Değerlendir:
  • 14 Oy - 3.36 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Adolf Hitler
Yazar Mesaj
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #11
RE: Adolf Hitler
Aslında salt Hitler değil arkasında bir örgüt desteği var Thule örgütü ve yahudi bir sihirbaz onun reklam işlerini halleden kişi. Yani salt Hitler o kadar etkili bir insan olduğunu düşünmüyorum birde yardımcısı vardı akrep burcu diye hatırlıyorum ismini unuttum o da mesela çok etkin şahıs geri planda. Hitler sadece vitrin kısmı.
06-12-2011 09:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #12
RE: Adolf Hitler
Hitler'in sözleri

* Yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur.
* Hayat güçsüzlüğü affetmez.
* Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.
* Ancak bir deve iğnenin deliğinden geçtiğinde büyük bir insan seçimle iş başına gelebilir.
* Politika, yapılan tarihtir.
* Diktatör, bisikletle giden adama benzer durursa devrilir.
* Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
* İşgal altındaki topraklarımız anavatana ateşli protestolarla değil, kılıcın indirdiği zafer darbeleriyle katılabilir.
* Dünyanın altını üstüne getiren büyük olayların tamamı yazı ile değil sözle meydana getirilmiştir.
* Siyasi kuruluşlar birbirleri ile karşılıklı çıkarlarından dolayı göstermelik anlaşırlar. Benim felsefi doktrinim dünyayı tekrar mutlu bir şekilde yaşatacak güce sahiptir. Böyle bir idealde elbetteki geçici anlaşmalara yer yoktur.
* Beceri ve yetenek eğitimin bir ürünü değildir. Bu yetenek kişide doğuştan vardır. Yani bu Tanrı'nın bir lütfudur.
* Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur haklı olsa bile.
* Eğer savaş kaybedilmişse bu benim umrumda bile değil. İnsanlar perişan olurlarsa olsunlar. Bir tek gözyaşı bile dökmem onlar için; onlar hiç bir şey haketmediler.
* Eğer savaş kaybedilmişse halkı da kaybetmenin hiç bir önemi yoktur.
* Zayıfa acımak doğaya ihanettir.
* Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.
* Şeref ve namustan yoksun milletler ergeç hürriyet ve bağımsızlıklarını kaybederler.
* Eğer bir millet özgür olacaksa;gurura,irade gücüne,meydan okumaya,nefrete,nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar..
* Mustafa Kemal; bir millet, bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.
* Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.
* İnsanlığın bir gün büyük mücadelelere neden olacağı kuşkusuzdur. Sonunda varolma içgüdüsü galip çıkacaktır. Budalalık, korkaklık ve kendini beğenmişlikten oluşan insanlık bu içgüdü karşısında eriyip gidecektir.

&&&&

Bu adamın; insanları öldürmek, bir zevktir... bunun gibi bir sözü vardı.. sadist gülücük
01-13-2012 12:26 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
callisto Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 68
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 15

Mesaj: #13
RE: Adolf Hitler
ona atfedilen o kadar söz var ki ben artık yazılı olmadıkça inanmıyorum ..

placidus;
http://imageshack.us/f/705/gergergeg.jpg/


whole sings;
http://imageshack.us/f/51/sdfghjkid.jpg/
01-13-2012 01:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kaktüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #14
RE: Adolf Hitler
pluto asc uzerinde yada guneşle kavuşumda değilse diğer sert açıları insanı fierenliyor gibime geliyoer. Her Şey içerede yaşanıyor. Plutonik özelliklerini uygulayan değilde, kendisine uygulanan kişi oluyor. Genelde sivrilmiş, düşündüğünü hayata geçirebilen, lider kişiler pluto engelini (haritada) daha az yaşıyor. Yanlış duşunuyorsam soyleyin.
01-13-2012 05:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
capri Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 331
Üyelik Tarihi: May 2016

Rep Puanı: 19

Mesaj: #15
RE: Adolf Hitler
Vay be çok güzel konular açılmış burdagülücük Boğa burcu yükselen terazi. Haritada bariz venüs etkisi var. Hitler gençken ressamlık ve sanatla uğraşmış. Hayatı boyunca da sanata ilgisi varmış zaten. Metresi eva braunla tanışma sebebi de sanat mesela, fotoğrafçılıktı sanırım. Gençken pek zorluk yaşamamış. Çocukluk travmaları olduğunu düşünüyorum. Yahudilerle ilgili bi kaç teori var. Gençken viyanada öğrenim gördü. Burada güzel sanatlar okudu ve başarılı olamadı. Viyanada zor bi hayat geçirmedi ancak burada çok zorluk çektiğini söyledi ki bu abartma bozuk egosunun göstergesi olabilir o dönem büyük ressam olma ümidinin yıkılması da bunu arttırmıştır şüphesiz. Hitlerin oda arkadaşı da onun kin ve nefret dolu olduğunu söylüyordu. Sonra ordu, oradan da siyaset. Hitler insanlara hitabeti güçlü birisi ve bunu geliştirmek içinde uğraşmış. Ayrıca kişiye tesir eden bi yapısı olduğunu yazar tarih bakışları vs gibi. Hitlerin bi diğer yönü de zekası ve hayal gücü. Her zaman zeki biriydi ama paranoyası son zamanlarda onu da işlevsiz hale getirdi. Ayrıca hayallerine inanma duygusu da kuvvetliydi bana göre. Doğada güçlü olan hayatta kalır felsefesi ve tutuculuğu boğa vurgusu ve ay oglaktan geliyor bence. Haritada bi diğer kritik nokta plüton neptün kavuşumu. Hayal gücü genişti ve hayallerine inanıyordu dediğim gibi. Özellikle savaşa karışması ve kaybedilmesine rol oynaması bundan dolayı oldu. Ay jüpiter kavuşumu neticesinde sürekli kendini yenileyip her şey iyi olacak demesi ve savaşı kazanacağına inancı birbiriyle bağlantılı çalıştı ve en sonunda kaybedileceğini kabul edebildi. Sonucunda metresi ve belki bi şeyler paylaştığı tek kişi eva braunla birlikte intihar etti. Hitler için generallerinden heinz gudeiran onun aslında çok yalniz olduğunu ve bi arkadaş, sevgili gibi gerçek dostunun olmadığını söylemiştir, ay oğlak diycem buna ama ağır kaçacak. Son olarak gudeiran onun kendisini mistik ve üstün gördüğünden de bahsetmiştir.
08-14-2016 07:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #16
RE: Adolf Hitler
Adolf Hitler'in ASC si Terazi ilgimi en çok bu çekiyor, nasıl böyle ciddi anlamda bir diktatör olup çıktı? Venüs- Mars Boğa'da harita "sanatla uğraş" diye bağırıyor.
Diplomatik, ara bulucu, kavgadan değil uyumdan hoşlanan bir burç yükseleniniz oluyor fakat siz dünyaya meydan okuyan bir lider olabiliyorsunuz? Yoksa bu zalimliğin, duygu yoksunluğunun sebebi Ay'ın Oğlak'ta olması mı?

Bir diğer anekdot da Charlie Chaplin ile doğumgünleri arasında sadece 4 gün bulunması... Charlie Chaplin 16 Nisan 1889 doğumlu. Chaplin Koç burcu, Ay Burcu Akrep, ASC si Akrep ( bence sanattan ziyade meydan okumak için mükemmel birleşim)

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
08-15-2016 11:53 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
capri Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 331
Üyelik Tarihi: May 2016

Rep Puanı: 19

Mesaj: #17
RE: Adolf Hitler
Hayatımız boyunca yaşadığımız şeylerde bizde etki bırakır, çocukken yaşadığımız şeylerin psikolojimizde etkili olması gibi. Hitlerin tutucu ve acımasız olması, boş hayaller peşinden gitmesi hep venüs ay ortak çalışması diye düşünüyorum. Hatta bi ornek olarak hitlerin büyük silahlara ilgi duyması ve bu yüzden manasizca bunlara yatırım yapması da sevdiği şeylere önem vermesini gösteriyor ki venüse özgü bi özellik, bunların yanında güneş ve ascden dolayı neptununde güçlü konumda olduğunu atlamayalim. Hitler de mesela akrep burcu yoğun olsa sadece ihtiyacı olan şeylere ilgi gösterebilirdi mesela.
08-15-2016 01:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #18
Cvp: Adolf Hitler
Ben Ay-Venüs etkisinden ziyade kendisini 2. dünya Savaşı'nı başlatan adam olarak bildiğimden Savaş kelimesiyle Pluton-Mars-Satürn-Merkür etkileşimini okumaya çalışıyorum Hitler'in haritasında... Birtakım fanatik düşünceler edinmesi bu uğurda soykırım yapması (Yahudi genocidi)

Pluto'su İkizlerde: Çok güçlü hitabet yeteneği, fanatik konuşma ve düşünceler zaman zaman sözleri altında ezilme...

Merkür Koç'ta: Risk almaya hazır, ateşli, fanatik konuşmalar yapma, keskin zeka.

Satürn Aslan'da: Satürn için zararlı konum... Kişi egosu çok güçlü, kendini kabul ettiren, diktatörce davranan, hayattan zevk almak konusunda sorunlar yaşayan ( bu da aşırı tepkilere neden olabilir) 10. evinde - kariyer, başarı evi...

Mars Boğa'da: Sakin düşünüp hareket eden, amacı yolunda karar vermişse yolundan dönmeyen eylemler içerisinde bulunan.

Bir dikkat çekici özellik daha; Hitler'in haritasında su elementi eksikliği var, hoşgörüsüzü, duygu, düşünce, empati yönünden yoksun, hatta bu tarz kişilere tahammülü olmayan bir yapı katabilir ona su grubu burçlardan hiç etki almamış olması?

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
08-15-2016 05:26 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
capri Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 331
Üyelik Tarihi: May 2016

Rep Puanı: 19

Mesaj: #19
RE: Adolf Hitler
Sanırım kendimi iyi ifade edemedim. Hitler için mars-pluton-saturn çok öne çıkan gezegenler doğru ama söylemek istediğim bu kadar venusyen birinin nasıl bu noktaya kaydığı ve o andan itibaren boğa terazi gibi davranıp davranmadığıydı, sonuçta türlü türlü psikopat var bi tane jupiteryen olanı çevremden biliyorum. Benim hitler için yazdığım tutuculuk, acımasızlık ve hayalleri mesela. Tutuculuk ve acımasızlıkda boğa marsı etkili olmuştur tabi ki ve zamanla marsın haritada daha da etkili olduğunu düşünüyorum. Yine de bu huylarında boğa ve yükselen terazi parmağı da var. İkinci dünya savaşında hitlerin almanlari yakan huylarındandı zaten bunlar. Hitler boğanın karanlık yönünü çok iyi gösteriyor. Su burcu eksikliği ve mars boğada onu iyi ifade ediyor.Acimasiz, inatçı ve elde etme hırsı gibi. Halka kendini mütevazı gösterip bi yandan servetine katması buna güzel bi örnek. Hitler için çocukluk ve gençliğine bakmak lazım diye düşünüyorum. Bi yerde kişiliği nefret üstüne oluşmaya başladı. Hitlerle ilgili bi işe yarayabilecek bir diğer bilgi de yalnız olduğu ve sevgisini ulusuna yönelttiği. Bu da sağlıksız bi durum tabi. Yani içinde bulunduğu dışlanmışlık hissi de onu insanlara karşı taraf olma ve birimlerinde nefret etme noktasına getirmiş olabilir ya da bu duyguları arttırmış olabilir... Konu hitler olunca epey şey yazılabilir, popüler bi figur sonuçta. Aynı gün doğanların haritaları diye googleda arama yaparsan işine yarayabilecek güzel bilgiler bulabilirsin. Bunlarla ilgili güzel bi yazı okumuştum. İki kişinin nasil farklı noktalara kaydığı güzel bi şekilde anlatılıyordu. Yazının başlığı neydi nerde okudum unuttum ama tam senin aradığın yazı, sorunun cevabını orada bulabilirsin.
08-15-2016 07:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir