Değerlendir:
  • 16 Oy - 2.19 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Diger Burclara Göre Oglak
Yazar Mesaj
Mavisahram Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 925
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 17

Mesaj: #1
Diger Burclara Göre Oglak
Koca göre Oglak, riyakar ve kisitlayici biridir. Özellikle yöneten tarafin Oglak oldugu bir iliski, Koc icin cekilmezdir. Kare acilara sahip Oglak ve kocun iliskisi büyük catismalara gebedir. Ancak farkli özelliklerle dengelenmislerse birbirlerini güzelce dengeleyebilirler.

Bogaya göre Oglak, anlasilmasi cok zor olmayan bir karakterdir. Fakat hayatin güzelliklerine ve hazlarina düskün bir Boga, kurallarina düskün bir oglagi kisitlayici bulabilir. Ancak ikilinin muhafazakar ve tutumlu karakterleri birbirine uyar. Bu ikisinin olusturacagi cift, asiri tutumlu olabilir.

Ikizlere göre Oglak, dar kafali ve sIkIcIdir. Hareket ve özgürlükten hoslanan Ikizler, oglagi kisitlayici bulacaktir. Ancak farkli özellikleriyle birbirlerini tamamladiklarinda ortaya güzel bir cift cikabilir. Ikizlerin becerileri, oglagin disiplin ve azmiyle tamamlanacaktir. Evlilik türünden bir iliski kurarlarsa duygu ve zevkten cok mantiga önem vereceklerdir.

Yengece göre Oglak, soguk ve duygusuzdur. Günesleri karsit aci yaptigi takdirde iki karakter birbirinden hoslanmaz. Belki yengecin edilgenligi, oglagin sorumluluk duygusuyla isteksizce bir arada kalirlar. Ikilinin maddi birikim yapmalari mümkündür. Sosyal ve hayatin tadini cikaran bir cift olmayacaklardir.

Aslana göre Oglak, anlasilmasi zor bir karakterdir. Farkli özellikleri sebebiyle birbirlerini dengeleyebilirler. Eger aslan hakim durumdaysa Oglagin itaatkarligindan memnun kalir. Ancak tersi duruma aslan dayanamayabilir. Ikili toplumda saygi görmeyi önemseyecek, bu konuda birbirlerini tamamlayacaktir.

Basaga göre Oglak, kafa dengi biridir. Ikisinin de görev duygusu cok kuvvetli oldugu icin birbirlerini üzmezler. Ancak dengeleyici bir özellikleri yoksa hayatlari calismak icin yasamak kisirligina dönüsebilir. Tutumlu ve disiplinlidirler. Emirlerinde calisanlar ya da evlatlari icin sIkInti veren bir cifttirler.

Terazi icin Oglak, asik suratli, yasamayi bilmeyen antipatik biridir. Özellikle günesleri kare yapmissa anlasmalari zordur. Ancak iki karakterin ortak yönleri, toplumda begenilmeyi önemsemeleri oldugu icin, bu konuda birbirlerini tamamlayan bir cift olusturmalari mümkündür.

Akrebe göre Oglak, kendini baskilayan, riyakar biridir. Ancak yine de gecinmesi kolay bir kisiliktir. Cünkü akreple oglagin baglilik duyma davranislari birbirine uyar. Iki karakterin hayat beklentileri de birbirine uyarsa, kolay anlasirlar. Fakat ihtiras ve hedefleri uymazsa, tarzlari ve öncelikleri hic uymaz. Cünki oglagin muhafazarligina karsin Akrep devrimcidir.

Yaya göre Oglak, kuskucu, kötümser biridir. Komsu burclar olduklari icin bazi yönleri birlesiyorsa bir araya gelir ve birbirlerini tamamlarlar. Yay oglagi dar görüslü ve kisitlayici bulsa da, üstünlük arayislari yönünden anlasirlar. Ikilinin bütün huylari birbirini dengeleyecek sekilde zittir. bu iliski daha cok sorumluluk bilinci ile yürür.

Kovaya göre Oglak; monoton ve dar kafalidir. Bu komsu burclar birbirini sorumlulukla özgürlük, kendini begendirmek icin disiplinli davranma ile özgünlügüyle kendini kabul ettirme konularinda dengelerler. bu ikilinin soguk ve mantikci bir tarzi olacaktir. Iliskiye daha cok Oglak bicim verir ve egemen olur.

Baliga göre Oglak, kati, soguk ama güvenilirdir. Baligin aradigi baglilik ve vicdanlilik oglakta mevcuttur. Ancak BAlik duygu ve hayallerini oglakla pek paylasamaz. Ayrica Oglak baligi genel olarak kisitlayabilir ve disa kapali kalmaya zorlayabilir. Bu durumda Balik kendine acima duygusuna kapilir ve duygusal beklentilerinde daha israrci olur.

Oglakla Oglak, iliski kurmak icin birbirlerinden hareket beklerler. Hangisi daha disa dönükse iliskiyi o baslatir ve genellikle egemen olur. Renkli ve canli bir iliski olmayacaktir.

Kaynak: Islam'da Astroloji ve Burclar. H.Kübra Ergin

HAYALLER NE KADAR BÜYÜK OLURSA, KIRIKLIKLARI DA O KADAR GÜRÜLTÜLÜ OLUR


Söylesem tesiri Yok, sussam gönül razi degil...


Ögüt verecek insana degil, örnek olacak insana ihtiyac


Öyle Bir Dert Varki BendE, Bin Dermana Degismem !!!
10-05-2010 02:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: Diger Burclara Göre Oglak
Ben kendimden yaşça çok az büyük olan Oğlak burcu bir akrabamla büyüdüm.Bir Balık olarak Oğlakların duygusuz ,cimri ve odun gibi olduklarını düşünüyorum.

Nin.Me.Sar.Ra
10-05-2010 02:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #3
RE: Diger Burclara Göre Oglak
Ben oğlak arkadaşlar çok iyi anlaşıyorum. Ay burcumda oğlak ondan sanırımgülücük
10-05-2010 07:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: Diger Burclara Göre Oglak
Oğlak burçları alınmasınlar, ne de olsa harita bir bütün, ama, çok tamahkar olup bunu tutumlulukla karıştırırlar, hayatın her alanında çevrelerine ördükleri duvarlar yüzünden hayat yaşanılmaz hale gelir, eğlenmeye zaman ayırdıklarında bile akılları ve sözleri daimi olarak iş hayatlarını anlatmaktan ibaret olduğundan onunla eğlenebilmek neredeyse imkansızdır, mükemmeli isterler ama katiyen aynaya bakmazlar, ben cidden mükemmelmiyime değil siz ne kadar mükemmelsinize odaklanmışlardır.. Hayatı öyle ciddiye alırlar ki, kendi prensipleri haricinde olan hiçbir alaşıma açık olmazlar ve öncü olmalarına rağmen sabit bir dikkafalılıkları vardır, inatçılıklarına birde boğa eşlik etmişse Allah bu kişi ile olana yardım etsin derim..:D
10-18-2010 03:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mine Öncü Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Nov 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
RE: Diger Burclara Göre Oglak
Valla ben de oğlak burcuyum ama böyle düşünenler hep yanlış düşünmüştür fikirlerimi hiçe sayıp gidenler sonra pişman olmuşlardır,ayrıca dar kafalı falan da değilim ileriyi düşünen biriyim,yerine göre konuşurum,insanı iyi tahlil etmesi lazım diğer burçların sonra pişman oluyorlar vayy oğlak haklıymış diyorlar,ben yaşadıklarımdan biliyorum.
11-14-2011 08:05 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mine Öncü Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Nov 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Diger Burclara Göre Oglak
Benim yükselenim ikizler,ay burcum yay.
11-14-2011 11:10 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
blue8989 Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 11
Üyelik Tarihi: Feb 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: Diger Burclara Göre Oglak
Neredeyse hiçbir burç oğlakları sevmiyor,sevmesinler çokta önemli değil,oğlak her zaman kendi başının çaresine bakar.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=me3file2BVP1r-u1290774090;gm=a1;nhor=432892;nho2=5183919;btyp=2;mth=gw;sday=6;smon=3;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&lang=e
02-20-2012 08:35 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
blue8989 Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 11
Üyelik Tarihi: Feb 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #8
RE: Diger Burclara Göre Oglak
Ayrıca cimri falan da değilim oğlaklara çamur atan diğer burçlar ellerinde çamur lekesi kalıyor farkında değiller,her şeyi çarçur ede ede elimde bir şey kalmıyor başarı deseniz hak getire para da yok elime geçen uçup gidiyor paylaşımı severim,bence diğer burçlardan da odun soğuk çıkıyor.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=me3file2BVP1r-u1290774090;gm=a1;nhor=432892;nho2=5183919;btyp=2;mth=gw;sday=6;smon=3;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&lang=e
02-20-2012 08:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kıvılcım Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 485
Üyelik Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 15

Mesaj: #9
RE: Diger Burclara Göre Oglak
(01-23-2012 04:34 AM)smoochy Yazılan:  ne tesadüftür ki 4.evimde oğlak yani yuvamda, bu gerçekte de öyle. annemde babamda oğlak. çocukluğumdan beri anlaşamam, ama çok sevecen ebeveyn oluyorlar, bütün arkadaşlarım hep özenmiştir annemi babamı.
onlar için tek bir şık var o da "a", siz onlara katiyen "b" ve "c" şıkkınında olduğunu anlatamıyorsunuz. illa a olacak yahu tamam olsun ama b ve c'yi sadece bir kere düşün. yok düşünmem olmaz derler kestirip atarlar.
siz onlara mesir macunu nedir dersiniz, manisa'nın şehir olma hikayesini anlatırlar. sürprizzz
2 tip oğlak var biri sinirli agresif biri de çok naif hatta aşırı naif. ama hepsi bildiklerini okuyorlar.
aile kavramına aşırı düşkünler, önce aile sonra akraba, en son arkadaş. zavallılar genelde de ailelerinden kazık yiyorlar ama yok yine de kopamıyorlar. oğlak erkeği karizmatik, kadını hakkaten güzel oluyor genelde.
bahçeye toprağa bitkiye böceğe düşkün oluyorlar, evin her yerinde saksı, bir süre sonra mutlaka bahçeli ev hevesi baş gösteriyor. toprağı sevmeyen biri için zor oluyor.
evliliklerinde şanssız oldukları gözden kaçmıyor tabi, oğlaklar anne olmak için yaratılmış resmen. inanılmaz bir sorumluluk duygusu, sahiplenme, her şeyden koruma, kimseye ezdirmeme güdüsü. insan bi yukarı bakıp ben böyle aileyi hakedecek ne yaptım demiyor değil, bildiğin torpil.
son olarak eskici huyları var, evin her yeri pırtık, o bir gün lazım olur ay şunu atmayayım derken al sana çöp ev. temizler ama bir dağınıklıkları söz konusu.
ciddi sohbetlere girmediğiniz zaman çok tatlılar, güzel yemekler yaparlar, aman ama siyaset tartışmayın, anlatamazsınız hiç bir şey çıldırırsınız.
resmini görünce avatarda ikizler burcu dedim yükselenini de boğa yada terazi dedim haritanı açtım çok şaşırdım ama ikizlerin çok baskın

Haritam
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=e...&asp=1&ast=

Hayat Mucizelerle Dolu - Ben Güneşin Kızıyım
02-20-2012 09:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kıvılcım Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 485
Üyelik Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 15

Mesaj: #10
RE: Diger Burclara Göre Oglak
(02-20-2012 09:47 PM)smoochy Yazılan:  
(02-20-2012 09:29 PM)Kıvılcım Yazılan:  resmini görünce avatarda ikizler burcu dedim yükselenini de boğa yada terazi dedim haritanı açtım çok şaşırdım ama ikizlerin çok baskın

aynen ikizlerim, terazi yükselenim sürprizzz neye şaşırdınız acaba ?

gülücük haritanı açmadan kesin ikizler dedim tutturmama şaşırdım gülücük gözlerin çok güzel bu arada

Haritam
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=e...&asp=1&ast=

Hayat Mucizelerle Dolu - Ben Güneşin Kızıyım
02-21-2012 12:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Oğlak Burcunun Hayat Amacı astrosohbet 24 48,199 07-21-2020 02:45 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Oğlak Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 19 27,358 07-23-2017 06:12 PM
Son Mesaj: Merau
  Oğlak Burcu Yüzü Nin.Me.Sar.Ra 5 9,821 05-10-2017 12:33 AM
Son Mesaj: Nin.Me.Sar.Ra
  Oğlak Burcu uranus 51 59,539 01-03-2016 12:12 AM
Son Mesaj: Babyfacenelson
  Oğlak Burcu ve Oğlağın Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,492 02-06-2015 02:36 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  OĞLAK ERKEĞİ yaren 76 91,262 08-09-2012 02:47 AM
Son Mesaj: Presence
  Oğlak Kadını yaren 36 45,565 12-29-2011 05:47 PM
Son Mesaj: aslankral
  Oğlak ve Edebiyat Derin 0 3,206 01-15-2011 09:43 PM
Son Mesaj: Derin
  Oğlak Burcu ve Psikopatoloji Derin 4 7,546 12-29-2010 03:14 AM
Son Mesaj: misnur
  Gücün Karanlık Tarafı : Oğlak raisisset 10 13,187 09-13-2010 04:58 PM
Son Mesaj: bu şarkı yarınlara

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir