Değerlendir:
  • 39 Oy - 2.64 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ay Transitleri..
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Duyguların Hakimi Ay Transitleri
DUYGULARIN HAKİMİ AY


Çocukların ay dedesi, romantiklerin gece güneşi, masalların vazgeçilmez, duyguların hakimi…Neler neler söylenir Ay’a dair… Tüm gezegenler gibi Ay da hayatımızı etkileyerek; derin hisleri, önsezi, içgüdü ve tepkilerimizi yönetir.

Ünlü şair Pablo Neruda, yıllardır aşık olduğu kadınla yalnız kaldığında kağıda bir şey çizmektedir... Bu öyle bir şeydir ki, kafasını kaldırmadan, konuşmadan defalarca üzerinden geçer resmin. Neruda’nın çizdiği şey yalnızca bir Ay resmidir… Ay, Neruda gibi bizim de ikili ilişkilerimizi ve duygusal bağlarımızı önemli derecede etkiler. İkili ilişkiler, ev hayatı ve duygusal bağlarla ilgili her şey onun etkisi altındadır. Ay dişiliği ve annelik içgüdülerini simgeler ve hayatınızda yer tutan önemli kadınları etkilemektedir.

Güneş ve Ay, gece ve gündüz gibi zıttır. Geçmiş ve geçmişle ilgili birçok şey Ay’ın, geleceğiniz ve geleceğe dair olaylar Güneş’in etki alanındadır. Ay duygusal hayatınızı ve gelişiminizi baştan aşağıya etkiler. Duygularınıza dair bazı detayları keşfetmeniz diğer gezegenlerin Ay’la olan ilişkisiyle ortaya çıkar.


SAĞLIK VE AY İLİŞKİSİ
Ay sağlıkla ilgili birçok konuda sinyaller verir. Dişiliğin simgesi olduğu için kadınlarda sağlıkla ilgili konularda göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Özellikle etkilediği organlar ise; mide ve göğüstür.


AY’ IN BURÇ TRANSİTLERİ

Zodyak çevresindeki turunu 28 günde tamamlayan Ay, her burçta ortalama 2-3 gün kadar kalır ve bu sürede bulunduğu burcun özelliklerini kendi özellikleri ile birlikte yeryüzüne yansıtır. Yıldız haritanızda yeni ayın düştüğü yerler, yeni başlangıçlar için uygun alanları temsil eder. Dolunay’ın düştüğü yerler ise sonuçları temsil eder.

Ay, Yengeç burcunun yöneticisidir. Boğa’da yükselir. Oğlak’ta ise düşük konumdadır. Ayın olumlu yönleri hassasiyet, anlayış, kuvvetli hafıza, sabır, sezgiler, evcimenlik ve aileye düşkünlüktür. Olumsuz etkiler ise duygusal rahatsızlıklar, güvenilmezlik, geçmişe bağımlılık ve zihinsel kusurlar olarak sıralanabilir.

Ay-Koç burcu transiti: Ay, Koç burcundayken bu burcun en önemli özelliklerinden biri olan “cesaret” artar. Bu dönem yeni başlangıçlar için çok uygundur. Ameliyat, diş çektirme, pansuman vb. gibi kesme ile ilgili tıbbı işler daha kolay olur.


Ay-Boğa burcu transiti: Boğa’nın kararlılığı Ay ile daha da pekişerek kalıcı ve sağlam olması istenen işler ve oluşumlar için müthiş bir süreçtir. Evlilik yapmak, ticaretle uğraşmak iyi netice verir.


Ay-İkizler burcu transiti: İletişimin ve zekanın parlak zamanı karşınızda… Bilimsel konularla ilgilenmek, konferans vermek, konuşmak, okumak, pazarlama işi yapmak iyi netice verir.


Ay-Yengeç burcu transiti: Evcimen Yengeç burcu ve Ay ortaklığı ev kurmak, evlenmek, çocuklarla ilgilenmek için uygun bir dönem hazırlar. Seyahat edilir, mektup, haberleşme gibi konularda kolaylık getirir.


Ay-Aslan burcu transiti: Sanatsal etkinliklere girişmek, ihtiyaçların ve dileklerin gerçekleştirilmesi için uygun bir dönemdir. Tabiatla bir arada olmak rahatlık verir.


Ay-Başak burcu transiti: İnce detayları bu dönemde dert etmeyin! Başak’ın o ince eleyip sık dokuyan gücü bu dönemde yüzünüze gülecek kadar yoğun hissedilir. Hesap işleri ve bir kenara itip yüzüne bakmadığınız ayrıntılı işlerinize daha kolay adapte olacaksınız.


Ay-Terazi burcu transiti: Adalet zamanı! Problemlere adil çareler bulmak, insanların dertlerine yardımcı olmak faydalıdır. Ortaklıkların bu zamanda kurulması da iyi netice verir. Ayrıca bu dönemde alışveriş yapabilir, müzikle ilgilenerek, eğlenmek için toplantılar tertipleyebilirsiniz.


Ay-Akrep burcu transiti: İçselleşmeye pek yatkın bir dönemdir. Kendi özeleştirinizi yapabilir, hem ruhen hem de bedenen temizliğinize zaman ayırabilirsiniz.


Ay-Yay burcu transiti: Seyahat ve Yay bir şey ifade ediyor mu? Yaylar’ın bavulu hep kapıdadır. Dolayısı ile uzun seyahatler ve bilgi, görgü arttırmaya yönelik faaliyetler bu dönemde iyi gelecektir.


Ay-Oğlak burcu transiti: Toprağın sesi sizi çağıracak! Toprak işleri ile meşgul olmağa, ev, dükkan gibi gayrimenkuller satın almağa müsait zamandır. Çocukların eğitimi ile ilgilenmek için de çok uygundur.


Ay-Kova burcu transiti: Özgürlük ve akıl zamanı! Seyahat edebilir, bilimle ve teknik konularla ilgilenerek buluşlar yapabilirsiniz. Elektronik aletlerle meşguliyet iyi netice verir.


Ay-Balık burcu transiti: Edebiyatla ilgilenmek, resim yapmak, şiir, hikaye, yazı yazmak için en elverişli zamandır. Ayrıca, deniz yolculukları yapabilir ve ticaretle ilgili çalışmalarınızda olumlu neticeler alabilirsiniz.


ASTROLOG GAMZE ÖZSAHIN

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
03-05-2008 02:00 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Cvp: Duyguların Hakimi Ay Transitleri
Ay Taktikleri ve Beslenme

15 Ocak’ta gerçekleşen Yeniay ile birlikte, Ay’ın büyüyen fazı da başlamış oldu. 30 Ocak tarihine kadar büyüyen fazın etkilerini bedenimizde hissedecek, hatta yine bu fazın etkilerine göre iştahımız açılacak belki de yemek konusunda abartıya kaçacağız. Eğer kilo problemimiz varsa, ya da sağlıklı beslenmenin faydalarından yararlanmak istiyorsak, Ay’a kulak vermeli ve bu büyüyen fazda nasıl beslenmemiz gerektiğine dikkat etmeliyiz.

Ben de bu yazımda, 30 Ocak tarihinde gerçekleşecek Dolunay’a kadar nasıl beslenmemiz gerektiği hakkında, Ay Taktikleri kitabımdan ve onun son sayfalarında bulunan birkaç yılı kapsayan Ay takviminden yararlanarak, bazı tüyolar sunmak istiyorum.

Yazının devamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:
http://www.astroistanbul.com/Default.asp...&K=0&K1=37

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-18-2010 02:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
tiyatral_gitarist
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
Ay Transitleri
Benim gibi yeniler için yararlı olacağını düşünerek Başak canavarını tekrar ortaya çıkarıyorum gülücük
Bu 2 resmi arkalı önlü bir kağıda basarak ve birkaç makas darbesiyle kendinize mini bir taşınabilir "ay transitleri kitapçığı" hazırlayabilrisiniz.

(Bir sayfayı basın , yazıcıdan çıktığı gibi aynen hiç çevirmeden geri koyun ve 2.sini yazdırın. Kesin ve bir zımba vurun bu kadar)

[Resim: 67229955.th.jpg]
[Resim: 96479800.th.jpg]

AY KAVUŞUM AY
Duyguların en yoğun olduğu zamandır. Bu zamanda yaşamdaki tüm hakimiyet duygular altındadır. Davranışlarda, düşüncelerde duygusallık çok belirgindir. Tartışmalarda objektif olabilmek adeta imkansızdır. Ancak burada çok Önemli bir nokta, transit Ay'ın durumudur. Yeni Ay halinde ise kendini iyi ve güçlü hissetme, dolunayda ise daha fazla duygusal hissetme çabuk alınma ve kızma görülür. '
Tabiat istekleri artar, duygusal güvene ihtiyaç doğar, hafıza ve hayal gücü iyi çalışır, bazı eski konularda mücadele isteği olabilir.

AY ALTMIŞ AY
Derin ve hoş hissedişler zamanıdır. Sevilen insanlarla, hoş anıları anımsatacak durumlarla, aile ve akrabalarla. bir arada olmak için iyidir. Sakin, huzurlu bir şekilde hoşa giden bir şeyle ilgilenmek arzusu verir.
Yüzeysel ilişkilerden ziyade samimi ve duygulara hitap eden kişiler ilginizi çeker. İnsanlar size beklediğiniz karşılığı verebilir. Siz de onlar için doyurucu olabilirsiniz. Özellikle bayan arkadaşlıklar için çok uygun bir süreçtir.


AY KARE AY
Çok uzun sürmemesine rağmen bazı ani zorluklar verebilir. Duygusal panik hali ve fikirsel uyumsuzluklar can sıkıcı olabilir. Çabuk alınganlık, ıyı duşunmeden davranış ortaya koymaya yol açar ki bu da genellikle yanlış olur. Kişi içinde bulunduğu hali doğru görebilirse bile, nefsin istekleri ona galip geleceğinden, kendine hak vererek ıtırazlar yapar.
. Özellikle ev ve aile ilgili durumlarda görülür. Bu kışılerden biri ile sinsi bir gerginlik varsa açıkça ortaya çıkar. Kısaca diğer insanlarla, bilhassa kadınlarla ve özellikle anne ile .olan ilişkiler için sakıncalı bir etkidir.

AY ÜÇGEN AY
Huzur, rahatlık, kendini mutlu hissediş yaşatır. Başkaları ile olan ilişkiler yumuşak ve yapıcı olur. Karşılaşılan durumlar, sahip olunanlar insana hoşnutluk verir. Bu hafiflik içinde siz de başkalarına karşı daha müşfik ve yardıma hevesli olursunuz. Fızıksel rahatlama da çok önemlidir. Ancak üsriflik için bir şey diyemem. Genellikle bu sürede bayanlarla olan ilişkiler rast gider ...


AY KARŞIT AY
Bu birkaç saatlik yaşamda ruhsal durum oldukça derin ve duygular çok yüklü olur. Bu da ilişkilerde zorluk doğurur. Hele duygularını ifade edemeyen iri iseniz sizin açınızdan çok rahatsız edici ünlerdir. Eğer, kendi yaptıklarınızı görebilen bir yapınız varsa bu süreçte, sizin duygularınızın diğer insanlara iyi veya kötü nasıl ulaştığını gözlemleyebilir ve kendinizi tahlil edebilirsiniz ...



AY KAVUŞUM Merkür

Kısa bir süre için de olsa, akıl ve mantık, ruh halinin etkisi altına girer. Bunun sonucu o andaki şartlara göre olumlu veya olumsuz olabilir. Bu nedenle karar almak için iyi bir zaman olmamasına karşın, kendini o konu karşısında nasıl bulduğunu görmek için iyidir.
Hisleri konuşturmak, duygularını dile dökebilmek diğer zamanlara nispeten daha kolay olur. Konuşmak ve büyük düşünmek önemli olur.




AY ALTMIŞ Merkür
Bu yumuşak transit sırasınca sosyal ilişki temposu hızlanır. Saman alevi gibi bile olsa çevre ve ilişki trafiği artar. Anlamlı konuşmalardan tutun dedikodu türü lafazanlıklar yapmak kolaylaşır. Ayrıca, telefon, mektup, e-mail yollu haber alışverişleri yoğunlaşır.
Bu dönem insanlara sempatik görünme veya görme zamanıdır. Hassasiyet ve hoşluk boyasına sokan bu etki insanlar arasında yumuşaklık ve yakınlaşma sağlar.


AY KARE Merkür
Üstekinin aksine bu pozisyon ilişkilerde kritik saatlere işarettir. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından konuşmalar sert olur. Probleminiz olan kişiyle bu saatlerde konuşursanız işler daha da ters gidebilir. Aynı şekilde sizinle sorunu olan kişilerde kırıcı bir dille karşınıza çıkabilirler.
Bu dönemde duygusal ve fiziksel rahatlama yapmak ve olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamağa çalışmak en iyisidir.


AY ÜÇGEN Merkür


Duygularla mantık arasındaki dengeye işaret eden bu etki, gerek kendinizin gerekso başkalarının duyguları na karşı daha açık olmaya kolaylık verir. Kendini anlama ve ruhsal dengeyi temin edebilme başkalarına yardım etmeye iter.
.Aile ve geçmişle ile ilgili konular kolaylıkla gündeme gelir. Sevgiyi söyleme veya sevildiğini bilme ihtiyacı artar. Beklenen kişiden ilgi görmeğe ihtiyaç çok fazladır. Duygulardaki derinliği sözlere taşıyabilmek zevk verir. Kadınlar arasındaki rekabetin zararsız ve iletişimin kolay olduğu nadir zamanlardan biridir.


AY KARŞıT Merkür


Bu transitin iki yönü vardır. Birincisi, duygularla mantık arasında mücadele olabilir. Her zamanki mantık dağılarak sudan sebepler bahane edilerek, ilişkilerde sorunlar doğabilir. Kişi daha evvel başkalarında beğenmediği mantıkla ortaya çıkabilir. Eski önyargılar, çocukluk anıları, geçmiş tecrübeler etken olur.
Ikinci yön ise; dışardan biri ile duygusal durumunuz konusunda önemli diyalog olabilir. Bu durumda duygularınız hakkında başkalarının görüşlerini öğrenmek, açık, net ve mantıksal tartışma yapmak gerekebilir. Ancak bunu hazmetmek zor olabileceğinden, büyüklü küçüklü problemlere hazır olun.

AY KAVUŞUM Venüs

Bu süreçte kişi çok mutlu, neşeli ve sevecen bir enerji yayar. İnsanlar sizinle olmaktan haz duyar. Aşk, sevda ilişkileri için yapıcı bir etkisi vardır. Kişi kendini aşık hisseder, sevgilisi yoksa bile ... Güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek için kaçırılmayacak bir fırsattır. Yemek, içmek, sevmek zamanıdır. Maddi şans getirir. İstediğiniz bazı şeyler ummadığınız bir şekilde oluşuverir. Atın almayı düşündüğünüz bir şey size bir şekilde hediye veya hibe olarak gelebilir. ..
İyi başlangıçlar için çok uygundur ancak kısa süreli olması dezavantajdır. Fakat uzun süreli başka bir etki varsa ona destek olarak bir başlangıcı gerçekleştirebilir.



AY ALTMIŞ Venüs
Yakın arkadaşlıklar ve bundan öte çok özel ilişkiler, aşk meşk sevdasına düşüren bir transittir. Bu tür duygular çok zenginleşir ve yaşamın en önemli değeri olarak, kısa süre için de olsa hissedilir. Biri ile çıkmak, özel olduğunu hissetmek her şeyden daha değerli duruma geçer.
Bu sevgi dalgası başka şeylere de yayılabilir.
Sevilen illa bir kişi değil, özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya nesnel olmayan şeyler de olabilir.
Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için çok uygun bir zamandır.
Eğlenceler tertip etmek veya davetlere gitme fırsatı çıkabilir. Bu süreçte genellikle ev veya bulunulan çevre memnuniyet veren bir mekan olur. Bu hal karşı konulması zor bir rehavete, tembelliğe ve tabiat isteklerinin doyurulmasına yol açabilir.


AY KARE Venüs
Kare açı olmasına rağmen çok sert etkiler vermeyen bir transittir. Sosyal ilişkileri arttırır ve kendini açık, sevinçll ve fazla istekli hissettirir. Olsa olsa en kötü getirisi, yoğun ve güçlü istekleri n kişiyi tuhaf hallere itmesi olabilir. Yapmacık davranışlar, her şeyi kendine yontma ve gemisini kurtaranın kaptan olması gibi. ..
Bir de, kişi istemediği bir kişi veya bir şeyler varsa onlardan kurtulup rahatlamak isteyebilir.

Farklı bir duygusallık verir. Geçmişte olan ilişkiler veya olaylar hatırlanır. Buna bağlı olarak veya her hangi bir sebebe bağlı olmadan yeme içme isteği artar. Bu tür isteklerin disipline edilmesi zor olan bir süreç olarak karşımıza çıkabilir, bu kare Ay- Venüs transiti.


AY ÜÇGEN Venüs
Çevrenizdeki kişilerle aranızda hoş .duyguların uçuştuğu, birlikte güzel zaman. geçırılebılecek, eğlence ve dostluk saatleridir. Bır de bu süreç günün Venüs saatine denk geliyorsa. kaçırmak yazık olur. Mutluluğun kolayca filızlenebılır.
Aşk ilişkileri bu saatlerde çok tatlı olur. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinliklerı örterek pembe bır dünya yaratabilir. Koruyuculuk: annelik gibi hislerde artar. Gözler güzeli ve guzellıklerı arar ve bu yönde aktivitelere meyil verir. Evinizi, bahçenizi, kendinizi veya çevrenizi güzelleştırme adına kuaföre gidebilir, saksıya çiçek diker veya guzel bır şeyler satın almak kaçınılmaz olur.

AY KARŞıT Venüs
Her istenilenin kolayca elde edilebileceği gibi bir düşünce verir. Insanlarla kontak kurmak ısteğını şiddetlendirir. Yoğun ilişkiler içinde olmak asıl amaçtır. Başkalarının bunu isteyıp istemedığı sızı enterese etmez. Sizin ıçın onemlı olmak kuvvetlenen duygularınızı diğer insanlara aktarabilmektir. Bunu ortaya çıkarış şeklı ıse tatlı sert biçimde olabilir.

Bu transitin iyi sayılabilecek bir yönü, sevdiğiniz kimseyle aranızda uyumsuzluk varsa bunu ortaya açıkça çıkartmanıza fırsat vermesidir. Bu olumsuz gibi görünse de, daha sonra insanın bır yukten kurtulmuş olmasının rahatlığını hissettirecektir.
İsraf ve aşırılık da veren bu zıtlık, satın almadan, yemeğe veya konuşmaya kadar abartılara yol açar.
Bu etkiyi, başkalarına karşı kendi tutumumuzun ne olduğunu öğrenmek şeklinde değerlendirmek en iyisidir.





AY KAVUŞUM Güneş

Güneşin sıcak, kıpırdatıcı ve uyandırıcı etkisi, onunla aynı hizaya gelen Ay'daki duygusal kapasiteyi, birkaç saatliğine harekete geçırır. Hissedişler tamamen ön plana çıkarak her şeyden baskın olur. Bu yönden kendini tanıma çalışmaları için uygundur.
Fiziki canlılık ve hissi kapasite artışı tüm yaşama adeta sirayet eder. Akıl ve duygular arasındaki akış üretkenliğe ve bir .şeyleri yapılandırmaya yardım eder. Grup çalışmaları, fikir alışverişleri, iş görüşmeleri için iyidir. Hele bir de. Ay'ın yenı yükseliş dönemine denk gelmışse ıyı gelışmeler yakalamak fırsatı verir.


AY ALTMıŞ Güneş (*)

Olayların kargaşası arasında bulunsanız bile, duygulanmadan, nötr olarak durabıleceğınız bır zamandır. Adeta yoğun ilişkiler arasında rahat bır nefes alma molasıdır. En azından duyqulannız kontrol ederek sızı boğmasına fırsat vermez böylece daha dingin bir halde olaylara konsantre olabilirsiniz.
Arkadaş veya grup ilişkileri için iyidir. Gerçek duygu bağı üzerine kurulan arkadaşlıklar bu zamanda olur. Kendi ihtiyaçlarınızı düşünürken başkalarını göz ardı etmezsiniz. Özellikle 'Iider durumunda olanlar için çok kolaylık verir. Arkadaşlık ve dostluğun yararlarının görüldüğü bir zamandır diyebiliriz.

AY KARE Güneş

Bu etkinin yükselttiği duygusal tansiyon önce dış görünüşte fark edilebilen sert bir enerji verir ki, sanlarla olan ilişkilerdeki davranışlar gerginleşir. aIınganlık her zamankinden daha fazladır. Ayrıca İşinin kendini hasta veya mutsuz hissetmesine eden olur.
Bazı küçük problemler dikkat edilmezse, bu birkaç saat içinde aniden krize dönüşebilir. Eğer rs giden önemli şeyler yoksa sadece duygusal bir daIgalanma hissedilir.
Kişi kendini haklı görür ve hakkının yenildiğini ancak bunu hak etmediğini düşünür. Bu düşünce onu huzursuz eder.



AY ÜÇGEN Güneş



Işte bu çok hoş transitlerden birisidir. Kişi kendini Ik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni de hisseder. Bu ruh hali içinde her konuda samimi rahat ve olumlu olmak mümkün olacağı için, bu dönemde işler rast gider. Çünkü kişiden hep olumlu enerjiler yayılmaktadır.

İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir zamandır. Sonuçta diğer zamanlara göre daha fazla kazançlı çıkmak kaçınılmazdır.
Karşı cinsle olan ilişkiler, arkadaşlık, sevgi, söz, nişan hatta evlilik için iyi gelişmeler olur.

AV KARŞıT Güneş

Bu pozisyon için yukarıdaki hoşluktan. fazla bahsedebilmek mümkün değiI. Ancak, fızıksel olarak tutarlı bir enerji değildir, bir yandan enerjik hissederek zor işleri yapma isteği olurken diğer yandan bunun tam tersi bir hissedişle her şeyin karıştırılması mümkündür.
Özellikle doğal olarak dengesiz mizaçta olanlar için bu transit devreleri oldukça problemli geçer, Bilhassa karşı cinsle olan ılişkılerde anlaşılmaz sorunlar doğurabilen bir transittir. Çoğu kez, bır kişiye karşı ani duyulan bir çekim böyle bir devrede başlayabilir. Transit etkısı geçıp güneşin parlaklığı kalkınca her şey kara görünebilir.



AY KAVUŞUM Mars

Bu transit etkisi altında kendinizi her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta gibi hissedersiniz. Bundan dolayı tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bır boyuta varabilir. Çünkü insanın dengesini koruması çok zordur, birden öfkelenmesi ise çok kolaydır. Burada öfkeyi bastırmak her babayiğidin başaracağı bir şey değildir. Fizik gücünüzün şaşırdığı bir zamandır. Vücudunuzdaki potansiyel rahatsızlıklar gözlerini açabilir. Her yerinizden fışkıran ağrı tipi işaretler alabilirsiniz. Aslında iyisinizdir ama kendinizi toparlamakta uğraş vermeniz gerekir.


Plansız, acele ve iyice düşünmeden işe girişmek bu zamanda çok riskli olur. Ancak farkında olarak kendinizi kontrol edebilirseniz, diğer zamanlarda güç gelen şeyleri daha bir cesaret ve çabuklukla yapabilir, ilk adımı atabilen kişi olabilirsiniz.

Kendinizi zor olanı yapma konusunda güçlendirmek istiyorsanız bu kavuşumda bunu deneyebilirsiniz. Zor olan öfke anında . bunu bastırabilmektir. İnsanlar genelde kolayı seçerler. Kolay olan ise kızıp, öfkelenmektir. Aslında doğru olan zor, yanlış olan kolay gelir. Işte size kendinizi deneyebileceğiniz bir zaman ... Hodri meydan! ...


AY ALTMıŞ Mars

Bu dönemde başkaları ile çalışmak ve liderlik rolünü üstlenmek kolay olur. Zaten özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesi bu girişime destek olur. Görüşlerinizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmazsınız. Böylece başkalarının güvenini kazanabilirsiniz.

Yakınlarınıza, birlikte olduğunuz kişilere duygularınızı içten ve net olarak gösterebilir, kendinize olan saygınızla güçlü kişileri cezp ederek yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Nerde olduğunuz,
ne yaptığınız, amaçlarınızın' ne olduğu hakkında gayet bilinçli olduğunuz bir kısa dönemdir ...

AY KARE Mars

Şimdi ise adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme zamanıdır. Bu tür fiillere iten olayları adeta mıknatıs gibi üstünüze çekersiniz. Sanki gerçek siz gitmiş ortada her an saldırmaya hazır bir panter çıkmıştır.
Bu birkaç günde kendinize dert ettiğiniz şeyler gerçekten üzülmeye deymeyen şeylerdir ama bu zamanda bunu görmek çok zordur. Eğer çabuk alınan, sık sık somurtan biri iseniz bu birkaç günde her şeyi sizin için bir tehdit olarak görebilir ve her şeyden nem kaparsınız. Yok, eğer kendinize güvenen bir kişilik sahibi iseniz, bu zamanda fazla acele davranan, atak ve kritik davranışlara meyledersiniz.
Bu transitte dikkatli olunmazsa kişi kendine zarar verebilir. Özellikle kesici aletlerden zarar, görebilir, ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz.


AY ÜÇGEN Mars


Her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğiniz, kapasitenizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğiniz bir zaman. Sizin gayretiniz olsa bile, yapmak istediğiniz şeyler adeta kendiliğinden oluşuverir.
Grup liderliği yapmak için çok uygun bir zaman.
Grup liderliği yapmak için çok uygun bir zaman. Neyin nasıl, ne zaman yapılması gerektiğini çok iyi saptayabilir, kendi kaynaklarınızla dış olanakları birleştirerek başarılı şeylere imza atabilirsiniz. Hemen fiile geçmeye hazır bir telaş hissedersiniz konuşmalarınız da harekete geçirebilecek tarzda olur. Bu transitte bir projeye başlayabilirsiniz ancak bu etkinin sadece birkaç günlük olduğunu utmamalı, uzun bir çalışma gerektirecek işe girişiyorsanız bunu dikkate almalı ve sonrası için istekli olup olmadığınızı iyi tahlil etmelisiniz. Hızlı başlayan ancak devamını getiremeyenler gibi mayın.


AY KARŞıT Mars

Uyumsuzluk enerjisi veren, zıt duygular arasında iki uca çekiş veren ve kısa sürede önemli problemler yaratabilecek bir enerjidir. Kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar vererek işlerin karışmasına, düzgün giden dalgaların aniden ters dönmesine ve büyüyerek kişiyi içine almasına yol açabilir. Diğer anlara karşı tolerans çok azalır ve en küçük şey bile sizi kızdırmaya yeter. Kavga için adeta bahane arar olursunuz.

Ancak bir de şu gerçek var ki, bu etkinin yarattığı negatif enerjiyi bir şekilde atmak ihtiyacı vardır. Bunu sinirlenerek de yapmak mümkün ki -kare açı için de söylediğim gibi- yapmak kolaydır, ama sonradan pişmanlığa yol açar. Daha doğrusu, bu dürtüyü akılcı olarak yenmeğe ve bastırmaya çaIışmaktır. Fizik efor sarf edecek fiiller yapmak, topraklama için çıplak ayakla dolaşmak, duş almak
ya rahatlatıcı yoga v.s çalışmaları bu kısa transitin güçlü etkisini yumuşatmak için denenebilecek bazı yollar olabilir.

Ev içinde veya yaşamınızda sorunlar varsa bunları sakın bu transit döneminde düzeltmeye kalkmayın, kaş yapayım derken göz çıkartabilirsiniz.


AY KAVUŞUM Jüpiter


Bu kısa süre içinde her şeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularından tamamen uzaklaşmış olmak, kendine güvenmek, başkalarına ve kendine karşı daha toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmayıp onları güzele çekebilmek, mücadele etmekten uzak durabilmek mümkündür.

Bu kolaylıklar sayesinde insanlarla ilişkiler iyi olur, başkalarını anlamanız onlarla güçlü duygu alışverişi yapmanıza yardım eder.
Bir diğer yandan da düşünceler yaşamın anlam ve derinliği üzerine kayar. Manevi veya hissedişe bağlı konulara ilgi artar. Akıl mantık yerini sezgilere ve altıncı hisse kulak verilir. Kitap bilgilerine kapalı bir zamandır.


AY ALTMıŞ Jüpiter (*)


Bu transit kendinizi iyi hissetmenize, cana yakın olmaya ve bu tür insanlarla birlikteliye yol açar. En iyi arkadaşınızla birlikte olmak ve duygusal bağınızı daha da kuvvetlendirmek için yardımcıdır,
Çevrenizdeki insanların rahatı ve mutlulukları ile. her zamankinden fazla ilgilenir, gerekirse bu
amaçla onlara yardım edersiniz. Aslında bu bir karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma zamanıdır

Bu dönem yine kısa süreli grup aktiviteleri için uygundur. Yardımlaşma, destek verme, birbirini anlayarak yapılacak çalışmalar herkese yarar sağlayacak ve herkes mutluluk duyacaktır. Özellıkle pazarlama gibi veya halkla ilişkiler gibi, ikna etme gerektiren bir işte çalışıyorsanız bu transit dönemlerinden yararlanmalısınız.
AY KARE Jüpiter
Iyi niyetin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmenize mani olacağı bir zamandır.
HayatınızdakI hoşunuza gitmeyen şeyleri göz ardı etmek ıstersınız. Ancak bu etki geçince onlarla tekrar karşı karşıya kalırsınız.
Eğer kendinizi farklı bir çizgide, herkesten daha üstün görüyorsanız bu birkaç günde kibir ve beğenmişliğiniz artar, devaynasına bakmağa başlarsınız. Bu belki tam bilinçli yapılan bir tavır
değildir, ancak içinizde var olanın harekete geçmesidir ve başkaları bu halinizi çok iyi hissedebilir.
Başka ters etkilerin desteği yoksa ve duygusal biyoritminiz ıyı ıse olumlu düşünceler, güzel duygular yaşayacağınız saatler olarak ifade dilebilir.


AY ÜÇGEN Jüpiter


Gerçek saadet, refah, şans saatidir. Himmetin bollaşabileceği, işlerinizin kolaylaşacağı, mutluluğun artacağı bir zaman dilimidir. Çevrenizdeki insanları sıcak ve arkadaşça hisseder ve siz de onlara duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşabilir, onların haline ayna olabilirsiniz. Başkasına yapacağınız yardımı aslında kendinize yaptığınızı görebilirsiniz. Başkalarının rahatı için en iyi çalışmaları yapabilirsiniz.
Hayatın farklı yönlerine eğilebilir, yaşamın gerçeklerini araştırmaya ilgi duyarsınız. Bedensel ve duygusal tecrübeler yaşayabilirsiniz.


AY KARŞıT Jüpiter


Bu transit genellikle kendini iyi hissettirme yanı sıra meydan okuma isteği gibi dürtüler oluşturur. Aşırı iyimser, hayırsever ve yardım etmeye çok istekli hissettirir. Fakat bu tamamen sizin inisiyatifinizle olmalı, işe bir mecburiyet karışır, cömert ve yardımsever olmaya zorlanırsanız bu isteklerden kaçarsınız.


Diller yandan bu etkı özgürlük duygusunu besler, yüklerden, engellerden sıyrılmak ihtiyacı fazlasıyla baskın olur. Bunun etkisiyle ortaya koyduqunuz davranışlar sorumsuz biri gibi algılanmanıza neden olabilir. Oysa siz sorumluluğunuzun farkındasınız, ancak emir ve metazoriden kaçıyorsunuz. Karşıdan gelen baskı artarsa buna karşı koyarsınız ve yapmamak için direnirsiniz. Mecburi sorumluluğunuz varsa ve kaçmanız mümkün değilse, bu birkaç saat için bunu yapmak size zulüm gibi gelebilir.



AY KAVUŞUM Satürn

Bu birkaç saatlik süre duyguları, içinizdeki gizli düşünceleri saklama zamanıdır. Ve daha önemlisi unları kendinizden sakladığımız: sanırsınız. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresyona kayma gibi hissedişler olabilir. Karamsar duyguların yoğunluk kazandığı bir dönemdir. Şayet hayatı kötü gören, bıkkın ve negatif bir insansanız, bu saatlerde dikkatli olmalısınız, birden ipleriniz kopabilir.
Evle ilgili sorunları abartabilir, ev hayatınızın size yük olduğunu düşünebilirsiniz. Bu, doğru veya yanlış, beklediğiniz desteği bir şeyden veya bir kişiden alamamanın oluşturduğu bir duygudur.
Ayda birkaç saat yaşanan bu etkiler aslında kişiyi olumsuz yönü ile yüzleşmeye ve tecrübe sahibi olmaya zorlar. Kişinin kendi ile düşündükleri e gerçekte yaşadıkları arasında bir mücadele vardır.


AY ALTMıŞ Satürn

Bu etki altında birkaç saat sadece kendinizle baş başa kalmak istersiniz. Derin düşüncelere dalabilir, ağır ve sakin bir hal takınırsınız. En azından birileri ile görüşmek gerekirse bu kişilerin ciddi, saygıdeğer ve üstün nitelikleri olan birisini yeğlersiniz. Böylece ciddi konuları konuşabilirsiniz. Aslında bu zamanda her ne konu olursa zaten oldukça önemli ve ciddidir sizin için.
Görev ve sorumlulukların öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir zamandır. Duyguların sizi idare etmesinden birkaç saatliğine bile olsun kurtularak daha doğru düşünmeyi deneyebilirsiniz. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşmıştır.


AY KARE Satürn

Ani bir depresyonun veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına müsaittir. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşüncelerin yoğunlaşır ve hayat olduğundan çok' daha kartı görülebilir. Duygular ve düşünceler gerçeğe uymaz.
İlişkilerde de zorluklar olur. İçten gelen olumsuzluğun verdiği enerji ile soğuk bir hava eser ki, bu saatlere önemli bir görüşmeniz denk gelmişse işiniz zor •demektir. Samimi ve sıcak bir diyaloga isteseniz de girmeniz çok zor olur. Kısa olan bu transitte bazen çok önemli ayrılıklar olması mümkündür.
Kendiniz hakkında olumsuz düşünmemeye gayret etmeli, yetersiz veya değersiz olduğunuz gibi bir fikre kapılmamalısınız. Hele geçmişteki olumsuz tecrübelere dalarsanız içinden hiç çıkamaz ve kendinizi cehenneme atmış olursunuz


AY ÜÇGEN Satürn

Şimdi ise karenin aksine duygularınızı kontrol edebilir, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içine girebilirsiniz. Belki de bir hafta evvelki düşüncelerinizden dolayı kendinize kızabilirsiniz.
Zorluklara daha rahat göğüs gerebilirsiniz çünkü u transit sabretme ve tahammül gösterebilme gücü verir. Aynı zamanda kimseye ihtiyaç uymadan tek başınıza tüm değerlendirmeleri aşabilir, işlerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Öyle ir olay olur ki. haddinizi aştığınızı ve dizginleri çekmeniz gerektiğini utanarak anlayıverirsiniz. Bu önü ile sınırları hatırlatıcı bir etki diyebiliriz.

Eğer çok önemli ve yoğun bir probleminiz varsa şu saatlerde, saygı duyduğunuz, sizden olgun birine başvurursanız bu kişi size manevi destek ve pratik bir yol gösterebilir.
Düşünceler geçmişe de kayabilir. Ancak geçmiş tecrübelerden faydalanmak ve şimdiki sorularınıza anıtlar bulmak adına buna ihtiyaç duyarsınız.


AY KARŞıT Satürn


Bu transit her ne kadar kısa ise de akrabalık ilişkilerinde ayırıcı etki yapabilir. Problem şudur ki; kendinizi çok yalnız, mutsuz ve şanssız hissedip, anki kimse sizi sevmiyor, istemiyor gibi üşünmenizdir. Bu arada farkında olmadan anınızı sıkan şey hakkında açık verebilir, depresyon halleri göstererek etrafınızdaki insanları sıkabilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi soğuk ve uygusuz hissetmeniz de mümkündür.
En iyisi bu zamanda bir şey yapmamaktır. Görüşünüz karamsar olsa bile, kısa süre sonra bu açılacaktır. Başkalarının size tutumlarını da dikkate almayın ve kendi kendinize iş bitirici kararlar almayın. Etki geçince bu hissedişleri etrafınızdakilere açıklayabilirsiniz. Zaten her insan bu etkiyi yaşadığı için, pek çok kişi sizi zaten anlayacaktır.

AY KAVUŞUM Uranüs

Bu transitin etkin olduğu saatlerde daha çok düşüncesizce hareket edebilir, sabırsız olursunuz Ruh haliniz o kadar çabuk değişir ki, bundan kendiniz bile rahatsız olursunuz. Kimse size ne yapmanız gerektiğini söylememelidir çünkü bu etki emir ve hariçten akıl vermeleri asla kaldıramaz

Bir işe, bir konuya konsantre olmak hemen hemen imkansızdır. Acele yüzünden, iyi düşünmeden sonradan pişman olunacak şeyleri yapma riski de taşır. Ancak daha evvelden çok iyi hazırlanmış ve belli bir idraka oturmuş beyinler için üretim yapabilme kolaylığı da verebilir.
Bu zamanda yapılacak en iyi şey, problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak ve çabuk çabuk değişik bakış açıları üretebilmektir. Bu arada belki bir yol işe yarayabilir.

AY ALTMıŞ Uranüs

Bu saatlerde de çabukluk, tez canlılık, telaş, garip bir heyecan hissedilir ancak rahatsız etmeyen, hoş bir etki şeklindedir. Kendini, çevredeki insanları, ortamı canlandırmak, yeni bir hava vermek, sanki her şeyi yeniden düzenlemek gibi bir dürtü ve ihtiyaç hissedilir. Sizin heyecanınız başkalarını tahrik edici ve harekete geçirici olabilir. Bazen de sizi heyecanlandıracak, tahrik edecek bir arkadaş arayışına girdirebilir.
Evinizde, iş ortamınızda, bulunduğunuz her hangi bir mekanda bile ufak da olsa değişiklik arayışı veya durumları, olayların gidişatını değiştirme isteği verir.

Bugünde, yeni ve heyecan verici bir kişi ile karşılaşmak veya eski bir arkadaşınızın hiç umrnadığın bir şekilde hayatınıza yeniden girmesi mümkündür. Özellikle bu transitin senaryolarında bayanlar daha çok rol alır.

AY KARE Uranüs


Bu transit özellikle gereksiz ve tuhaf bir acelecilik verir. Sizi ilgilendiren i1gilendirmeyen her durumun içine atlatabilir. Bu ruh halinin altında tamamen bağımsız ve hür olduğunu ispat etme dürtüsü yatar. İsyancı bir kişilik yaratır. Değişik şeyler yapmak, herkesten farklı olduğunu göstermek, yeni heyecanlara şiddetli bir açlık duyulur.

İçerlerde bir yerde derin huzursuzluk hissi duyulur ve bu kişiyi rahatsız eder. Hem kendini huzursuz eder hem de ilişkilerde rahatsızlık verebilir. Bir anda insan hayatında önemli bir değişiklik yapmak isteyebilir. Ancak bu çabuk geçen bir transit olduğu için bu sadece bir istek olarak belirir ve sonra geçebilir. Bazen de, bu kısa sürede hiç beklenmedik bir duygusal üzüntü yaşanabilir veya biri hayatınızın düzenini bozabilir. ..

AY ÜÇGEN Uranüs

Yeni ve değişik bir duygusal heyecana ihtiyaç hissedilir. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak, kendini bulmak zamanıdır.
Bu gibi şeylere imkan yoksa enerjinizi kendinizi veya evinizi değiştirmek için kullanabilirsiniz. Bu ani hareketleriniz çevrenizdekilerde tedirginlik yaratabilir.


. AY KARŞıT Uranüs

Bu transitle gerçekten çok dikkatli olmak gerekir.
Duygular çok hassas, beklenmedik şekilde değişiveren, akıl duygu çekişmesi içinde uçuk hareketlere yol verebilecek bir etkidir. Özellikle duygusal olarak o zamana denk gelen bir konuda haksız hüküm vermek mümkündür. Konuşmalara duygular çabucak karışabileceğinden, bir de bakarsınız konuşmalar tartışmaya dönüvermiş

Birden bire sizi üzecek bir haber veya tam tersine sizi havalara uçuracak bir oluşla karşılaşabilirsiniz. Durum lehinize de, aleyhinize de olsa genelde tepkiler olumsuz olur. Tüm bunların temelinde bir de sanki biri size içinizden sürekli tutuklu olduğunuzu fısıldamaktadır da, sizde buna yenilmemek için isyankar tutumdasınız.

AY KAVUŞUM Neptün

Güçlü bir etkidir, ancak kolay fark edilmez.
Çevrenizdeki kişilere karşı hassasiyet artışı getirir. Birileri ile yakın olmak, hatta özdeşleşmek, orunları birlikte ele alıp incelemek isteği verir. Bu hassasiyet başkaları tarafından kötü amaçlarla kullanılabilir. Bu paylaşma açıklığınızdan faydalanarak ağzınızdan laf almaya çalışanlar olabilir.

Değişik fanteziler kurdurabilir, hatla özel bir dünya hayal edip orada yaşamak, fark etmeden gerçeklerden kaçmak, rahatlama yollarına kapılmak mümkün olabilir. Cini ,vehmi etkilere kapılmak riskide taşır,
Kuşkulara ve aldanmaya açık bir zamandır. Dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara ve sakarlık tipi küçük kazalara sebep olabilir. Bu zamanda, en iyisi sanatsal bir konuya ağırlık vererek bu kısa etki üresini değerlendirmektir ...


AY ALTMıŞ Neptün

Bu transitle insanlara karşı hassasiyeti arttırır. Başkaları ile ilgilenmekte öyle ileri gidilebilir ki, negatif enerjileri toplayıp kendini bir anda çok orgun hissetmek mümkündür. Vericiliği ve acıma hissini arttırır. Kendinden evvel başkasını üşünmek kolaylaşır. Adeta yardım etmek için arışa kalkılabilir.

Başka destekleyici etkiler de varsa kişi bir anda büyük umut ve hevesle bir yardım cemiyetine katılabilir. Ama sabah uyanınca pişman olmak da vardır bu işin sonunda. Çünkü etki geçince, kendi gerçeğine dönerek böyle bir işin ona göre olmadığını görebilir.
Rüyalar netleşir. Mistik, dini konulara heves duyulur. Yalnız kalıp iç dünyanızda gezinmeyi deneyebilirsiniz.


AY KARE Neptün

Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bir transittir. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir duruma yükselir. Aslında yalan bir hayal dünyası içine düşürür. Bu dönem bir şeye karar vermek, bir girişiminde bulunmak veya hayati önemi olan konularda adım atmak için kesinlikle uygun değildir. Yanlış yönlendirici bir etkidir.
Çevreye ve insanlara karşı hassasiyeti arttır fakat bu artış doğru değerlendirmeden çok uzak olacağından, basit şeyleri bile problem haline getirmenize sebep olabilir. Eğer zayıfsanız bunlardan kaçmak için içki, uyuşturucu gibi maddelere ihtiyaç duyulur.


AY ÜÇGEN Neptün

Hayallere daldıran, düşler kurduran bir transittir Gerçek dünyadan uzaklaşıp iç dünyanıza çekilmek istiyorsanız bu anı yakalamalısınız. İyi algılayabilme, hissetme ve doğru duyumlar almak için elverişlidir. Fantezilerle gerçekleri birbirinden ayırarak isabetli seçimler yapmak mümkün olur,


Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığını en üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak için biçilmiş bir kaftandır. Bu kısa süreyi iyi ve isabetleri noktaları yakalamak için değerlendirebilirsiniz.
Bu süreçte kim olursa olsun sempatik gelir, iyi kötü ayırımı yapmadan herkese içten bır samimiyetle yaklaşmak, yardım etmek kolaylaşır. Fakat bu durumunuzdan faydalanmak isteyen kötü niyetli kişiler olabilir. Dikkat etmelisiniz.
Rüyalar netleşir, düşüncenize gelen şeyler gerçekleşebilir. Sanki o gün dünya size pespembe gelir ..


AY KARŞıT Neptün

Zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh hali içine çeken bir etkidir. Belirsiz hissedişler ve çok aşırı hassasiyet kafa karıştırır. Kişi bir türlü belirli bir netlik ve istediği netliği yakalayamaz. Aşırı şüphecilik ve endişe de işin cabasıdır. Başkalarını veya olayları anlamak şöyle dursun kişi kendisi hakkında bile yanlış düşünebilir.
Hele bilinçaltında bir takım kompleksler varsa, düşüncelere, ruh haline ve olayları algılamaya tesır eder. Tepkiler gerçeklere göre değil bunlara göre oluşur ve tabii yanlışlara yol açar.
Basit bir olay bile cesaret kırıcı olarak negatif düşünceleri besler, suçluluk ve aşağılık duygusu verebilir. Zayıf bünyelerde, kendini korumak için dünyayı tozpembe gösterecek maddelere sığınma hali ortaya çıkabilir. Özellikle alkol bu transitin olumsuz etkilerini kuvvetlendireceğinden uzak durmak yerinde olur. Bir diğer tepki olarak da alerjik reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

AY KAVUŞUM Pluton

Kısa süreli olmasına karşın duyguların derinliğine işleyen bir etkidir. Kendinize psikanaliz yaparak gerçek duygularınızı keşfedebilirsiniz. Veya başka birisinin etkisiyle duygularınızla yüzleşmek durumu doğabilir. İçinde bulunduğunuz duruma göre bazen bu transit çok bunaltıcı olabilir ve kafanızdaki kaygı, kıskançlık, kin gibi duyguları yapılandırmanıza yol açar. Transit açılınca bu hal geçebilir. Ancak sonradan kendinizi tahlil etmeniz ve gizli duygularınızı öğrenmeniz açısından önem taşır.

Karşı cinsle duygusal ilişkiler için çok iyi veya olumsuz neticeler doğurabilir. Kıskançlık ve sahiplenme güdüleri çok derin duygusal deneyimler yaşatabilir.
Yerine getirilmesi zor ihtiyaçlarınız varsa, bunlar için sizi harekete geçirecek güçlü bir motivasyon verir. Size sıkıntı veren bir durum varsa, kesin tavrınızı koyabileceğiniz bir zamandır.

AY ALTMıŞ Pluton

Derin duygu ve hissedişleri canlandırıcı bir etkidir. Karşılaştığınız bir olayın olabildiğince derinine inmek isteği verir. Arkadaşlarınız, sevdiğiniz kişilerle birbirinize karşı olan duyguların gerçek durumunu araştırırsınız. Köklü olanları açığa çıkarabilir ve ilişkilerinizde yapıcı olursunuz.
Bir başka yönden, güzel ve gizemli olan şeylere ilgi doğar. Bunların dibine inmek için araştırmalara daldırabilir. Böylece bu tür konulara ne kadar ılgınız olduğunu anlayabilirsiniz. Eğer bu etki altında oluşan sadece geçici bir heves ise, sonradan size cazip gelmez. Bunun aksine sizde var olan bır ilginin açığa çıkışı da olması mümkündür.



AY KARE Pluton

Bu transitin etkisi birkaç yönden olabilir.
Duygular sert bir biçimde start alabilir. Zaten duygusallığınız ile başınız dertte ise sizin için iyi olmayacak ani çıkışlar yapmanız çok mümkündür. Duygusal güç mücadelesine girebilir, istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş gibi düşünerek, zararlı teknikler kullanmaya kalkışabilirsiniz. Bu arada karşınızdaki kişiyi yok yere sinirlendirebilir ve onun tepkisiyle karşılaşabilirsiniz.
Yok, eğer kendinize karşı . dürüst ve duygularınızı kabul eder bir tutumunuz varsa o zaman fazla zorlanmazsınız. Aksine kendi içinize uzanıp, neler istediğinize bir bakabilirsiniz. Sizin için duygusal analiz zamanı olabilir.





AY ÜÇGEN Pluton

Duygusallığı canlandırıcı, her şeyi daha güçlü hissettirici bir transittir. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olabilir ve duygularınızın kontrolü altına girebilirsiniz. Bu süreçte önemli olan şey duyguları ne tamamen serbest bırakmak ne de sizi idare etmesine izin vermemektir.


Bu etkinin güçlü olduğu saatlerde bazı ihtiras türü istekler ve seksüel ihtiyaçlar ağır basabilir. Eğer ölçülü bir şekilde bu itişlere cevap verebilirseniz duygularınız ve dürtüleriniz hakkında yaralı olabilecek tecrübeler edinebilirsiniz.



AY KARŞIT Pluton

Bu dönemde duygular oldukça fazla derindir fakat dengesiz bır biçimde... İlişkilerinizde çekişmelere neden olacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Düşünceli ve bilinçli davranmak oldukça zordur. İsteseniz bile, öyle bir ters durum çıkabilir ki bir an bütün kontrolünüzü yitirebilirsiniz. Hatta bu çekişme kendi kendinizle bile olabilir. Bir yandan suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme, diğer yandan bunların hepsinden kurtulma isteği, güçlü gerginlikler yaşatabilir.
Bu etki altında her şeyi net bir şekilde görebilmek zordur. Çünkü bilinçaltındaki düşünceleri karıştırmış ve oluşları olduğu gibi görebilmeyi engellemektedir. Bu sebeple karar vermeden önce bu etkinin geçmesini beklemek iyi olur.

KAYNAK
A'dan Z'ye Astroloji
Nuran TUNCEL
02-10-2010 01:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
tiyatral_gitarist
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
Transit Ay Evlerde...
Ay çok hızlı hareket eden bir gezegen olduğu için, . genellikle burçlardan ve evlerden geçerken tesırı en fazla 2-3 gün kadardır. Hele bir diğer gezegen uzerınden geçerken, etkileri birkaç saat kadar kısa bir zaman için hissedilir. Bazı yumuşak etkılı transıtlerde ise ne olduğunu fark edemem ek bile mümkündür, yoğun yaşam sürecimiz içinde ...
Ay'ın bu kısa süreli etkileri ağırlıklı olarak ~uygularla ilgilidir. Kişinin haritasındaki diğer o:ellıkl.ere ve genetiğinin elverdiği oranda duygu kokenlı hareketlenmelere yol açar. Örneğin; kişi genelde akılcı bır yapıya sahiptir. Ay transitleri bu kişide duygusallık değil de duygu, hissediş gibi hoşluklar getirirken, zaten Ay etkisinde olan bir Yengeç kişisinde ise duygusallık krizlerine neden olabilir.
Unutulmaması gereken önemli bir husus da şudur. Ay transiti tek başına çok fazla etkili olmayabilir. Ancak aynı anda başka transit gezegenlerle kayda değer bakış açıları oluşturan bır transıt halinde ise şüphesiz ki çok daha etkili olacaktır. Böyle bir durumda olay başlatıcı önemli rol üstlenebilir. Bir de Ay'ın, transit esnasında hangi pozisyonda olduğu dikkate alınmalıdır:
Dolunay - Yeni ay gibi. ..
Ay transit etkilerinin en fazla hissedildiği zamanlar; yükselen burcunuzdan geçerken ve Mars gezegeninizin bulunduğu ev veya burçtan geçtiği günlerdir. Daha yumuşak ve hoş etkileri ise; iç burcunuzdan, Ay burcunuzdan ve şans noktanızın bulunduğu burç ve evden geçtiği zamanlardır. Aynı şekilde yeni Ay transitleri daha hoş ve verimli olur. Aksine dolunay transitleri ise daha can acıtıcı olabilir.
Bütün bunlar genel anlatımlardır. Başka gezegen transitleri ile birleştiği devrelerde bunların farklılaşacağı asla unutulmamalıdır. Genel olarak Ay transitleri; kendimizin zayıf veya çabuk etki alan yönlerimizi ortaya çıkarır. Işte bunları yakalayıp, uygun zamanlarda kendimizi o konularda güçlendirme yönünde çalışmalar yapabilirsek astrolojinin bir faydasından yararlanmış olabiliriz ...


1.EVDE TRANSiT

Bu transit süresinde kişinin kendisi her şeyden daha önemli olur. Sübjektif düşünceler ağır basar. Objektif düşünebilme geri planda kalır. Kendinizle fazla ilgilenirsiniz. Dıştan gelecek sizinle ilgili konularda, uyarılarda objektif olamama ruh halinizi bozabilir. Birilerine, bir şeylere ait olduğunu hissetmek; yakın gördüğünüz, sevdiğiniz kişilerle paylaşımlar yaşamak istersiniz. Kendinize yeterince güveniniz yoksa çevreden duygulu yaklaşımlar bekler, duygu talep edersiniz. Bütün bunlar duygusallık getirir. Bu aslında hoş bir durumdur ve zor gelmez ...
Kendinize güvenen bir yapınız varsa bu dönemde etrafınıza karşı duygulu olursunuz. Çevrenizdeki insanların halini, hissettiklerini daha kolay algılar, onları sevimli görür, her halleriyle kabul edebilirsiniz... Aynı zamanda etrafa yaydığınız bu duygulu enerji, çevrenizdekilerin sizi sıcak, sevecen ve sempatik algılamalarına yol açar. İnsanlar size ihtiyaç duyarlar.

2. EVDE TRANSiT

Değer verdiğiniz, kıymetli gördüğünüz şeylere karşı hassasiyet artar. Maddi şeylere sıkı sıkıya bağlı iseniz problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde birileri bir şeyler isterse vermemek için bahaneler bulur, .vermeğe pek istekli olmazsınız. Sizden istenen şey her ne ise ona sahip olmadığınızı rahatlıkla' söyleyebilirsiniz. Sadece manevi değerlerinize hizmet edecekse, hesaplı da olsa harcama yapabilirsiniz.
Aslında öyle olmadığı halde, sızın için değerli olan, bir mana ifade eden şeyler tarafından dört bir yanınızın sarıldığını hissedersiniz. Maddenin değerli olmadığını diliniz söylese bile hissiyatınız tersini söylemektedir. Para harcamak için de zor bir dönemdir. Tasarruf etme fikri galebe çalacağından, birkaç kuruşun hesabını yaparsınız, aslında cömert biri olsanız bile ...
Size özel manalar ifade eden. manevi değerleriniz varsa onlara dört elle sarılır ve savunma pozisyonuna geçersiniz. Sanki elinizden kayıp gidecekmiş gibi sağlama almak istersiniz.
Aynı zamanda soyut değerlere karşı hassaslaşırsınız. İçinizden şarkı söylemek gelebilir. Bir şeyler mırıldanarak kendinizi rahat hissedebilirsiniz.


3.EVDE TRANSiT


Insanlarla olan iletişimlerinizde sübjektiflik ağır basar. Kişiler ve onlarla ilgili durumlarda şahsi görüşlerinizi fazlasıyla ortaya koyarsınız. Bunlar genellikle hissi yaklaşımlardır. Bunun yanı sıra kendinizi' çok önemli meselelerle uğraşıyormuş gibi hissedersiniz. Insanlara yardım ettiğinizi hisseder ve mutlu olursunuz. Öğreticilik artar, çocuklarla ilgilenme ve onlara bir şeyler öğretme enerjisi ortaya çıkar.

Insanlarla duygusal ilişkileriniz olur ve bunlar size çok şey ifade eder. Eğer duygu deryasına kendinizi kaptırmaz, kontrollü gidebilirseniz sıze yarar getirecek fikir iletişimleri kurabilirsiniz. Akrabalarınızdan biri sizin kendinizi tanımanız konusunda önemli bir rol oynayabilir. Mesleki
ortamda veya yakın çevre grubu içinde gerekli iletişim için inandırıcı ve ikna edici etkileme yeteneği bu transitte iyi kullanılabilir.

Geçmişte yaşanılan tecrübeler, bir kenara atılmış düşünceler, boş verilmeye çalışılmış olaylar birdenbire aklınıza gelir. Bunları kurnazca kullanarak ilgilileri kızdırabilirsiniz. Bunlar daha
ziyade akrabalar, yakın tanıdıklar veya kardeşlerle ilgilidir.

Acelecilik ve tez canlılık hakim olur. Gezmek, dolaşmak ihtiyacı hissedilir. Seyahat fırsatı verebilir. Mektup yazmak veya almak hoşa gider. Telefon konuşmaları keyif verir. Postadan, maıl kutunuzdan beklediğiniz varsa elinize çabuk ulaşır. Müzik, sanat konularına geçici de olsa ilgi artar.


4. EVDE TRANSiT

Kendini her şeyden çekip, dış dünyanın Isteklerinden uzaklaşıp rahat olma ihtiyacı duyulur. Evde hoş bır hava içinde kendi durumunu, hal ve gidişatını gözden geçirmek için uygun bir hassasiyet verir. Kişinin kendı içinde gizli kalmış hususları deneyerek ortaya koymasına müsait bir ruh hali oluşur.
Sorumluluk hissi artar. Sizin olan şeylere karşı daha çok sahiplik duyulur. Aslında bunun altında yatan kaybetme, yalnız kalma, terk edilme gibi duygulardır. Bunlar kişiyi gergin, durgun ve huzursuz yapar. Bir şekilde tutmaya çalışılan şey kaybolabilir. Bu tecrübe ıyı değerlendirilebilirse, kaybetme korkusundan kurtulma fırsatı olabilir.
Bu transitin verdiği bir fırsat da, bırakılamayan alışkanlıklara veya geçmişteki durumunuzdan gelen sorunlara çare bularak yaşamını kontrol edebilmektir. Geçmişte olan bir fiil aniden akla gelir ve şu anda yeri olmadığı halde gereksiz bir söz kullanarak ardından da pişmanlık duyabilirsiniz. Bu durum sı kıcı olsa bile kendinizi tahlil ederek gerçek değerlerinizi bulmanıza yardım edebilir.

5. EVDE TRANSiT

Hislerin saklanmadığı, duyguların olduğu gibi ortaya konulduğu bir zamandır. Insan, gerçek kendini ortaya koymak ve hakikatini bilmek ister. Sevgiliye, sevilenlere, eşe dosta karşı açık, samimi ve çok duygulu olunur. Fazla açıklık bazı kişilere ters etki yapabilir. Bu da sizin arkadaşlarınızı yeniden gözden geçirmeniz anlamına gelebilir.
Aşk, sevgi ile ilgili konularda her zamankinden daha derin hissi tecrübeler yaşanır ve bu kişilerle ciddi gelişmeler doğar. Fakat kötü bir yanı, o kişiyi fazlaca sahiplenerek kontrolü arttırmaktır. Bu arada kendi hisleriniz öylesine yoğun bir şekilde sarmıştır ki, onun hislerinin hiç değeri kalmamıştır adeta. Bu hal sevdiğinizi isyan ettirirse hatayı kendinizde aramalısınız ...
Bu transit koruma, himaye etme, besleme ihtiyacını harekete geçirir. Birilerine bakma ihtiyacı doğar. Umumiyetie bu, çocuklara veya kadınlara yönelik olur. Ayrıca erkeğin sevdiği ile arasını düzeitmeğe, seks faktörünü kullanmadan duygularla pozitif gelişmeler yakalamak için bir fırsat sayılır.

6. EVDE TRANSiT

Bu transitte duyguları ortaya koyma eğilimi görülür. İhtiyaçlar, kişinin bakış açısı ne yönde ise, nasıl görülüyorsa doğrudan o şekilde ele alınır. Bu görüş bazen duygusal, bazen mantık çıkışlıdır. Yani, birbirini tutmayan enerjiler verir. Insan kendini baskı altında hisseder. Hissettiklerini rahat bir anlatımia ortaya koyamazsa sinirlilik, asabiyet, ters davranma gibi fiiller otaya çıkar. Özellikle dargın veya kırgın olunan kişilere karşı bu çeşit durumlar yaşanır. Duygular uygun bir şekilde açıklanabillrse negatif baskıdan kurtulmak mümkün olur.

Dikkatler; ev işleri, ev bakımı, temizlik, çalışma ortamına çevrilir. Bu konularda genel organizasyonlar, değişiklikler yapmak, bazı şeyleri yenilemek ihtiyacı doğabilir. Acelecilik artar. istenilenleri çabucak yapma telaşı görülebilir. Kişisel sağlık üzerinde titizlikle durma, ufak rahatsızlıkları sorun yapma eğilimi artar.

7. EVDE TRANSiT

İkili ilişkilerde her zamankinden daha fazla duygusal davranışların görülebileceği . bir dönemdir. Bu transit, kişinin, varsa evlılığı, ortakları, düşman veya rakipleri ile olan ilişkilerinde duygularla yüzleşme getirir. Eş veya sevgili ya da sevdiğiniz birisi her zamankinden daha çok önemli olur. Bu kişiler size güvenlik ve destek duyguları sağlayacaktır.
Sevilen kişi ile, eşinizle herhangi bir sorun veya su yüzüne çıkmamış negatif duygular varsa bu transit kıskançlığa ve duygusal bir sahiplenmeğe sebep olabilir. Sevgiliye yahut sevilen kişiye karşı acımasızca davranışlar' ortaya konulabilir. Duygusal etkilerle yapılmış bu davranışlar da genellikle haksızdır.
Sosyal ilişkilerde de duygusallık ağır basar.
Tarafsız olabilmek, objektifliği koruyabilmek zor olur. Düşünmeden duyguların gazıyla hareket etmek karşı tarafın sizi kullanmasına, zayıf taraflarınızı koz olarak yakalamasına yol açabilir. Bu transitte kişi kendisinde fark etmediği zayıf yönlerini görmeğe çalışırsa, etki geçince bu yönlerini güçlendirme ve zayıflıklarına esir olmama gibi kendine yardımcı olacak çalışmalar yapması mümkündür.

8. EVDE TRANSiT

Ay sekizinci evden geçerken çok kuvvetli duygusal tecrübeler yaşanmasına yol açabilir. Bu Insanlara ve olaylara yansır. Üzerinizde çok güçlü ve şiddetli etkileri olabilecek insanlarla karşılaşır, onlarla beraber kalabilirsiniz. Ruh haliniz, duygularınız her zamanki normal halinden çok farklıdır. Kendinizi tanıyamaz, ben gerçekten bu muyum, diye kendi kendinize sorabilirsiniz. 48 saatlik bu süre boyunca duygularınızın kolayca etkilendiğine şahit olabilirsiniz.
Korkular adeta su yüzüne çıkar. Ölüm düşüncesi ürpertici olabilir. Bu transitle birleşen başka etkiler de varsa farklı tecrübeler yaşanır. Sert etkiler geliyorsa, mal, mülk, para veya kişilere fazlasıyla sahiplenme, kontrol etmede aşırılığa kaçma görülür. Başkalarına ait şeylere karşı istek ve arzu duyulur. Anısı olan eski şeylere ilgi artar, onlarla olmak hoşa gider. Ancak bütün bunlar gerçekten bir bağlılık veya sevgi değil, içinizdeki bır çıbanın canlanmasıdır. Sıkıntı ve üzüntülerin kaynağıdır ...

9. EVDE TRANSiT

Günlük yaşamın alışılmış akışı çok biteviye gelmeye başlar, bir yerlere gitme, seyahat etme 6zlemi hissedilir. Ancak; bu transitte ortaya çıkan enerji farklı iki yöndedir. Bir taraftan her şey den kopup uzaklaşma ihtiyacı verirken, diğer taraftan Ay enerjisi ise alışık olunan şeylere sıkı sıkıya sarılmayı ve rahatının bozulmamasını ister. Transit süresince bu çelişkileri n zorluğu yaşanır. Kısa bir kaçamak yeni bir enerji kazandırabilir. Bu kaçamak fızıksel dünyada olabıleceğı gıbı, düşünsel ve hissedişsel olarak yaşanan bır tecrübe de olabilir ...
Araştırmak, incelemek, çalışmak ve bunlardan elde edinilenleri fikirleri açıklamak ihtiyacı duyulur. Böylece ortaya konulan, kendi düşüncelerini duyarak, yeniden değerlendirip özgür hale getirmek fırsatı yakalanır. Yabancı ülkelerden arkadaş edinme fırsatı çıkabilir veya böyle arkadaşlıklar zaten varsa iletişim artar. Bilgilerin kolay hatırlanması, hafızanın güçlü olması, öğrencilerin derslerini daha rahat ve çabuk akıllarında tutmaları kolaylaşır.


10. EVDE TRANSiT

Bu transit iş, meslek, kariyer alanlarında kişiyi hassaslaştım. Daha çok sorumluluk sahibi olma, mesai arkadaşlarıyla olan ilişkilerde kontrollü davranabilme, belki de iş konusunda beraber çalışılan kişilere yardım etme böylece daha iyi bir çalışma ortamı yaratma mümkün olabilir. İş arkadaşlarına hissi bağlılık oluşur. O toplumda nasıl bir yeriniz olduğu, bu konuda insanların hakkınızda ne düşündüğü konusunda hassasiyet artar.
Bu sürede, anne veya yaşça olgun ve başarılı bir hanım mesleki bir konuda hayatınızda önemli rol oynar. O sırada gündemde olan bir konuda size esin kaynağı olabilir, ilham verir veya size destek olur. Özellikle her çeşit halkla ilişkiler ve satış işleri Için çok elverişli bir transittir.
Bir diğer açıdan ise bu transit bir imtihan olabilir.

Saklanılan duygular, hazmedilmeyen konular, öyle hissedilmediği halde rol yaparak örtülmeye çalışılan düşünceler varsa bir vesile. ile bunların ortaya dökülmesi mümkün olabılır. Örneğin, sevilen biri ile veya mesai arkadaşları ile tartışmalar veya genel bir duygu patlaması sergilenebilir.
Bu dönemde patronlar yanlarında çalıştırdıkları kişilere karşı duygusal hassasiyet ve duyarlılık göstererek, onları istedikleri bir konuda ikna ederek kandırabilirler. Buna bır çeşıt mesleki duygu sömürüsü de denebilir. Bu eğilimler transit süresince etkili olsa da sonradan kariyeri zedeleyici olabileceğinden bu enerji seline kapılmamalıdır.

11. EVDE TRANSiT

Arkadaşlarla olan duygusal ilişkilerin önem kazandığı bir zamandır. Arkadaşlar hakkında beslenen samimi duyguların karşılıklı olarak söylenmesi ve bundan çok etkilenme görülür. Böylece ilişkiler daha bir derinlik kazanabilir. Karşı cinsten olan arkadaş bu günlerde hayatınızın Önemli bir faktörü gibi hissedilir. Onunla birlikte baş başa olmak kolay ve hoş gelir.
Arkadaşlara karşı her zamankinden daha fazla koruyuculuk olur. Hatta bu çok ileri giderek onları sahiplenme, özgürlüklerini kısıtlamaya sebep olabilir, Bu davranışın esas nedeninin karşılıklı güvensizlik olması mümkündür. Arkadaşın başka biriyle i1gilenmesi kıskançlığa yol açabilir. Eğer temelde bir mutsuz oluş veya duygusal rahatsızlık durumu da varsa bu transitte arkadaş ilişkileri ters etkilenerek ayrılıklara, kopuşlara sebep olabilir. Bu dönemdeki birkaç günlük duygusal Ay enerjisi sonradan uzun süre çekilecek pişmanlıklara sebep olabilir.

İdeallerinizi, umut ve isteklerinizi hatırlama zamanıdır. Amaçlarınız, hedefleriniz konusunda hassas olur ve bir şeyler yapmak istersiniz. Engeller varsa, bir şeyler yapamıyorsanız sıkıntı hissedebilir, huzursuzluk duyarsınız. .

12. EVDE TRANSiT

Çekingenlik, güvensizlik, utangaçlık hissedilir.

Başkalarının sizi sevmedikleri hissine kapılarak korkabilirsiniz. Kişi bu duyguları kendinden bile saklamağa çalışır. Ve farkında olmadan saklamağa çalışılan bu duygular kişiyi idare etmeğe başlar. Huzursuzluk olur.
Duygularınızı anlayacak, paylaşacak ve size destek olacak birine şiddetle ihtiyaç vardır. Fakat hissedilen kendine güvenmeme duygusu altında böyle bir kişiye ulaşmak mümkün olmayabilir. Kadınlarla ve kadınlar arası ilişkiler zorlaşır.

Mistik, tasavvufi, hissi konulara eğilim artar.

Seziş ve hissediş• güçlenir. Sevgi duyguları kabarır. Haritada destekleyici temel bir istidat varsa ve 12. ev su gurubundan bir burçsa madde üstü sezişler olur, hassas rüyalar görülür. Mistik konuları diğer zamanlarda akıl ve mantıkla anlamağa çalışırken şimdi hissederek yaşanabilir. Veya daha evvel öğrenilen bir konu şimdi hissedilerek yerine oturtulabilir. Yalnız kalıp, kendi içine dönerek kendini anlamağa çalışmak için iyi bir zamandır.

Başka sert etkiler de varsa psikolojik sıkıntılar hissedilir. Sebepsiz daralmalar, huzursuzluklar yaşanabilir. Aynı anda Mars gezegeni de bu evde bulunuyorsa duygusal patlamalar yaşamak kaçınılmaz gibidir.

KAYNAK
A'dan Z'ye Astroloji
Nuran TUNCEL
02-12-2010 11:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
RE: Transit Ay Evlerde...
paylaşım için teşekkürler gözkýrpma
02-12-2010 11:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
tiyatral_gitarist
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
Cvp: RE: Transit Ay Evlerde...
(02-12-2010 11:34 AM)ginka Yazılan:  paylaşım için teşekkürler gözkýrpma

Görevimiz gülücük
02-12-2010 07:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #7
RE: Transit Ay Evlerde...
Paylasim icin cok tesekkurler.
Ay transitleri gazetelerde okudugunuz günlük yorumlarda cok kullaniliyor.

Onun dışında , cok hızlı hareket ettiği için özel durumlar dışında pek kaale alınmaz.
Özel durumları ise şöyle sıralayabiliriz.
1- Bir natal chart da ay - neptun oppositionu varsa ve tr. Ay, bu zıtlığı Ay dan veya Neptun tarafından tetikliyorsa, kişide o gece ruya görme, "rüyaya yatma" potansiyelleri uyanır.
2- Çok önemli bir toplanti, sunum, görüşme yapacaksiniz, bu durumda Ay transitini yukardaki aciklamalar dahilinde okumaniz, sizin o görüşmede nasil bir hal içinde olacağınızın ipucunu verir.
3- Günlük yorumlarda Ay tetikleyici görevi görür. Yani haritanizda önemli bir potansiyel var ise, bir grand gross, bir T-Kare, ya da baska özel bir dikdörtgen v.s ve Tr. Ay bunlarin herhangi bir köşesine 1-2 orb ile dokunuyorsa , o potansiyel uyanır. Özellikle şans, kaza, büyük kavga, ya da baska surpriz olaylari aciklamaya yarar...

sevgiyle kaliniz, sevgililer gününüz kutlu olsun simdiden....

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
02-12-2010 08:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
tiyatral_gitarist
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
Cvp: RE: Transit Ay Evlerde...
(02-12-2010 08:17 PM)uranus Yazılan:  Paylasim icin cok tesekkurler.
Ay transitleri gazetelerde okudugunuz günlük yorumlarda cok kullaniliyor.

Onun dışında , cok hızlı hareket ettiği için özel durumlar dışında pek kaale alınmaz.
Özel durumları ise şöyle sıralayabiliriz.
1- Bir natal chart da ay - neptun oppositionu varsa ve tr. Ay, bu zıtlığı Ay dan veya Neptun tarafından tetikliyorsa, kişide o gece ruya görme, "rüyaya yatma" potansiyelleri uyanır.
2- Çok önemli bir toplanti, sunum, görüşme yapacaksiniz, bu durumda Ay transitini yukardaki aciklamalar dahilinde okumaniz, sizin o görüşmede nasil bir hal içinde olacağınızın ipucunu verir.
3- Günlük yorumlarda Ay tetikleyici görevi görür. Yani haritanizda önemli bir potansiyel var ise, bir grand gross, bir T-Kare, ya da baska özel bir dikdörtgen v.s ve Tr. Ay bunlarin herhangi bir köşesine 1-2 orb ile dokunuyorsa , o potansiyel uyanır. Özellikle şans, kaza, büyük kavga, ya da baska surpriz olaylari aciklamaya yarar...

sevgiyle kaliniz, sevgililer gününüz kutlu olsun simdiden....

Çok teşekkurler
02-13-2010 12:06 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
RE: Transit Ay Evlerde...
12 ev transitleri konusunda hayırlı yorumda bulanan çıkmayacak sanırım gülücük)
02-13-2010 05:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Serena Çevrimdışı
Firebender
**
Kayıtlı

Mesajlar: 862
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #10
RE: Duyguların Hakimi Ay Transitleri
(07-12-2010 12:46 AM)Sniper Yazılan:  tr.Ay 12.evime girdiği zaman o kadar hassaslaşıyorumki resmen üzülcek ağlicak yer arıyorum

ben de balıktayken fenalardayım hehee


Gülersen, herkes seninle güler. Ağlarsan, tek başına ağlarsın.
07-12-2010 12:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İŞE GİRİŞ TRANSİTLERİ pinkylove 1 5,763 09-25-2019 03:41 AM
Son Mesaj: Musti
  Merkür Transitleri.. tiyatral_gitarist 24 69,676 10-12-2018 04:04 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Dava transitleri eminesen 5 7,877 05-18-2018 10:04 AM
Son Mesaj: eminesen
  Venüs Transitleri kayasran 58 151,975 11-07-2017 01:48 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Juno Transitleri pinknilden 11 25,596 06-12-2012 03:32 PM
Son Mesaj: elifinden
  Ceres Transitleri pinknilden 3 12,796 10-29-2011 11:41 PM
Son Mesaj: pinknilden
  Pallas Transitleri pinknilden 10 18,019 10-28-2011 07:52 PM
Son Mesaj: Mahinur
  Astrolojide Transitleri Anlamak Derin 0 4,043 11-24-2010 08:51 PM
Son Mesaj: Derin

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir