Değerlendir:
  • 18 Oy - 3.06 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yıldız haritasında onuncu evin önemi
Yazar Mesaj
libra's justice Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 19
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 1

Mesaj: #31
RE: Yıldız haritasında onuncu evin önemi
Yükseleni ve 10.evi değişken burçlarda bulunan kişiler oyalanmaya eğilimli kimselerdir.Üstelik haritalarında kararsız burç teması varsa,bu kişilerin ne yapacaklarına karar verme konusunda gerçek anlamda sıkıntıları olabilir.Kariyerleri yaşıtlarına göre geç başlayabilir,ama değişime ayak uydurabilen,kendilerini geliştirmeye hevesli kişiler olduklarından dolayı iş dünyasında adlarından bahsettirebilir ve iyi yerlere gelebilirler.

[Resim: manatalchart.th.gif]
01-07-2011 06:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #32
RE: Yıldız haritasında onuncu evin önemi
(01-07-2011 07:32 PM)arzu Yazılan:  benim 10.ev kesitim kova mı balık mı acaba anlamadım..

placidus ev sistemine göre Kova

01-07-2011 07:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
purplerain Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 43
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 1

Mesaj: #33
RE: Yıldız haritasında onuncu evin önemi
(10-02-2010 04:37 PM)Nin.Me.Sar.Ra Yazılan:  Yükselen Başak 10. ev kesitinde İkizler

Başak Yükselirken İkizlerin 10. evde yer alması ilginç sonuçlar doğurur.Başak da İkizler de Merkürün yönetimindedir.Ortak yıldızları olan Merkür onların daima zekalarından yararlanmalarını sağlayabilir.Yalnız Başak maddeye İkizler ise soyut değerlere önem veren burçlardır.Başak belirli bir yolu sabır ve sebat ile izleyerek bolluğa kavuşmayı,başarıya erişmeyi isteyen insanların burcudur.Buna karşılık ikizler ani kararlar veren ,her an değişen insanların burcudur.Bu yüzden Başağın maddi güvene kavuşmak için tekdüze işler yapmasına tepedeki ikizler pek razı olmaz.Ayrıca iki burçta hareketli guruptandır.Dolayısıyla da Başağı ve İkizleri güçlü kimselerin kendilerine tam anlamıyla güvenmeleri güçtür.Bu yüzden harita sahibi kararsız kalarak zaman zaman bocalayabilir.Fakat haritada Satürn güçlüyse İkizlerin ani değişiklik hevesi kontrol altında olacak böylece harita sahibi çizdiği yolda ilerleyecek ve pek değişiklik yapmayacaktır.Buna karşılık ikizler veya başakta çılgınlıklar yaptıran Uranüs gibi bir gezegen varsa harita sahibi her an değişecek bir türlü karar veremeyecek, zamanını anlamsız şeylerle ziyan edecektir.Haritada pek sert açı yoksa Uranüsde zarar veremeyecek durumdaysa Başak burcu yükselen ve 10. ev kesitinde İkizler bulunan kimse kendisine zevk veren bir veya bir kaç konu seçerek bunlarda sebat edebilir.Hem zevkli çalışmalar yapabilir hem de istediği kadar para kazanabilir.Yine de bu ikilinin zaman zaman kararsızlık yaratabileceğini söyleyebiliriz.


Ellerine sağlık çok beğendim.Benim Uranüsüm retro oğlak da ve 5.evde.Umarım bu dengeli olmama yardım ediyordur?
Bir de 10.evimde jüpiter güneş ikizlerde kavuşum halinde.Bir de yine ve 10.evde venüs de ikizlerde ama 8-9 dereceden fazla olduğu için güneş jüpiterle kavuşumda diyemiyormuşum. gülücük Umarım hayalimdeki mevki-makama gelebilirim.
12-30-2011 11:52 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #34
RE: Yıldız haritasında onuncu evin önemi
ya tmm yukselen yengecim 10uncu ev baligin son derecelerinde ama is konusunda o kadar sulakta degilim..oldugu kadar.. yardim etmeyi severim..10 evimin cogunlugu koc burcunda evt tek calismayi severim.. insanlari yonetmeyi emir vermeyi sevmem fazla.. yapabilirmiyim yaparim ama disiplinli olur heralde..
yayin verdigi ozgurlugu sveiyorum ben.. ozgur kararlar ozgur ifade..

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
12-30-2011 01:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
mars_419 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 51
Üyelik Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 1

Mesaj: #35
RE: Yıldız haritasında onuncu evin önemi
(11-07-2010 09:01 PM)Nin.Me.Sar.Ra Yazılan:  Yükselen Terazi ve 10. ev kesitinde Yengeç

Yükselen Terazi insanın nazik,zarif,dengeli olmasını sağlar.Ayrıca Terazi insanlardan uzak kalma ,hiç olmazsa onlarla ölçülü ilişkiler içinde olma isteği verir.Buna karşılık Yengeç toplumun temel taşı sayılan burçtur.Yengeç daima ailesiyle ,yakınlarıyla,dostlarıyla birlikte hareket etmeyi arzular.Bu durumda da genellikle Terazi ağır basar.Harita sahibi toplumda kendisini ikinci planda tutmaya çalışır.O, kimseden bir şey istemez.Kendisine yaklaşılmasından da hoşlanmaz.Yine de nazik olduğu için yaklaşanlara sert davranmaz.Uyum da sağlayabilir.Fakat onunla ahbap veya dost olduklarını sananlar bir süre sonra yanıldıklarını anlarlar.Yükselen Terazi fazla sayıda dostluğa izin vermez.Onun istediği ölçülü ve dengeli ilşkilerdir.Buna karşılık içine kapalı Yengeç dost canlısıdır.Harita sahibi içtiğinde birden değişir.Soluk ve ölçülü hali kaybolur.Herkesle ahbaplık eder,konuşur,uyum sağlar.Bunları yaptığında da çok beğenilir.Ama daha sonraki günlerde harita sahibi yine içine kapanır ve uzaklaşır.Büyük bir üzüntü de Terazinin birden etkisini kaybetmesine Yengecin yönetimi ele almasına sebep olur.Bu arada Yükselen Terazi insanın güzelliği sevmesine giyim kuşam vb.ye önem vermesine neden olur.Buna karşılık Yengeç tam anlamıyla tutumludur.O parayı maddi güvene kavuşmak için istemektedir.Terazi gücünü gösterdiği sürede Yengeç arkaplanda kalır.Fakat bir gün bir para sorunu olduğunda Terazi gücünü kaybeder ve yine yengeç yönetimi ele alır.Bu durumda da lüks isteği vb adeta reddedilir.Yengeç parasızlığa gelemez.Harita sahibinin aldığı parayı mutlaka tutmasını ister.Hatta Yengeç güçlüyse yani burada yıldız da varsa birden ortaya ani bir cimrilik de çıkabilir.Terazi aslında parayı sever ve sadece zevkler için harcama yapmaya yanaşır.Yengecin etkisiyle o da birden aşırı tutumlu olabilir.Ayrıca 10. evdeki Yengeç insanın sadece kendisine ait bir evde rahat edeceğine inanmaktadır.Terazi bir süre sonra bu görüşü benimser.Haritalarında Terazi yükselen ve 10. ev kesitinde Yengeç bulunan kimselerin çalışıp çabalamaları ve bir ev sahibi olmaları gerekmektedir.Bu arada Terazinin yeteneklerini de Yengeç paraya çevirebilir.Örneğin harita sahibi güzel sanatlarla ilgilenebilir.Bir ressam olabilir.Küçük bir atölyede çalışabilir.Bu sırada kendisi gibi ressamların tablolarını da teşhir edip satabilir.Veya harita sahibi kendine ait bir işyeri sahibi olabilir.O özellikle bankacılık,döviz alım satımı vb. başarı gösterebilir.Yengeç kadınlarla ve Terazi güzelliklerle ilgilidir.Güzellik malzemelerinin yapımı ve satımı da harita sahibine uygun olabilir.


güzel bi paylaşım.
yazılanlar doğru.kesinlikle insanların bana çok yaklaşmasını sevmem.ve benle arkadaş olduklarını sananlar çok şaşırırlar bi anda uzaklaşırım.ayrıca normalde cömertimdir ama para bitmeye başladı mı kendim dahil herkese cimrileşirim.
ekleme yapmak gerekirse bence bu yerleşim antikacılar için de uygun olabilir.
seçtiğim meslekse uymamış.ne güzellik ne finans.tıp okuyorum.
12-30-2011 09:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir