Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.83 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

akrep ve oğlak'ın gölgesinde bir yay, yükselen ikizler..
Yazar Mesaj
penelope Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 66
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 11

Mesaj: #11
RE: akrep ve oğlak'ın gölgesinde bir yay, yükselen ikizler..
(12-09-2009 04:18 AM)Zembul Yazılan:  siteye hayli zamandır yazmıyorum, nedeni ise ise doğum saatimin değişmesine bağlı olarak, yükselenimin ve ev yapılarının da değişmesi.. foruma ilk kaydolduğumda güneş'i 5. evde bulunan bir yükselen aslan iken şimdi güneşi 6. evde bir yükselen ikizler'im:-) nedeni ise doğum saatimin net olarak saptanması (7 Aralık 1972, tunceli, saat: 16:52)

[Resim: yay_yukselen_ikizler.jpg]

doğum saatim değiştikten sonra bir anda kimlik bunalımına girmiştim:-) kendimi yükselen aslan sanırken, ikizler çıktım ve yeni kimliğimi hazmetme sürecinde forumdan da uzak durdum tercihen. en çok da yanlış bir haritayla yıldırım'ı ve ilgili arkadaşları boş yere uğraştırdığıma üzüldüm..

yükselen ikizler'e alıştım çünkü bana uyuyor, güneş'imin 5. evden 6. eve geçişine de zor da olsa alıştım.. yükselen aslan'ı da kendime uygun buluyordum ama sanırım bunun nedeni yeni haritamda güçlü 5. ev vurgusu olsa gerek. venüs, mars, juno ve uranüs'ün 5. evde konumlanması ve yay'daki güneş'imin aslan'la aynı elementte olması belki kendimi yükselen aslan sanmama neden oldu..

tüm bunlara rağmen, bir kaç itirazım ve sorum dışında yukarıya aldığım yeni haritamın bana daha çok uyduğunu düşünüyorum..

- birincisi; iki kere evlenmiş ayrılmış ve 7. ev konuları yoğun biri olarak 7. evimde ay, jüpiter ve kuzey ay düğümü'nün olması ve 7. evimi yay'ın kesmesi bana uyuyor, eski haritamda 7. ev boş idi.. fakat 7. evimi yay'ın kesmesine rağmen yay son derecesinde ve oğlak daha etkin, oğlak'tan dolayı bu alanda daha çok kısıtlanma yaşamam gerekmez miydi?

- ikinci olarak ikizler gibi yüzeysel bir yükselene sahip olmama rağmen çok duygusal ve derinlikli bir yapıdayım.. bu duygusallık ikizler yükselenin son derecesinde olmamdan kaynaklı bir yengeç etkisi mi yoksa akrep'te yer alan merkür, venüs, mars ve juno'dan mı geliyor, bunu anlamaya çalışıyorum.. okuduğum kaynaklarda eğer bir burçta 3 veya daha fazla gezegen birikimi varsa ve bu gezegenlerin bir tanesi bulunduğu burcun yönetici gezegeni ise kişi o burcu ikinci yükselen burcu olarak taşır deniyor, bu doğru mu? yani benim ikinci yükselenim akrep mi yengeç mi? bu kısmı hakikaten çok merak ediyorum çünkü yaptığım 4 element testinde su elementi oranım, ateş'ten sonra ikinci sırada ve bu "su" etkisi akrepten mi yoksa yengeçten mi geliyor? ya da ay-pluto kare açısı, ay-yükselen zıt açısı, pluto-yükselen karesi ve satürn 12.ev kombinasyonunun sonucu mu?

-üçüncü olarak, yine de yükselen ikizler'in tüm özelliklerini taşıdığım söylenemez. -ki satürn'Üm de ikizler'de olduğu halde- çoğu akrep özelliği de bana uyuyor, bir kısım başak özelliği de bana uyuyor.. başak'ın yöneticisinin de merkür olması ve güneş'imin 6.evde değişken bir burçta ve evde yer alması mı bunda etken?

- dördüncü olarak; giderek oğlaklaştığımı hissediyorum.. normalde her işe, organizasyona ya da duruma balıklama dalarken, farkediyorum ki son yıllarda giderek daha temkinli olmaya başladım ve her maceraya öyle doludizgin atlamıyorum, bir işe, projeye ya da kimseye emek verirken onun getirisini ve bana faydasını da hesaba katmaya başladım, ki sanıyorum ki bunlar progres güneş'imin, venüs'ümün, merkür'ümün ve jüpiter'imin oğlakta birikmesiyle ilgili.. ya da? aynı zamanda natal ay'ım, jüpiter'im ve k. ay düğümüm de oğlak'ta ve güneş-satürn zıt açım var.. fakat bu oğlak özellikleri geçmiş hayatımda bu kadar belirgin değillerdi..

- beşinci olarak hiperaktif bir yapıdayım, bu teşhis tıbben de yapıldı bana.. görüntü olarak ince-uzun boylu tam bir ikizler yapısındayım.. fakat bu hiperaktiflik nerden geliyor? yükselen ikizlerden mi, akrep'teki mars'tan mı, 5. evde ve akrep'teki mars & venüs kavuşumundan mı?

neyse; tipik ikizler tarzıyla daha fazla gevezelik etmeyeyim:-) vakur aslan gitti, yerine geveze ikizler geldi:-)

herkese sevgiler ve saygılar..


arkadaşlar benmde 5. ve 3. evimde 4 gezegen var.. aslan ve ikizler burçları nın önemi artıyor mu bende?

birde merak ettiğim şey gece doğduğum için yönetici olarak ay güneşin önüne geçer diye birşey okumuştum ay burcum balık yöneticisi neptün 5. evde olduğundan hayatımda ikincil öneme sahip burç aslan olurmuş zaten yükselenm de aslan fakat merak ediyorum bu yorum doğru mudur?

05-05-2011 11:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #12
RE: akrep ve oğlak'ın gölgesinde bir yay, yükselen ikizler..
evler ve burçlar birbirinden farklıdır.

5.evdeki stelyum sana aslan özellikleri vermez.
sadece 5.ev konuları hayatında öneme sahip olur verygood
05-06-2011 12:25 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
penelope Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 66
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 11

Mesaj: #13
RE: akrep ve oğlak'ın gölgesinde bir yay, yükselen ikizler..
teşekkürler gülücük neptün satürn uranüs 5. evde işim zor

05-06-2011 01:07 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Yükselen İkizler yaren 59 106,284 02-14-2018 09:39 AM
Son Mesaj: say24
  yükselen ikizler fotoğraflar aeon 11 17,828 08-11-2012 07:15 PM
Son Mesaj: ekinoks

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir