Değerlendir:
  • 58 Oy - 2.29 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Magi Astrolojisi ve Chiron
Yazar Mesaj
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Magi Astrolojisi ve Chiron
MAGİ ASTROLOJİSİ VE CHİRON



Bir okurumdan geçenlerde bir İnternet sitesi ile ilgili mesaj aldım : " Türkiye'deki en verimli kalemlerden biri olarak, bilginize sunmak isteğim bir site var. Normal astroloji kalıplarını darmadağın eden bir kavram geliştirmişler. Bunu okur okumaz, derhal sizin 'Sabit yıldızların deklinasyonu bilinmeden hesap yapılamaz' benzeri görüşünüz aklıma geldi. Loveroracle.com adresini inceleyip uygun bulursanız bu konuyu Astro Gündem sayfasında işlemeyi düşünür müsünüz ? " (B.A.) diye yazıyor.



Astrolojide yeni bir kavram gelişmesi beni daima heyecanlandırır. Uygun zaman bulunca konuyu araştırdım. Şimdi, ortaya gerçekten ilginç olacak bir yazı çıkacak. Hem Batı astrolojisini, hem de Vedic astrolojisini anlamak ve gizemlerini görmek açısından okurlarımı ilgilendireceğini umuyorum.



Aslında okurumun bahsettiği gibi yeni bir kavram konulmamış ortaya. Astroloji düşkünlerinin gökbilimi üzerindeki bilgilerini sınayan bir çalışma yapılmamış. Burada yeni sayılacak kavram, teknik yapısından fazla "CHİRON" gezegenine çizilen rolden kaynaklanıyor. Sitede asteroit için şunlar yazılmış : " 1 Kasım 1977 tarihinde Chiron* keşfedilene kadar aşk ve evlilik üzerinde etkili gezegenin hangisi olduğunda karar kılınamamıştı. Bu tarihten sonra yapılan araştırmalar bize Chiron'un evlilik, romantizm, aşk, para ve hamilelik gibi olayların temsilcisi ve yöneticisi olduğunu göstermiştir." Bu açıklamanın ardından gezegenin horoskopu etkileme kuralları açıklanmakta ve örnekler verilmektedir. Kurallara geçmeden önce sunulan teknik yapı üzerinde duracağız.



HERKES İKİ FARKLI HOROSKOPA SAHİPTİR !



Adına " Magi Astrolojisi" denen teknikte herkesin iki ayrı horoskopu olduğu açıklanmaktadır. İbrani kaynaklarında Davut peygamberin haritasında yer alan ve altı gezegenin dizilişi ile "Davut Yıldızı" olarak bilinen altıgenden yola çıkılarak sistem gösterilmektedir. Buna göre gökyüzü bir daire şeklindedir ve 12 parçaya bölünmüştür. Her parça bir burcu temsil etmektedir. Dairenin ortasında yanlamasına çizilen "S" şekli ile gezegenlerin deklinasyon dizilişi belirtilmektedir. Aşağıda Davut Yıldızı gösterilmiştir.




Davut Yıldızında yanlamasına görülen "S" eğrisi doğumdaki gezegenlerin deklinasyon yerleşimidir. İşte, bahsedilen ikinci harita budur ve yeni bir kavram değildir. İbrani kaynaklarında yer alan ve dört bin yıllık bir geçmişi olan horoskop tasarımına eklenen bir gezegen bilgisidir.



Gezegenlerin burçlardaki yerleşimi bunların bir koordinat düzlemindeki mevkilerini verir. Oysa, bunların gök ekvatoruna göre kuzeyde veya güneyde yer alan mevkileri de vardır. İşte, bu kavrama "Deklinasyon" adı verilir. Denizcilikte mevki bulmakta yapılan işlemlerde iki koordinat sistemi kullanılır. Bu açıdan öncelikle denizcilerin bildiği bir sistemdir. Denizcilik alanında yazdığım kitaplarda bu hesaplarla ilgili bölümler bulunmaktadır.



İki koordinat kavramını anlatmak için bir örnek verelim. 16 Ocak 2000 günü Güneş, "25 Oğlak 53" burç yerleşimine sahipti.



Bu yerleşim burç yerleşimi olup gezegenin doğu-batı yönünde Zodyak'taki mevkisini verir. Oysa, Güneş gök ekvatoruna göre kuzey-güney yerleşimine de sahiptir. İşte buna "Deklinasyon" (Declination) diyoruz. Verilen tarihte Güneşin deklinasyonu ise, 20 Güney 58 dir. Yani, gezegen gök ekvatorunun 21 derece güneyindedir.



İki gezegen arasında burç yerleşimine göre bir görünüm varsa astrolojide önemlidir. Eğer, deklinasyon yerleşimine göre de bir görünüm varsa ortaya ek bir güç veya kanıt daha çıkar. Deklinasyona göre gezegenlerin görünümlerine "Paralel Görünümler" adı verilir. İşte, Magi Astroloji konularında bahsedilen ikinci horoskop budur ve yeni bir kavram değildir.



Okurların ilgisini çekecek olan CHIRON ile ilgili açıklamalardır. Bunlar horoskop kanıtları ile desteklenmektedir. Burada hem kuralları ve örnekleri vereceğiz, hem de binlerce yıllık geçmişi olan Vedic sisteminde aynı kavramların nasıl açıklandığını göstereceğiz.





AŞK, EVLİLİK VE SEKS İÇİN CHIRON KURALLARI



Bilindiği gibi Eşleşim (Synastry) haritasında çiftlerin iki gezegeni arasında "Üçgen" (120) açı olduğunda bir uyum noktası ortaya çıkar. Eğer bu iki gezegenden biri Chiron ise, bağlantıya "Chiron Bağlantısı" denileceği ve aşk oluşumu için en önemli görünüm olduğu açıklanmaktadır. Aynı şekilde, bir kişinin doğum haritasında Chiron, Venüs, Jüpiter ve Neptün ile üçgen (trine) görünüm yapıyorsa "Sihirli Görünüm" adı verilerek aşk ve romantizm için en önemli görünüm olacağı vurgulanmaktadır.



Chiron ile Venüs, Jüpiter veya Neptün arasında oluşacak sihirli Görünüm (açı), gezegenlerin deklinasyon değerleri için de geçerlidir. Örneğin, erkeğin Chiron'u 8 derece kuzey ve kadının Neptün'ü 8 derece Güney olursa ortaya Sihirli Görünüm çıkar. Astrolojide bu açıya karşıt paralel adı verilir.



Chiron tarafından oluşturulan Sihirli Görünümler üçgen (120) açılardan başka 150 derecelik bir açı içinde de meydana gelir. Eğer Chiron diğer kişinin Venüs, Jüpiter veya Neptün'ü ile 150 lik açı yapıyorsa ortaya güçlü bir uyum ve beraberlik çıkacaktır. Sihirli görünüm açıları için uygulanacak tolerans 3 derecedir. Deklinasyon için uygulanacak tolerans 1,2 derecedir.



Astrolojide seks gezegenleri Venüs, Mars ve Plüto'dur. İki kişinin haritalarında bu üç gezegen arasında Sihirli Görünüm varsa, ikisinin arasında Seks Görünümü var demektir. Seks görünümü ortaya ihtiraslı ve tutkulu bir aşk çıkartır. Seks görünümü olması için üç gezegen arasındaki kavuşumlar da etkilidir.



Haritasında Sihirli Görünüme sahip bir kadın zengin, ünlü ve seçkin bir erkek ile evlenecek veya beraber olacaktır. Beraberliğin ömrünü ise "Satürn Çarpması" adı verilen başka bir görünüm belirleyecektir. Eşleşim haritasında Satürn ile Chrion arasında kavuşum (0), kare (90) veya karşıt (180) görünüm olan çiftler diğer olumlu işaretler olsa da eninde sonunda ayrılacaklardır.



Ayrılığa neden olan "Satürn Çarpması" Chiron'dan farklı gezegenler ile de olabilir ancak, bu takdirde olumlu görünümler ile Satürn görünümleri arasındaki güç farkları beraberliğin ömrünü tayin edecektir. Örneğin, Woody Allen ile Mia Farrow'un Eşleşim haritasında beş tane Sihirli Görünüm yanında beş tane Satürn Çarpması vardır. Eğer bir Eşleşim haritasında pek çok Satürn Çarpması Görünümü varsa ilişki eninde sonunda acı bir final ile biter. Woody ile Mia'nın haritalarında yer alan beş adet Bağlantı bunları bir araya getirmiş ve 10 seneden fazla birlikte yaşatmıştır. Fakat, Satürn Çarpması denen görünümler finali belirtmiştir. Bilindiği gibi Woody, Mia'nın üvey kızı ile evlenerek onu terk etmiştir.





TRANSİTLERİN SİHİRLİ GÖRÜNÜMÜ ÇALIŞTIRMASI



Haritasında Sihirli Görünüm olan ve iyi bir evlilik yapacak olan kadının karşısına yakışıklı Prens ne zaman çıkacaktır ? İşte, bu sorunun yanıtını da yıldız transitleri verecektir. Öncelikle en önemli kuralı belirtelim. "Chiron ile Jüpiter veya Jüpiter ile Chiron arasında oluşan sihirli açıya sahip bir transit insana hayatta en fazla istediği şeyi verir". Örneğin, transit Chiron doğumdaki Jüpiter ile 120 (üçgen), 150'lik veya kavuşum yaptığı zaman sahip olmak istenen şeye kavuşulur. Bunun tersi olarak Transit Jüpiter ile doğumdaki Chiron açıları da aynı güce sahiptir.



Haritasında Sihirli Görünüm olan bir kadın sihirli transitin olduğu zaman kaderinde belirlenen erkek ile birleşir veya evlenir. Bunu bir örnek ile açıklayalım. 1981 yılında devrin en ünlü bekarı Prens Charles olarak bilinirdi. Onunla evlenecek kadın bir gün İngiltere Kraliçesi olacaktı. Bu işi başaran Diana'nın ne gibi özellikleri vardı ? Diana'nın doğum haritasında Chiron ile Neptün üçgen (120) görünüm yapmaktaydı. Bu bir Sihirli Görünümdür. Bu kadın günün birinde mükemmel bir evlilik yapacaktır.



Evlenme tarihi olan 29 Temmuz 1981 tarihinde Diana'nın üç tane Sihirli Transiti vardı. Öncelikle doğum haritasında yer alan Neptün-Chrion üçgen açısına ilaveten evlenme tarihinde iki gezegen 150'lik görünüm yapıyordu. Bundan başka, T.Chiron ile N.Venüs kavuşum yapıyordu ve T.Jüpiter ile N. Chiron 150'lik görünüm yapıyordu. Deklinasyonlara gelince, Venüs 15.9 Kuzey deklinasyonda ve Chiron da 16.1 kuzey deklinasyonda kavuşum halindeydiler.



Diana ile Charles arasındaki sihirli görünümler onları birbirine getiren sihirli görünümlerdir. Eşleşim haritasında Chiron ile Neptün üçgen (120) görünüm yapmıştır. Ayrıca, Venüs ile Chiron deklinasyonları paralel görünüm içindeydiler. İşte, onları birleştiren güçler bunlardır. Pekala, bu kadar ses getiren ve olumlu işaretlere sahip evlilik neden yıkılmıştır ?



Bu çiftin eşleşim haritası süper bir Satürn Çarpmasına sahiptir. Charles'in doğumdaki Satürn'ü ile Diana'nın doğumdaki Chiron'u karşıt açı (180) yapmaktadır. Evlilikleri yıkan en güçlü Satürn çarpması Chiron ile olan görünümlerdir.



Bir kadın ile bir erkeği birleştiren en güçlü Sihirli görünümler haritanın birindeki Chiron ile diğer haritadaki Venüs, Jüpiter veya Neptün arasındaki 120 veya 150 lik sihirli açılardan oluşur. Eğer bir de Venüs, Mars veya Plüto arasında sihirli görünüm varsa ortaya müthiş bir seks bağlantısı çıkar. Böyle bir beraberlik ancak Satürn Çarpması görünümü ile bozulabilir.



En uyumlu ve sağlam beraberliğe örnek olarak sinema sanatçı olan ve 40 yıldan fazla evli yaşayan Paul Newman ile Joanne Woodward verilmiştir. Newman 26.01.1925 tarihinde ve Joanne 27.02.1930 tarihinde dünyaya gelmişlerdir. Newman'ın haritasında Chiron ile Neptün arasında üçgen (120) görünüm vardır. Bu işaret mükemmel bir evlilik göstermektedir.



Newman ile Joanne'nin eşleşim haritalarında hem Chiron, hem de Seks Bağlantısı vardır. Chiron diğer haritadaki Venüs ile üçgen (120) açı yaparken, Plüto da Venüs ile üçgen (120) açı yapmaktadır. İşte, bu görünümler neden bu çiftin uzun yıllar birlikte olduklarını açıklamaktadır.



Buraya kadar olan bölümde Magi Astrolojisinden genel bir özet verdik ve örnekleri açıkladık. Şimdi sıra, Vedic kurallarına ve gizemine geldi. Bilgisayarların, araştırmaların ve yeni gezegenlerin asrında ilerleme sağlanması doğaldır. Ama, aynı olayların eski dünyanın kısıtlı olanakları ile binlerce yıl önce açıklanması tek kelime ile muhteşemdir !



Aşağıda, Paul Newman'ın Vedic Haritaları ile Joanne Woodward ile neden bu kadar uyum sağladığının açıklamaları yer almaktadır.



VEDİC ASTROLOJİDE YORUMUN GİZEMİ



Uranüs, Neptün, Plüto ve Chiron keşfedilmeden önce analiz ve yorumlarda bu kadar gizemli ve mistik sonuçların ortaya konulması hayranlık uyandırıcıdır. İki insan arasında büyük bir aşkın doğması ve sonuçları daha önce Vedic sisteminde Astro Gündem konusu olmuştu. Bu yazı sitenin halen yayınlanan sayfalarında durmaktadır. "Ebedi Aşk ve Karmik Eş" sayfasını bularak yazıyı okuyabilirsiniz.



Burada yapacağımız şey, Vedic sisteminin insanın aşk ve evlilik bakımından nasıl seçkin doğduğunu nasıl gösterdiğini açıklamaktır. Yukarıda, Magi Astrolojisinde verilen çarpıcı örneklerden bir tanesi aktör Paul Newman'ın haritası ve Joanne Woodward ile evliliğidir. Newman'ın Batı tipi haritasında Chrion ile Neptün arasında üçgen (120) açı vardır ve bu "Sihirli Görünüm" sayılmaktadır. Aktöre büyük bir aşk, uzun ve mutlu bir evlilik ve romantizm verecektir. Şimdi Newman'ın Vedic haritasının neler gösterdiğini görelim.



Aşağıda aktör Paul Newman'ın Güney Hindistan modeline göre hazırlanmış ve Lahiri Ayanamsa kullanılmış Doğum Haritası (Rashi) ile Evlilik Haritası (Navamsa) görülmektedir.



BALIK

4.Ev
KOÇ

5.Ev

1.Ev

MARS

BOĞA

6.Ev
İKİZLER

7.Ev


BALIK


KOÇ

7.Ev

Mars Satürn

Güneş
BOĞA



İKİZLER



KOVA

3.Ev

AY


Rashi Haritası

Paul Newman

26 Ocak 1925

06.30

Clevelend
YENGEÇ

8.Ev

Rahu
KOVA




Navamsa Haritası

YENGEÇ

Ketu


OĞLAK

2.Ev

Güneş

Ketu
ASLAN

9.Ev
OĞLAK

AY




ASLAN

Jüpiter



YAY

Yük.Burç

Jüpiter

Merkür

Venüs
AKREP

12.Ev


TERAZİ

11.Ev

Satürn


BAŞAK

10.Ev
YAY

AY

AKREP

TERAZİ

Yük.Burç

Merkür

Venüs
BAŞAK


Rashi Haritasındaki Yogalar : Laksmi Yoga - Satkalatra Yoga - Hamsa Yoga




Vedic Haritasında evlilik, mutluluk ve aşk simgeleyen iki önemli Yoga vardır. Batı haritasında Chrion'a biçilen rolü burada Yoga'lar oynamaktadır. Bu yogalardan "Laksmi Yoga" özellikle çok önemlidir. 7.Ev (evlilik) yöneticisinin Yükselende olması ve Jüpiter'den görünüm almasıyla yoga oluşur. Evlilik evi yöneticisi Merkür 1.evde, Yay burcunda kendi evinde yerleşen Jüpiter ile birliktedir. En güçlü durumdaki Laksmi Yogadır.



L.R.Chawdhri tarafından yazılan "Scientific Analysis of Horoscope" adlı eserin 517.sayfasında Laksmi Yoga için şunlar yazılmıştır : "Bu yoganın sahibi kral gibidir. Saygı görür. Güzel ve çekicidir. Büyük varlık ve servet sahibi olur. Pek çok yetenekleri vardır. Kadınlar arasında popülerdir. Evlilikte büyük talih sahibidir."



Bu haritada evlenilecek eşi yorumlayan başka bir Yoga "Satkalatra Yoga" olarak gözümüze çarpmaktadır. Yoga şöyle oluşur : 7.ev (İkizler) yöneticisi Merkür, Jüpiter ve Venüs ile görünüm yapacaktır. Yukarıdaki haritada Venüs'ün Jüpiter ve Merkür ile en bereketli ev olan 1.evde yerleştikleri görülür. Satkalatra Yoganın açıklaması şöyledir : "Haritasında Satkalatra yoga olan kişi çok seçkin, dürüst,asil ruhlu, güzel ve çekici olan bir eş ile evlenecektir. Eşi tarafından sayılacak ve sevilecektir."



Rashi haritasının en güçlü yogası ise "Hamsa Yoga" olur. Jüpiter'in kendi burcunda ve Yükselende yerleşmesi ile yoga oluşmaktadır. Jüpiter, evlilik evi ile görünüm yaptığından mükemmel bir evlilik verecektir. Hamsa yoganın gücü Gajakesekari yogaya eşit sayılabilir.



Newman'ın haritasında sadece Yogalara bakmak bile evliliği hakkında bize fikir vermektedir. Bu arada Navamsa Haritasında 7.Ev (Koç) yöneticisi Mars kendi burcunda yerleşerek başarılı bir evliliğin olacağını göstermiştir. Bunun yanında harita bize başka bilgiler de vermektedir. Rashi haritasında yükselende 10.evin yöneticisi Merkür yerleşmiştir. Merkür buradan 7.evlilik evi ile görünüm yapmaktadır. Bu yerleşimler bize eşin kariyer olarak meslektaş olacağını açıklamaktadır. Gerçekten de her ikisi de sinema sanatçısı olarak aynı kariyeri paylaşmıştır.



Astroloji tutkunları için bilginin sınırı bulunmamaktadır. İşte, burada Batı ve Hint astrolojisine göre evlilik ve romantizm analizleri yeni ufuklar açmaktadır. Son söz olarak astrolojinin sadece ince matematik hesapları bilimi olmadığını söylemeliyim. Eğer bir horoskopa bakınca sahibini tanımlayabiliyor ve neler yaşadığını sezebiliyorsanız başarılı sayılırsınız.


--------------------------------------------------------------------------------

* Chiron, Güneşin yörüngesinde dönen ve Satürn ile Uranüs arasında yer alan bir asteroitdir. Bir dönüşünü yaklaşık 50-51 yıl içinde tamamlar. Elips yörüngesi nedeniyle her burç içinde eşit süreçte kalmaz.
10-29-2009 05:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: Magi Astrolojisi ve Chiron
Bu yorumu amıştım.

Sinastri haritamızı yorumlayanlar tarafından...Şironun iki kişi arasındaki bağlayıcı etkisi olduğunu vs .....

Onun şironu benim venüsümle 60.lık satrünmle 120 mi....

Benim şironum onun marsına kare olmasına rağmen.... 1.Evde olduğu için bu cazibe yaratıyor...Beyenidegülücük)

ask
10-29-2009 05:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
RE: Magi Astrolojisi ve Chiron
ben de okurken ,"vaybe bizim site o kadar meşhur mu olmuş diye düşündüm".gülücük)
sonra da hayalkırıklığına uğradım
10-29-2009 07:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: Magi Astrolojisi ve Chiron
yazının alıntı olduğu belli zaten Yücel ve Özlem Sügen çiftine ait bir yazı
10-29-2009 07:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #5
Cvp: Magi Astrolojisi ve Chiron
aeon hamım diyorsun ama ben senin yorumlarını beğeniyorum.Bilgi -Sezgi-analiz kıvamını fena tutturmuyorsun bence.Tabiki çoğumuz bilgi ve deneyim olarak işin başındayız ama ben sende ışık görüyorum(bilirkişi gibi konuşmam biraz tuhaf oldu :D )

İlişkiler Ast. konularıyla bolca haşır neşir olduğum dönemde adı geçen sitede açıklamaları ve örnekleri okumuştum.Ama bu Sindrella açısı mevzusu hala teori.Hani işe yarıyor - yaramıyor demek için hala denenmeye ihtiyacı var.Arasıra kişilerin(özellikle bayanların) aşk vb. konulardaki hassasiyetlerini kullanmak ve bundan kar etmek için teoriler-siteler türeyebiliyor.Ha tabi cidden bu Magi Ast. işe yarıyor olabilir.Birşey diyemem ve önyargılı davranmak istemem.Chirona artı olarak cinsel çekim analizinde Junoyu da etkili olarak ele alıyorlardı verdikleri bilgilerde.

Bu arada Liz Greene(ki kendisi saygın ve önemli bir astrologtur) Chironu ilişkiler analizlerinde etkili olarak kullanıyor.(özellikle kompozit haritada)

Chironla ilgili ikili ilişkiler anlamında fazlaca gördüğüm bir tanım da "İçsel Evlilik" kavramı.
10-29-2009 08:26 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #6
RE: Magi Astrolojisi ve Chiron
paylaşım için teşekkür derim sevgili venüs ,

kendi gözlemlerime ve fikrime göre Şironun ilişkilerde sihirli görünüm benzeri etkileri olacağını sanmıyorum.

10-29-2009 08:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #7
Cvp: Magi Astrolojisi ve Chiron
Ben de teşekkür ederim aeon utandım

Bu arada Liz Greene nin Şiron kullanımlarında da(kompozit Haritada) yazıda bahsedilen masalsı Sindrella durumundan çok genel olarak Şironun ele aldığı-temsil ettiği kavramların ilişki haritasına yansıması durumu var.Örnek : Şironu ilişkideki yaralar , belki yetersizlik-haksızlık vb. gibi durumlar gibi gözüken şeylerin açtığı sıkıntılar olarak ele alınıyordu.Yani yaralı centaur eğitici-şifacı Şiron durumu daha ön planda.
10-29-2009 09:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Valde_Amor Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip
lt=
Mesajlar: 72
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
RE: Magi Astrolojisi ve Chiron
Son aylarda T.Jüpiter, T. Şiron, T. Neptün üçü birden N. Güneş-Venüs kavuşumuma üçgen açı yapmaktalar yani triple sihirli görünüm ve önümüzdeki günlerde bu açı gene kesinleşecek.

Şimdiye kadar olanlardan şu kadarını söyleyebilirim, ben bu durumu eski bir gönül yarasının gündeme gelip şifa bulması, geride kalması-bir nevi arınma gibi birşey (kısa bir süre elbette acıttı gene, hele aynı dönemde hem Satürn döngüsü hem de T. Uranüsün N. Venüsüme kare açısı da olunca) ve her türlü zorluğa ve mesafeye rağmen devam eden ilişkim, bana hep destek olan kız arkadaşımın varlığı şeklinde yaşadım. İş durumlarını rayına oturtabilirsem, Yengeç(1.ev)-Oğlak(7.ev) aksında meydana gelen tutulmaların ve T.Satürnün 4. evime geçmesinin işaret ettiği üzere, önümüzdeki 1-2 yıl içinde bir evlilik durumu söz konusu. T.Uranüsün N. Venüsüme son karesini kazasız belasız atlatabilirsem geriye, şimdilik, endişelenecek çok fazla şey kalmıyor gibi.. T.Plutonun N.Jüpitere üçgeninin getirebileceği olumlu dönüşüm ve fırsatlara karşı hazır yakalanmak için vitesi yükseltmiş vaziyette harıl harıl çalışmaktayım.

Çok ilginç birşey daha, işin içine Neptün girince ve T.Neptün-N.Venüs bağlantısı olunca sanal dünya, yani filmler, diziler vs.. yoluyla evren sizin tarafınızda çalışıyor sanki. Birebir ilişkinize göndermeler yapabilecek kurgu ve senaryolarla karşılaşmak gibi durumlar olabiliyor. Evren sevdiğinizi size hatırlatan sizi de ona hatırlatan türlü durumları önünüze getiriyor. Tüm diğer etkenlerle beraber bu etki sadece romantizmi arttıran birşey bence.
12-03-2009 07:09 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #9
Cvp: RE: Magi Astrolojisi ve Chiron
Valde_Amor Yazılan:Son aylarda T.Jüpiter, T. Şiron, T. Neptün üçü birden N. Güneş-Venüs kavuşumuma üçgen açı yapmaktalar yani triple sihirli görünüm ve önümüzdeki günlerde bu açı gene kesinleşecek.

Şimdiye kadar olanlardan şu kadarını söyleyebilirim, ben bu durumu eski bir gönül yarasının gündeme gelip şifa bulması, geride kalması-bir nevi arınma gibi birşey (kısa bir süre elbette acıttı gene, hele aynı dönemde hem Satürn döngüsü hem de T. Uranüsün N. Venüsüme kare açısı da olunca) ve her türlü zorluğa ve mesafeye rağmen devam eden ilişkim, bana hep destek olan kız arkadaşımın varlığı şeklinde yaşadım. İş durumlarını rayına oturtabilirsem, Yengeç(1.ev)-Oğlak(7.ev) aksında meydana gelen tutulmaların ve T.Satürnün 4. evime geçmesinin işaret ettiği üzere, önümüzdeki 1-2 yıl içinde bir evlilik durumu söz konusu. T.Uranüsün N. Venüsüme son karesini kazasız belasız atlatabilirsem geriye, şimdilik, endişelenecek çok fazla şey kalmıyor gibi.. T.Plutonun N.Jüpitere üçgeninin getirebileceği olumlu dönüşüm ve fırsatlara karşı hazır yakalanmak için vitesi yükseltmiş vaziyette harıl harıl çalışmaktayım.

Çok ilginç birşey daha, işin içine Neptün girince ve T.Neptün-N.Venüs bağlantısı olunca sanal dünya, yani filmler, diziler vs.. yoluyla evren sizin tarafınızda çalışıyor sanki. Birebir ilişkinize göndermeler yapabilecek kurgu ve senaryolarla karşılaşmak gibi durumlar olabiliyor. Evren sevdiğinizi size hatırlatan sizi de ona hatırlatan türlü durumları önünüze getiriyor. Tüm diğer etkenlerle beraber bu etki sadece romantizmi arttıran birşey bence.

Evet t.chiron ,t.jüpiter,t.neptün söylediğiniz gibi size geçmiş dönemde yaşamış olduğunuz bir aşk yarasının iyileştirici etkiside olabilir yada siz bu aşkı tekrar hayallerinizde büyütüp daha derin acılara gark olabilirsiniz.Güneş ve venüsünüze denk gelen bu transitler umarım sizin düşündüğünüz gibi etkilerle geçiş yaparlar.
Evrenin bize transitlerimiz ölçüsünde hayatı önümüze sunmasından ziyade; Yaratıcı zaten bizi ve yıldızları öyle mükemmel bir düzenleme ile yaratmış ki bize sunulan her transit bir şekilde evrenin bizlere hizmet etmesine sebep olmakta
12-24-2009 04:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ayşe kara Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 427
Üyelik Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 3

Mesaj: #10
RE: Magi Astrolojisi ve Chiron
bi kaç ay sonra bizim jenerasyonun koçtaki şironuna jupiter kavuşacak.gülücük hayatta en çok istediğim şeyi bekliyorum ben anlamamgülücük

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=6...=&rs=0&ast=
03-09-2011 02:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Şiron ( Chiron ) Burçlarda bluex 23 61,533 02-09-2019 11:16 PM
Son Mesaj: koçastroloji
  Şiron ( Chiron ) Evlerde bluex 29 69,400 02-19-2018 02:34 PM
Son Mesaj: shinigami
  Astroloji'nin Anahtarı-Chiron Dinoo 12 29,107 05-10-2012 04:13 PM
Son Mesaj: Reinarubia

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir