Konu Kapalı 
 
Değerlendir:
  • 20 Oy - 2.75 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yükselen Burçlar
Yazar Mesaj
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #11
RE: Yükselen Burçlar
YÜKSELEN OĞLAK

Yaşlandıkça gençleşecek, hayat dolan, hareketlenen başka bir burç bilmiyorum. Dışarından bakıldıklarında ciddi, soğuk kanlı, mesafeli bir havaları vardır ama yakınlaşmaya başladığınızda aslında sadece hayatın sorumlulukları ve kuralları arasına sıkışmış biriyle karşılaşırsınız.

Yöneticileri Satürn’dür. Eskiler Satürn’e kronos derlerdi zaman anlamına gelen. Bu yüzden belki de zamanı en iyi kullanan, kısıtlı zaman dilimi içinde elindekileri gayet iyi yöneten, organize olan ve başarı odaklı bir karakterleri vardır. Hayata geliş nedenleri sürekli çalışmak adeta!

Ayağı yer basmayan fikirlerle uğraşmaz. Söylediğiniz her şey öncelikle onun mantık süzgecinden geçer eğer ona mantıklı gelir ise sizinle o konu hakkında konuşmaya veya teklif edilen işi yapmaya başlar. Her şeye akıl süzgeci ile yaklaştığından dolayı hayatı oldukça ciddiye alır.

Spontane, beklenmedik anlarda beklenmedik davranışlar beklemezsiniz ondan. Bir nevi “ağır abi” dir. Kurallar onun için çok önemlidir. Her işin yapılmasının bir yöntemi, bir kuralı vardır ve bu kuralın dışına çıkmaktan pek hoşlanmazlar.

Doğa açısından baktığımız zaman, kışın artık kapımızda olduğuna işaret eder. Sert, soğuk günler başlamak üzeredir. Kara kış dediğimiz şey aslında tamda yöneticileri Satürn’e oldukça yakışmaktadır. Bir oğlak burcuna her zaman güvenebilirsiniz verdiği sözü tutacaktır fakat her zaman kendisine saygı duyulmasını bekler ve takdir edilmek ister.

Kuralcı oluşundan, kuralları sevmesinden bahsetmişken mükemmeliyetçiliğini de atlamamak gerek. Önemli olan onlar için, uğraştıkları işin çok kısa sürede bitmesi değil, en mükemmele yakın olmasıdır. Bu yüzden de yavaş adımlarla, ağır, dikkatli,planlı ve kararlı bir şekilde ilerlerler.

Somut şeylerin, maddenin, maddiyatın değerini iyi bilirler. Cimri değildirler ama gereksiz harcamalara da izin vermezler. Az önce bahsettiğim gibi alış-veriş yaparken bile öncelikle akıl süzgecinden geçirip, gerçekten ihtiyacı olup olmadığını düşünüp sonra almaya karar verirler. Tutumlu bir yapıları vardır.

Toprak grubu bir burç olduğundan dolayı pratiktirler. Amaç ve hedef duyguları gelişmiştir ama bir yay gibi dağılarak değil uzun vadeli amaçlar peşinde ve konsantre bir yapıda amaçları için hareket ederler.

Minimal, sade, öz, yalın bir hayattı tercih edebilirler. Duyguları konusunda temkinli adım atabilirler fakat zaman zaman çevresindekiler onu duygusuz olarak algılayabilirler. Yaş tahtaya kolay kolay basmazlar, attıkları her adımın ardında yatan bir mantık veya bir denklem muhakkak vardır.

Medikal astrolojiye göre; dizler, kemikler, cilt, deri, pankreas oğlak burcu tarafından yönetilmektedir. Dizler ve bu bölgelerde ki yaralanmalar, hasarlar, kemiklerde problemler, kırılmalar, cüzzam, alerji, kaşıntılar, yaralar oğlak burcu yönetimi adlındadır.

Medical Astroloji bilgileri, astroloji okulu ileri seviye ders notlarından alıntıdır.

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
10-26-2010 10:19 PM
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #12
RE: Yükselen Burçlar
YÜKSELEN KOVA

2 yöneticili bir burca daha geldik. Klasik astrolojiye göre yöneticisi Satürn, Modern astrolojiye göre ise Uranüs. Ama bence her ikisi! Toplumla iç içe bir burçtur, toplumsal sorunlara, organizasyonlara katılmayı, dernekler içinde görev almayı sever ama bunu yaparken bireyselliğini de korumasını bilir. Toplum içinde eriyip gitmez veya bütünle bir olmaz. Sadece şu kısma kadar bile hem Satürn hem de Uranüs etkilerini sizde sezmişsinizdir.

Genel anlamda orijinal insanlardır. Bu orjinalliklerini bazen fikir bazında, bazen dış görünüşü ile, bazen birlikte olduğu insanlar, bazen hobileri ile bazen de edindiği meslek ile ortaya koyar. Oldukça arkadaş canlısı, dostane, sosyal bir yapıları vardır. Her an her yerde bulunmak, gruplar içinde aktif görev almak isterler.

İşin içinde Satürn olduğundan dolayı mantıklı, analizci, kuralcı bir yapısı vardır. Ama oğlak burcunda ki gibi, statükocu bir şekilde değil, daha esnek, yeniliklere açık hatta kendisi yeni şeyleri denemeye açıktır. Hava grubu bir burç olduğundan dolayı bilgi, zeka ile ilgili konular, entelektüel alanlar ilgi alanları arasında yer alır.

İnsiyatifi ele alıp kendi hayatına kendi kaderine kendi yön vermek arzusundadır. Özgürlüğüne oldukça düşkündür, kısıtlanmaktan, haraket alanının daraltılmasından hoşlanmazlar. Olaylara tarafsız, objektif bir şekilde değerlendirebilirler. Zaman zaman kendilerine karşı objektif olmakta abartıp, kendilerini çok fazla eleştirebilirler.

İçlerinde sürekli sistem karşıtı bir enerji vardır ama bu sistem karşıtlığı sistemin tamamen yok edilmesi değil, onarılması, düzenlenmesi, daha rahat algılanıp kullanılması yönündedir. Yıkıcı yok edici bir devrim dürtüsünden bahsetmiyoruz. Eleştirirken, değişmesini isterken yerine alternatifleri de getirebilmektedir.

Tam bir dünya insanıdır, farklı bir algılama yeteneği, olayları değerlendirirken kendine has yöntemleri vardır. Fikirler, düşünceler onun için çok önemlidir. Fakat burada somut olan fikirlerden bahsediyoruz, yay gibi dini, felsefi değil. Kısacası fikir kova burcu insanı bir nevi fikir insanı.

Çeşitlilikten yanadır, hayatında insan çeşitliliği, konu çeşitliliği her türlü çeşitlilikten hoşlanır. Algılaması kapasitesi oldukça güçlüdür. Teknolojik gelişmelere,bilimsel konulara ilgi duyabilir, ilerici bir bakış açısı vardır. Elindekileri kolay kolay riske atmaz aksine koruma eğilimindedir. Zaman zaman ukala ve sivri dilleri ile rahatsız edici olabilirler.

Medikal astrolojiye göre baldırlar, ayak bilekler, uyluk kısmını yönetirler. Bu uzuvlarda ortaya çıkan rahatsızlıklar, damarlarda pıhtılaşma yaratan sorunlar, kanı bozan tüm dolaşım problemleri, kramplar kova burcu rahatsızlıklarının başında gelir.

Medical Astroloji bilgileri, astroloji okulu ileri seviye ders notlarından alıntıdır.

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
10-27-2010 07:28 PM
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #13
RE: Yükselen Burçlar
YÜKSELEN BALIK

Son yükselen burcumuza geldi sıra. Bir ortamda biri balık burcu olduğunu söylediği zaman çoğu insanın yüzünde hemen bir acıma, merhamet ifadesi belirir. Aslında tam olarak haksızda sayılmazlar. 2 yöneticili bir burç klasik astrolojiye göre Jüpiter modern astrolojiye göre ise Neptün. Jüpiter’in iyimserliği Neptün’ün yaratıcılık ve hayal gücü birleşmiş bu burçta.

Hassastırlar ve kolay kolay çevrelerinde ki insanlar tarafından anlaşılmazlar. Çünkü onların hayata baktığı pencere realist değil, onlar olayları manevi tarafları ile görmeye çalışırlar. Oldukça yaratıcı, hayal güçleri geniş, merhametli bir yapıları vardır. Arada bir balıkların bir başkaların tarafından silkelenmesi gerekir dünyaya dönmeleri için, çünkü bu kadar iyimserliği kaldırabilecek bir düzende yaşamıyoruz.

Sezgileri çok kuvvetlidir ama sezgilerini aktarma konusunda objektif olmakta zorlanabilirler, çünkü birilerini kırmak, incitmek isteyecekleri en son şeydir. Kova bireysel bir burçtu, toplum içinde bireyselliğini korumasını bilirdi ama balıklar bütünleşme arzusu içindedir. Bütünle bir olma, bütünleşme, ilahi olanla yakınlaşma.

Bilinçaltları çok doludur, hayatlarında zaman zaman yüzleşmek zorunda oldukları durumlarla karşılaşırlar, bunlar korkuları olabilir, görmek istemediği gerçekler olabilir. Fikirler ve düşünceleri değişken olabilir. İkonasında her 2 yöne doğru giden balıkla simgelenir. Ne yöne gideceği konusunda, ne karar vereceği konusunda zaman zaman kaoslara düşebilirler.

Alıngandırlar, bir balığın her an neye kırılacağını kestirebilmek zordur, sizin önemsemediğiniz bir kelime veya şaka onlar alınması ve üzülmesi için yeterli olabilir. Bu yüzden bir balığın tepkilerini kestirmek zaman zaman zordur. Romantiktirler. İsyan edici olmaktansa yaşanan her şeyin, hayata gelişlerin bir sebebi olduğunu düşünür ve kabullenici bir davranış sergileyebilirler.

Duyguları konusunda çok yoğundur paylaşmayabilir, kendi içinde yaşayabilir ama yoğundurlar. Duygusal olarak kendilerini güvende hissetmek için onlar için çok önemlidir fakat kolay kolayda kimseye güvenmezler.

İnsiyatif almak, girişimci olmak, etki yaratmak onlara göre değildir. Yapmaları gerektiği kadarını yaparlar, genel olarak tembeldirler. İnançları konusunda kuvvetlidir, ruhsal konuları, dini konuları araştırmayı, bilgi sahibi olmayı severler. Fikirleri, düşünceleri, zihinlerini toparlanmakta bazen zorlanabilir ve unutkan olabilirler.

Empatik değil sempatik bir burçtur. Sadece sizin ne yaşadığınız ve ne hissettiğinizi anlamakla kalmaz, aynı duyguyu ve düşünceyi sizinle beraber yaşayabilirler.

Medikal astrolojiye göre; ayakları yönetirler. Ayaklarda çıkan tüm rahatsızlıklar, gut hastalığı, mantarlar, romatizmalar, ağrılar, balgamlar, kabuklu yaralar, rutubetten kaynaklı rahatsızlıklar, soğuk algınlıkları balık burcu hastalıkları arasında yer alır.

Medical Astroloji bilgileri, astroloji okulu ileri seviye ders notlarından alıntıdır.

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
10-28-2010 06:40 PM
« Önceki | Sonraki »

Konu Kapalı 


Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Yükselen burca göre fiziksel görüntü tahmini Alya 473 712,718 12-06-2020 01:58 AM
Son Mesaj: daydreaminblue
  YÜKSELEN NE DEMEK vivienleigh 33 51,583 09-02-2019 06:58 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Yükselen Yöneticisi astrosohbet 122 162,305 04-28-2019 12:34 PM
Son Mesaj: Minais
  Otuzlu Yaşlarda Yükselen Etkisi plutomania 17 23,338 02-03-2019 05:46 PM
Son Mesaj: say24
  Yükselen burçlar-12. ve 1.evden gelen kavuşumlar... SeLiN 24 38,512 04-10-2018 04:12 PM
Son Mesaj: say24
  Yükselen burcumun beni engellemesinden nasıl kurtulurum? hilal-e 9 17,205 09-08-2017 06:24 PM
Son Mesaj: say24
  Yükselen Burcumuz ve Yükselen Burcumuzdaki Gezegenlerin Anlamları.. yaren 96 120,777 02-14-2017 07:02 PM
Son Mesaj: capri
  Yükselen Burç - Astrolojik Maskeniz Volume 2 :) astrosohbet 11 22,096 11-18-2012 03:44 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Yükselen Burç - Astrolojik Maskeniz astrosohbet 8 23,383 10-17-2012 01:56 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Yükselen Burcumuzu ve 1.Evlerimizi İrdeleyelim astrosohbet 192 226,318 08-23-2012 02:41 PM
Son Mesaj: Liya

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir