Değerlendir:
  • 15 Oy - 3.6 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İsrail'in Çirkin Saldırısı
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #1
İsrail'in Çirkin Saldırısı
İkili döngüler çakışıyor. Bir taraftan Uranüs-Plüton, diğer taraftan Satürn-Uranüs, Satürn-Plüton ve Jüpiter-Satürn döngülerinin içinde ilerliyoruz. Bu dört farklı döngü, 2010 yaz aylarında gökyüzünde T-kare olarak adlandırdığımız açı kalıbını oluşturacak. Haziran’dan itibaren devreye girecek olan kritik süreç, Temmuz ayı sonlarından itibaren pik noktasına varacak. Bu ikili döngülerin etkilerine ve ortaya çıkması muhtemel olaylara yönelik düşüncelerimi, 2009 yılı Mart ayında piyasaya çıkan Dönüşüm Zamanı kitabımda yayınlamıştım. Bugün yaşanan çirkin İsrail saldırısının bir benzerini, ama tabii çok daha üzücü olanını, 2008 yılı Aralık ayında yaşamıştık. Dönüşüm Zamanı kitabımın 147. Ve 181. sayfalarından bu konuyla ilgili alıntı yapacağım:

“Satürn-Plüton Döngüsü”

Bu ikilinin döngüsü aslında 2008 yılının Aralık ayından beri etkisini göstermeye başladı. 2008 Aralık ayı sonlarında İsrail, Hamas ile altı aylık ateşkesin geçen hafta sona ermesinin ardından Gazze’ye hava operasyonu başlattı. Saldırılarda en az 225 kişi yaşamını yitirdi, 300 kişi de yaralandı. Olayın gerçekleştiği 28 Aralık günü, henüz Oğlak burcunun ilk derecesinde bulunun Plüton’un Mars tarafından tetiklenmesi, acımasız ve patlayıcı etkileri işaret ediyordu.” Alıntı: (Dönüşüm Zamanı, sayfa 147)

“Astrolojide Mars orduları, askerleri, savaşı, terörist saldırıları, kavgalar, grevler ve çatışmaları temsil eder; genel olarak “düşman” figürü çizer. 2010 yılı yaz aylarında, öncü burçlarda oluşacak gergin açı kalıbı (T-kare) Orta Doğu’da bulunan bazı ülkelerin astrolojik haritalarında öncü burçta bulunan Mars derecesini tetikliyor.

Bunlardan biri olan Filistin’in astrolojik haritasında Mars öncü burçların en öncüsü olan Koç burcundadır. Satürn’ün 2009 yılı 29 Ekim’inde Terazi burcuna giriş yapmasıyla birlikte, zaten Plüton’dan sert açı alan Mars derecesi tetiklenecek. 2010 yılı Temmuz ayı sonlarında, Uranüs ve Mars tarafından da tetiklenecek olan bu derece, Filistin için tehlike çanlarının çalacağını gösteriyor. Zira haritada Mars zaten “Düşman Evi” olarak adlandırılan 7. evde yerleşmiş durumda.” Alıntı: (Dönüşüm Zamanı, sayfa 181)

Bugün (31 Mayıs 2010) sabaha karşı gerçekleşen olay esnasında, 0 derece Koç burcuna henüz varmış olan Uranüs, 4 derece Oğlak burcundaki Plüton’u etkin bir şekilde tetiklemeye başlamıştı. Yani bu iki gezegen arasında tam doksan derecelik açı kesinleşmemiş olsa da (Haziran 2012’de kesinleşecek) 28 Mayıs’ta Uranüs’ün Koç burcuna giriş yapmasıyla birlikte, artık bu döngünün etkilerini belirgin bir şekilde hissedeceğimiz döneme girmiş olduk. Transit Ay, bu ikilinin bulundukları 0-3 derece öncü burçlardaki kritik dereceleri dün itibariyle (30 Mayıs 2010) tetikledi.

[Resim: israilsaldirisi.gif]

Ay’ın öncü burçlardan her geçişi, Uranüs-Plüton karesini tetiklemeye aday gözüküyor. Bunlardan bu hafta içerisinde en etkin olanı, 6 Haziran Pazar günü gerçekleşecek. Jüpiter de 0 derece Koç burcuna geçiş yapacak ve bu burcun ilk derecesinde hareket etmekte olan Uranüs’ü tetikleyecek. Ay, Jüpiter ve Uranüs dizilimi, Plüton ile doksan derecelik sert konum oluşturacak. Yani ortalık iyice kızışacak. Bunu sadece ülkeler arası gerginlikler açısından değil, doğal felaketlerin tetikleyicisi olabileceği yönünden de görebiliriz. Volkan patlamaları, depremler gibi bazı doğa olayları sıklaşabilir, etkinleşebilir. 26 Haziran 2010’da, şu anda Plüton’un bulunduğu derece üzerinde sert bir Ay tutulması meydana gelecek. Haziran ayının en gergin zamanları, 20’li tarihlerden itibaren başlıyor. Transit Mars’ın Filistin astroloji haritasının 12. Evindeki Güney Ay Düğümü’nü tetikleyeceği 28 Haziran tarihi civarında, Filistin için kayıp verdiren, gizli düşmanlıklara ve suikastlara açık hale getiren ve kısıtlama getiren etkenler had safhaya varmaya başlayacak. Bu tarihte transit Güneş ve Merkür de 10. Evlerindeki Kiron’u tetikliyor olacak. Lider bazında zorlanmalar, önemli kişilerin kaybı gibi yaralayıcı dış etkenler oluşabilir, dünya kamuoyunun ilgisini toplayacak kararlar, deklarasyonlar yapılabilir bu tarih civarında.

Yaz ayları boyunca, Filistin astroloji haritasının Mars-Satürn derecesi tetikleniyor. Bu yaz aylarında Filistin’i zorlu zamanlar bekliyor ne yazık ki! Umarım bu çirkin saldırılar daha büyük insanlık dramına dönüşmeden dünya ülkeleri buna "dur!" der... Takip eden yazımda, ikili döngülerden diğerlerine de değineceğim sırasıyla… 2009 Ekim ayında, Uzman TV ile yaptığım 2010 Türkiye ve Dünya yorumlarının görüntülerini yayınlamıştık. Röportajları aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Alıntı:http://www.uzmantv.com/konu/2010da-dunyayi-neler-bekliyor

http://www.uzmantv.com/konu/2010da-turki...r-bekliyor

Uzman TV'nin sorularına verdiğim cevapların deşifresini eklemeleriyle birlikte ve konuyla ilgili 2009 yılında hazırladığım benzer köşe yazılarıma aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Alıntı:
http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay...kaleID=304

http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay...kaleID=298

http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay...kaleID=287

http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay...kaleID=272




Öner Döşer

05-31-2010 08:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #2
II. Bölüm
30 Mayıs 2010 Pazartesi günü sabah 04:30 civarında İsrail tarafından gerçekleştirilen çirkin saldırının etkilerini Türkiye astroloji haritası üzerinde değerlendirerek devam edelim. Transit Güney Ay Düğümü, TC astrolojik haritasının tam Plüton derecesi üzerinden geçiş yapmaktaydı. Bu yüzden 2010’da Türkiye röportajımda bu yılın değerlendirmelerinde, bu transitin etkin olduğu Mayıs sonundaki tarihleri terörist eylemlere açık olduğumuz tarihler arasında vermiştim. Astroloji Okulu web sitesinde yayınladığım bu röportajın deşifresinden bir alıntı yapacağım: “Bu yıl yine sinsice terör saldırılarına açık gözüküyoruz. Bunlar ani ve şok edici biçimde ortaya çıkabilir. Buna mukabil güvenlik güçleri, kontrollü ve organize hareket edecekler. Bu yıl suç oranlarında da önemli ölçüde artış görülebilir. Astrolojik göstergeler, halkın sinirsel gerginliklere açık olduğunu, duygusal patlamalar neticesinde istenmedik ve sıra dışı olayların, isyankar ve karşı duran eylemlerin sayısında artış olabileceğini göstermekte. Yıllık haritamızdaki bazı gezegensel etkiler, ülkeyi içten bölmeye çalışanların kışkırtıcı çabalarını da gösteriyor. Terör ve sinsice saldırılarla ilgili dikkatli olmak gereken tarihler pek çok. Ama bunlardan en belirgin olan aylar şöyle sıralanabilir: 8-20 Şubat, 1-12 Nisan, 22-31 Mayıs, 20-31 Temmuz, 7-20 Ağustos, 18-30 Eylül, Kasım’ın ilk yarısı, Aralık’ın tamamı…

Alıntı:http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay.asp?makaleID=298

Ne yazık ki son on gündür ülkemizde düzenlenen sinsice terör olaylarında artış sözkonusu. 31 Mayıs'ta İskenderun'da düzenlenen hain terör saldırısı bunların en dikkat çekeniydi... Aşağıda, Gemi Saldırısı anına yönelik transit haritanın, TC astrolojik haritası üzerine yansıtılmış halini görmektesiniz.

[Resim: israil2..jpg]

Transit Ay, TC astrolojik haritasının açık düşmanlıklarla ilişkilendirilen 7. evi üzerinden geçiş yapmakta ve haritanın ASC derecesine yerleşmiş Plüton derecesini tetiklemiş durumda. Transit Ay, bir gün kadar önce transit Uranüs ve Plüton’u da tetiklemiş durumda idi. Bu hafta sonunda Pazar günü ve hafta başında Pazartesi günü Ay’ın Koç burcundan tetiklemeleri daha güçleniyor. Üstelik Jüpiter de Koç burcuna geçiyor ve ortalık iyice ısınmaya başlıyor. Bu geçişle birlikte, astrolojik haritamızın 7 derece Terazi’de bulunan Mars’ı da daha güçlü bir şekilde tetiklenmeye başlayacak. Mars, bir müddettir zaten transit Plüton’dan da tetikleyici açı almaktaydı. Jüpiter ve Uranüs’ün Koç’ta buluşmasıyla birlikte bu etki artacak ve Satürn’ün Terazi burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, tetikleyici etkiler maksimum seviyesine doğru hızla ilerlemeye başlayacak.

Transit Mars haritamızın 3. evinde uzun süredir hareket ediyor. Dünya Astrolojisi’nde 3. ev yakın çevre ve komşularla ilişkilidir ve Mars da çatışma, terör, saldırı işaretçisidir. Transit Mars, astroloji haritamızın Jüpiter derecesini doksan derecelik açı ile tetiklemiş durumda. Jüpiter, insani yardımlaşmanın genel temsilcisidir ve astroloji haritamızın başkalarına yardımcı olmakla, hizmet ve servis üretmekle ilişkilendirilen 6. evini de yönetmektedir. Tamamen insani yardım amaçlarıyla yola çıkan gemideki insanların yaşadıklarını, milletçe üzüntüyle ve irkilerek izledik maalesef. İnsani yardım amacı güdülen bir girişime, insanlık dışı bir müdahaleyle karşılaştık. Gökyüzünde transit Venüs’ün (sevgi ve barış göstergesi) kayıp ve üzüntü göstergesi olarak kabul edilen Güney Ay Düğümü ile birleşiyor olması da bu bakımdan bir diğer ilginç gösterge.

Transit Güneş, astroloji haritamızın gizli düşmanlıklar ve terörle ilişkilendirilen 12. evinden geçiyor olması, bu hunharca saldırının ani ve hiçbir uyarı almaksızın gerçekleşmesiyle paralellik taşıyor. 12 Haziran’da bu alanda, haritamızın Ay derecesine biraz daha geride, 21 derece İkizler’de bir de yeniay gerçekleşecek. Bu tarihte oluşacak şeyler arka planımızda kalacağından ve henüz farkında olmayacağımızdan, dikkatli olmamız gerekiyor. Bu sert ve şiddete yönelik etkiler taşıyan olayların neler olduğunun belirginleşmesi, 26 Haziran’da gerçekleşecek dolunay Ay tutulması civarında olacak.

Transit Jüpiter, astroloji haritamızın 12. evinde 29 derece İkizler burcunda yerleşmiş Ay’ı da tetikliyor. Bu transit, güçlü duygusal tepkiler vermeye devam edeceğimizi gösteriyor. Bu sadece halkın vereceği tepki değil, devlet yöneticilerinin de güçlü duygusal tepkiler vereceğinin bir göstergesi, zira Jüpiter ülkenin yöneticileriyle ilgili 10. evi üzerinden transit etmekte ve bu transit görünür bir alandan olduğundan, tüm dünyanın da bu çirkin saldırıya verdiği tepkinin devam edeceğine işaret etmekte.

Transit Satürn, direkt hareketine dönmüş durumda ve 27 derece Başak burcundan, 29 derece İkizler burcundaki Ay’a doksan derecelik açısını kesinleştirmeye doğru ilerlemekte. Gizli düşmanlıklara, terörist eylemlere, halkı üzecek olaylara açık durumda olduğumuzu ve bu transitin kesinleşmesinin çok da uzun zaman almayacağını altınız çizerek belirtmek istiyorum!

Nasıl Bir Sürece İlerliyoruz?

Astrolojinin sağladığı en büyük faydalardan biri, nasıl bir süreçte olduğumuzu yansıtması, önümüzü görmemizi mümkün kılmasıdır. Zorlu transitler almaya başladık ve önümüzdeki süreçte bu zorlu transitler daha da etkinleşecek.

Takip eden yazılarımda, bu transitleri ve yakın zaman sonra gerçekleşecek Güneş ve Ay tutulmalarını, Türkiye-İsrail, Türkiye-İran, İran-İsrail bileşik haritaları üzerindeki transitleri de değerlendirerek, astroloji vesilesiyle önümüzdeki sürece ışık tutmaya çalışacağım…




Öner Döşer

06-01-2010 04:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
RE: II. Bölüm
(06-01-2010 04:25 PM)Aprilios Yazılan:  30 Mayıs 2010 Pazartesi günü sabah 04:30 civarında İsrail tarafından gerçekleştirilen çirkin saldırının etkilerini Türkiye astroloji haritası üzerinde değerlendirerek devam edelim. Transit Güney Ay Düğümü, TC astrolojik haritasının tam Plüton derecesi üzerinden geçiş yapmaktaydı. Bu yüzden 2010’da Türkiye röportajımda bu yılın değerlendirmelerinde, bu transitin etkin olduğu Mayıs sonundaki tarihleri terörist eylemlere açık olduğumuz tarihler arasında vermiştim. Astroloji Okulu web sitesinde yayınladığım bu röportajın deşifresinden bir alıntı yapacağım: “Bu yıl yine sinsice terör saldırılarına açık gözüküyoruz. Bunlar ani ve şok edici biçimde ortaya çıkabilir. Buna mukabil güvenlik güçleri, kontrollü ve organize hareket edecekler. Bu yıl suç oranlarında da önemli ölçüde artış görülebilir. Astrolojik göstergeler, halkın sinirsel gerginliklere açık olduğunu, duygusal patlamalar neticesinde istenmedik ve sıra dışı olayların, isyankar ve karşı duran eylemlerin sayısında artış olabileceğini göstermekte. Yıllık haritamızdaki bazı gezegensel etkiler, ülkeyi içten bölmeye çalışanların kışkırtıcı çabalarını da gösteriyor. Terör ve sinsice saldırılarla ilgili dikkatli olmak gereken tarihler pek çok. Ama bunlardan en belirgin olan aylar şöyle sıralanabilir: 8-20 Şubat, 1-12 Nisan, 22-31 Mayıs, 20-31 Temmuz, 7-20 Ağustos, 18-30 Eylül, Kasım’ın ilk yarısı, Aralık’ın tamamı…

Alıntı:http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay.asp?makaleID=298

Ne yazık ki son on gündür ülkemizde düzenlenen sinsice terör olaylarında artış sözkonusu. 31 Mayıs'ta İskenderun'da düzenlenen hain terör saldırısı bunların en dikkat çekeniydi... Aşağıda, Gemi Saldırısı anına yönelik transit haritanın, TC astrolojik haritası üzerine yansıtılmış halini görmektesiniz.

[Resim: israil2..jpg]

Transit Ay, TC astrolojik haritasının açık düşmanlıklarla ilişkilendirilen 7. evi üzerinden geçiş yapmakta ve haritanın ASC derecesine yerleşmiş Plüton derecesini tetiklemiş durumda. Transit Ay, bir gün kadar önce transit Uranüs ve Plüton’u da tetiklemiş durumda idi. Bu hafta sonunda Pazar günü ve hafta başında Pazartesi günü Ay’ın Koç burcundan tetiklemeleri daha güçleniyor. Üstelik Jüpiter de Koç burcuna geçiyor ve ortalık iyice ısınmaya başlıyor. Bu geçişle birlikte, astrolojik haritamızın 7 derece Terazi’de bulunan Mars’ı da daha güçlü bir şekilde tetiklenmeye başlayacak. Mars, bir müddettir zaten transit Plüton’dan da tetikleyici açı almaktaydı. Jüpiter ve Uranüs’ün Koç’ta buluşmasıyla birlikte bu etki artacak ve Satürn’ün Terazi burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, tetikleyici etkiler maksimum seviyesine doğru hızla ilerlemeye başlayacak.

Transit Mars haritamızın 3. evinde uzun süredir hareket ediyor. Dünya Astrolojisi’nde 3. ev yakın çevre ve komşularla ilişkilidir ve Mars da çatışma, terör, saldırı işaretçisidir. Transit Mars, astroloji haritamızın Jüpiter derecesini doksan derecelik açı ile tetiklemiş durumda. Jüpiter, insani yardımlaşmanın genel temsilcisidir ve astroloji haritamızın başkalarına yardımcı olmakla, hizmet ve servis üretmekle ilişkilendirilen 6. evini de yönetmektedir. Tamamen insani yardım amaçlarıyla yola çıkan gemideki insanların yaşadıklarını, milletçe üzüntüyle ve irkilerek izledik maalesef. İnsani yardım amacı güdülen bir girişime, insanlık dışı bir müdahaleyle karşılaştık. Gökyüzünde transit Venüs’ün (sevgi ve barış göstergesi) kayıp ve üzüntü göstergesi olarak kabul edilen Güney Ay Düğümü ile birleşiyor olması da bu bakımdan bir diğer ilginç gösterge.

Transit Güneş, astroloji haritamızın gizli düşmanlıklar ve terörle ilişkilendirilen 12. evinden geçiyor olması, bu hunharca saldırının ani ve hiçbir uyarı almaksızın gerçekleşmesiyle paralellik taşıyor. 12 Haziran’da bu alanda, haritamızın Ay derecesine biraz daha geride, 21 derece İkizler’de bir de yeniay gerçekleşecek. Bu tarihte oluşacak şeyler arka planımızda kalacağından ve henüz farkında olmayacağımızdan, dikkatli olmamız gerekiyor. Bu sert ve şiddete yönelik etkiler taşıyan olayların neler olduğunun belirginleşmesi, 26 Haziran’da gerçekleşecek dolunay Ay tutulması civarında olacak.

Transit Jüpiter, astroloji haritamızın 12. evinde 29 derece İkizler burcunda yerleşmiş Ay’ı da tetikliyor. Bu transit, güçlü duygusal tepkiler vermeye devam edeceğimizi gösteriyor. Bu sadece halkın vereceği tepki değil, devlet yöneticilerinin de güçlü duygusal tepkiler vereceğinin bir göstergesi, zira Jüpiter ülkenin yöneticileriyle ilgili 10. evi üzerinden transit etmekte ve bu transit görünür bir alandan olduğundan, tüm dünyanın da bu çirkin saldırıya verdiği tepkinin devam edeceğine işaret etmekte.

Transit Satürn, direkt hareketine dönmüş durumda ve 27 derece Başak burcundan, 29 derece İkizler burcundaki Ay’a doksan derecelik açısını kesinleştirmeye doğru ilerlemekte. Gizli düşmanlıklara, terörist eylemlere, halkı üzecek olaylara açık durumda olduğumuzu ve bu transitin kesinleşmesinin çok da uzun zaman almayacağını altınız çizerek belirtmek istiyorum!

Nasıl Bir Sürece İlerliyoruz?

Astrolojinin sağladığı en büyük faydalardan biri, nasıl bir süreçte olduğumuzu yansıtması, önümüzü görmemizi mümkün kılmasıdır. Zorlu transitler almaya başladık ve önümüzdeki süreçte bu zorlu transitler daha da etkinleşecek.

Takip eden yazılarımda, bu transitleri ve yakın zaman sonra gerçekleşecek Güneş ve Ay tutulmalarını, Türkiye-İsrail, Türkiye-İran, İran-İsrail bileşik haritaları üzerindeki transitleri de değerlendirerek, astroloji vesilesiyle önümüzdeki sürece ışık tutmaya çalışacağım…




Öner Döşer

Bu paylaşımlar çok açıklayıcı ve düşündürücü, teşekkürler Aprilios, devam yazılarını merak ediyorum...
06-02-2010 02:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İsrail aeon 22 19,653 12-13-2010 09:03 PM
Son Mesaj: NinMeSarRa_

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir