Değerlendir:
  • 25 Oy - 2.72 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aile Lanetleri
Yazar Mesaj
Daily Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 538
Üyelik Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #51
RE: Aile Lanetleri
(02-23-2011 09:13 PM)Yonca Yazılan:  Ya varya bir konuyu da ağız tadıyla yorumlayamıyoruz, yahu ne olur artık her şey bir şekilde dine dayanmasa, öff kendime de kızıyorum sadece size değil yani..dil çýkarma

:D

Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık ''sevda'' da boğulur...
Cemal Süreya...

Sadece susayanlar suyu aramaz. Su da susuzları arar durur.
RUMİ



http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...y=13&go=Go
02-23-2011 09:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #52
RE: Aile Lanetleri
(02-23-2011 09:06 PM)Daily Yazılan:  
(02-23-2011 08:57 PM)aeon Yazılan:  
(02-23-2011 08:48 PM)Daily Yazılan:  dinleri bilmem, islamda yok böyle bir şey... gülücük

deşelersem bulurum :D

bul :D

buldum ama söylemicem :D
02-23-2011 09:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Daily Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 538
Üyelik Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #53
RE: Aile Lanetleri
:D

Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık ''sevda'' da boğulur...
Cemal Süreya...

Sadece susayanlar suyu aramaz. Su da susuzları arar durur.
RUMİ



http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...y=13&go=Go
02-23-2011 09:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vatansever Çevrimdışı
Yasaklanmış

Mesajlar: 382
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Mesaj: #54
RE: Aile Lanetleri
bence kimse kimsenin günahını çekmez günahlar öbür tarafta çekilcek diye düşünüyorum bu dünyada acısı çıkanlarda var adam pislik yapar acısı çıkar bu böyledir+((öte taraf ayrı konu burdanda konu açmayın gülücük) konular sapıo ya hani ,düşünsenize suçsuz günahsız bi bebek saf temiz masum günahsız..
02-23-2011 09:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Yargıç Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 321
Üyelik Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 5

Mesaj: #55
RE: Aile Lanetleri
islamda böyle bişey yok bişeyin suçunu onun çocuğu çekmez ama Allah şöyle bi kader koymuş olabilir belki (bence yanigülücük); mesela birisi yaşlılara ve annesine karşı kabadır.yine büyüyünce büyüklerine karşı kabalık edecek bi insanın zaten olacağı vardır o insanda bu kişi vesilesiyle dünyaya gelir.yani kendi evladı.

u_u
02-23-2011 11:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
melis_bk
Kayıtsız

 
Mesaj: #56
RE: Aile Lanetleri
(02-23-2011 08:30 PM)aeon Yazılan:  islam çok acımasız dedenin suçunu torun niye ödüyor ;
suç ve cezalar kişiseldir dil çýkarma

melisi kırmayım hehee :D

şaka bir yana , dinlerde ve inanışlarda başkasının suçunu başkası ödeyebiliyor böyle şeyler var .
hehee çok naziksin:D
02-24-2011 12:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #57
Cvp: Aile Lanetleri
Bu konu hakkında aylardır çalışıyordum ama bir köşede bırakmıştım. Şimdi elimde harika deneylerle geldim ve sizleri bilgilendirmek için yazacağım. Baştan söyliyim aile lanetleri karıştırılmaması gereken konular çünkü ben araştırırken çok zorlandım. Ama yinede paylaşacağım sizinle.

kesinlikle önce işe her ailede babadan veya anneden gelen bir harita kombinasyonundan bahsedicem.

Bizim aileden sonra arkadaşımın ailesinden bahsedicem ;

Bizim familya sürekli soğuk , şansa inanmayan , sürekli 0'ı görüp hayatı baştan kuran ve sıkıntı ceken bir aileyiz. herkesin hayattaki amacının çalışmak olduğu bir aileden geliyorum. ( bu örneğin özgür olmaya çalışan bir aile de olabilirdi) bu nesilden nesile böyle.

örnek veriyorum. Sürekli bir erkeklerde oğlak terazi koç ve bayanlarda yengeç aslan kova çatışması var . Ne olursa olsun kişi ya 10. Ev , oğlak ,yada satürn en çok öncü burç baskın biri oluyor ayrıca baba oğulda sürekli karşıt annede trine kardeşlerde kare açı oluyor. Şu aile mizacı rahatça çıkıyor. Babasıyla anlaşamaz zıtlaşır ama annesiyle dost kardeşleriyle de sürekli sorun yaşar doğal olarak bu çatışmalardan bir huzursuz aile oluyor.

Dedem doğum tarihi mart olarak biliniyor. koç olduğuna hepimiz hemfikiriz . Babası ise çok sanatkar denizci biriymiş muhtemelen terazi.burdan yola çıkarsak babam da terazi ay burcu başak yükseleni koç. Sürekli bir koç terazi koç terazi şeklinde gidiyor. E oğlu da koç yükseleni ikizler (evet bu ben oluyorum) güneş doğal olarak 10. Evde ve bende duble bir oğlak etkisi alıyorum. Ay burcum da oğlak. Konuyla alakasız lanet değil ama aile nesline burçlarnda etkisi olduğunu vurguluyorum. yükselen ikizler olmamda bir etken de anne tarafım. Çok fazla neşeli komik karadenizli bir aileden geliyor sürekli değişen ruh hali ve gırgır şamatanın yoğun olduğu ilişkilerin sıcak olduğu diğer tarafta ise Balık ikizler ve yengeç ağırlığı var.

Ancak aile lanetini bana anlattığu gün aklım hayalim duran arkadaşımın ise ailesini bu sene boyunca kurcaladık ve inanılmaz delillere ulaştım.

Bu aile kökleri geçmişe dayanan bir doğu kökenli bir aile. Ailede çoğu kişi esmer kara kaşlı aşırı gür saçlı ve kalın ses tonuna sahip. Tamam doğal olarak doğu köken böyledir. Bu aileden bir amca efsunlu bir kürt aşiretinin kızıyla evlenince bu aileyi bir lanet sarıyor. Ve bilinene göre kürt aşiretinin babası bu ailenin kadınlarına hayat kadını olmaları ile beddua etmiş. Oğlanlarına da ekmek bulamaması gibi bir şeyler.
Biraz ilginç. Bu ailede kim şöhret peşinde koştuysa kızlar kötü yola düşüyor. Erkekler "3-5 sene" yatmayı bekledikleri yasadışı işler yüzünden 10-20 yıl hapis yatıyor. Ve bu ailede temiz olan bir oğlan olursa hayat kadını birine aşık oluyor. İnanılması güç bunu bana akrep burcu bir kız arkadaşım söylüyor. Kızın karşsına çok fazla kötü yola düsürcsk insanlar çıktı. Ancak psikolojik destek ile atlattı ve belayı bozduğunu düşünüyorum. Aileyi incelediğimde akrep koç akrep koç ve inanılması güç başak balık çatışmaları gördüm. Ve herkesin 8. Evinde bir hareketlilik vardı.

Bu konuyu en fazla bu kadar araştırabildim. Umarım yardımcı olmuşumdur. En çok merak ettiğim konuydu astroloji yine beni yanıltmadı.

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
07-12-2016 12:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir