında yardım edebilir.Yine harita sahibi mal mülk de edinebilir.Zamanla güzel bir evi gelir getirecek emlakı vb. de olabilir.Harita sahibi hangi burçta doğmuş olursa olsun paraya Boğa burcundanmışcasına önem verecektir.Zaten onda Boğa özellikleri de görülecektir.Fakat 2. evde Boğadaki Venüs Mars ,Satürn gibi yıldızlarla sert açılar yapıyorsa parayı kazanmakta, tutmakta güçleşebilir.Bu durumda haritadaki jüpiteri incelemek yararlıdır.

Venüs 2. evde ve İkizler burcundaysa
:İkinci ev parayla ilgilidir.Buna karşılık ikizler bir zeka , akıl ve bilgi burcudur.Para evine düşen böyle bir burcun yararlı olmayacağını sanabilirsiniz.Fakat bu doğru değildir.İkizler çift karakterli ve çift kısmetli bir burçtur.Dolayısıyla da birden fazla yerden gelir sözkonusudur özellikle buradaki Venüs tatlı açılıysa.Venüs İkizlerde duygularını yitirir ve Merkür gibi hareket eder.Bu yüzden haritasında ikinci evde İkizlerde Venüs bulunan kimse para konusunda tam anlamıyla akılcı olabilir.Paranın nerelerden gelebileceğini saptayıp ona göre davranabilir.Böylece bolluğa da kavuşabilir.Yalnız bütün bunlar için Venüsün tatlı açılar yapması şarttır.Satürn,Mars Uranüs gibi yıldızlarla sert açılar oluşturan Venüs parayla ilgili planları başarısızlığa uğratabilir.Ayrıca kazanılan para çok kısa sürede çarçur olup gidebilir.

Venüs 2. evde ve Yengeç burcundaysa:Yengeç burcu en verimli burçtur.Ayrıca ikinci para burcu sayılmaktadır.Venüs aslında Yengeçte rahat edemez.Çünkü Yengecin aşırı duyguları Venüsün özelliklerini etkiler ve hatta bazen yok edebilir.Fakat 2. evde Yengeçte yer alan tatlı açılı bir Venüs para durumunun çok iyi olacağını müjdeleyebilir.Harita sahibi maddi güvene büyük önem veren biri olabilir.Bu yüzden devamlı olarak parayla ilgilenebilir.Parayı tutmayı ve biriktirmeyi isteyebilir.Bu durumda da biraz sıkı elli olabilir.Ama gelen para harcanmayarak artar.Hem Yengeç burcunda bu para çabuk ürer ve çoğalır.Ayrıca Yengeçteki Venüs bir kadının neden olacağı gelire de işaret edebilir.Parayı harita sahibinin annesi,eşi vb. de sağlayabilir.Yalnız Yengeçteki Venüsün bolluk vermesi için hiç sert açı yapmaması gerekir.2. evde Yengeçteki Venüs Jüpiter,Mars,Satürn gibi yıldızlarla sert açılıysa parayı kazanmak da tutabilmek de güçleşecektir.

Venüs 2. evde ve Aslan burcundaysa:Venüs Aslan burcunda fazla rahat sayılmaz.Ama burçta değerli şeylere olan ilgiyi arttırır.Harita sahibi kendi gayretiyle bol para kazanabilir.Parasını da değerli taşlara,madenlere vb yatırabilir.Yine gitgide değer kazanacak şeyler alabilir.Zamanla büyük gelir sahibi de olabilir.Ancak harita sahibinin daima sağlam yerlere yatırım yapması gerekir.Spekülasyon ve kumar türü işler zarar verebilir.Hele Venüs sert açılıysa zarara kesin gözüyle bakılabilir.Venüs tatlı açılıysa değerli kağıtlar,tahviller,vb. almak uygun olabilir.Parayı sağlam yere bağlamakla geliri artırmak da olasıdır.Özellikle orta yaştan itibaren harita sahibinin rahat yaşamasını sağlayacak dolgun geliri olabilir.Ancak Venüsün bu evde tatlı açılar yapması gereklidir.
Dergiden yazıyorum, devam edeceğim

Nin.Me.Sar.Ra
11-09-2010 02:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: Venüs İkinci evde
Venüs 2. evde ve Başak burcundaysa:Bu konuma sahip olan kişi için para hemen herşeyden önemli olabilir.O parayı elde etmeyi,tutmayı,biriktirmeyi ister.Harcamaktan da pek hoşlanmayabilir.Bu tip parayı çalışarak da kazanabilir.Ama o başkalarının parasından da yararlanmayı isteyecektir.Özellikle yaşamındaki bir kadından maddi yardım da bekleyebilir.Bu kadın onun annesi,ablası veya bir yakını olabilir.Harita sahibi başı sıkıştığında bu insandan yardım bekleyebilir.Yine para konusunda bu kişiden fikir alabilir.Harita sahibi erkekse evleneceği zaman varlıklı bi eş seçecektir.Venüsün bu konumu kadınlara da erkeklere de ömür boyu gelir olarak alınır.Harita sahibi herhangi bir nedenle böyle bir gelir sahibi olabilir.Bazen 2. evde Başakta yer alan Venüs duyguların ikinci planda kalmasına da yol açabilir.Bu tip aşktan çok parayı düşünür.İkisi arasında seçim yapması gerektiğinde parayı seçebilir.

Venüs 2. evde ve Terazi burcundaysa
:2. evde Terazideki Venüs insana lüks isteği verir.Bu tip güzel ve pahalı şeylere sahip olmayı isteyecektir.Yaşamında daima güzellikler olmalıdır.Fakat iş bunları elde etmeye gelince harita sahibi duraklar.Çünkü onun parası son derece değerlidir.Ne olursa olsun parasını harcamamaya kararlıdır.Bu durumda istediği lüksü başkası sağlamalıdır.Bu çekici tip kolaylıkla sevgili bulur.Genelde varlıklı birini seçer sonra onun parasından türlü şekilde yararlanmaya başlar.Hele seçtiği kimse zengin ve cömert biriyse bu insanın arzularının sonu gelmez.Harita sahibi çekici bir kadınsa erkeğe evler arabalar mücevherler aldırabilir.Ayrıca erkekten para da isteyebilir.Harita sahibi erkekse kendisinde jigololara benzer huylar olacaktır.O, kadın parasıyla geçinmeyi isteyecektir.Venüsü 2. evde Terazide olan kadın ve erkekler zamanla epey para sahibi olabilirler.

Venüs 2. evde ve Akrep burcundaysa
:Bu konumun ilk akla getirdiği aşırı para sevgisidir.Harita sahibi güzel,rahat bir yaşam istemektedir.Fakat bu hayatı sağlamak için para harcamaya asla yanaşmayacaktır.O başkalarının sırtından geçinmeyi arzu edecektir.Parayı kazanmasını iyi bilecektir.Parasını daima biriktirecektir.Yanında paradan söz edildiğinde kuşkulanacaktır.Daima parası yokmuş gibi davranacaktır.Bu konuma sahip erkek cinselliğe aşırı önem verecektir.Yine zevklerine düşkün olacaktır.Bu erkek tutumlu olmasına rağmen yemek ,içmek, gezmek ,eğlenmek ve çapkınlık için para harcayacaktır.Ama yine de para verirken adeta acı duyacaktır.O cimri de olabilir ancak mesele cinselliğe gelince çaresiz para harcayabilir.Bu tip devamlı para biriktirmeye çalışmasına rağmen fazla para sahibi olamayacaktır.Ancak haritada Jüpiterin burcu, evi, açıları bu durumu değiştirebilir.2. evde Akrepte Venüsü olan kadın da zevklere düşkün olacaktır.Fakat o parasını tutmayı bilecektir

Nin.Me.Sar.Ra
11-10-2010 09:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: Venüs İkinci evde
Venüs 2. evde ve Yay burcundaysa:Bu konuma sahip kişiye kısmetler çifter çifter gelecektir.O, hiçbir zaman para sıkıntısı çekmeyecektir.Kendisine ömür boyu yetecek bir geliri olacaktır.Bu konuma sahip erkek parayı zevkleri için harcayacak,yiyecek,içecek,eğlenecek,yaşamın tadını çıkaracaktır.Kılık kıyafet için de bol harcama yapacaktır.Ayıca O kadınlara da cömert davranacaktır.Flört ettiği kimselere hediyeler alacaktır.Ciddi ilişki kurması güçtür.Fakat böyle bir şey olduğunda kadının bütün masrafını da üstlenecektir.Ancak bu erkek epey havaidir.Yani ondan bol para alan kadınlar bir süre sonra terkedileceklerdir.Para da kesilecektir.Haritasının 2. evinde Yayda Venüsü olan kadın bol para kazanacaktır.Ayrıca akıllı yatırımlar sayesinde iyi bir gelir elde edecektirO parayı daha çok kendisine harcayacaktır.İlişki kuracağı, evleneceği zaman da üstün bir eş isteyecektir.

Venüs 2. evde ve Oğlak burcundaysa:Venüsün oğlakla ikinci eve düşmesi pek iyi sayılmaz.Çünkü Venüs Oğlakta tüm duygularını yitirir ve tam anlamıyla maddi olur.Haritasında 2. evde Oğlakta Venüsü olan kadın zenginlik peşindedir.O epey zeki ve akıllıdır.İyi eğitim görmüş de olabilir.Hatta kendisi bol para da kazanabilir.Ama onun gözü daima zenginlerdedir.Zengin bir erkekle evlenmeyi ve onun parasından yararlanmayı düşünür.Bunu da başarır.Bu kadın herşeyi madde açısından ölçer.Onun sevmesi güçtür.Ancak doğum anında ayın düştüğü burç ve yaptığı açılar durumu biraz değiştirebilir.Yine de o zenginlere hayrandır.Haritasında Oğlakla 2. eve düşen Venüse sahip erkek sadece ve sadece parayı ,mevkiiyi düşünen biridir. Yükselmek için kadın parasından yararlanabilir.Zengin bir ailenin kızıyla evlenerek yaşamda ilerleyebilir.Bu tipin parası son derece değerlidir.Aklını kullanarak büyük gelir sahibi de olabilir.Parayla aşk arasında seçim yapması gerektiğinde parayı seçeceği muhakkaktır.

Nin.Me.Sar.Ra
11-11-2010 04:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: Venüs İkinci evde
Venüs 2. evde ve Kova burcundaysa:Venüsün Kovayla ikinci eve düşmesinin iyi yanları vardır.Harita sahibi paranın değerini bilen biridir.O parayı elde etmek için aklını kullanacaktır.Fırsatları değerlendirecek ve zamanla istediği duruma gelecektir.Fakat parayı harcamayı da pek istemeyecektir.Daha doğrusu parayı kendisine ve belki bir iki sevdiğine harcayacaktır.Onun ömür boyu çok dolgun bir geliri olacaktır.Parasını çoğaltmak için de türlü şeyler düşünecektir.Spekülasyon yapacaktır.Yalnız Venüs tatlı açılıysa kazanç olacaktır.Aksi halde spekülasyonlar zarara neden olacaktır.Haritasında ikinci evde Kovada Venüsü bulunan kadın üstün bir eş isteyecektir.Zengin biriyle evlenmek için uğraşacaktır.Bunu başarınca da kendisi için bol para harcamaya başlayacaktır.Venüs 2. evde Kovada olan erkek parayı hiç düşünmediğini söyleyecek, ideallerinden söz edecektir.Ama aslında paraya büyük önem verecektir.Parayı zekası sayesinde elde edecektir.Ömür boyu gelir sahibi de olacaktır.

Venüs 2. evde ve Balık burcundaysa :Venüsün Balıkla ikinci eve düşmesinin olumlu ve olumsuz yanları bulunmaktadır.Haritasında Venüsü bu konumda olan kadın lükse büyük önem verecektir.Yaşamını güzel ve pahalı şeylerle doldurmak isteyecektir.Haritada Güneş,Mars,Jüpiter gibi yıldızlar güçlüyse kendisi kazanacak ve zevkleri için de bol bol harcayacaktır.Hem ona kısmetle çifte çifte gelecektir.Yine kendi gayretiyle iyi gelir sahibi de olacaktır.Güneş vb. zayıf durumdaysa kadın parayı başkalarından sağlamayı isteyecektir.Kendisini sevenlerden para alacaktır.Bu kadın zengin biriyle evlenmeyi başarırsa mutlu olacaktır.Venüsü 2. evde Balıkta olan erkekler çifter kısmetli olabilir.Para ona güzel sanatlardan veya güzellikle ilgili konulardan gelebilir.Ayrıca bu tip birden fazla evlilik de yapabilir.Zengin eşler de seçebilir.Yalnız o sevdiği zaman bol para da harcayacaktır.Yaşamın güzelliklerini sevgilisine sunmaya çalışacaktır.Bu erkeğe bir kadından miras da kalabilir.

Kaynak :Astroloji yıldızlar ve Burcunuz dergisi

Nin.Me.Sar.Ra
11-11-2010 10:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #5
RE: Venüs İkinci evde
(11-09-2010 02:08 PM)Nin.Me.Sar.Ra Yazılan:  Gökyüzü evlerinin ikincisi parayı temsil eder.Gelir, kazanılacak her türlü para mal mülk, değer taşıyan herşey bu eve aittir.Dolayısıyla da bu eve düşen burca ve varsa yıldızlara çok dikkat etmek gerekir.Venüsün ikinci eve düşmesi genelde iyi sayılır.Çünkü serveti ve büyük parayı temsil eden Jüpiterden sonra venüs ikinci para yıldızı sayılmaktadır.Venüs daha çok gelir veren yıldızdır.Venüs 2. evde düştüğü buçlara göre para durumunu etkiler.


[color=#FF0000][b]Venüs 2. evde ve Aslan burcundaysa
:Venüs Aslan burcunda fazla rahat sayılmaz.Ama burçta değerli şeylere olan ilgiyi arttırır.Harita sahibi kendi gayretiyle bol para kazanabilir.Parasını da değerli taşlara,madenlere vb yatırabilir.Yine gitgide değer kazanacak şeyler alabilir.Zamanla büyük gelir sahibi de olabilir.Ancak harita sahibinin daima sağlam yerlere yatırım yapması gerekir.Spekülasyon ve kumar türü işler zarar verebilir.Hele Venüs sert açılıysa zarara kesin gözüyle bakılabilir.Venüs tatlı açılıysa değerli kağıtlar,tahviller,vb. almak uygun olabilir.Parayı sağlam yere bağlamakla geliri artırmak da olasıdır.Özellikle orta yaştan itibaren harita sahibinin rahat yaşamasını sağlayacak dolgun geliri olabilir.Ancak Venüsün bu evde tatlı açılar yapması gereklidir.
Dergiden yazıyorum, devam edeceğim

Venüs 2. evimde Aslan burcunda rahat değilmiş ama para gelecek bir şekilde. Peki Venüsün tatlı açıları ne oluyor. Sert açılar olarak mars kare ay 45 lik açı girer mi mesela? Gerçi güneş ve ay burçlarım toprak grubundan oldukları için çok fazla savurgan değilimdir. Yatırımlarda sağlam yer olması önceliğimdir. Kumar vs şeylerle de aram hiç iyi değildir.
11-12-2010 02:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
mutluluklar Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 117
Üyelik Tarihi: Mar 2011

Rep Puanı: 3

Mesaj: #6
RE: Venüs İkinci evde
(11-12-2010 02:52 PM)Messa Yazılan:  
(11-09-2010 02:08 PM)Nin.Me.Sar.Ra Yazılan:  Gökyüzü evlerinin ikincisi parayı temsil eder.Gelir, kazanılacak her türlü para mal mülk, değer taşıyan herşey bu eve aittir.Dolayısıyla da bu eve düşen burca ve varsa yıldızlara çok dikkat etmek gerekir.Venüsün ikinci eve düşmesi genelde iyi sayılır.Çünkü serveti ve büyük parayı temsil eden Jüpiterden sonra venüs ikinci para yıldızı sayılmaktadır.Venüs daha çok gelir veren yıldızdır.Venüs 2. evde düştüğü buçlara göre para durumunu etkiler.


[color=#FF0000][b]Venüs 2. evde ve Aslan burcundaysa
:Venüs Aslan burcunda fazla rahat sayılmaz.Ama burçta değerli şeylere olan ilgiyi arttırır.Harita sahibi kendi gayretiyle bol para kazanabilir.Parasını da değerli taşlara,madenlere vb yatırabilir.Yine gitgide değer kazanacak şeyler alabilir.Zamanla büyük gelir sahibi de olabilir.Ancak harita sahibinin daima sağlam yerlere yatırım yapması gerekir.Spekülasyon ve kumar türü işler zarar verebilir.Hele Venüs sert açılıysa zarara kesin gözüyle bakılabilir.Venüs tatlı açılıysa değerli kağıtlar,tahviller,vb. almak uygun olabilir.Parayı sağlam yere bağlamakla geliri artırmak da olasıdır.Özellikle orta yaştan itibaren harita sahibinin rahat yaşamasını sağlayacak dolgun geliri olabilir.Ancak Venüsün bu evde tatlı açılar yapması gereklidir.
Dergiden yazıyorum, devam edeceğim

Venüs 2. evimde Aslan burcunda rahat değilmiş ama para gelecek bir şekilde. Peki Venüsün tatlı açıları ne oluyor. Sert açılar olarak mars kare ay 45 lik açı girer mi mesela? Gerçi güneş ve ay burçlarım toprak grubundan oldukları için çok fazla savurgan değilimdir. Yatırımlarda sağlam yer olması önceliğimdir. Kumar vs şeylerle de aram hiç iyi değildir.

benım de venüsüm aslanda 2.evde ... bende çok merak ettim devamını... kağıtlar ve tahviller almak denmiş ,onu pek anlayamadım ama.. teşekkürler paylaşımınız için bu arada gülücük

http://i1107.hizliresim.com/2011/7/5/6721.gif
05-09-2011 03:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Jüpiter 2.Evde atl@s 6 14,222 01-21-2013 04:11 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Mars 2.evde astrosohbet 18 26,262 11-02-2012 05:49 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Uranus 2.evde astrosohbet 3 7,846 01-18-2012 05:48 PM
Son Mesaj: Venüs

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir