Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
Yazar Mesaj
raisisset Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 25
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 2

Mesaj: #1
Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
Ay, her 28 günde bir Zodyak'ın etrafında yörüngesel bir yolculuk yapar. On iki burç olduğu için, Ay her burcu 28 günde ziyaret eder. Ay burcumuz son derece önemlidir. Ay, yeryüzündeki yaşama bakan en yakın ve en görünebilir göksel varlıktır. Biyolojik düzenler ve uyku üzerine yapılan çalışmalarda, bilim adamları vücudumuzun Ay'ın dönüşleri ile uyum içinde olduğunu keşfetmiştir. Pek çok kadının adet dönümleri Ay ile eş zamanlıdır. Ay, kudretli okyanusların gelgitlerini yönetir, denizlerin seviyesini yükseltir ve alçaltır; kesinlikle aynısını bize de yapar, zira biz de büyük oranda sudan yapılmayız.

Ay burcumuz duygularımızı nasıl ifade ettiğimizi gösterir. Ay içgüdüseldir, mantıkla ve sosyal değerlerle asla evcilleştirelemeyen özümüzdeki hayvani tarafımızdır. Bir insanın dolunayda içindeki kurt içgüdüleriyele kurta dönüşmesine ve Ay dönüşümleriyle birlikte Drakula'nın bir yarasadan vampire dönüşmesine şaşmamalı. Ayın gücü tüm dillere nüfuz etmiştir. 'Lunatic' (deli) 'moonstruck' (çılgın) ve 'moony' (dalgın) bize sürekli olarak Anne Ay'ın duygusal ifadelerimiz üzerindeki etkisini hatırlatır. Ay burcunuz tedirgin, tehlikede; 'savaş ya da kaç diye bilinen sezgisel konuma geçtiğinde kendini gösterir.

Temel Küre Ay ile bağlantılıdır, bu yüzden Ay burcunuzun olduğu ev, Hayat Ağacı'nın Temel Küresi'ni ağırladığınız yerdir. Temel sizin ruhsallığınızın çekirdeğidir, şeytanlarınızı ve korkularınızı sakladığınız yerdir. Temel aynı zamanda cinsel arzularınızın ve hem zevk veren hem de sarsıcı olan hatırlanızın saklı olduğu yerdir.

Ay burcumuz bize annemizi ve ev hayatını nasıl algıladığımızı da gösterir. İkizler'deki bir Ay, kişinin annesini çifte standartları olan biri olarak gördüğünü ya da onu bir entelektüel olarak algıladığını gösterebilir. Ay burcu Koç'ta olan bir adam önce vurur, sonra soruları sorar. Temel içgüdüsü saldırgan bir şekilde tepki göstermesine neden olabilir, öte yandan Ay burcu Terazi'de olan biri sakin ve diplomatik bir şekilde tepki verebilir.

Ay burcu, Güneş burcu ve yükselen burcu ile nasıl uyum sağlar? Daha evvel yükselen burçla ilgili verdiğime benzer bir örneğe bakalım: Aynı Güneş burcuna sahip üç arkadaşım Barselona'da Roma'ya gitmeye karar verdiler. Arkadaşım ve ben uçakla gitmeyi tercih ettik. Erken orada olmamız gerekiyordu. Kaderin Güneş burcu için bir mecaz olduğunu söylediğimizi hatırlayın. Hepimiz Roma'ya varmayı planladığımıza göre, bu sanki hepimizin Güneş burcu aynı demektir. Roma'ya gitmeyi tercih ettiğimiz yol yükselen burcumuzdur. Bu örneklemeye göre uçmayı seçen arkadaşım ve ben,aynı yola sahibiz, dolayısıyla ikimizin de yükselen burcu aynı, diyelim ki Hava burcu olmasından dolayı, İkizler. Diğer iki arkadaşım yatla gitmeyi tercih ettiler, dolayısıyla o ikisinin de seçtiği yol, yükselen burçları aynıdır, bu da bir Su burcu olan Akrep olsun. Şimdi ay burçlarına bakalım. Ay burcu bize her birimizin, kaderimize (Güneş burcu) giden yol boyunca (Yükselen burcu) meydana gelen duygular karşısında nasıl tepkiler verdiğimizi gösterir. Şimdi hayal edelim, ben uçakta rahat bir şekilde uyuyakaldım ve rüya gördüm, bu durumda benim Ay burcum uyumanın ve rüya görmenin burcu Balık olabilir. Arkadaşım diğer tarafında oturan adamla el bagajlarının kompartımanla ilgii bir tartışma yaşadı. Ayı çatışmanın burcu Koç'tadır, onun için her şey bir meydan okumadır, basit bir 'günaydın' bile savaş ilanıdır. Denizde giden iki arkadaşım da yolculuklarını farklı şekilde yaşadılar, çünkü Ay burçları farklıydı. Ayı Yengeç'te (su burcu) olanın dalgalarla hiç sorunu olmadı, oysa Ay'ı Oğlak'ta (toprak burcu) olan öteki arkadaşımı deniz tuttu.


(*** Bundan sonra kitapta verilen harita üzerinde kendi Ay burcunuzu nasıl bulacağınızı gösteriyor. Ben de anlatmayı isterdim fakat, kitaptaki haritayı burada ulaşmam mümkün değil makara)

Ayınızın bulunduğu ev, Hayat Ağacı'ndaki Temel Küresi'ni içine alan evdir. Haritanızda gücünüzü, sezginizi ve geçmiş hayatınızla ilgili hatıralarınızı tutan yerdir.


---Alıntı yaptım, Gahl Sasson'un Işığın 12 Krallığı adlı kitabından.

[Resim: astro2gw01ceydatoksazhp.th.gif]

Uploaded with ImageShack.us
09-05-2010 04:56 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
sessiz gidiş paylaşımlar cidden verimli ve tavsiyende bir o kadar öğretici, bende şunu eklemek istiyorum, ay burcu ve bulunduğu ev kadar açılarıda harmanlamadan ayın verdiği ruhsal ve içsel benimizi tam anlayamayız, açılarıda eklemekte fayda var, varsa eklersien güzel olur canım..çiçek
09-05-2010 07:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bu şarkı yarınlara Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 633
Üyelik Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 65

Mesaj: #3
RE: Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
hürriyet astroloji 19.12.10 tarihine ait bir yazı... hoşuma gitti. diğer arkadaşlar paylaşmamış diye gördüm.ben paylaşayım o zaman.sanırım bu başlık altında olabilir



GEZEGENLER VE SİZ / AY


AY- YENGEÇ BURCU
Ben Ay'ım, yedi numaralı gezegen,
Ay, göklere en yakın yıldızdır,
Soğuk ve ıslak, gücüm ilerlerken,
Herşeyin üstünde, değişken ve dönüşücü,
Yengeç benim konak yerim ve panayırım,
Eğer onu yükselir görürseniz,
Eğer Jüpiter bana bakarsa,
Bunda kötülük yoktur, göreceksiniz,
Yükselirim o noktada,
Akrep'deyken, düşerim korkarak,
Yıldızlar sıçrar ve çevrelerken,
Yirmiyedi günde, gelir bu dönem,

Gökler benim gitmeme neden olunca,
Güçlü bir çekim şimdi azalır, hızlanır, yavaşlar,
Yarı vahşi, güçlü ve kutsanmamış,
Eğer o öncü değilse, ki o Ay'ın çocuğu,
Yüzü yuvarlak ve kahverengi gözlü,
Zalim, kibirli ve bilge değil,
Kolay öfkelenir, çabuk sakinleşir,
Tembel, kıskanç ve altına meraklı,
Öğütücü, kuş avcısı, ehlileşmemiş,
Eğer senin balığın yüzüyorsa ve karadaysa,
Ay'ın çocuğu hata yapmayacaktır.

Eksikliği ve değişkenliği ifade eder. İnsanda ruhu o dişiyi o içgüdüyü o his hayatını etkiler. Dolunayda etkileri kuvvetlenir o heyecan verir o yeniayda etkileyici zayıflatıcıdır.

Aydınlık tarafı:
Gelişmiş annelik duygusu - Evcimen - Başkaları için endişenebilen - Hareketlilik - Değişkenlik - Uyumluluk - Şekillendirme - Düşünce yoğunluğu.
Karanlık tarafı:
Bastırılmış annelik duygusu - Rahatlık - Etkilenebilme - Endişelenmeme - Moral değişkenligi - Alışkanlıklara bağımlılık - Yalan - Zalim anne.
Etkilediği organlar:
Dişi prensibin üretkenliği ve verimliliği - Doğurganlık - Vücut sıvıları - Kan serumu - Lenfler - Mide - Sindirim sistemi - Beyincik - Mükoza zarı - Ruhsal varlık. (Kadında sağ göz, erkekte sol göz)
Kişilik:
Anne - Eş - Kadın - Aile - Halk - Denizciler - Tıp ile uğraşan kimseler - Fazla duygusal kimseler - Değişik yaşamları olan kimseler.
Artı özellikler:
İyi bir anne - Kendini mekana bağlı hissetme - Başkaları için endişelenme - Şekillendirme prensibini iyi kullanabilme - Uyumlu davranışlar ve düşünceler besleme - Sosyolojik prensiplerde içgüdüleri doğru kullanabilme yeteneği - Üretkenliğe elverişli kadın.
Eksi özellikler:
Zalim olabilen anne - Rahatlık ve yüzeysellik eğilimi - Alışkanlıklardan vazgeçememe - Moral değişikliği içinde olmak - Yoğun duygusallık - Değişik yaşam sürme isteği - Kısa süreli hastalıklar - Sindirim sistemi rahatsızlıkları - Geçici felç durumları.

Psikolojik Özellikler:
(+) Annelik o evcillik o itina o hareketlilik o değişiklik yapma dürtüsü o uyumluluk.
(-) Zalim anne o rahatlık o etki altında kalma o gamsızlık o değişken huy o yalan.
Biyolojik Özellikler:
Verimlilik o vücut sıvıları o mide o erkeklerin sol gözü o kadınların sağ gözü o cinsel organlar. Ay genellikle değişik annelik safhalarını etkiler o Geçici felç durumları o kısa süreli hastalıklar o rahatsızlıklar.
Sosyolojik Özellikler:
Anne o eş (kadın) o kadın o aile o halk o miras o dişiyi o değişik yaşamları olan insanlar o mesela seyahat gibi. Denizciler o haberler.
Transit Süresi: 2-3 gün

AY EVLERDE "Ben Neyim?"

AY 1. EVDE
Duygusal olarak kolay yaralanabilirim o Kişiliğim büyük değişiklikler gösterebilir o Son modayı ve hareketlerin modasını adapte etmeyi ister ve bu konuyu araştırmayı severim o Kişisel çekim ve hırsım vardır o Kadınlarla özdeşleşir ve onlardan rehberlik beklerim.

AY 2. EVDE
Parasal durumumu eşitler ve böylelikle duygusal yönde emniyet kurarım o Güvensizlikten etkilenirim o Bilinçli veya bilinçsizce statü veya acınma sağlamaya çalışabilirim o Gelirlerimde değişen ve artıp azalan özellikler yoğunlukla görülür.

AY 3. EVDE
İlkokul eğitimi kardeşler veya halkla ilişkilerle ilgilenebilirim o Duygularımı anlatma ihtiyacı duyarsım ve bunu dikkatli yapmam gerekir o Başkalarının fikirlerini yansıtabilirim o Eve yakın çalışmayı tercih ederim o Bilgiyle uğraşmaktan hoşlanırım.

AY 4. EVDE
Evime ve aileme karşı güçlü duygusal bağlar beslerim o Ailemi ve çocukluğumu ilerki yaşamımda örnek almaya çalışırım o Sık sık ikamet değiştirebilirim o Deniz kenarında oturmak beni mutlu kılar o Evde çalışmayı tercih eder bir yapım vardır o Annem benim için genellikle olumlu veya olumsuz öncü rol oynar.

AY 5. EVDE
Duygusal ve romantik birisiyim o Edebi, simgesel ve üretkenim o Gevşek disipline sahip olmaya eğilimim vardır o Sanat ve eğlenceden zevk alırım o İştahımı kontrol etmek zor olabilir o Duygusal olgunluk kazanmakta zorluk çekmem mümkün o Cömert olduğum söylenir.

AY 6. EVDE
Hassas sağlık veya sabit bir sorunum olabilir o Evde çalışmayı severim o İşim kadınlarla veya çocuklarla çalışmaya elverişli olabilir o Yanımda çalışanlara annesel içgüdülerle yaklaşırım o Kadınlarla erkeklerden daha iyi çalışırım o Tutarlı olmayan çalışma alışkanlıklarım var o Hayvanları severim.

AY 7. EVDE
Başkalarından gelen değerli ve çıkarlarıma uygun yardım veya asiste etme yeteneğim olabilir o Kendimden daha genç eş seçme veya annelik içgüdüleri yoğundur o İş yada evlilikte eş tarafından yönetilebilirim o Başkalarıyla duygusal özdeşleşmeler yapabilme yeteneğine sahibim.

AY 8. EVDE
Duygusal ihtiyaçlarda herzaman açık olmayabilir fakat bazen açık sözlü de olabilirim o Duygusal olarak tatmin olmuş harika bir araştırmacıyım o Duygusal rekabetçi olabilirim o Kıskancım o Materyal veya soydan gelen duygusal statüye bağlanmaya eğilimliyim.

AY 9. EVDE
İlişkilerimi ideal yapma eğilimindeyim o Doğal bir promotör (geliştirici) ve halkla ilişkilerde yetenekli birisiyim o Yüksek öğretime karşı hevesliyim o Bir üniversite yanında veya yabancı bir ülkede ikamet edebilirim o Bir yabancıyla evlilik veya annemin yabancı bir ülkeden olması ihtimali yüksektir.

AY 10. EVDE
Halkın saygısını ve beni tanımasını isterim o İşimle duygusal özleşme söz konusudur o Ebeveynlerimden biri hem anne hem baba rolü oynayabilir o Aile işine girmeye elverişli fırsatlar yakalayabilirim veya ebeveyilerimin işini sürdürebilirim.

AY 11. EVDE
Arkadaşlar ve ilişkide bulunduğu kişilerle güçlü duygusal bağ kurarım o Farklı grup ve kuruluşlardaki arkadaşlarım ile duygusal özdeşleşmem söz konusudur o Hayalllerim o kadar değişken olabilir ki kesin kararlar vermek benim için çok zor olabilir.

AY 12. EVDE
Gizliliye ve bilinçaltına ilgi duyarım o Duygusal bağlarımdan dolayı kolaylıkla bir şeyi kaybettiğime inanabilirim o Yalnız kendi duygularımın esiri olabilirim o Gizli ilişkilerim olur o Bağlayıcı veya çıkarcı ilişkiler kurabilirim o Sezgilerim güçlüdür.

AY BURÇLARDA
AY KOÇ DA
Duygularımı fiziksel tecrübelere dönüştürmek isterim o Fiziksel ihtiyaçlarımın çabucak yerine gelmesini isterimo İhtiraslıyım o Enerji doluyum o Maceracıyım o Günlük programa uymakta zorlanırım o Kendimi uzun vadeli vaatlerle tuzağa düşürülmüş hissederim o Sabırsızımo Tez canlıyım o Çabuk sinirlenen bir yapım var o Dinamiğim o Kendime fazla güvenirim o Hakimiyet beni rahatsız eder o Fikir alma ve yönetilme bana zor gelir oKendime karşı hoşgörülüyüm o Dikkatsizim o Delice cesur davranabilirim o Güvenilir biriyim o Cömertim o Parlak fikirliyim.

AY BOĞA'DA
Acımanın açıkca ispat edilmesini isterim o Tutucu fikirlerim vardır o Fiziğim güçlüdür o Maddesel konfor ararım o Sosyal statü ve varlık ararım o Ev gereçleri veya aile kurumundan çok sosyal olaylar ilgimi çeker o Kuruluşlara girmek için zorlanmadan hoşlanmam o Sakinim o Gururlu yada yanına yaklaşılamaz gibi görülebilirim o Kin tutabilirim o Kendi kendine yeter bir havam var o Sözünü tutmayanlar ve tutarlı olmayanlardan nefret ederim o İşler kötü gittiğinde kabullenmekten hoşlanmam.

AY İKİZLER'DE
Duygusal olarak çözümselimo Konuşkanım o Kıvrak zekam var o Meraklıyım o Sürekli teşvik ararım o Bilgimi paylaşmaya istekliyim o Her zaman olayı kavramaz veya detaylara dikkat etmem o Düalist o Sır saklarım o Dış görünüşte mutluyum fakat içimde yanlızlık duyguları olabilir o Sırları, gizemli olayları ve bulmacaları severim o Nazik bir sinir sistemim var o Doymak bilmeyen bir okuyucuyum o Ani kararlar veririm o Fazla inceleme fiziksel zevkimi bozabilir o Her hangi bir şeyin üzerinde konsantre olmakta zorluk çekerim o Çevremde değişikliğe ihtiyaç duyarım.

AY YENGEÇ'DE
Sezgilerim güçlüdür o Kendi kendime yeterimo Fiziksel olarak güçlüyüm o Yaratıcıyım o Çoğu zamanımı beraber geçirdiğim kişilerin etkilerinden incinebilirim o Duygusal güven ararım o Sahip çıkıcıyım o Utangacımz o Misafirperverim o Soy ağacına ilgi duyarım o Her hangi bir şeyi üstlenmekten nefret ederimo Ailemle kuvvetli bağlarım vardır o Yiyeceği duygusal arabulucu gibi kullanırım o Ev hayatından hoşlanırım o Kriz veya aşırı duygusal hoşgörü ve abartmanın türlü şekillerine düşkünüm.

AY ASLAN'DA
Yüce gönüllüyüm o İhtiraslarım var o Samimiyetsizliğe varan bir abartma huyum var o Duygularımı benliğimden ayırmakta güçlük çekerim o İnatcıyımo Dikkafalıyım o İdealistim oBüyük kişisel acı çekme kapasitem var o Sadığım o Hataları belirtmekte güçlük çekerim o İddiacıyım o Sahip çıkıcı olmasam bile kıskancım o Bilinçli veya bilinçsiz yönetme arzusu duyarım o Özellikle resim, heykel, kostüm ve dizayn konularında sanatsal becerilerim vardır o Övünmeye eğilimim var o İsteklerimin çabucak karşılanmasını arzularım o Finansa ilgi duyarım o Ruhaniyim.

AY BAŞAK'DA
Kendimi savunur bir tutum gösteririm o Aynı zamanda utangaçım o Romantizmden çok merhamete yönelen bir ihtirasım vardır o Mizah duygum ise alaycılığa kaçabilir o Çözümsel olduğum söylenir o Ciddiyimdir fakat bazı zamanlarda da şaşılacak kadar gerçeklerden uzaklaşırım o Genelde en iyi bildiğim konuda yaratıcı olurum o Kolayca adapte olabilirim o Sömürüden hoşlanmam o Kitaplardan ve yazmaktan hoşlanırım o Entellektüel meraklarım vardır o Titiz sayılırım o Seyahatten hoşlanır, hayvanları çok saverim o Tümüyle rekabetci değilimdir o İdealizmi savunurum o Düşünce ve hislerimi açıkça söylerim.

AY TERAZİ'DE
Yanlız yaşamaya eğilimli değilimo Çok ihtiraslı olmasa da romantiğim o Duygusal uzlaşmadan nefret ederim o Başkaları tarafından desteklenerek uyarılan başarılarım vardır o Birlikte çalışmaya istekliyim o Sevilmek ihtiyacı duyarım o Bazen manevraları uygulamaktan çok planlamakta başarılyım o Estetik zevklerim vardır o İyi giyinmekten hoşlanırımo Kitap, sanat ve müzikten hoşlanırım oHukuk ve kanuni olaylarla ortalamanın üzerinde bir oranla uğraşırım o Zengin yemeklerden zevk alırım.

AY AKREP'DE
Seks yönüm güçlüdür o Ruh halim geniş değişiklikler gösterir o Kontrol etmekden hoşlanırımo Şaşırtıcı zorlukların üzerinden gelme kabiliyetim vardır o Sır saklarım o Başkaları hakkında bilgi almaya ilgi duyarım o Kavgacıyım o Bırakması zor istenmeyen huylarım vardır o Çözümü olmayan olaylar ya da hiçbirşey söylemeyen insanlar yüzünden karışıklığa düşerim o Kaynaklarla ve özellikle insan kaynakları ile iyi uyuşan duygusal karakterim var o Bundan sonraki yaşam ile ilgiden ziyade bu dünya zevkleri ile ilgiliyim o Akıllı bir mekanikci veya iyi bir zanaatkarım o İçgüdülerim kuvvetlidir.

AY YAY'DA
İdealistimo Romantiğim o Maceracı ve risk alan bir yapım var o Cömertliğim sömürüden incinmeme sebep olur o Açığım o Dürüstüm o Fazla samimi olmaya eğilimim var o Sabırsız ve kararsızım o Değişikliğe adapte olabilirim o Taklit ve rol yapmaya yetenekliyim o İsteklerimin çabuçak yapılmasını isterim o Kendimden daha güçlülerden etkilenirim o Tiyatro, sanat, mimari ve dizayn ilgimi çeker o Bağımsızlık ararımo Sevgili olmaktan daha iyi arkadaşlık kurarım o Ruhaniyim o Bilgi ve zekaya saygı duyarım.

AY OĞLAK'DA
Pratik bir yapım var o Gelenekselim o Kendimle aynı görüşte olmayanlarla ilişki kurmakta güçlük çekerim o Aşırı endişeye eğilimim var o Plana ihtiyaç duyarım o İlişkilerimde nerede duracağımı bilmek isterim o Kuvvetli amaçlarım var o Hırslıyım o Duygusal problemlere güvenmekte zorluk çekerim o Karşı cinsle (özellikle kadınlarla) ilişkilerimde problemler veya engellemelerle uğraşmak zorunda kalabilirim o Materyalistim o Meslekte veya toplumda göze çarpmak isterim.

AY KOVA'DA
Duygusal olarak çözümsel ve tarafsızımo Duygusal olmadan hoşgörülü olabilirim o Nadiren huysuzlaşırım o İdealistim o İyimserim o Sosyal bir yapım var o Birçok arkadaş ve tanıdığım vardır o İyi bir yönetici ve fon toplayıcısı olabilirim o Krizleri ve zihinsel özürü olanları yatıştırma yeteneğim var o Dışa dönüğüm o Toplumun radikal fikirlerinden ziyade geleneksel yapısına yakın olmam bağımsızlığımı engellemez o Bazen biraz kıskanç olabilirim o Tekdüze işlerden çabuk sıkılıyorum.

AY BALIK'DA
Duygusalımo Eğer kendi ideallerim fikirlerimle çatışıyorsa gerçeği görmekte hatta daha çok kabul etmekte güçlük çekerim o Kuvvetli bir hayal gücüm vardır o Romantik ve idealistim o Duygusal olarak bağımsız ve fazla kişisel özgürlük isteyen kişilerle iyi ilişkiler kuramam o Başkalarının etkisinden incinebilirim o Utangacım o Promasyona kıymet veririm o Heyecana eğilimliyim o Mükemmel bir kuramcıyım o Sanatsalım o Ruhsalım.

t'as l'air d'une chanson...

kafka'nın takıntısı yalnızlığın laneti değil, tecavüze uğrayan yalnızlıktır! m. kundera

dance me to the end of love...!
12-20-2010 12:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
İçimizdeki gökyüzü Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 18
Üyelik Tarihi: Jun 2016

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
Ay koçta

Koçlar ateş elementinin etkisinde olurlar. Bu onların heycanlı, atak ve lider ruhlu olmalarına sebep olur.
Ay ise duygularımızı, iç dünyamızı, annemizi ve anneliğimizi anlatır. Bu nedenle koçlar söz konusu bu konular olduğunda, duygusal olarak atak davranırlar. Onlar sözlerini saklamaz, duygularını olduğu gibi belli ederler. Hatta bir çok koç düşünmeden hareket ettikleri için, sonradan pişman dahi olur. Bu burcun içi de, dışı da birdir. Sevdimi söyler, nefret ettimi belli eder.

Doğuştan bir lider oldukları için kendi düşüncelerine diğer insanlar karşı çıktıklarında şaşırırlar. Çünkü onlar için herşeyin doğrusunu onlar yapıyordur. Diğer insanlara neyin yapılması gerektiğini, hangi yolun seçilmesi gerektiğini göstermek isteyebilirler ama unutmamaları gereken şey, herkesin kendi kararlarını verebilme hakkına sahip olduğudur.
Yani koçlar yardım etmeyi denedikten sonra geri çekilmesinide bilmelidir. Sadece sizin yönendirmenizi kabul eden birisini yönlendirebilirsiniz, bunu kendinize daima hatırlatın.

Koçların en nefret ettiği ve sinir olduğu şey ise yönetilmektir. Bunu yapmaya kalkarsanız bir koçun boynuzlarıyla karşılaşabilirsiniz.
Bu burç sinirlendiğinde sakin kalmayı beceremez. Duygusal olarak fırtınanın orta yerinde kalmak istemeyen bu burca akıl vermeye kalkışmasın. Ay'ı koçta olanlar attıkları her adımı tek başına karar verirler ve kesinlikle sizin yardımınıza ihtiyaç duymazlar.

Çok enerjik olan koçlar kendilerini tatmin olmuş hissedebilmeleri için, hayatlarında hep bir aksiyona ihtiyaç duyarlar. Spor yapmak, bedeni sürekli hareket halinde tutmak onlara çok iyi gelir.
Yapmayı sevdikleri bir diğer şey ise, sık sık yeni hobiler keşfetmektir.
Koçlar hızlıdır. Bir şeyle çok fazla vakit geçirmek istemezler, yeni insanlar, yeni mekanlar, sürekli yeniliğin peşinde koşarlar.
Aslında Ay'ı koçta olanlar diğer insanların da hayatlarına renk katarlar.

Söz konusu ilişkiler olduğunda koçlar sahiplenici ve kıskanç davranabilirler. Çünkü onlar her konuda olduğu gibi bu konuda da lider olmak isterler. Bir kere sizi avlamayı başardılarsa, siz artık onunsunuzdur ve bunu diğer insanların da görmelerini ve bilmelerini isterler.
Ateş elementinin etkisinde olduklarından, tutkulu aşıklardan olurlar. Aşklarını hızlı tüketme eğilimleri olabilir. Devamı http://icimizdekigokyuzu.blogspot.com.tr

Bir kişi çok uzaklara gitmeden bütün dünyayı bilebilir
Bir kişi pencereden bakmadan cennetin yolunu görebilir
Bir kişi ne kadar uzağa giderse o kadar az bilir.
İçine dön..
06-19-2016 09:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
İçimizdeki gökyüzü Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 18
Üyelik Tarihi: Jun 2016

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
RE: Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
Ay balıkta

Duyguları yöneten Ay ile, hassas ve duygusal olan balık burcu birleşirse, kendini duygulara gömen, kendi hayal dünyasında yaşayan bir insanı anlatır.
Bu tür insanların doğuştan, kendilerini diğer insanların yerine koyup, onların hissettiklerini hissedebilme yetenekleri olur. Balıklar empatinin burcudur. Onlar hem hassas, hem düşünceli, hem hayalperest, hem sanatçı ruhlu, hemde romrantik olurlar, onlar bu hayatta mucizelerin ve ilahi şeylerin varlığına daima inanırlar.

Balıklar etreflarındaki olup bitenleri derinden hissederler. Bu nedenle herkesin acısı kendi acılarıymış gibi canlarını acıtır. Bazen diğer insanları öyle çok önemserler ki, kendilerinin apayrı bir varlık olduklarını, kendilerinin de bir hayatlarının ve sorumluluklarının olduğunu unuturlar.
Ay'ı balıkta doğan insanların doğuştan gelen sezgi güçleri ve yaratıcıyı en derinden hissedebilme yetenekleri vardır. Her biri içlerinde hissettikleri bu sonsuz sevgiyi paylaşmak isterler. Herkesin huzur içinde, ilahi birliktelikte yaşayacakları bir dünya, balıkların en derin hayalleridir.
Bu hayalin imkansızlığı bir çok balığın çok yanlış yerlere kaymalarına sebep olabilir, çünkü balıklardan iki tür insan çıkar. Biri yüksek boyutlarda yaşayan, kendi içinde Tanrı'nın ona vermiş olduğu yüce sevgiyi ve ilahiliği keşfedebilmiş olan ve bunu diğer insanlarla paylaşan biridir. Bu kişilerin özel, psişik yetenekleri olabilir, hatta medyumluk dahi yapabilirler.
Diğer grup balıklar ise, hassas iç dünyalarının, onlara verilmiş yüce bir hediye olduğunu kavrayamadıklarından, kendilerini hayatın acı gerçeklerinden kaçmaya çalışırırken, uyuşturucu veya alkol bataklığında kaybeden kişilerdir.
Tüm bu ilahi yeteneklere veya tamamen sanal bir dünyada yaşama isteklerine sebep olan, onların yönetici gezegeni Neptündür.
Neptünün ilahi sevgisine ve aşkına örnek olan en güzel kişi neptünyen bir varlık olan Hz. Mevlana'dır.
Balıkların bu dünyanın kirini ve pasını kabullenebilmeleri çok zordur. Bu yüzden hep kendi, masum olan iç dünyalarına kaçarlar ama bunu yapmaktansa, onlara verilmiş olan bu sevgiyi akıtabilecekleri bir kanalı keşfedebilmeleri gereklidir. Ve Mevlana bunun için cok güzel bir örnektir.
Genel olarak tüm balıklar, onları mutlu hissettirecek çevreyi kendileri oluşturabilmeleri için çaba göstermelidirler. Yoksa sahte huzur uğruna tüm yeteneklerini kaybedebilirler.

Bazı insanlar balıkların bu derin sevgisinden ve masumiyettinden faydalanmak isteyebilirler. Ve balıklar bunun farkına dahi varamayabilirler ve kendilerini sevdikleri uğruna feda ederler. Bu hem iyi hem kötü bir şey olabilir tabii. Ama en önemlisi balıkların herkese güvenmemeleri gerektiğini bilmeleridir. Herkese iyilik yapılmaz, çünkü kimi insanlar bunun kıymetini bilmeyebilir ve bu yüzden incinmemek için etraflarına topladıkları veya sevmek istedikleri insanları dikkatlice seçip, ellemeleri gerekir.
Balıkların etrafında onları gercekten seven ve anlayış gösterebilecek insanların olması, kendilerini güvende hissetnelerine sebep olacaktır.
Bu durum en çok söz konusu yakın ilişkiler olduğunda önem kazanır. Bu nedenle balıklar partner seçiminde dikkatli davranmalıdır. Kendileri kadar derin bir insan bulmaları, onları mutlu edecek ve huzuru hissetmelerine sevep olacaktır. Genelde diğer su grupları burçlarıyla iyi anlaşırlar ama asıl toprak elementinin sağlamlığına sahip olan burçlar balıkları iyi dengeleyebilir. Mesela romantik bir boğa, kendisi gibi romantik olan bir balığa onun ihtiyacı olan sevgiyi sağlayabilir.
Balıklar söz konusu aşk olduğunda ruh eşlerini arar dururlar. Bulamazlarsa bir ömür boyu yalnızlığı dahi tercih edebilirler. Kimi balıklarda inat eder bulana dek daldan dala atlar, çiçekten böceğe konarlar. Yeterki gerçek olan sevgililerine kavuşabilsinler. Aşkını bulanlar bambaşka boyutlarda, ilahi aşkı birlikte keşfetmek için yol alırlar. Devamı http://icimizdekigokyuzu.blogspot.com.tr

Bir kişi çok uzaklara gitmeden bütün dünyayı bilebilir
Bir kişi pencereden bakmadan cennetin yolunu görebilir
Bir kişi ne kadar uzağa giderse o kadar az bilir.
İçine dön..
06-19-2016 09:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
İçimizdeki gökyüzü Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 18
Üyelik Tarihi: Jun 2016

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
RE: Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
Ay akrepte

Ay duygusal dünyamızı, hislerimizi, annemizi temsil eder. Akrep burcu ise, uçlarda yaşayan, herşeyi derinden hisseden bir burçtur. Bu nedenle eskiler, ay'ın akrep burcunda düşüşte olduğunu söylerler.
Diğer burçlar kendilerini iyi ve güvende hissedebilmeleri için, maddiyata ihtiyaç duyarlar, oysa akreplerin aradığı derin duygusallıktır, gerçek has, derin sevgidir. Diğer insanların onlardan çekinmesinin, hatta korkmasının sebebi de, duygularının uç noktalarda olmasıdır. Ay'ı akrepte olanlar sevdiklerinde ya aşırı sever, yada aşırı nefret ederler. Yani akreplerin gri tonları yoktur, hayatlarıda, duygularıda, ya siyah ya beyazdır. Ya insanlar onları çok sever, yada korktukları için nefret ederler.

Akreplerin bilinçaltında ölüm ve yeniden doğuş temaları vardır. Ve bu nedenle hayatlarında bu tür olaylarla çok karşılaşırlar. Bu onların gerçekten ölecekleri ve yeniden doğacakları anlamına gelmez. Sadece kendilerini sınamaktan haz duyarlar. Korkusuzdurlar, zorlukların üzerine giderler ve yenmek için, kendilerini aşmak için ellerinden geleni yaparlar. Hayatları inişler ve çıkışlarla doludur.
Aslında onların gerçek, karanlık iç dünyalarını anlayabilmek için, sizinde bir akrep olmanız gerekir. Dışarıdan gözlemleyipte çözebileceğimiz varlıklar değillerdir. Oysa akreplerin kendileri bu konuda doğuştan yeteneklidir. Tek bakışlarıyla sizin en derininize ulaşır, sırlarınızı keşfeder, korkularınızı, zaaflarınızı, en büyük arzularınızı hissederler.
Akreplerin gözlerinde, diğer insanlarda bulunmayan, aynaya benzeyen bir yansıma vardır, baktığınızda kendinizi görmenize sebep olur. Bu yüzden onların gözlerinden etkilenmemek imkansızdır. Ya onların içine düşer bir daha kurtulamazsınız, yada korkar, gözlerinizi anında kaçırırsınız. Bu nedenle bir akrep duygusal olarak kiminle bağlılık kurabileceğini derhal anlar. O sığ, sıkıcı ve sıradan ilişkilerden uzak durur, onu hak eden kişinin, kendisi kadar derin olması gerekir ki, farklı boyutlarda birleşebilsinler. Yani eğer kendi derinliğinizden korkmuyorsanız, bir akrebin gözlerinin içine dalabilirsiniz. Göreceğiniz şeyler sizi derinden etkileyecektir.

Ay'ı akrepte olanların bilinçaltlarında ihanete uğrama korkuları vardır. Bu korku onların sevdiği insanları bilinçsizce sürekli testlerden geçirmelerine sebep olur. Bir insana güvenebilmeleri için, o insanın tüm bu testlerden geçmiş olması gerekir.
Eğer bir akrep bir kere güvenip sevdiyse, sonsuza dek bağlanır ve sevdiği insana sadık kalır.
Söz konusu ilişkiler olduğunda, bir akrep aşırı korumacı ve kıskanç davranabilir. Partnerlerinin sadece onlara ve gerçekten sadece onlara ait olmasını ve böyle davranmasını bekler. En ufak bir yanlış söz, bakış veya hareket, onlardan soğmalarına sebep olabilir. Ve bir akrep güvenini yitirdiğinde onu geri kazanmanın pek bir yolu yoktur.
Ayrıca aşırı intikamcı birine dönüşme potansiyeline sahiptirler.
Ay'ı akrepte olanlar herşeyi kişisel olarak üzerine alırlar, herşeyin arkasında olmayan derin anlamlar ararlar. Neden telefonuma bakmadı, neden cevap atması bu kadar uzun sürdü, şunu söylerken aslında neyi kastetti vs. Aslında mantıklarını kullanıp aşırıya kaçtıklarının ve abarttıklarının gayet farkında olurlar ama yinede düşünmekten kendilerini alamazlar. Taktılarmı tam takarlar. Bazı durumlarda biraz piskopata bağlarlar. Bu yüzden normal bir insan olarak bir akrebi anlamakta, onunla anlaşmakta çok zordur. Ama bunu başarabilirseniz en iyi eşlerden ve arkadaşlardan olduklarını görürsünüz. Onlar kötü gün insanıdır ve sizinle birlikte her türlü zorluğu aşmaya, dağları delmeye her zaman hazırdır. Devamı ve diğer burçlar http://icimizdekigokyuzu.blogspot.com.tr

Bir kişi çok uzaklara gitmeden bütün dünyayı bilebilir
Bir kişi pencereden bakmadan cennetin yolunu görebilir
Bir kişi ne kadar uzağa giderse o kadar az bilir.
İçine dön..
06-19-2016 09:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
koçastroloji Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 20
Üyelik Tarihi: Jun 2018

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
bide şey okumuştum twetterda ay balıktaysa kişi annesi veya babasından önce ölebilirmiş yahu bunu nerden uyduruyolar vee neden iki burç okuyan kendini astrolog sanıyor.
02-01-2019 01:52 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Ahmeedd Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 423
Üyelik Tarihi: Jan 2017

Rep Puanı: 14

Mesaj: #8
Cvp: Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
(02-01-2019 01:52 AM)koçastroloji Yazılan:  bide şey okumuştum twetterda ay balıktaysa kişi annesi veya babasından önce ölebilirmiş yahu bunu nerden uyduruyolar vee neden iki burç okuyan kendini astrolog sanıyor.

Hahahahhahaha bunu hangi astroloji bilmeyen şahıs söyledi acaba?
Twitter’da bildikleri tek şey evler ve burçların anlamı olarak sınırlanmış kişiler binlerce beğeni alıyor. Bizim ülkede de sorun. Yok balık böyle yok ikizler böyle yok aslan bencil teallam ya :D

Kuzey düğümü'ne gitmeye çalışırken serüvene çıkan kişi.
02-01-2019 01:58 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
koçastroloji Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 20
Üyelik Tarihi: Jun 2018

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
RE: Ay Burcunuz - Ruhsallığınızın Temeli
ya ben şok bide fav almıştı birsürü bu yorumu
02-01-2019 02:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir