Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.39 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gücün Karanlık Tarafı : Akrep
Yazar Mesaj
katmer Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 195
Üyelik Tarihi: Oct 2011

Rep Puanı: 7

Mesaj: #31
RE: Gücün Karanlık Tarafı : Akrep
(07-02-2011 10:45 PM)marskovası Yazılan:  Her insan dibe vurabilir, an gelir... an gelir aşık olur ayrılır dibe vurur mesela... Bu gibi durumlarda bir akrebe gidip ağlamayın, akrep dostum dediği insanı da hep güçlü görmek ister. Onun yanında sızlandığınızda sizden uzaklaşacaktır dönüştüremeyeceğini gördüğünde sizi. Sabırsız ve de sabit oluşundan çok uzun zaman beklemeyecektir yaranızın kapanmasını. En iyisi böyle durumlarda daha acziyeti deneyimleyip normal karşılayabilenlere gidin verygood



parmakarın çok doğru yazmış:D gerçekten bazen dibe vuran bi dostum bana tutunduğu zaman onu öyle aciz ezilmiş iradesiz gördüğüm zaman istemeden tepki verebiliyorum garibim kendi derdi kendine yetmiyomuş gibi bide benim tavrımıda garipser kalır öyle...sanki güçlü olmak zorunda..ama bende bu duruma tahammül edemiyorum...bi süre gücünü toplaması için diller dökerim destek olurum ama onun o süreden sonra hala iradesini kullanmadığını görürsem elimi ayağımı çekebilirim...kendi haline bıraksamda yine dağ gibi arkasında dururum çaktırmasamda....

HARİTAM
http://b1111.hizliresim.com/r/b/g0jh.gif

Düşüme sen düşünce gözlerinde tutuklu kalır yüreğim...İçinde sen olmayan düşlerimi düşürürüm düşümden...Prangaya vurulmuş ayaklarımı sürüklerim peşinden ömrümü ömrüne her bir adımda...


Kırılma, küsme sen yine bir şiir yaz. . .
10-10-2011 01:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Skorpion Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Oct 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #32
RE: Gücün Karanlık Tarafı : Akrep
astrolojiye eğer gerçek batıni manasından bakarsak, her konum, burç ve evin hem olumlu hem de olumsuz yansımaları vardır. bu nedenle herhangi bir burcu, evi veya konumu mutlak iyi ya da mutlak kötü ilan etmek doğru değildir.. hele hele yorum yaparken bireysel psikolojilerimizi hesaba katmak çok subjektif sonuçlara yol açar..
3 yıldır yükselen burcumu bulmaya çalışıyordum, annemden-babamdan-halamdan vs topladığım doğum tahminlerinde yükselen akrep çıkınca hep reddettim.. nedeni ise "ben acımasız değilim, katil ruhlu değilim, bu kadar kötü olamam" gibi bilinen-klasik akrep klişelerine göre bakmam idi.. sonradan profesyonel bir astrologa yaptırdığım rektifikasyon sonucu yükselenim akrep çıktı.. merkür, venüs ve mars'ım da zaten akrep'teydi.. oturup aylarca durumu hazmetmeye çalıştım.. türkiye'de çok negatif ve korkutucu bir akrep önyargısı var ama yabancı dillerdeki kaynaklarda akrep ile ilgili yazılanlar asla türkiye'de bilinenler gibi değil..
kendimin ağırlıklı akrep olması dışında, akrep arkadaşlarım çok oldu.. güneş'i akrep'te olanlar evet biraz daha zor kişilikler oluyorlar. ama ben hayatımın en temel dönüşümlerini akreplerle yaşadım..
bir akrep'in acımasız, sinsi, çıkarcı vs olması için burcunun akrep olması yeterli değil, mutlaka o durumu destekleyen başka nedenler vardır. benzer kombinasyon bir başak'ta da vuku bulsa normalde çekingen korkak bellediğimiz o başaktan nasıl bir insan çıkacağını kestiremezsiniz .. sonradan katil olan balık burcu mensupları da olabildiği gibi tersine çok saf, hassas, duygusal naif akreplere rastlamak da mümkündür..
bu başlıkta bir arkadaş, yay-yükselen akreplerden bahsetmişti.. ben de yay yükselen akrep birisiyim ve bir arkadaşım daha var aynı durumda olan.. onunla bir araya geldiğimizde hep soruyoruz kendimize, biz niye bu kadar saf ve acıma duygusu olan insanlarız diye, öte yandan kıskanç ve kinci de değiliz.. evet çok sinirlendiğimizde, kızdığımızda uzaklaşın bizden ya da alttan alın.. nasıl olsa yıllar geçip gittikçe sakinleşmeyi öğreniyoruz kendi karmamızdan.. birisi ciddi bir yanlış ya da haksızlık yaptığında ve yaptığı onun yanına kar kaldığında asla unutmayız çünkü onu affetmek adalet anlayışımıza aykırıdır ama durup drurken kimseye bir kötülük yapmıyoruz:-))
neyse, bu tarz cümleler bitmez ama; güneşi yay, yükseleni akrep ve ayı kova birisi olarak özetle şunu diyim: burçlara, evlere, açılara saf enerjiler olarak bakmak ve o enerjinin nasıl çalıştığına, özünde ne olduğuna odaklanmak öğrenmeye daha çok yardımcıdır. diğer yorumlarımızı bahsettiğimiz enerjinin haritanın tümüne yayılışına ve etki şekline göre yapabiliriz.. akrep'in ölümle ilişkisi vardır ama her akrep katil değil.. yay enerjisi saf ve naiftir ama her yay salak değil.. kova'nın verili sistem ve anlayışla kavgası vardır ama her kova uzaylı değil. başak enerjisi cesur değildir ancak her başak korkak değil. ikizlerin zekayla çok işi vardır ama her ikizler süper zeki değil, vs..
10-10-2011 06:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ELF
Kayıtsız

 
Mesaj: #33
RE: Gücün Karanlık Tarafı : Akrep
(10-10-2011 07:39 PM)destrudo Yazılan:  
(10-10-2011 07:28 PM)destrudo Yazılan:  Bodoslama hareket eden bir boğa olarak söyleyebilirim ki yere her kapaklanışımda yerden kalkmama yardım eden bir akrep olmuştur bazende içimdeki akrep ( ay-pluto kavuşumu ) gülücük

ayrıca şimdiye kadar hiç sağ gösterip sol vurmadılar bu vatandaşlar... ben hep kartallarla mı uçtum acep ?
Valla kalvyene sağlıkgülücük bi türl anlatamıyorum hastır akreplergözkýrpma
10-10-2011 08:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Lajâ Çevrimdışı
.::скорпион::.
*****
Scorpio Vip
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 44

Mesaj: #34
RE: Gücün Karanlık Tarafı : Akrep
Gölge yönüyle Akrep kendi dönüşümünden ziyade karşıdakini değiştirmekle meşguldür. Diğerleriyle kaynaşık hali kendisinin ve onların ayrı bireyler olduklarını algılamasını engeller. Onları kendisinin bir parçası gibi görür, gayet iyi tanıyıp zayıflıklarını saptar, ihtiyaçlarını gidererek veya onları zorlayarak kendine bağımlı kılar. Böylece kontrol altında tutar. Takıntılı, zorlayıcı bir şekilde entrika, manipülasyon, baştan çıkartma silahlarını kullanabilir. Aslında daha büyük bir bütünün iyiliği için kullanılabilecek manipülasyon gücü karşıdakileri değiştirmek veya ele geçirmek için dolaylı zorbalığa dönüşür. Güç savaşları başlar. Kontrolü kaybetme korkusuyla yaptığı öldürme (bitirme) projeleri içinde kendisinin öldüğü bir mekanizmaya dönüşür. Gerçekten de aciz ve çaresiz kalmak Akrep için ölüm gibidir..

Akrep’in en büyük gücü ölümü, bir şeyin sonlandığını kabul edip yasını tutabilmekten gelir. Her şeyin bir sonu olduğu bilinciyle başka insanları kendi yollarına bırakabilir, kendi arzularına hakim olabilir. Bütün kayıplara rağmen yeni bir hayatın başlayacağına güvenebilir. Ancak o zaman karanlıklardan aydınlığa çıkar ve enerjisini daha büyük kitlelerin yararı için çalışmak üzere başkalarıyla birleştirebilir.

Barış İlhan

Bizi başınızdan geçenler değil kafanızdan geçenler ilgilendirir..
. .. . . ... .. .. ...
.. .
. .. . ... .
. . ..
10-04-2012 12:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Lajâ Çevrimdışı
.::скорпион::.
*****
Scorpio Vip
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 44

Mesaj: #35
RE: Gücün Karanlık Tarafı : Akrep
Her seçiş bir vazgeçiştir! Akrep bunu pekala bilir… Ama mazohist yanı onu bahar gününde doğa gezmesine değil aile mezarlığına çeker! Acıya mutluluktan daha fazla inanır. Kaybedince rahatsız olmaz da, kazanınca huzursuzlanır. Bulunca bunamaya, kıymet verilince şımarmaya, kısmet verilince oyalanmaya, düz yol önünde dururken yokuşa tırmanmaya pek meraklıdır..

Juno Astroloji

Bizi başınızdan geçenler değil kafanızdan geçenler ilgilendirir..
. .. . . ... .. .. ...
.. .
. .. . ... .
. . ..
12-01-2012 03:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
UquRx Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 72
Üyelik Tarihi: Jun 2011

Rep Puanı: 3

Mesaj: #36
RE: Gücün Karanlık Tarafı : Akrep
(08-23-2010 03:58 PM)raisisset Yazılan:  Üzerinde çalışmaları gereken bir başka şey de sebebi olmaksızın sokma eğilimidir. Birdenbire, hiç uyarı yapmadan sokabilirler. Sizi ısırır ve zehirlerler. Bunun nedeni çok keskin bir akla sahip bir su burcu olmalarıdır; bu yüzden çok psişiktirler. Sizin bam telinizi bilirler. İdrakında olmasalar bile hissederler ve sonra da en uğursuz anda en çok acıtacak yerden sokarak bam telinizi bildiklerini hatırlatırlar. Yogi ve Akrep'in hikayesi bunu size daha iyi anlatacaktır:

Bir yogi İndus Nehri' nin kıyısına oturur ve meditasyon yapar. Bir akrep oradan geçerken suya düşer. Yogi umutsuz yaratığın tehlikede olduğunu hisseder ve onu çıplak eliyle sudan çıkarır. Kurtarıcısına hiç de minnettar olmayan akrep yogiyi sokar. Oradan geçen bir kadın aklı karışmış akrebin sürekli suya düştüğünü ve yoginin de her defasında onu kurtardığını görür. Yogiye gidip akrebi neden her seferinde kurtardığını sorar, ne de olsa akrep ona hiç minnettarlık duymuyordur. Kendisi yücelmiş bir Akrep olan yogi şöyle yanıt verir: 'Akrep sokar çünkü bu onun doğasında vardır, ben onu kurtarırım çünkü zorda olana yardım etmek de benim doğamda var.'

Dolayısıyla gelecek sefer sokuşu hissettiğinizde yogi gibi olun ve onları affedin; nihayetinde bu onların doğasında var.


---- Alıntı yaptım, Gahl Sasson'un Işığın 12 Krallığı adlı kitabından.


Akrep burcu olmaktan nefret ettim!!..

pladicus
http://imageshack.us/f/338/astro2gw01uqq6178321.gif/

whole sign
http://imageshack.us/f/13/astro2gw01uqqhw69312354.gif/
12-02-2012 03:19 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Akrep Burcu ve Psikopatoloji Lajâ 1 9,721 05-01-2019 01:48 AM
Son Mesaj: cancer123
  Akrep Burcu Erkeği Angel 54 73,847 09-07-2018 01:28 AM
Son Mesaj: justicee
  Akrep'ten Dersler Yargıç 31 41,566 03-27-2018 01:39 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Bir adamın dilinden Akrep Kadını... katmer 28 35,665 03-26-2017 05:31 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 36 50,901 03-24-2017 03:35 PM
Son Mesaj: capri
  Akrep Burcu ve Akreplerin Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,586 02-06-2015 02:23 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Akrep Burcu ve Özellikleri ay_se 71 91,237 08-23-2014 12:55 AM
Son Mesaj: Marie
  DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU Tuğçe 21 33,478 02-22-2013 02:49 AM
Son Mesaj: Mavisahram
  Akrep Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 4,229 05-05-2012 11:12 PM
Son Mesaj: Jackal
  Suyun Buz Hali;Akrep katmer 17 22,485 04-22-2012 11:16 PM
Son Mesaj: Jackal

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir