Değerlendir:
  • 12 Oy - 2.67 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Diger Burclara Göre Koc
Yazar Mesaj
Mavisahram Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 925
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 17

Mesaj: #1
Diger Burclara Göre Koc
Boga icin Koc; aceleci, gereksiz riske giren, asiri tepki gösteren, fazla cesurdur. Cogu bogalar ve koclar iyi anlasirlar, cünkü bazi gökcisimleri birlesir. Biri digerinin eksiklerini tamamladigi icin ortaklik ve evliliklerde sikca bir araya gelirler.

Ikizler icin Koc; akilsiz, huysuz, dik kafali ve egoisttir. Ama iki burcun insani aktifligi ve hareketi sevdigi icin kolay anlasirlar. Cogu zaman Koc girisimci, Ikizler onun danisman ve yardimcisidir. Dengeleyici taraflari olmazsa iki kafadar asiriya kacip boylarindan büyük isler karistirabilirler.

Yengec icin Koc; fazla bagimsiz, duygusuz ve ben merkezcidir. Iki burcun günesi kare aci yapiyorsa iliskileri cok kötü sonla bitebilir. Kalp kirikligi ve ezilmislik hissi daha cok yengece düser. Ancak Koc'un Balik tarafi varsa veya yengec Aslan temayülüne sahipse iyi bir iliski olabilir. Iki burcun insani birbirinden cok sey ögrenebilir.

Aslan burcu icin Koc; iyi bir kafadardir. Benzer özelliklere sahip iki karakter, acik yürekli ve hareketli bir beraberlik yasayabilirler. Ben merkezcilikleri sebebiyle rekabet yasamlari halinde birbirlerini kirmalari da mümkündür. Iliskileri ahbaplik türündeyse veya baglilik beklentisi duyulmuyorsa daha kolaydir.

Basak burcu icin Koc; düzensiz, dikkatsiz, sorumsuz ve umursamazdir. Birlesmeyen özelliklere sahip iki burcun insani birbirini hic begenmez. Ancak iki burc arasindaki iliskiler, birbirlerini bütünleyici ve dengeleyici olduklari icin oldukca faydalidir. Biri digerinin eksigini kolayca tamamlar. Birinin baslattigini digeri tamamlar, kusurlarini giderir.

Terazi burcu icin Koc; patavatsiz, kirici ve serttir. Iki burcun günesleri karsit aciliysa asiri gerginlik olur. Biri digerini asiri itici bulur, kisa süren bir iliski yasanir veya hic iliski yasanmaz. Degilse dengeliyici özellikleriyle birbirlerini tamamlamalari ve iyi gecinmeleri mümkün olabilir. Renkli ve aktif bir ikili olustururlar.

Akrep icin Koc, bencil, dominant ve sadakatsizdir. Iki burcun birbirinden hoslanmalari zordur. Savunma ic güdülerinin kuvvetli olmasi sebebiyle kavgalari da cok kötü olabilir. Ancak dost olabilirlerse birbirlerini iyi tamamlarlar. Caliskan ve tuttugunu koparan bir ikili olustururlar. Hayati yaris gibi görme konusunda benzestikleri icin beraberlikleri daha cok kavga omuzdasligi seklindedir.

Yay burcu icin Koc; biraz gergin ve tepkili olsa da iyi cocuktur. Iki burc maceraci ve kendine güvenen yapilariyla birbirlerine benzerler. Beraberlikleri de macerali olabilir. Bagimsiz yapilari sebebiyle iliskileri uzun sürmeyebilir. Sorumluluk acisindan dengelenmelidirler. Yoksa asiri cesaret ve özgüvenle birbirlerini asiri riske sürükleyebilirler.

Oglak burcu icin Koc; sorumsuz, düsüncesiz ve amacsizdir. Iki burcun günesleri kare aci yapiyorsa iliski cok sert olabilir. Oglak kocu dizginlemeye calisirsa asiri tepkiyle karsilasir. Sert acilari yoksa birbirlerini tamamlayip dengeleyebilirler. Kocun caliskanligi oglak disiplini ile sistemli hale gelip yararli olur.

Kova burcu icin Koc; düsüncesizce ve ilkelce davransa da acik yürekliligi ile sempatiktir. Iki bagimsiz karakter iyi arkadas olurlar. Evlilik ortaklik gibi iliskilerde bile arkadas gibi davranirlar. Duygusal yönleri zayif oldugundan sadakat beklentisi tasimayabilirler. Sorumluluklarini da hatirlatan birine ihtiyaclari olacaktir.

Balik burcu icin Koc; egoist, sert ve duygusuzdur.Ancak komsu burclar olduklari icin iki burctan kisilerin ortak gökcisimleri olabilir. Birbirlerini begenmeseler de uyumlu bicimde bütünleyen iki burc, evlilik gibi beraberliklerde sikca bir araya gelirler. Fedakarlik ve baglilik daha cok Baliktan gelir. Ancak Koc da Baligin hakkini müdafaa eder, islerini cekip cevirir.

Kocla Koc; zaman zaman kavga ederler, ama acik yürekli bir iliskiye sahiptirler. Cogu zaman birbirlerini tamamlayacak sekilde farkli özelliklere sahip Koclar bir araya gelirler. Bunlardan biri digerine karsi daha fedakar, daha bagli ve vefalidir. Digeri ise daha aktif, baskin ve yöneticidir. Yoksa iliskileri yürümez.

Kaynak: Islam'da Astroloji ve Burclar H. Kübra Ergin

P.s. Yüzeysel ama kisa ve öz bir anlatimi olmus...

HAYALLER NE KADAR BÜYÜK OLURSA, KIRIKLIKLARI DA O KADAR GÜRÜLTÜLÜ OLUR


Söylesem tesiri Yok, sussam gönül razi degil...


Ögüt verecek insana degil, örnek olacak insana ihtiyac


Öyle Bir Dert Varki BendE, Bin Dermana Degismem !!!
09-30-2010 04:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir