Değerlendir:
  • 18 Oy - 3.22 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koç Burcunda Güneş - Ay Kavuşumu
Yazar Mesaj
kayasran Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 100
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 11

Mesaj: #1
Koç Burcunda Güneş - Ay Kavuşumu
İnsanlar onlar hakkında ne söylerlerse söylesinler, kesinlikle "ne istediğini bilmeyen" bir kişi değildirler. Aslında kendi arzularını çok iyi bildiğini ve bunları rahatlıkla ifade etmeye açık olduğunu söylemeleri daha olasıdır. Çünkü doğalarının en çarpıcı özelliği hem zihinsel hem de maddi konularda bağımsız olmalarıdır.

Bireycidirler. Bu dünde böyleydi, bugün ve yarın da böyle olacaktır. Zihinlerinde tanımlanan kişisel amaçlarına ulaşabilmek için, kendisine ve göksel, dünyevi, insani ve tanrısal güçlerin üstesinden gelebilme yeteneğine inanırlar.

Çevrelerindeki insanların farklı düşüncelerine bazen yeterince hoşgörü ile yaklaşamayabilme olasılıkları vardır. Ve aynı zamanda onları anlamayı da denemiyor olabilirler. Çünkü onların güçlü noktaları anlayışları değildir.

Büyük ihtimalle başkalarının sorunları onların ilgisini hiç çekmiyordur, fakat sık sık ve uzun uzun anlatmak istedikleri sorunlara kolaylıkla dinleyici bulmayı beklerler. Bu sadece öğüt almaya gerek duyduklarından yada bunu istediklerinden değil, kendi sorunlarıyla fazlaca boğulmaları nedeniyle, herkesin onları dinlemek isteyeceği ve hatta buna hevesleneceği gibi bir düşünceye sahip olmalarından kaynaklanır.

Kendilerini kolaylıkla ve etkin bir biçimde ifade edebiliyor, hatta bunu dramatik süslemelerle destekleyebilirler. Her şeye karşın etkileyici bir kişiliğe sahiptirler.

Standart eğitim kurumlarına gitmek yerine bilgiyi mükemmel olan pratik zekaları sayesinde öğrenip, kazandıklarını yaşamına, sorunlarına ve arzularına yansıtabilirler. Üniversite eğitimi almasalar bile (çünkü o kadar enerjik ve hareketlidirler ki, alacakları eğitim sabırsızlıkları nedeniyle okulu yarıda bırakmalarıyla sonuçlanabilir.)zihinleri her zaman okumak, yazmak ve tartışmakla dolu olur. Harika bir öğrenci oldukları söylenemez, ama her şeyi kolaylıkla öğrenebilirler ve yaşadıkları sürece de öğrenmeye devam edeceklerdir.

Akıllarıyla ve kalpleriyle ilgili herhangi bir sorun yok; ancak anlayış sahibi bir kişi olabilmeleri için insanlarla daha çok ilgilenmeyi öğrenmeleri gerekiyor.

Olayları daha derinden kavrayabilmeleri için kül yutmaz tavırlarından vazgeçmelidirler. Kişisel sorunlarının zihinsel ve akla uygun çözümlerini kolaylıkla görebilirler ancak bu yetenekleri olaylara duygusal açıdan bakmalarını engeller. Bu nedenle olaylara daha akılcı yaklaşan ve yaşamlarında daha çok duygularıyla hareket eden insanları anlayamazlar. Olayları başkalarının penceresinden görmeye çalışmalıdırlar. Bağımsızlık duygularını işbirliği ve ince nezaket ile yumuşatmalılar. Başkalarının dilek ve duygularını göz önüne aldıkları zaman yapamayacakları hiçbir şey yoktur.

Bu, Güneş ve Ay'ın en iyi kavuşumlarından biridir. Bu kavuşuma sahip olanlar eğer doğalarında bulunan ben merkezci yaklaşımdan uzaklaşıp daha objektif olabildikleri taktirde daima daha iyiye doğru ilerleyeceklerdir.

Horoskoplarında, Ay - Satürn karesi yada karşıt açısı veya Güneş - Satürn karesi yada karşıt açısı etkisinden dolayı belirsizliklerden kurtulabilir, kendi çevrelerinde önemli bir başarının yada çalışmanın sorumluluğunu üstlenebilirler.

Her ne olursa olsun, sonuçta bu kombinasyon sahiplerini hoşnut edecek kişisel bir başarı elde edilebilir. Ancak, Ay - Satürn kavuşumu veya Güneş - Satürn karesi yada karşıt açısı nedeniyle içe kapanma eğilimi görülebilir. Dikkatli olunmalı ve buna izin verilmemelidir. Objektif olunmalıdır. Kendilerini unutmalı ve yollarına çıkan ne olursa olsun isyan etmemeliler.

Ay - Mars Kavuşumu, karesi, karşıtı veya Güneş - Mars kavuşumu, karesi, karşıtı ile birlikte bir süre kavgacı bir yapıya sahip olabilirler. Dillerine hakim olmayı öğrenmeliler ve insanlara onlarla ilgili hoş olmayan şeyleri söylemenin özel bir erdem olduğunu düşünmekten vazgeçmeliler. Unutmayın ki, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

[Resim: synod-timeline.gif]

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...r=4&nho2=4
06-24-2009 03:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Güneş - Satürn Açıları astrosohbet 31 67,427 12-26-2020 03:45 PM
Son Mesaj: Rosa
  Güneş - Venüs Kavuşumu astrosohbet 44 67,679 12-26-2020 03:34 PM
Son Mesaj: Rosa
  Güneş - Merkür Kavuşumu astrosohbet 9 21,767 06-17-2018 02:52 PM
Son Mesaj: 1102
  Güneş - Jüpiter Açıları astrosohbet 31 52,461 11-28-2017 04:46 PM
Son Mesaj: dilek8855
  Güneş - Neptün Açıları astrosohbet 79 109,839 07-19-2017 09:07 PM
Son Mesaj: cancimini
  Güneş - Uranüs Açıları astrosohbet 19 34,812 02-26-2017 11:17 PM
Son Mesaj: zeynepelif
  Güneş - Mars Açıları astrosohbet 12 31,124 02-26-2017 10:43 PM
Son Mesaj: zeynepelif
  Güneş - Plüto Açıları astrosohbet 28 65,680 02-26-2017 10:37 PM
Son Mesaj: zeynepelif

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir