Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.82 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Akrepleri bu yıl neler bekliyor ?
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Akrepleri bu yıl neler bekliyor ?
Eğer yükselen burcunuz Akrep ise ya da bu burçta doğmuşsanız, bu yazı sizin için faydalı olabilir. 2010-11 döneminde yavaş hareket eden burç değiştirirken, pek çoğumuzun hayatında geri dönüşümü olmayan değişiklikler ve anilikler gündeme geliyor. Özellikle Satürn’ün Terazi burcuna geçişi yükselen Akrep’ler açısından önem verdikleri kontrol edebilme gücünün çok zayıfladığı, artık belirli konularda, kariyerde ve özellikle ilişkilerde kabullenmenin gerektiğini anlatıyor. Böyle bir dönemde önünüzü görmeniz, plan yapmanız, kendi çıkarlarınızı korumaya çalışmanız pek kolay değil. Yakın beraberlikler, anlaşmalar ve evlilikler yeni bir anlayışla değerlendirilmeli, eğer ilişkiler çürümüşse, aşırı zorlamak yerine, bunu bir kayıp gibi görmek yerine, hayatı arıtmalı, sadeleştirmeliyiz.

Kendini geliştirmeyi ve fırsatları anlatan Jüpiter önümüzdeki bir yıl içinde üç burçta ilerliyor olacak. 22 Ocak’a kadar Balık’ta kalan Jüpiter bu dönemde yaratıcı olduğunuz, hayatın zevklerine, aşka daha açık olduğunuz, heyecan verici adımlara ve aniden gelen ödüllere işaret ediyor. Hayata daha pozitif bakabilir ve bu arada çocuklarla ilgili olumlu adımlar atabilirsiniz. Genel olarak şansın sizden daha fazla yana olduğu, eğitsel konuların akıcı ve uyandırıcı olabileceği bir dönem bu. 22 Ocak – 5 Haziran arasında ise bu kez iş hayatınızda özellikle tek başına yapabileceğiniz işlerde yeni adımlar atabileceğiniz, riskler alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu dönemde kendinizi organize etmek, iş hayatında yeni tecrübeler elde etmek için daha çok çalışacak ve kendinizi geliştirebileceksiniz. 5 Haziran sonrasında ise bu çabalarınızın karşılığını daha çok görmeye başlayabiliriz. Bu üçüncü dönemde, yılın ikinci yarısında yeni ortaklıklar, anlaşmalar ve sizden daha zengin, güçlü ya da en azından yaptığınız iş üzerinde söz sahibi kişilerle bir araya gelebilir, anlaşmalar yapabilir ya da desteklerini alabilirsiniz.

2011 Nisan’ında Neptün de Balık burcuna ilerliyor. Burada önce birkaç ay kalacak ancak 18 – 22 Kasım günleri arasında doğan Akrep’ler hayatlarında genel bir dağılma, kararsızlık, dalgalanma ve pek de gerçekçi olmayan eğilimler, bolca hayal bulabilirler. Bu tarihler arasında doğmuşsanız, Jüpiter/Uranüs olumlu açısında olmanız hayatınıza pek çok yeni sürpriz ve açılım, kendini yenileme imkanı da getiriyor. Yine de genel olarak bir belirsizlik ve arayış hissi, kendinden emin olamama söz konusu.

Önümüzdeki bir yıl boyunca enerji ve eylem gezegeni Mars, 16 Ocak – 23 Şubat, 11 Mayıs – 21 Haziran, 19 Eylül – 11 Kasım tarihleri arasında burcunuzla daha çetin açılar kuracağı için, bu dönemlerde enerjinizi daha kontrollü ve yapıcı yönde kullanmaya bakmalı, öfkenizin kurbanı olmamaya çalışmalısınız. Ocak- Şubat döneminde eve ve aileye yönelik konular, Mayıs-Haziran döneminde ilişkiler, anlaşmalar, denge isteyen konular, Eylül-Kasım arasında ise kariyerinize yönelik çabalar daha fazla görünürlük kazanacak ve sizi bu konularda test edecek. Yeni güneş dönüşünüzün size mutlu, keyifli bir yıl getirmesi dileğiyle.

R.Hakan Kırkoğlu
10-23-2010 02:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mercan Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 51
Üyelik Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: Akrepleri bu yıl neler bekliyor ?
kısa bir yazıda ne çok şey anlatmış, paylaştığınız için teşekkürler.

10-23-2010 12:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #3
RE: Akrepleri bu yıl neler bekliyor ?
Yükselen akrep olarak teşekkürler...

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
10-23-2010 04:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
anaksunamu Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 34
Üyelik Tarihi: May 2010

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: Akrepleri bu yıl neler bekliyor ?
paylaşımın için çok teşekkürler Derin çiçek

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=r...opo=1&ast=
KONUŞSAM DİLİM YANAR,SUSSAM KALBİM
10-23-2010 04:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
RE: Akrepleri bu yıl neler bekliyor ?
(10-23-2010 04:14 PM)ayca571981 Yazılan:  bidaha dünyaya gelme şansım olsa allahtan akrep- terazi özellikli olarak gelmek isterdim. büyük hayranlığım var akrebin iradesine ve gücüne terazinin diplomasisine tabii sonrasında nasıl bişey olurdum bilmem.:D

Bu durum bazen çok yorucu olabiliyor ayçacığım, dileğini bir daha gözden geçirsen iyi olur..gözkýrpma
10-24-2010 12:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: Akrepleri bu yıl neler bekliyor ?
Her burçta gölge yanlar vardır, getirisini uygulamak tamamıyla kişiye hastır, hiçbir burç kötü veya mükemmel değildir, hepsinde ayrı ayrı diğer bir burcun eksiğini tamamlayan özellikler mevcuttur..verygood
10-24-2010 01:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Yay burcunu neler bekliyor ? Derin 1 4,269 06-04-2011 03:18 PM
Son Mesaj: Derin
  Neptün Balık'ta hayatımıza neler getirecek ? Derin 46 53,782 05-07-2011 05:12 PM
Son Mesaj: eylülmavi

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir