Değerlendir:
  • 28 Oy - 2.96 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Karşılıklı Ağırlama"nın Gerçek Niteliği
Yazar Mesaj
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #22
RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON)
(05-20-2010 12:16 AM)pasifik Yazılan:  Jomaja, karşılıklı ağırlama da zararlı gezegenlerin etkileri birbirlerini daha da mı zararlı hale getirir yoksa nötrler mi? benim jüpiter başak ,merkür balık ta :D pek güvenmem ikisine degülücük teşekkürler

Hımm aslında şöyle diyeyim : iyice incelemek lazım.
Şöyleki Saturn(Aslan) -Güneş(Kova) zıt açı reception ile bence Merkür(Balık)-Jüpiter(Başak) zıt açı reception arasında fark vardır.Açıkçası ilkinin çok daha fazla kasacağını düşünüyorum.Birde açının 6.-12. ev arasında olmasıyla 5.11. evler arasında olmasıda çok fark yaratır.ZOrlayıcı evler etkiyi katlayarak artırır.

Ha eskilerin sözlerine bakarsak.Zararlı yerleşimlerdeki karşılıklı ağırlamalarda
1-Etkileşimin faydasını düşürür.Katkısı çok azdır
2-İyi sonuç çıkmaz.Zarar verir.

diyende var.E seninkine bakalım.Valla doğaçlama çalışıcam sonunda ne çıkarsa artık :D

Haritanda Jüpiter(Başak)-Merkür(Balık) arasında karşılıklı etkileşim var.Gezegenler 5-11.evlerde yerleşmiş.

Şimdi tektek ele alırsak aslında doğa olarak temelde iki gezegende genel anlamda zararlı sayılmazlar.Jüpiter iyicildir.Merkür nötrdür.Yani biraz duruma göre şekil alır.Ya aslında bu ikilide biraz kaypak bir durum var sanki.Yoksa ondanmı güvenmiyorsun bunlara sen pasifik.dil çýkarma Ama bulundukları evlerinde iyicil ve fayda getiren nispeten rahat evler olduğunu düşününce ve bibrbirlerine yaptıkları zıt açı ışında herhangi bir zararlı açı yapmadıklarını ele alınca çok fena bir tablo çıkmıyor.

Ama şöyle bir sorun var.İki gezegen şu zorluklara sahip :Merkür yanık , jüpiter retro.bunlar olmasaydı ne yalan söyleyeyim daha iyi olurdu.

Ağırlama varda.Biraz şey gibi "Körler sağırlar birbirini ağırlar".:D

Bir de şuna baktım.Acaba bu ağırlamadan daha karlı çıkacak taraf kim.Aslında arada açı olması daha kolay vermemem sebep oldu.Yoksa körümü topalımı seçeyim bilemedim.Şahsi fikrim bu ağırlamadan merkürün daha fazla çalışacağı yönünde.Hızlı gezegen(Merkür) açı yaklaşarak yavaş gezegeni(Jüpiter) ağırlayacak.Aslında bence asıl işi merkür yapacak.Eğilip bükülen de daha çok merkür olacak.

Bunca şey söyledim ama daha yorum yapmadım değilmi herşeyi toparlayıp haritana uyarlayalım Pasifik:
Aklını , iletişimi(merkür) etkili olarak kullacağın ideallerin ,arkadaşların ve içinde bulunduğun sosyal grupların olacak.Ayrıca bu tarz şeylerden para kazanma eğiliminde var.(2-11).
Ama genel olarak hedeflerine(umut+ideal) ulaşma konusunda rahat edememe , zorluklardan geçme ve açık olarak ortaya koyma sorunu yaşayabilirsin(yanık + merkür balığın düşme ve zararlı konumu).

Şİmdi ilk söylediğim şey ile ikincisi çelişti gibi oldu.Ama şöyle söyleyeyim.11. ev konuları hayatının önemli bir parçası olacak ama bu parça seni diğer taraftan yıpratan ve yoran birşeyde olacak.(sanatçının sancılı sanat çlışması gibi düşün)

Peki ağırlama nerede devreye giriyor.11. ev konuları(ideal , umut , arkadaşlar yani hep saymıyayım senin aklına gelsin) bir şekilde sürekli 5. ev konuları ile paslaşacak(aşk , çocuk , spekülasyon,yaratıcılık).

merkür ve jüpiter karşılıklı burçların yöneticilerdir(başak-balık ,yay-ikizler)Aslında ikiside düşünce anlamında zihinle alakalıdır.Ama şöyle temel bir fark vardır.Merkür öğrenmek , incelemek , kurcalamak ister.Jüpiter inanmak.Ki hayatında bu senin zihnini bir ip gibi gerecek.Acıdır inanç - düşünce çok kez birbirini yıpratan kavramlardır.Bunlarla kendini yorma.Çünkü ortada gerçekten bir potansiyel var.Şu ki merkür - jüpiteri ağırlıyor.Aslında düşünsen bile aslında sadece inanmak için düşünüyorsun.

Arkadaşlarından , aşklarından şüphelenebilirsin.Ki bu konuda arasıra haklıda çıkabilirsin.Hoşlanacağın insanlar çoğu kez arkadaşların arasından çıkacak.Ki çoğu kez yine aşk yaşamın arkadaşlıkların yüzünden hasar görecek.Veya arkadaşlarını aşkın yüzünden kaybedeceksin.Zıt açıların bitirici bir etkisi var.Venüs-Mars birleşimine kanıp gaza gelme.dil çýkarma 11. ev ile 5. ev birbirini hem besleyecek hem yoracak.

Sanatla ilgileniyormusun?.Yada yaratıcılık gerektiren şeylerle.Çünkü idealleriinin kaynağında o var.Ki bu konuda potansiyelinin olduğunu düşünüyorum.Ama yine engeller ve gecikmeler seni bekliyor olacak.KLi bu engel aşkta olabilir , çocukta.Ama şuda var seni besleyenler aşkta olabilir , çocukta.Ama ahanda şuraya yazıyorum.Geç bile olsa birgün bu konuda ciddi ve başarılı bişeyler yapaiblirsin.Ama şunu da belirtmeden geçemiyeceğim .Bunun erken veya kolay olabileceğini düşünmüyorum(retro + yaklaşan açı)Hatta belki aslında hizmet sektöründeki ek bir iş yaparken ideallerindeki yaratıcılık mesleğini ek olarak yapacaksın(başak + 6. ev vurgun)

Ki bence sen daha merkür-Jüpiter arasındaki etkileşimi hafif hafif yaşıyorsun.Yaşamının ilerleyen dönemlerinde daha etkili hissedeceksin bunu(aralarındaki açı yaklaşan açı).

Hım şuda var.Aslında arkadaşların yada sosyal gruplar senin için ne kadar karın ağrısı olursa olsun aslında ideallerinde ve yaratıcılıkta ilerlemek için herzaman faydalanacağın insanlarda onlar olacak.Her gülün dikeni olur yani.Mutluluğunun , başarının kaynağıda onlar , şüphelerinin ve engelerinin kaynağıda.

Tabi 5. ev çocuklarla da ilgilidir.Ay sen daha çocuksun ne çocuğu yada verdiğim örnekleri sen kafanda onlara uygula.Ben şimdi üşendim.

Yorum çok dağınık olduysa , abuk bir kısım bıraktıysam sorabilirsin.Ha beöyle dağınık kalsın ben anladım diyorsan o da olur tabi.
05-21-2010 12:24 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - Félicé - 04-30-2010, 01:20 AM
Cvp: RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - Kaktüs - 04-30-2010, 01:37 AM
RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - aeon - 04-30-2010, 10:34 PM
RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - aeon - 05-19-2010, 06:29 PM
RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - aeon - 05-19-2010, 07:10 PM
RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - pasifik - 05-20-2010, 12:16 AM
RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - Félicé - 05-20-2010, 12:22 PM
RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - JoMaJa - 05-21-2010 12:24 AM
RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - melis_bk - 05-21-2010, 03:07 AM
RE: KARŞILIKLI AĞIRLAMA(MUTUAL RECEPTİON) - pasifik - 05-28-2010, 03:30 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir