Değerlendir:
  • 26 Oy - 3.04 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Micheal Jackson
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #1
Micheal Jackson
[Resim: micheal_jackson_photosynthesis_400.jpg]

[Resim: natalb.th.jpg]

* Popun kralı Michael Jackson'ın dostu Uri Geller, ünlü şarkıcının Londra'da vermeyi planladığı konserlerin yol açtığı stres nedeniyle yaşamını yitirmiş olabileceğini belirtti.

İsrailli parapsikolog Geller, BBC televizyonuna yaptığı açıklamada, Jackson'ın ölüm haberini aldıktan sonra "yıkıldığını, çok üzüldüğünü ve onun için dua ettiğini" söyledi.

Geller, "Michael'ın durumu iyiydi, çünkü çalışıyordu ve Londra'daki hayranları için hazırlanıyordu" dedi.

Uri Geller, başarılı bir geri dönüş isteyen Jackson'ın kalbinin strese, beklenti ve tutkuya yenik düşmüş olabileceğini söyledi.

Popun kralı Michael Jackson'ın avukatı ünlü şarkıcının Londra'da vereceği konserlerin yoğun programı için formuna kavuşmak amacıyla bazı ilaçlar aldığını ve bu ilaçlar nedeniyle ölmüş olabileceğini iddia etti.

AVUKATI KONUŞTU

Jackson ailesinin avukatı Brian Oxman, Michael Jackson'ın ölümünden birkaç saat sonra CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, "aldığı ilaçlar nedeniyle popun kralının yaşamını yitirmesinin beklenmedik bir şey olmadığını" belirtti.

Oxman, "çevresi, Jackson'ın bazı ilaçlara ulaşmasına izin verdi. Eğer Anna Nicole Smith'in aşırı dozda ilaç kullandığını düşünüyorsanız, bu, Michael Jackson'ın hayatında gördüğümüzün yanında hiç kalır" dedi.

Michael Jackson'ın eski sözcüsü Michael Levine de, pop kralının ölümünün sürpriz olmadığını söyledi.

Levine, gönderdiği elektronik postada, "Michael yıllarca inanılmaz zor ve sık sık kendini bitiren bir yol izledi. Yeteneği tartışılmaz ancak bu dünyanın kurallarına karşı rahatsızlığı da yadsınamaz. Bir insan bu kadar stresi kaldıramaz" dedi.

KARDEŞLERİ KALP KRİZİ DİYOR

Jermaine Jackson, kardeşi Micheal Jackson'ın kalp krizinden öldüğünü açıkladı. Kardeşinin ardından, "Allah her zaman onunla olsun" diye dua eden Jermaine Jackson'ın bu duasının, pop yıldızının Müslüman olduğu yönündeki iddiaları alevlendirmesi bekleniyor.

Jermaine Jackson, kardeşinin öldüğü UCLA Hastanesi'nde bir basın toplantısı düzenledi. Ölümün kalp krizinden kaynaklandığını, ancak kesin sebebinin otopsiden sonra belli olacağını ifade eden Jermaine Jackson, kardeşinin özel doktoru ve hastane doktorlarının çok uğraş verdiğini söyledi. Jackson, bir saatten fazla süren müdahalenin sonuç vermediği ve kardeşinin yerel saat ile 14.26'da (TSİ 24.26) hayatını kaybettiğini belirtti. Konuşmakta zorlanan Jermaine Jackson, basın mensuplarından özel yaşamlarına saygı göstermesini istedi.

1989 yılında Bahreyn'e yaptığı bir gezi sonrası Müslüman olan Jermaine Jackson, basın toplantısının sonunda kardeşinin ardından "Allah her zaman onunla olsun. Seni seviyorum" diye dua etti. Her ne kadar Jermaine Jackson kendi dinine göre dua etse de bu durum, yıldızın Müslüman olduğu iddialarını yeniden gündeme getirdi. Micheal Jackson da son yıllarda kardeşi gibi Bahreyn'e gitmiş ve bir süre orada yaşamıştı. Müslüman olduğu öne sürülen Jackson bu iddiayı ne yalanladı ne de doğruladı.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİNİN ARDINDAN

Michael Jackson'ın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin aradından belli olacak.


- habervitrini.com

[Resim: deadewc.th.jpg]

06-26-2009 03:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Micheal Jackson
yaşı çok gençti böyle bir yıldızın erken veda edişi çok üzüntü yarattı tüm dünyada
06-29-2009 11:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
enstantaneler Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: Micheal Jackson
ölüm doğal olarak kaçınılmaz... o dünya kıyamedinceye kadar bir efsane olarak anılacak....görevini en üst düzeyde ve inanılmaz şekilde yaptı ve gitti...ama genede çok üzücü...tüm sevenlerinin başı sağolsun...gerçek bi stardı..........
07-03-2009 01:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ayse Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 34
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: Micheal Jackson
Michael Jackson, varlıkla yokluk arasında bir masal kahramanıdır. Masal kahramanları hiç ölür mü!? Hele ki, duaların yoğun olduğu kutsal bir zamanda, gözlerini içinde yaşadığımız hayal dünyasına kapayıp, bizim şu an göremediğimiz gerçek dünyaya açanlar hiç ölür mü?! Michael, hayranlarının şu anki üzüntülü halini ötelerden izleyip “Beni öldü zannediyorlar, halbuki asıl şimdi yaşamaya başladım!” diye dünyaya gülerek bakıyordur şimdi! Michael Jackson’ın yaşam noktası (Part of Life)1 adeta onun masal kahramanı olduğunu anlatırcasına 3o33’ Akrep burcunda Neptün ile kavuşmaktadır.


Spica ve Arcturus sabit yıldızları ile birleşen Kuzey Ay Düğümü, dünyaya bir yıldız olarak gelmesini sağlamıştır ki, bugüne kadar dünya üzerinde en çok albüm satışına sahip olmasının yanı sıra her yaptığıyla bir ilk olmuş, özgün yaşantısı, davranışları, kıyafetleri, müziği, dansları ile 7’den 70’e herkesin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir insan olmuştur.



Kanımca dünya üzerinde bugüne kadar iki ünlü müzik dehası yaşamıştır ki, bir tanesi Michael Jackson, diğeri ise Madonna’dır. Bu ikisinin yanında diğer yıldızlar sönük kalır. İlginçtir ki, her ikisinin doğum tarihleri de birbirine yakındır. Madonna, Michael Jackson’dan sadece 13 gün büyüktür. Umarım, 80’li yılların güzelliğini, sadeliğini, masumiyetini ve farklılığını hala kendileriyle beraber hatırladığımız Michael Jackson’dan bize yadigar kalan Madonna hala yaşamaya devam eder!



Aramızdan ayrılış zamanındaki ikincil ilerletim (Sec.Prog) haritası incelemek isteyenler için kayda değeridir. İçimden bir ses bana, öbür dünyaya ikincil ilerletim haritalarımızla beraber gittiğimizi söylüyor. Zira ikincil ilerletim haritası, doğum haritamızın içinin içi, özünün özü gibi çalışıyor. Michael Jackson, bu açıdan çok şanslı. Doğum haritasının 8.evi (ölüm evi), aynı zamanda 1.evi (dünyaya başlama evi) yöneticisi Venüs, ikincil ilerletim haritasında nereyse tam tamına ASC ile kavuşuyor ve tabii ki Venüs, kendi burcu Terazi de kral gibi karşılanmış. Gittiği yerde güzel karşılandığına gönülden inanıyorum. Saf kalbiyle çocuk gibi karşılanmıştır umarım; dünya üzerindeki çocuk tacizcisi davalarına inat. İkinci bir güzellik, 10.evin yöneticisi Ay’ın tam IC noktası üzerinde olması. Bilindiği üzere Ay, doğum haritalarında 4.evin doğal yöneticisidir
Dikkat çekilmesi gereken başka bir nokta da, maalesef 8.evdeki Mars’ın 2000 yılından itibaren ikincil ilerletim haritasında geri gitmeye başlamış olmasıdır. Mars, aynı zamanda 7.ev (davalar) ve 2.ev (değerleri, para)’in yöneticisidir. Michael’in 2000’li yıllardan sonra gerek davalarla, gerek borçlarla yıpranmış olması yavaş yavaş sonunu hazırlamıştır. Bu kadar kimyasala ve ilaçlara aslında vücudu çok iyi bile dayanmıştır ve bence efsaneler için güzel sayılabilecek bir yaşta kral gibi yaşamı sonlandırılmıştır. O bir masal kahramandır ve hep öyle kalacaktır.



1Yaşam Noktası (Part of Life) = ((Yükselen + Güneş )– Doğum öncesi yeni ay)

Yazan: Berrak Gök

http://img519.imageshack.us/img519/7857/...sehp80.gif
07-05-2009 12:00 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
RE: Micheal Jackson
*Ayna Aksi*

Sözü geçen şimdilerde ölümü ile yeniden gündeme gelen Michael Jackson ...

Kendi Alman ve Avrupa kısaca dünya basınınca ölümüne kadar...

Çocuk istismarı ,Zenciliğinden utandığı için beyazlaşan,Yeni bir şey üretemen kısır şarkıcı ,Kıyafet stili demode bununan esnetik delisi bir insan olarak lanse edildi...

Magazin medya( gazate,dergi,internet,kitaplar) Magazin progları değil sadece...

Kör öldü badem gözlü oldu sorunu sadece tr'ye ait değilmiş (şaşrırmadım) Bu soruna neden mi...

Bir insan sadece tek yönden değerlendirilmez..Ceset üzeri prim çalışmalarına magazinsel medya diyorum...

Gerçekten değerlidir ,değildir...Dünya koşullarında ikamemesi müdili olmayan bir şey görmedim daha...

İnsan hafızası çok zayıftır...Güncel şeyler ister hep zaten insanların kafaları balon gibi şiş..

Hayat sıkıntısı ,ekonomik sorunlar vs vs...

Hal böyle iken neden ? belkide yersiz bir soru ama yinede sormak istiyorum...
Bu insan yada diğer benzer durumlar için dedikodu tarzı bilgiler veriliyor...

Günümüzün en güçlü etki aleti medya nasılda bizi kontrol eder hale gelmiş...

Onun iyi dediğine iyi çocuk pornocu dediğine kaka der hale gelmişiz ...

Hani dünya insanlığımız hani bizim hoş görülerimiz...

Kör ölünce mi badem gözlü ????

Aynada bir tek bunlarımı görüyoruz...

İnsan sevgileri bile moda olmuş...Bu sene sarı saçlı katriben 50 kilo 170 kızlar güzel sayılacak...
Erkeklerde ise maaş bordurosu yüksek hali vakti yerinde küpeli ve kaslılar favoridir ..bumudur..

Esnetik anlaşı bile magazinsel..Bu nitelikler hayatı kotarıyormu??

Yada senin yapın sarı saçlamı doyuyor küpeli adamlamı gülücük

İnsanları düşüncelerinden eden egoyistleştiren yalnız kılan hatta ben sadece plutoyu yargılamıyorum pimpiriklilik konusunda hastalaştıran ...
Etkiler sadece bunlar olamaz...

Dünya yozlaşma içinde hemde durdurlamaz şekilde....

Biri ölmüş hadi yas tutalım ömürde böyle şaçma şey görmedim..Ne için yas... bedensizleştiği için mi...

Yas yine kendinin öleceğini hatırladığın için mi....Şairin biri yazmış ismi hatırlayamıyorum..Ağlayanlar kendi yasını tutar tabut için ağlanmaz diye...Kim dediyse güzel demiş...

Laf ola beri gele...Tr'de adetler töreler bizleri koruyor sanıyoruz ama işin aslı öylemi ..sanmıyorum.. İnsanlar ölüyor yuvalar sönüyor daha neler neler...
Güzelleride var hepten yok sayamayız elbet ama....

Bu işte bir hata var..Nerde nasıl tesbit edilir ? Kolaymıdır ...? Şuan bunu işleme geçirebilirmiyiz muamma ama durum bu ....

Şimdilik yerince ve kararınca insanlara değer karşılığını veremiyoruz..
AMA öldükten atı alan üsküdarı geçince evet bir adam vardıya ...

MAYKIL
Ha evet ya vardı maykıl yandan kaykıl diye ..Gülüşüyoruzgülücük)

Durum bu kadar içler acısı ...

Umarın teklik bilincine ölüm öncesinde vakıf olmuştur...Mekanı cennet olsun....

Vicdanını susturamayan bir dunyalıdan öz eleştiridirgözkýrpma

*Alıntıdır*
07-07-2009 09:26 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SeLiN Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 332
Üyelik Tarihi: Jan 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Micheal Jackson
Siz yazdınız sanmıştım:D Kör ölünce badem gözlü olur doğrudur verygood
07-08-2009 07:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
Cvp: RE: Micheal Jackson
Orçun Yazılan:Bende zannederdim siyah olmayı sevmiyor diye meğerse hastalığı varmış heryeri beyazlaşıyormuş.
gülücük
07-09-2009 07:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
akasya Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 39
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 2

Mesaj: #8
RE: Micheal Jackson
abd emniyeti mıchael ın ölümünü cinayet dosyası olarak araştırıyormuş çok fazla şaibe var diyorlar bende onların yalancısıyım

>> Filistin'e Selam Direnişe Devam <<
07-09-2009 11:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
RE: Micheal Jackson
Ben anlayamadım bu adam anıldı ama gömüldü bir sürü söyleti var....

Ama yazık bu adama kokuşacak kaç gün oldu öleliaðla...
07-10-2009 01:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #10
Cvp: Micheal Jackson
''Micheal İçin Birkaç Sözüm Var''

07-11-2009 04:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir